توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست شماره همراه کانادا یا انگلیس
elementary
October 22nd, 2014, 15:33
سلام
نیازمند شماره همراه برای دریافت sms هستم
شماره های اسکایپ چطوره ؟ میشه باهاش اس ام اس دریافت کرد ؟
ramzafzar
October 22nd, 2014, 15:59
سلام
نیازمند شماره همراه برای دریافت sms هستم
شماره های اسکایپ چطوره ؟ میشه باهاش اس ام اس دریافت کرد ؟
با سلام
بسیار از سایت های خارجی وجود دارند که این امکان را برای شما فراهم میسازند. به این صورت که از تمامی کشور های دنیا یک شماره به صورت عمومی خریداری شده است و ارسال و دریافت این خطوط در معرض دید همه کاربران قرار دارد. کافیست کلمه recieve from phone number را در گوگل سرچ کنید.
در مورد اسکایپ نیز تا انجایی که ما اطلاع داریم شماره ها دریافت ندارند و یا اگر هم دارند شرایط گرفتش را نمی دانیم.
به شما پیشنهاد استفاده از سیستم های voip را میکنیم. با چندین شرکت تماس بگیرید تا شما را راهنمایی کنند.
یک چیز معتبر میخوام ..برای یک نرم افزار که ساختم نیازدارم تا یک پنل باشه اس ام اس هارو بگیرم مثل همین پنل های پیام کوتاه ولی از نوع شماره کانادا یا اینگلیس :)
chatsaz
October 22nd, 2014, 23:23
یک چیز معتبر میخوام ..برای یک نرم افزار که ساختم نیازدارم تا یک پنل باشه اس ام اس هارو بگیرم مثل همین پنل های پیام کوتاه ولی از نوع شماره کانادا یا اینگلیس :)
Receive SMS Online (http://receive-sms.com/)
این سایت های که معرفی کردم همه چیزش که رایگان نیست شما میتونید نسخه اختصاصی رو تهیه کنید با شماره مخصوص خودتون از امریکا انگلیس یا جا دیگه
Mostafa.sharafat
November 2nd, 2014, 11:33
شماره از امریکا
قابلیت:
تماس گرفتن و دریافت تماس
ارسال و دریافت پیامک
قابلیت شارژ