توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : اموزش نصب و کانفیگ حرفه ای nxinx
trakin
October 25th, 2014, 02:29
سلام دوستان من مدیر سایت تراکین هستم میخواستم برای سایتم یه چتروم با بک اپ دی چت بسازم از دوستان پرسیدم گفتن باید nginx نصب و کانفیگ کنی تو نت کلی گشتم و پیدا نکردم و اومدم سایت شما ثبت نام کردم و میخوام ببینم کسی هست به من یاد بده نصب و کانفیگ حرفه ای nginx رو درضمن لایسنس و ... رو نمیتونم بدم چون به حد کافی به شرکت ایرانیکا سرور پول میدم برای سرور لطفا رایگان بهم یاد بدید مممنوووون پنل هم دایرکت ادمینهرم سرورم 5 گیگه سی پی یو هم 2 گیا هرتز هستاینم اطلاعات بود که اگر لازم بود میتونید استفاده بکنید فقط لطفا کامل اموزش بدید یه جوری که یه کسی که هیچی نمیفهمه هم بهفمه چی گفتیدمرسی منتظر پاسخ هاتونم
m.ahmadi
October 25th, 2014, 02:39
سلام
به شما توصیه می کنم از وب سایت Nginx Panel | پنل مدیریت انجینکس (http://nginxpanel.ir/) تهیه کنید.
da6276
October 25th, 2014, 03:03
درود
از nginx_apache استفاده کنید که در کاستوم بیلد 2 ارائه شده و خیلی خوب جواب داده.
برای کانفیگ اگر مشکل داشتید در ارتباط باشید تا راهنمایی تون کنم.
tafakor
October 25th, 2014, 03:23
داخل همین انجمن بگردید اموزش های زیادی گذاشته شده توسط دوستان و حرفه ای های انجمن کافیست کمی سرچ کنید اطلاعاتی که نیاز دارید رو پیدا میکنید 100٪