توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : تعریف آی پی ها خاص جهت لاگین در روت و whm
ixpro
October 21st, 2014, 23:47
سلام
چگونه می توانم برای سرور تعریف کنم که تنها یک آی پی خاص با روت و whm لاگین کنه . ممنون میشوم راهنمایی در این مورد به من بکنید///
Yas-Host
October 21st, 2014, 23:51
Limit root login access to specific IP's | cPanel Feature Requests (http://features.cpanel.net/responses/as-a-server-administrator-i-want-to-limit-root-login-access-to-specific-ips-so-that-i-have-enhanced-security-and-can-limit-root-access)
ixpro
October 21st, 2014, 23:53
Limit root login access to specific IP's | cPanel Feature Requests (http://features.cpanel.net/responses/as-a-server-administrator-i-want-to-limit-root-login-access-to-specific-ips-so-that-i-have-enhanced-security-and-can-limit-root-access)
تشکر از لطف شما .
آیا امکان تعریف دی ان اس هم داره؟؟؟
Yas-Host
October 21st, 2014, 23:57
تشکر از لطف شما .
آیا امکان تعریف دی ان اس هم داره؟؟؟
منظور شما از تعریف دی ان اس متوجه نمیشم جناب.
ولی قرار دادن فقط یک آی پی برای لوگین به روت اشتباه ترین کار هست و به مشکل خواهید خورد.
xphost
October 22nd, 2014, 00:00
آقا یاسین راست میگه
بعضبی موقع ها خود ما که میخوایم وصل شیم و یا در حال کار داخل سرورمون هستیم
آیپی هامون ر فایر وال سرور مسدود میکنه
حالا شما فرض کن الان داخل سرورت هستی یک دفعه ایپی مسدود شه
حالا میخوای چیکار کنی
ixpro
October 22nd, 2014, 00:00
امکان تعریف چند آی پی چی ؟؟؟
منظور بنده بجای آی پی این است
بجای این آی پی 111.11.111.11 اینو وارد کنم my.dns.com وارد کنم .
xphost
October 22nd, 2014, 00:03
بنده روی دامین خودم
whm
رو تست کردم شده
یعنی اینکه میتونید با دامین واردwhmبشید
ولی برای ورود به پوتی تا به حال تست نکردم
چند آیپی هم دسترسی بدید به روت امکان پذیر هستش
OmidX
October 22nd, 2014, 00:08
امکان خیلی خوبی هست ک لاگین ب whm لیمیت ب آی پی های خاص بشه ...
میتونید آي پی یک سرور وی پی ان رو ست کنید ک هیچ وقت تغییر نکنه ...
درباره ssh هم شما باید دسترسی لاگین روت ب ssh رو ببندید ، یک یوزر جدید با دسترسی sudousers بسازید و با اون در ssh لاگین کنید .
xphost
October 22nd, 2014, 00:11
امید جان سرور وی پی ان هم باشه
مگه تا به حال نشده آیپی شما مسدود شه؟
اگر مسدود شد باید چهکار کنه
من درست نمیدونم محدود کردن آیپی توی روت
ولی مثلا محدود کردن آیپی توی مدیریت سایت ها گزینه خوبی هستش
OmidX
October 22nd, 2014, 00:23
امید جان سرور وی پی ان هم باشه
مگه تا به حال نشده آیپی شما مسدود شه؟
اگر مسدود شد باید چهکار کنه
من درست نمیدونم محدود کردن آیپی توی روت
ولی مثلا محدود کردن آیپی توی مدیریت سایت ها گزینه خوبی هستش
در یکسال اخیر ، آي پی سرور وی پی ان من تغییری نکرده ... کلا پروتکل وی پی ان در شبکه برای رمزنگاری ارتباط و ایمین سازی کانکشن در یک شبکه نا امن (اینترنت) استفاده میشه (حالا بگذریم ک در ایران استفاده های دیگه هم داره :دی)
تازه فرض کنید آي پی مسدود شه ، دسترسی کنسول و ssh رو شما دارید دیگه (گفتم یوزر جدید بسازید و دسترسی روت ب ssh رو ببندید !)
ixpro
October 22nd, 2014, 01:21
کاملا موافقم ، اگر دی ان اس ست بشه که مشکلی تداره . زمانی که به فرض آی پی مسدود شد ما آی پی داخل دی ان اس تغییر می دهیم.
در مورد روت هم که فرمودید از useradd انجام بشه اون برای دسترسی ssh مناسب است که دسترسی روت تغییر کنه ، که در 50% این مواقع زمانی که به یک یوزر جدید مسازید و روت را محدود می کنید پسورد یا یوزر لیمیت میشه و امکان اجرا su - نداره تا روت بشه ، که این مورد هم مشکل نیست از داخل کنسول می تونیم قبل از بوت وارد کرنال بشیم و آن را بصورت سینگل (بدون پسورد ) بالا بیاریم و تغییر آدرس دهیم.
OmidX
October 22nd, 2014, 01:32
کاملا موافقم ، اگر دی ان اس ست بشه که مشکلی تداره . زمانی که به فرض آی پی مسدود شد ما آی پی داخل دی ان اس تغییر می دهیم.
در مورد روت هم که فرمودید از useradd انجام بشه اون برای دسترسی ssh مناسب است که دسترسی روت تغییر کنه ، که در 50% این مواقع زمانی که به یک یوزر جدید مسازید و روت را محدود می کنید پسورد یا یوزر لیمیت میشه و امکان اجرا su - نداره تا روت بشه ، که این مورد هم مشکل نیست از داخل کنسول می تونیم قبل از بوت وارد کرنال بشیم و آن را بصورت سینگل (بدون پسورد ) بالا بیاریم و تغییر آدرس دهیم.
DNS ک نمیشه ، برای حل مشکل قسمت قرمز رنگ هم از کامند زیر استفاده کنید :