برای برنامه نویسی یک اسکریپت سایت بازی تحت مرورگر (text-based browser game) به برنامه نویس حرفه ای احتیاج داریم. مسلط به PHP, HTML, CSS, Javascript
در حال حاضر نیازی به طراحی گرافیکی نداریم (اون خودش پروژه اش جدا انجام میشه) ولی یه طراحی ساده برای قالب وبسایت هم لازم هست.
مکانیزم های بازی هم بسیار ساده هستند.
توجه داشته باشید که هدف ما همکاری قراردادی هست به صورتی که برنامه نویس هزینه حق امتیاز پروژه ای که برای شرکت ما انجام میده رو هم دریافت میکنه و هیچگونه حقی برای استفاده از پروژه ما در آینده نخواهد داشت.
در صورتی که در این زمینه تجربه کاری دارید ممنون میشم پیشنهاد خودتون (با توجه به شرایط اعلام شده) رو همینجا یا از طریق پیغام خصوصی برام ارسال کنید.
hamid.soltani92
October 24th, 2014, 09:41
سلام.
لطفا در خصوص حجم کار، وقت مورد نیاز و بودجهتون توضیح بدید.
متشکرم.
Linorth
October 24th, 2014, 12:01
سلام.
لطفا در خصوص حجم کار، وقت مورد نیاز و بودجهتون توضیح بدید.
متشکرم.
حجم کاری که مد نظر هست طراحی یه سایت شبیه سایت بازی bitefight هست (BiteFight Deva (http://s102.us.bitefight.gameforge.com/)) (البته طراحی گرافیکی مدنظر نیست. منظور ساختار کلی ِ بازی هست)
بودجه خاصی هم درنظر گرفته نشده، برای ما کیفیت کار اهمیت اصلی رو داره. هزینه ی کار رو انتظار داریم خود برنامه نویس مبلغ درخواستی رو پیشنهاد بده و مکاتبه کنیم و به توافق برسیم.
وقت کار هم هرچه سریعتر بتونن تحویل بدن کار رو بهتر هست، اما سقف مدت زمان 65 روز هست.
hamid.soltani92
October 24th, 2014, 12:05
حجم کاری که مد نظر هست طراحی یه سایت شبیه سایت بازی bitefight هست (BiteFight Deva (http://s102.us.bitefight.gameforge.com/)) (البته طراحی گرافیکی مدنظر نیست. منظور ساختار کلی ِ بازی هست)
بودجه خاصی هم درنظر گرفته نشده، برای ما کیفیت کار اهمیت اصلی رو داره. هزینه ی کار رو انتظار داریم خود برنامه نویس مبلغ درخواستی رو پیشنهاد بده و مکاتبه کنیم و به توافق برسیم.
وقت کار هم هرچه سریعتر بتونن تحویل بدن کار رو بهتر هست، اما سقف مدت زمان 65 روز هست.
بر حسب تجربه عرض میکنم؛ معمولا در اینجور پروژهها که بر پایه مشابهت با پروژهی دیگری هستن، کارفرما و برنامهنویس هر ۲ گمراه میشن!
برای موفقیت تو پروژتون، پیشنهاد میکنم یک سناریوی کامل و جامع از بازی تهیه کنید، که فازبندی و ... رو بر اون اساس پیاده سازی کنید.
موفق باشید.
Linorth
October 24th, 2014, 12:09
بر حسب تجربه عرض میکنم؛ معمولا در اینجور پروژهها که بر پایه مشابهت با پروژهی دیگری هستن، کارفرما و برنامهنویس هر ۲ گمراه میشن!
برای موفقیت تو پروژتون، پیشنهاد میکنم یک سناریوی کامل و جامع از بازی تهیه کنید، که فازبندی و ... رو بر اون اساس پیاده سازی کنید.
موفق باشید.
اگر منظورتون از سناریو توضیحات کاملی در مورد بازی ای که مد نظر داریم هست که خب موجوده ولی به خاطر بعضی مسائل ترجیح میدیم اول با برنامه نویس به توافق کاری برسیم و قرارداد ببندیم بعد سراغ کار اصلی بریم.
پروژه ما شباهت یکسانی با بازی ای که لینک دادم نداره اصلا، فقط ساختار کلی وبسایتی که مدنظر هست رو میخواستم نشون بدم.
چه بسا بازی ما از این بازی بسیار ساده تر هم هست.
فعلا فقط این نمونه رو قرار دادم تا ساختار کلی وبسایتی که مد نظر هست رو بهتر بتونن متوجه بشن عزیزان. وگرنه به این پیچیدگی هم نیست پروژه.