PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نقد و بررسی شرکت ارائه دهندگان سرور مجازی

Riko
October 24th, 2014, 13:31
سلام

عزیزان من می خوام شرکت های معتبر و دارای نماد را نقد و بررسی کنم. بعدا که درآینده می خواهیم ی خدماتی جدید افتتاح کنیم باید یک سرویس مطمئن باید بگیریم.

شرکت محترم طفا نقاط جزئیات زیر را به ما بگه.

1. سابقه شرکت ، قدرت پشتیبانی و زمان پاسخگویی ، قدرت امنیت

2. ارائه تست از سرویس داراست یا خیر؟ ( سرویس شرکت هنترز و ام اس ام تست کردم و کیفیت رضایت کننده بود )

3. جزئیات کامل از VPS همراه با عکس یا کلیپ کوتاه.

4. هزینه هرکانفینگ یا رایگان می باشد ؟ + هزینه نصب کنترل پانل CPanel و DirectAdmin چند می باشد؟

5. قیمت هر هارد اضافه؟

6. ودر آخر اخلاق کارمندان شرکت چطور می باشد ؟

جواب سوال های من به صورت شماره گذاری پاسخ دهید لطفا

باتشکر از همه

softlayer
October 24th, 2014, 14:20
درود
بهتر هست که مستقیما با شرکت مورد نظرتون در ارتباط باشید
اینجا بخشی برای ارائه آفر هست.
موفق باشید

HPxf
October 24th, 2014, 14:26
اولین راه ایجاد تاپیک درخواست بعد گرفتن افر بعد سرچ در مورد شرکت و سابقه شرکت ( نماد و شرکت ثبت شده ملاک نیست بدلیل حرف های ضد نقیض که در تاپیک ها مشاهده می شود شرکت دارای نماد هنگام خرید بازگشت وجه تا 30 روز اعلام کرده اما وقتی برگشت میزنی 45 تا 3 ماه طول می دهند ) دلایل در تاپیک های فرد هم قرار داده اند سرور جدید هم می خرند اما اعلام می کنند بدلیل مشکلات مالی بازگشت وجه ندارند
تست هم ممکن است ماه اول خوب باشد ماه های بعد بدلیل شلوغی و اورسل سرور پورت کند می شود

RoobinaServer
October 24th, 2014, 15:31
اولین راه ایجاد تاپیک درخواست بعد گرفتن افر بعد سرچ در مورد شرکت و سابقه شرکت ( نماد و شرکت ثبت شده ملاک نیست بدلیل حرف های ضد نقیض که در تاپیک ها مشاهده می شود شرکت دارای نماد هنگام خرید بازگشت وجه تا 30 روز اعلام کرده اما وقتی برگشت میزنی 45 تا 3 ماه طول می دهند ) دلایل در تاپیک های فرد هم قرار داده اند سرور جدید هم می خرند اما اعلام می کنند بدلیل مشکلات مالی بازگشت وجه ندارند
تست هم ممکن است ماه اول خوب باشد ماه های بعد بدلیل شلوغی و اورسل سرور پورت کند می شود

یک هاستینگ یا شرکت با سابقه معمولا مشکلات مالی اینچنینی ندارد.

استارتر عزیز بهتر هست اول درخواست آفر کنند و بعد در مورد هر آفر دهنده تحقیق کنند و سوابق وی را بررسی کنند.

اگر بر خلاف اکثر ایرانی ها دنبال کیفیت درست و خدمات درست هستید کلا دنبال کلمه رایگان نباشید چون در راه خدا کسی در کار اقتصادی خودش کاری انجام نمیده و اگر سود نخواهد پس چه طور میخواهد کار کند ؟

خودتون را به جای میزبان بگذارید و ببینید با موارد رایگان میتوانید زندگی خود و خرج دفتر و کارمند و پشتیبانی خوب و ... را بپردازید یا خیر.

متاسفانه تفکر الان به این صورت هست که یک سرور وقتی آفر میدهید رم 1 مثلا ماهی 50 تومان مشتری ذکر میکند رم 32 دیتاسنتر میده مثلا 300 تومان اینجوری باشه اختصاصی 32 گیگ خرید میکنم ولی اطلاعات کافی نیست و توقعات بالا هست فکر نمیکنند که هزینه پشتیبانی و ... همه بر عهده میزبان هست و یک سرور خریدن و مدیریت و پشتیبانی تمام وقت آن کار ساده ای نیست.

موارد ذکر شده توضیح کوچکی بود. سعی کنید همه چی را عمقی درک کنید و بهترین تحقیقات را از باسابقه ترین ها انجام دهید که انشالله مشکل نخورید.

با تشکر

Yas-Host
October 24th, 2014, 15:42
سلام

عزیزان من می خوام شرکت های معتبر و دارای نماد را نقد و بررسی کنم. بعدا که درآینده می خواهیم ی خدماتی جدید افتتاح کنیم باید یک سرویس مطمئن باید بگیریم.

شرکت محترم طفا نقاط جزئیات زیر را به ما بگه.

1. سابقه شرکت ، قدرت پشتیبانی و زمان پاسخگویی ، قدرت امنیت

2. ارائه تست از سرویس داراست یا خیر؟ ( سرویس شرکت هنترز و ام اس ام تست کردم و کیفیت رضایت کننده بود )

3. جزئیات کامل از VPS همراه با عکس یا کلیپ کوتاه.

4. هزینه هرکانفینگ یا رایگان می باشد ؟ + هزینه نصب کنترل پانل CPanel و DirectAdmin چند می باشد؟

5. قیمت هر هارد اضافه؟

6. ودر آخر اخلاق کارمندان شرکت چطور می باشد ؟

جواب سوال های من به صورت شماره گذاری پاسخ دهید لطفا

باتشکر از همه

این موارد در هر ماه ممکن است متغییر باشد.

ممکن است یک شرکت در یک ماه موجودی سرورهای مجازی یک لوکیشن آن پر شود و برای ارائه سرور به شما با قیمت های دیگری اعلام کند.

بصورت خصوصی در ارتباط باشید.

TARIMEHR
October 24th, 2014, 15:50
1. چهار سال سابقه. پشتیبانی ما بارها توسط خودتون چک شد.

2. ارائه تست انجام میشود و این مورد توسط خودتان تست گردید.

3. جزییات سرورها را باید در سایت سرویس دهندگان مشاهده نمایید. چرا که پلن ها متفاوت هستند و هر کس بخواهد جزییات تمام پلن های خود را در اینجا قرار دهد یک تاپیک خسته کننده بدل خواهد شد.

4. نصب و کانفیگ اولیه تمام کنترل پنل ها رایگان. کانفیگ کامل بسته به نیاز کاربر از ۵۰ تا ۱۵۰ هزار تومان

5. هر ۱۰۰ گیگ هارد اضافه ۱۵ هزار تومان

6. اخلاق رو شما و کاربران باید تشخیص بدید.

Riko
October 24th, 2014, 16:58
این تاپیک پیشنهاده دیگه اول مردم بررسی می کنن. شما وقتی میرین مغازه جنس مورد نظرتون همینجوری برمیدارین و میرین ؟

من اگر بخواهم تک تک شرکت ها برم و بررسی کنم خیلی وقتم گرفته میشه.

حالا شرکت مورد نظر دوست داره تو تاپیک اعلام می کنه و لطف بسیار زیادی هم می کنه.

- - - Updated - - -

یک هاستینگ یا شرکت با سابقه معمولا مشکلات مالی اینچنینی ندارد.

استارتر عزیز بهتر هست اول درخواست آفر کنند و بعد در مورد هر آفر دهنده تحقیق کنند و سوابق وی را بررسی کنند.

اگر بر خلاف اکثر ایرانی ها دنبال کیفیت درست و خدمات درست هستید کلا دنبال کلمه رایگان نباشید چون در راه خدا کسی در کار اقتصادی خودش کاری انجام نمیده و اگر سود نخواهد پس چه طور میخواهد کار کند ؟

خودتون را به جای میزبان بگذارید و ببینید با موارد رایگان میتوانید زندگی خود و خرج دفتر و کارمند و پشتیبانی خوب و ... را بپردازید یا خیر.

متاسفانه تفکر الان به این صورت هست که یک سرور وقتی آفر میدهید رم 1 مثلا ماهی 50 تومان مشتری ذکر میکند رم 32 دیتاسنتر میده مثلا 300 تومان اینجوری باشه اختصاصی 32 گیگ خرید میکنم ولی اطلاعات کافی نیست و توقعات بالا هست فکر نمیکنند که هزینه پشتیبانی و ... همه بر عهده میزبان هست و یک سرور خریدن و مدیریت و پشتیبانی تمام وقت آن کار ساده ای نیست.

موارد ذکر شده توضیح کوچکی بود. سعی کنید همه چی را عمقی درک کنید و بهترین تحقیقات را از باسابقه ترین ها انجام دهید که انشالله مشکل نخورید.

با تشکر

ببخشید مگه ما گفتیم سرورشون را به ما رایگان بدن ؟ بعضی از کانفینگ ها که علمشون دارن برخی از شرکت ها رایگان انجام میدن و برخی دیگه هم پول میگیرن، من فقط دارم سوال می کنم و جواب میگیرم.

درک هم می کنیم، کاکا ما چاقو که نکشیدیم هر شرکتی که توانشه میده.

- - - Updated - - -

1. چهار سال سابقه. پشتیبانی ما بارها توسط خودتون چک شد.

2. ارائه تست انجام میشود و این مورد توسط خودتان تست گردید.

3. جزییات سرورها را باید در سایت سرویس دهندگان مشاهده نمایید. چرا که پلن ها متفاوت هستند و هر کس بخواهد جزییات تمام پلن های خود را در اینجا قرار دهد یک تاپیک خسته کننده بدل خواهد شد.

4. نصب و کانفیگ اولیه تمام کنترل پنل ها رایگان. کانفیگ کامل بسته به نیاز کاربر از ۵۰ تا ۱۵۰ هزار تومان

5. هر ۱۰۰ گیگ هارد اضافه ۱۵ هزار تومان

6. اخلاق رو شما و کاربران باید تشخیص بدید.

اره خیلی ممنون قبلا تستش کردم کیفیتش خوب بود - فقط حس می کنم پشتیبانی پاسخگویی تیکتون ی خورده ضعیفه در پاسخ دادن بعضی از روزها دیر پاسخ داده میشه.

نظر بنده هست.

007
October 24th, 2014, 17:03
سلام
۱-سابقه کار در شرکت های معروف هاستینگ رو داریم-پشتیبانی سریع انجام خواهد شد در مواردی که قابل انجام باشد-امنیت سرورهای مجازی چون بصورت مدیریت نشده هستن به ما مربوط نمی شود(باهزینه امنیت لازم و منطقی رو تامین خواهیم کرد)
۲-تست ارایه نمیشود مگر موارد خاص
۳-جزییات متغییر خواهد بود برای هر سرور مجازی و باید مشخص کنین
۴-نصب کنترل پنل رایگان هست ولی کانفیگ هزینه دارد. برای سرورهای مدیریت نشده کانفیگی صورت نمیگیرد و تمامی موارد رو فرد خریدار باید انجام دهد
۵-هارد ساتا هر ۱۰۰گیگ ۹هزارتومن هارد اس اس دی هر گیگ هزارتومن
۶-اخلاق رو هم خودمون نباید نظر بدیم
ارادت

Riko
October 24th, 2014, 21:51
فقط سه تا شرکت هست ؟ :| همین ؟