ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : چگونه یک نرم افزار را روی vps اجرا کنیم

rasoul60
October 23rd, 2014, 16:49
با سلام
نرم افزاری دارم که برای کارایی بهتر به گفته برنامه نویسش بهتر روی vps اجرا بشه.من زیاد با وی پی اس اشنایی نداشتم.سرچ کردم و یه وی پی اس رایگان ویندوز از پارس پک(بصورت تست 24 ساعته ) گرفتم و با ریوت متصل شدم.نرم افزار را داخل ریموت دانلود کردم و از اونجا اجراش کردم(تا اینجا درسته؟)

ولی بعد از اجرا نرم افزار بدرستی کار نمی کرد.یعنی اصلا کار نکرد و تمام فونتهای فارسی داخلش بهر ریخته نشون می داد.باید چیزی غیر از ویندوز باشه تا جواب بده؟

دوستانیکه تجربه دارن کنن
با تشکر

007
October 23rd, 2014, 16:54
سلام
احتمالا یونیکد و کیبورد فارسی روش نصب نبوده
یا پیش نیازهای نرم افزار مورد استفاده روش نصب نبوده مثلا دات نت فریم ورک
این چنین مواردی رو بهتراست در نظر بگیرین
ارادت

hostfire
October 23rd, 2014, 17:04
با سلام
نرم افزاری دارم که برای کارایی بهتر به گفته برنامه نویسش بهتر روی vps اجرا بشه.من زیاد با وی پی اس اشنایی نداشتم.سرچ کردم و یه وی پی اس رایگان ویندوز از پارس پک(بصورت تست 24 ساعته ) گرفتم و با ریوت متصل شدم.نرم افزار را داخل ریموت دانلود کردم و از اونجا اجراش کردم(تا اینجا درسته؟)

ولی بعد از اجرا نرم افزار بدرستی کار نمی کرد.یعنی اصلا کار نکرد و تمام فونتهای فارسی داخلش بهر ریخته نشون می داد.باید چیزی غیر از ویندوز باشه تا جواب بده؟

دوستانیکه تجربه دارن کنن
با تشکر
بنده مشکل زبانتون رو توی تاپیک پرشین تولزتون گفتم چجوری حل کنید....

Sent From My iPhone 5s Via Tapatalk

rasoul60
October 23rd, 2014, 23:39
بنده مشکل زبانتون رو توی تاپیک پرشین تولزتون گفتم چجوری حل کنید....

Sent From My iPhone 5s Via Tapatalk

مشکل حل شد ممنون از شما