PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ف-ی-ل- ت-ر شدن هنگام باز کردن سایت با گوگل سرچ google search

aminabbasi
October 22nd, 2014, 18:39
سلام دوستان... من یک مشکل خیلی عجیب دارم...آدرس سایت من www.iranscs.com (http://www.iranscs.com) هستش و وقتی آدرس را در قسمت آدرس بار مرورگر تایپ میکنم بدون مشکل باز میشه در هر دو صورت با www و بدون www.
اما وقتی در گوگل سایت را سرچ می کنم و روی نتایج کلیک می کنم سایتم *****ه و صفحه پیوند ها باز میشه.
شما iranscs.com را با گوگل سرچ کن وقتی قیلطر شکن خاموشه. روی هر کدوم از نتایج که دوست داشتی کلیک کن. همش قیلطره
اما iranscs.com را توی آدرس بار بزن سایتا مثل هلو باز میکنه...

و باز هم عجیبتر اینه که اگه ***** شکن باز کنم که چه در آدرس بار تایپ کنم چه در گوگل سرچ کنم هر دو حالت صفحه پیوند ها باز میشه.
سایت را دو روزه ار لوکال منتقل کردم از اول این جوری بود... اگه کسی اطلاعاتی داره لطفا کمک کنید
فهمیدم کلا گوگل نمیتونه به سایت دسترسی پیدا کنه. وقتی میخام sitmap را هم تعریف کنم ارور 403 میده. ایندکس هم نمیکنه همش پcrowler ها ارور میدن. ارور 403
...این هم از google search

یه چیزایی خوندم درباره فایل روبات یا محدود شدن دسترسی با disallow در فایل htaccess ولی همش درسته عدم دسترسی اینجاها ندارم
کسی ایده ای نداره تست کنم؟؟؟
iranscs.com (http://iranscs.com)

FREETOOLS
October 22nd, 2014, 19:36
سرور شما چون در ایران هست، برای همین ف یلت ر شدن سایتتون معلوم نیست.
شاید دامنتون قبلا دست کسی بوده و ***** شده.
درخواست رفع ***** بدید.
internet.ir

aminabbasi
October 22nd, 2014, 20:09
سرور شما چون در ایران هست، برای همین ف یلت ر شدن سایتتون معلوم نیست.
شاید دامنتون قبلا دست کسی بوده و ***** شده.
درخواست رفع ***** بدید.
internet.ir

سلام رئیس. مرسی وقت گذاشتی. دلیل ایندکس نشدن و ارور های وبمستر 403 هم همینه به نظرت؟

hamid.soltani92
October 22nd, 2014, 20:16
سلام رئیس. مرسی وقت گذاشتی. دلیل ایندکس نشدن و ارور های وبمستر 403 هم همینه به نظرت؟
بله همینه. وقتی شما از خارج از ایران سایتتون رو باز کنید، با صفحه پیوندها روبرو خواهید شد!

MajorHost
October 22nd, 2014, 20:16
بله
شما الان از خارج از کشور ***** شدی
salam - YouTube (http://youtube.com/salam)
این رو ببین
اگه برات گوگل مهمه سایتو ببر رو سرور خارجی
اگه کاربران ایرانت مهمن همین رو ایران بمون

aminabbasi
October 23rd, 2014, 00:02
بله
شما الان از خارج از کشور ***** شدی
salam - YouTube (http://youtube.com/salam)
این رو ببین
اگه برات گوگل مهمه سایتو ببر رو سرور خارجی
اگه کاربران ایرانت مهمن همین رو ایران بمون

تشکر از راهنماییتون . . .
هم کاربران ایرانی واسم مهمن هم گوگل... چرا باید قیلطر باشه سایتم؟ فروشگاهیه. 4 روزه کلا از لوکال منتقل شده قبلشم چیز خاصی نبوده... عجیبه.
جایی نمیشه اعتراض کرد از ***** درش بیارن؟

Meistero
October 23rd, 2014, 04:35
درود!

1.من مشکل شما رو بارها در مورد سایتهای معتبر و شیلتر نشده ی خارجی دیده ام و مجبور شدم آدرس سایت رو توی آدرس بار بنویسم و واردش بشم.از نظر فنی نمیدنم چرا ولی 100% مربوط میشه به کارهایی که مسئولین روی نت انجام دادن تا امکان دور زدن شیلتر ینگ رو برای بعضی ابزارها بسیار دشوار کنند.

2.درباره ی دومین چیزی که شما رو به تعجب انداخته باید بگم: مطمئنید شیلتر شکن شما واقعا کار میکنه؟ چون من وقتی از این چیزا استفاده میکنم دیگه مشکل شماره 1 رو ندارم و همه گزینه های تو گوگل برام باز میشه.

Cpt.Liux
October 23rd, 2014, 04:51
سایت شما از خارج کشور نیز قابل دسترس نیست.

میخواد بزور ریدارکت بشه به پیوند ها مثل اینکه اما چون اون صفجه داخلیه نشونش نمیده.

aminabbasi
October 23rd, 2014, 13:55
درود!

1.من مشکل شما رو بارها در مورد سایتهای معتبر و شیلتر نشده ی خارجی دیده ام و مجبور شدم آدرس سایت رو توی آدرس بار بنویسم و واردش بشم.از نظر فنی نمیدنم چرا ولی 100% مربوط میشه به کارهایی که مسئولین روی نت انجام دادن تا امکان دور زدن شیلتر ینگ رو برای بعضی ابزارها بسیار دشوار کنند.

2.درباره ی دومین چیزی که شما رو به تعجب انداخته باید بگم: مطمئنید شیلتر شکن شما واقعا کار میکنه؟ چون من وقتی از این چیزا استفاده میکنم دیگه مشکل شماره 1 رو ندارم و همه گزینه های تو گوگل برام باز میشه.

ولی حرف دوستمون که گفت سایتم *****ه منطقی تر به نشر میرسه. در مورد قیلطر شکن هم اینش عجیبه که وقتی خاموشه سایت را به راحتی بازش میکنه اما اگه ***** شکن روشن باشه صفحه پیوند میاد...!!! جلل خالق. شما هم امتحان کن نتیجشا لطفا بگو.

FREETOOLS
October 23rd, 2014, 14:10
سایت شما روی مرز ایران ***** شده.
الان شما سایت را در ایران میزبانی میکنید. پس وقتی بدون فیل تر شکن هستید دیتایی از مرز به سمت سایت شما رد نمیشه که بخواد ***** باشه و سایتتون باز میشه
حالا وقتی شما با ***** شکن میری تو سایت ، از خارج از کشور میخواید بیاید داخل ایران که در نتیجه لب مرز ***** میشید.
فکر کنم واضح گفته باشم.
منظور از لب مرز : ورودی لینک های زیرساخت

Meistero
October 23rd, 2014, 22:43
ولی حرف دوستمون که گفت سایتم *****ه منطقی تر به نشر میرسه. در مورد قیلطر شکن هم اینش عجیبه که وقتی خاموشه سایت را به راحتی بازش میکنه اما اگه ***** شکن روشن باشه صفحه پیوند میاد...!!! جلل خالق. شما هم امتحان کن نتیجشا لطفا بگو.

بله درسته منم امتخان کردم با چیز پی ان سایت شما نمیاد و مثل شیلتر شده نشون میده!

amin0181
October 31st, 2014, 02:11
به خاطر این هست که دامنه سایتتون ف/یلتر هست و داخل ایران میزبانی می شه
برای ایران سایت باز می شه اما برای خارج خیر

peymankazemi
December 8th, 2014, 06:34
سلام
شاید مکانی که برای میزبانی گرفتی اینترانت داره فقط !!!
رو یه هاست خارجی تست کن مثلا گیگفا