ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل در اتصال CentOS مجازی به شبکه

mmgolparvar
October 22nd, 2014, 11:48
سلام من CentOS مجازی روی VMware و VirtualBox نصب کردم در حالت مینیمال و وب سرور. کارت شبکه رو روی بریج میزارم و تمام تنظیمات رو چک کردم بازم وصل نمیشه. آیا موقع نصب بسته خاصی رو باید نصب کنم؟

- - - Updated - - -

فکر کنم تونستم مشکل رو حل کنم موقع نصب تیک اتصال اتوماتیک رو تو تنظیمات آی پی4 زدم درست شد. اما تو شل چطور میشه کانکشن رو اتومات کرد؟

007
October 22nd, 2014, 14:21
سلام سرور مجازی شما می بایست ای پی میگرفت که نگرفته بود از دی اچ سی پی با این روند و اینکار
ای پی داخلی گرفت و تونست به شبکه ارتباط برقرار کنه.
ارادت

TARIMEHR
October 22nd, 2014, 19:59
سلام من CentOS مجازی روی VMware و VirtualBox نصب کردم در حالت مینیمال و وب سرور. کارت شبکه رو روی بریج میزارم و تمام تنظیمات رو چک کردم بازم وصل نمیشه. آیا موقع نصب بسته خاصی رو باید نصب کنم؟

- - - Updated - - -

فکر کنم تونستم مشکل رو حل کنم موقع نصب تیک اتصال اتوماتیک رو تو تنظیمات آی پی4 زدم درست شد. اما تو شل چطور میشه کانکشن رو اتومات کرد؟

nano /etc/sysconfig/network-scripts/ifcfg-eth0

BOOTPROTO=DHCP

sina.click
October 23rd, 2014, 14:27

- - - Updated - - -

با سلام

دوست عزیز از لینک آموزش زیر کمک بگیرین (آموزش به زبان انگلیسی)

http://alexcline.net/2011/11/15/reconfiguring-network-interfaces-in-centosrhel-systems-cloned-with-vcenter