PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : کدام سیستم فروشگاه ساز؟!

Mr.Pouria
October 23rd, 2014, 15:32
سلام خدمت دوستان .

من و یکی از دوستام میخوایم یه فروشگاه آنلاین اره اندازی کنیم که محصولات پستی بفروشیم . اما نمیدونم با کدوم سیستم شروع کنم بهتره و بتونم همیشه رش بمونم و نیاز به تغیر پیدا نشه !

قطعا تا به امروز به فروشگاه دی جی کالا رفته اید ! در منوی سمت چپ بخشی به نام جدید ترین خبر ها داره که میتونه در کنار فروش محصولات خودش اخبار و غیره سایر محصولات و تکنلوژی رو به نمایش بگزاره و نیازی به متصل کردن سیستم های وبلاگ دهی و یا غیره به سایت نداره !

همچنین در زمان ثبت سفارش ها منوی کاربری کامل و خوبی داره که همه چیز تک تک تفکیک شده ...

همچنین اگر نسخه 1 دیجی کالا رو یادتون باشه به جای دیجی بون درصدی برای مشتران ثابت به صورت خودکار تخفیف اعمال میشد ...

من یه سیستمی میخوامن بهم معرفی کنید که هم بخش اخبار داشته باشه و هم بتونه به صورت خودکار به مشتراین ثابت بعد از n خرید n درصد و بعد از n خرید n درصد دیگه تخفیف بده ! (مثلا 100 خرید اول 5 درصد در رید های بعدی و 200 خرید به بعد 9 درصد تخفیف البته خرید ها یک باره نباشه ومثلا مشتری در عرض 5 ماه به 100 خرید رسید از اون وقت به بعد 5 درصد تخفیف به صورت خودکار به کاربر داده بشه ...)

همچنین یک بخش اخبار تو مایه های دیجی کالا داشته باشه که بتونیم آخرین رویداد ها و یا جدید ترین خبرای تکنولوژی رو در سیستم قرار بدیم ...

*** انعطاف پذیری سیستم هم برام خیلی مهمه جوری که بشه حداقل گرافیک و چیدمان سایت رو به کلی تغیر داد !

ممنون میشم سیستم خوبی رو بهم معرفی کنید .:53:

iroooni.com
October 23rd, 2014, 15:59
روان ترین سیستم که بتونید اینکارارو انجام بدید به نظر من وردپرس هست با استفاده از افزونه ووکامرس

tphp.ir
October 23rd, 2014, 16:00
دیجی کالا ی سیستم اختصاصی داره فکر نکنم اینجور امکاناتی روی فروشگاه ساز های رایگان باشه ولی از نظر من
مجنتو یا پرستاشاپ خوبه

Mr.Pouria
October 23rd, 2014, 16:14
روان ترین سیستم که بتونید اینکارارو انجام بدید به نظر من وردپرس هست با استفاده از افزونه ووکامرس

وردپرس امکانات کمی در اختیار گزاشته برای کاربرانش من خودم چندین سال هست با وردپریس کار مکینم و همیشه مشکلات زیادی داره که نمیشه روش تکیه کرد ...

دیجی کالا ی سیستم اختصاصی داره فکر نکنم اینجور امکاناتی روی فروشگاه ساز های رایگان باشه ولی از نظر من
مجنتو یا پرستاشاپ خوبه

در سیستم اختصاصی دیجی کالا شکی نیست ...

اما هیچ کدوم از سیستم های رایگان قابلیت این رو ندارن که یا مقداری هزینه این بخش بهش ازافه بشه ؟!

iroooni.com
October 23rd, 2014, 16:24
وردپرس امکانات کمی در اختیار گزاشته برای کاربرانش من خودم چندین سال هست با وردپریس کار مکینم و همیشه مشکلات زیادی داره که نمیشه روش تکیه کرد ...

در سیستم اختصاصی دیجی کالا شکی نیست ...

اما هیچ کدوم از سیستم های رایگان قابلیت این رو ندارن که یا مقداری هزینه این بخش بهش ازافه بشه ؟!

تا اونجایی که میدونم مجنتو خیلی از این امکاناتو داره مثل وب سایت ورچین

Mr.Pouria
October 23rd, 2014, 16:33
تا اونجایی که میدونم مجنتو خیلی از این امکاناتو داره مثل وب سایت ورچین

دموش رو دیدم و اسکریپت خوبی هست اما یکی از مواردی که باعث میشه این سیستم رو انتخواب نکنم عدم وجود امکان تفکیک محصولات به صورت دسته بندی در صفحه اول ! توی همین ورچین اگه دقت کنید تمامی محصولات روی صفحه اول قاطی هست !!!

سیستم اپن کارت خیلی خوبه اما خوب امکاانت مد نظر من توش نیست !!

Yas-Host
October 23rd, 2014, 16:34
مجنتو سیستم جالبی هست و فکر میکنم اگر طراحی شیکی داشته باشید عالی جواب خواهد داد.

Mr.Pouria
October 23rd, 2014, 16:48
داشتم توی گوگل جستجو میکردم که این سیستم رو دیدم : فروشگاه ساز ویرچو (http://www.virtu.ir/)

99 درصد امکاناتی که من میخوام رو داره فقط مقداری پنل ادمینش گنگ بود و باید یکم باهاش کار کرده بشه تا ببینم چطوره !

دوستان کسی به این سیستم کار کرده ؟ ایا مطمعن هست ؟ کیفیت و پایداریش چطوره ؟

اگه کسی کار کرده لطفا بگه ...

downloaddl
October 23rd, 2014, 17:02
داشتم توی گوگل جستجو میکردم که این سیستم رو دیدم : فروشگاه ساز ویرچو (http://www.virtu.ir/)

99 درصد امکاناتی که من میخوام رو داره فقط مقداری پنل ادمینش گنگ بود و باید یکم باهاش کار کرده بشه تا ببینم چطوره !

دوستان کسی به این سیستم کار کرده ؟ ایا مطمعن هست ؟ کیفیت و پایداریش چطوره ؟

اگه کسی کار کرده لطفا بگه ...

چرا از سیستم open cart استفاده نمی کنید؟

Mr.Pouria
October 23rd, 2014, 17:04
چرا از سیستم open cart استفاده نمی کنید؟

همان گونه که گفتم اپن کارت امکانات مد نظر منو نداره و نمیدونم هزینه ازافه کردن امکانات به صورت دیفالت چقدر برای من میتونه هزینه داشته باشه !!!