PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : بهترین تنظیمات برای کاهش مصرف رم در cPamel

taghikhani
July 10th, 2010, 15:41
دوستان همونطور که می دونید مصرف رم در سی پنل بسیار بالاست و این برای مشتریان ما که مثلا 100 اکانت دارند مقرون به صرفه نیست که 3 گیگ رم بگیرند.
پیشنهاد شما برای کاهش مصرف رم در سی پنل چیه؟

NovinServer
July 10th, 2010, 15:58
خدمت شما عرض کنم اگر سرویستون را خوب Managed و Optimized کنید قطعا Memory کمتری استفاده میشود !
دلیل اینکه هر چه تعداد اکانت ها زیاد می شه درصد رم بالاتر میرود این هست که CSF و ClamV را نصب کردید و هر چی اکانت ها بیشتر بشه اینها باید بیشتر کار کنند !
من PHP و Apachi تقریبا بلدم کامل Managed کنم و الان دنبال روش مناسب برای MySQL می گردم ! روش Manage بانک اطلاعاتی هم پیدا کنم تقریبا کامل شدم !

پس اگر می خواهد سرور شما خوب کار کنه باید خود مدیریت شده باشه !
مدیریت خوب هم شامل تنظیم PHP , MySQL Database , Apachi , CSF , ClamV می شود !

taghikhani
July 10th, 2010, 16:00
خدمت شما عرض کنم اگر سرویستون را خوب Managed و Optimized کنید قطعا Memory کمتری استفاده میشود !
دلیل اینکه هر چه تعداد اکانت ها زیاد می شه درصد رم بالاتر میرود این هست که CSF و ClamV را نصب کردید و هر چی اکانت ها بیشتر بشه اینها باید بیشتر کار کنند !
من PHP و Apachi تقریبا بلدم کامل Managed کنم و الان دنبال روش مناسب برای MySQL می گردم ! روش Manage بانک اطلاعاتی هم پیدا کنم تقریبا کامل شدم !

پس اگر می خواهد سرور شما خوب کار کنه باید خود مدیریت شده باشه !
مدیریت خوب هم شامل تنظیم PHP , MySQL Database , Apachi , CSF , ClamV می شود !

خوب منم دنبال روش تنظیم همینها میگردم.

NovinServer
July 10th, 2010, 16:01
خوب منم دنبال روش تنظیم همینها میگردم.

به این راحتی کسی این اطلاعات را به شما نمیدهد !
من خودم شخصا برای پیدا کردن اون دو مورد یک سال تمام دویدم و التماس کردم !
فکر اینکه کسی بیاد اینجا برات همه را بگذاره بیرون کن ! بهتره یک Manager خوب پیدا کنی پول بدهی برات Manage کنه !

taghikhani
July 10th, 2010, 16:19
به این راحتی کسی این اطلاعات را به شما نمیدهد !
من خودم شخصا برای پیدا کردن اون دو مورد یک سال تمام دویدم و التماس کردم !
فکر اینکه کسی بیاد اینجا برات همه را بگذاره بیرون کن ! بهتره یک Manager خوب پیدا کنی پول بدهی برات Manage کنه !

جالبه، اینجا انجمنه یا بازار؟
من تا حالا کی از کسی بابت اطلاعات پول گرفتم که خودم بخوام بابتش پول بدم؟

NovinServer
July 10th, 2010, 16:23
جالبه، اینجا انجمنه یا بازار؟
من تا حالا کی از کسی بابت اطلاعات پول گرفتم که خودم بخوام بابتش پول بدم؟

بابت اطلاعات قرار نیست پول بدهید ...
من برادرانه گفتم به شما که نمی توانی اینجا همه سوالات را پاسخ بگیری !
خیلی از سوالات من اینحا به پاسخ نرسیده ! گفتم برای اینکه کارت راحت بشه یک Manager پیدا کن بابت کاری ( Manage ) که برات انجام می ده پولش بده !
حالا هر طور راحت هستید !
با عرض پوزش ...

taghikhani
July 10th, 2010, 16:46
بابت اطلاعات قرار نیست پول بدهید ...
من برادرانه گفتم به شما که نمی توانی اینجا همه سوالات را پاسخ بگیری !
خیلی از سوالات من اینحا به پاسخ نرسیده ! گفتم برای اینکه کارت راحت بشه یک Manager پیدا کن بابت کاری ( Manage ) که برات انجام می ده پولش بده !
حالا هر طور راحت هستید !
با عرض پوزش ...
alh عملا فرمودید من بلدم ولی چون برای پیدا کردنش زحمت کشیدم مجانی نمیگم.
این خلاف مرام انجمنه. همه برای به دست آوردن اطلاعات زحمت کشیدن.

rn4j1m1
July 10th, 2010, 19:11
کلا بعضی اطلاعات قابل انتشار نیست یعنی اصلا شاید یه نفر اونقدر بلد نباشه که بتونه اونا رو به بقیه یاد بده و فقط میتونه اون کارهارو انجام بده ! این که شما یه کاری رو یاد دارید خیلی با این که شما میتونید اون کار رو به یه نفر دیگه یاد بدید فرق داره !
نتونستم واضح تر بگم :d

taghikhani
July 10th, 2010, 19:13
کلا بعضی اطلاعات قابل انتشار نیست یعنی اصلا شاید یه نفر اونقدر بلد نباشه که بتونه اونا رو به بقیه یاد بده و فقط میتونه اون کارهارو انجام بده ! این که شما یه کاری رو یاد دارید خیلی با این که شما میتونید اون کار رو به یه نفر دیگه یاد بدید فرق داره !
نتونستم واضح تر بگم :d

تنها راه باقیمونده اینه که من خودم جواب رو از سایتهای خارچی در میارم همینجا منتشر میکنم.

Woshka
July 10th, 2010, 23:22
من که قبلا رایگان انتشار دادم!!
ولی مدیریت یک روش معلوم نداره و باید با توسط سنجش موقعیت کانفیگ بشه

taghikhani
July 11th, 2010, 01:47
من که قبلا رایگان انتشار دادم!!
ولی مدیریت یک روش معلوم نداره و باید با توسط سنجش موقعیت کانفیگ بشه

لطف می کنید لینک اونی رو که انتشار دادید اینجا بذارید؟