PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : گذاشتن پسورد روی لینک های دانلود (بدون یوزر = فقط پسورد)

mgt1234
October 21st, 2014, 13:51
سلام
دوستان آیا امکانش هست که روی فایل ها پسورد گذاشت برای دانلود؟؟
میخوام یه پسورد رو ست کنم روی تمامی فایل ها
واضح تر بگم : میخوام اسم سایتم رو بذارم بعنوان پسورد روی لینک های دانلود
یعنی وقتی کاربر روی لینک دانلود کلیک میکنه، یه کادر براش باز شه پسورد رو توش وارد کنه بعد فایل وارد اینترنت دانلود منیجر بشه
سیستم عامل ویندوز سرور 2008 هست با iis
امکان پذیر هست چنین کاری؟

2040
October 21st, 2014, 14:44
درود
در حالت عادی همچین امکانی وجود نداره و Use/Pass باید وارد بشه
بهتر شما user/pass قرار بدید که کاربر دائم شما بتونه داخل IDM مشخصات بده و ....
اگر نه باید چیزی که نیاز دارد نوشته بشه

mgt1234
October 21st, 2014, 14:53
درود
در حالت عادی همچین امکانی وجود نداره و Use/Pass باید وارد بشه
بهتر شما user/pass قرار بدید که کاربر دائم شما بتونه داخل IDM مشخصات بده و ....
اگر نه باید چیزی که نیاز دارد نوشته بشه

ببینید مشکل ما اینه که سایتای دیگه میان لینکای دانلود ما رو میذارن تو سایتشون و از پهنای باند ما استفاده میکنن
اینجوری پهنای باندمون زود به زود تموم میشه :|
از هات لینک هم استفاده کردم ولی هیچ تاثثیری نداشت!
حالا میخوام روی لینکا پسورد آدرس سایتم رو بذارم که اقلا یه مقدار اینکار برای اونا سخت باشه و وقتی کسی هم بیاد لینک ما رو بذاره مجبوره پسوردم بذاره که پسورد آدرس سایت خودمونه
اینجوری دیگه کمتر کسی میاد لینکا ما رو کپی کنه
برا همین میگم پسورد فقط باشه که برای هربار دانلود نیاز باشه کاربر وارد کنه
چون یوزر و پسورد رو یکبار بزنه ذخیره میشه توی اینترنت دانلود منیجر و این زیاد جالب نیس!
راه دیگه ای برای خلاصی از این موضوعم اگه سراغ دارید ممنون میشم راهنمایی کنید.

mahdiazarnia
October 21st, 2014, 14:59
با سلام
باید بدید یکی از دوستان php کار براتون یک اسکریپت کوچک بنویسند که فایل هاتون از طریق php دانلود بشن

hamid.soltani92
October 21st, 2014, 15:49
سلام.
چیزی که میخواید ممکن هست، اما به میزان قابل توجهی منابع برای این کار نیاز دارید.
همونطور که مهدی عزیز فرمودن، باید برنامه‌نویسی بشه و یک منبع ثالث به عنوان تحویل دهنده محتوا عمل کنه.

mgt1234
October 23rd, 2014, 16:46
ممنون دوستان
راهی سراغ ندارید که بشه از شر این ***ی های پهنای باند راحت شد؟
منظورم راهی بجز این یوزر و پسورداس
چون من هات لینک که روی iis فعال کردم دفعه ی قبل،مصرف سی پی یو به حالت انفجاری در اومد و انقد فشار زیاد شد که هر 5 دقیقه یکبار سرور ریست میشد و هیچ کاری نمیشد باهاش بکنی مجبور شدم هات لینک رو بردارم! (و البته فکرم نمیکنم عملکردی که باید رو داشته باشه!)

- - - Updated - - -

من الان روی ویندوز 2008 یه یوزر با نام کاربری و پسوردی که میخوام ساختم و این یوزر رو توی گروه IIS ادش کردم.
بعد رفتم توی تنظیمات iis و قسمت Authentication
اون قسمت Anonymous رو Disable کردم بعد روش راست کلیک کردم و توی قسمت ادیت یوزرنیم و پسوردی که میخوام رو وارد کردم و اوکی رو زدم.
اینکارو که کردم موقع دانلود یوزرنیم و پسورد میخواست اما هرچقدر یوزر و پسوردی که گذاشتم رو میزنم قبول نمیکنه و دوباره پنجره یوزر و پسورد توی دانلود منیجر باز میشه!
مشکل چیه؟
کسی راه حلی داره؟

- - - Updated - - -

هیشکی جواب سوال ما رو نمیدونه؟! :-|

omid3963
October 23rd, 2014, 17:03
در دایرکت ادمین همچین امکانی هست.ولی یوزر و پسورد لازمه.
توضیحات بیشتر (http://www.mizbanfa.com/helpcenter/%DA%A9%D9%86%D8%AA%D8%B1%D9%84-%D9%BE%D9%86%D9%84-%D8%AF%D8%A7%DB%8C%D8%B1%DA%A9%D8%AA-%D8%A7%D8%AF%D9%85%DB%8C%D9%86/253-%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4-%D8%B1%D9%85%D8%B2-%DA%AF%D8%B2%D8%A7%D8%B1%DB%8C-%D9%81%D8%A7%DB%8C%D9%84-%D9%87%D8%A7-%D8%AF%D8%B1-%D8%AF%D8%A7%DB%8C%D8%B1%DA%A9%D8%AA-%D8%A7%D8%AF%D9%85%DB%8C%D9%86.html)
برای نمونه این آدرس رو باز کنید:
kingpixel.ir/wp-login.php

mgt1234
October 28th, 2014, 12:51
در دایرکت ادمین همچین امکانی هست.ولی یوزر و پسورد لازمه.
توضیحات بیشتر (http://www.mizbanfa.com/helpcenter/%DA%A9%D9%86%D8%AA%D8%B1%D9%84-%D9%BE%D9%86%D9%84-%D8%AF%D8%A7%DB%8C%D8%B1%DA%A9%D8%AA-%D8%A7%D8%AF%D9%85%DB%8C%D9%86/253-%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4-%D8%B1%D9%85%D8%B2-%DA%AF%D8%B2%D8%A7%D8%B1%DB%8C-%D9%81%D8%A7%DB%8C%D9%84-%D9%87%D8%A7-%D8%AF%D8%B1-%D8%AF%D8%A7%DB%8C%D8%B1%DA%A9%D8%AA-%D8%A7%D8%AF%D9%85%DB%8C%D9%86.html)
برای نمونه این آدرس رو باز کنید:
kingpixel.ir/wp-login.php

امید جان سوال من راجع به iis هست
دایرکت ادمین ندارم :)

- - - Updated - - -

مشکل من الان پسورد گذاری نیست
پسورد میذارم روی فایل ها
موقع دانلودم دانلود منیجر از کاربر یوزر و پسورد میخواد
اما هرچقدر یوزر و پسورد رو وارد میکنی قبول نمیکنه و دوباره پنجره یوزر و پسورد باز میشه!

- - - Updated - - -

هیشکی این مشکل ما رو حل نکرد! یعنی هیشکی تابحال از این قابلیت استفاده نکرده؟ :-|

سرزمین
October 28th, 2014, 12:57
سلام

چرا کاری رو نمیکنید که سایر سایت های دانلودی انجام میدن؟ با zip فایل رو zip کنید و از طریق همون زیپ پسورد بذارید از کاربر پس از اجرای فایل پسورد میخواد (یا برای اکسترکت)

cybamin
October 28th, 2014, 13:29
سلام

چرا کاری رو نمیکنید که سایر سایت های دانلودی انجام میدن؟ با zip فایل رو zip کنید و از طریق همون زیپ پسورد بذارید از کاربر پس از اجرای فایل پسورد میخواد (یا برای اکسترکت)

خب سایت کپی کننده، باز لینک ها را می***ه ، زیرش هم پسورد را مینویسه. برای کاربرها خیلی تفاوتی نداره.

شاید بشه یک اسکریپت نوشت که Referrer url را چک کنه و در صورتی که از سایت خودتون بود اجازه دانلود بده، در غیر اینصورت ریدارکت بکنه به یک صفحه دیگر (مثلا پست مربوط به اون دانلود یا صفحه 404 یا سرچ)

mgt1234
October 28th, 2014, 15:41
سلام

دوست عزیز ممنون از پیشنهادتون اما من فقط میخوام اینکاری که گفتم رو انجام بدم!
سایت فیلم و سریاله نمیشه فایل ها رو با فرمت زیپ گذاشت و جدا از این بحث، کلا این عمل کارمو راه نمیندازه! ;)

- - - Updated - - -

خب سایت کپی کننده، باز لینک ها را می***ه ، زیرش هم پسورد را مینویسه. برای کاربرها خیلی تفاوتی نداره.

شاید بشه یک اسکریپت نوشت که Referrer url را چک کنه و در صورتی که از سایت خودتون بود اجازه دانلود بده، در غیر اینصورت ریدارکت بکنه به یک صفحه دیگر (مثلا پست مربوط به اون دانلود یا صفحه 404 یا سرچ)

از این طریق میشه این کاری که گفتی رو انجام داد؟
http://www.webhostingbrowse.com/web-hosting-guides/how-to-set-default-page-in-iis7/

cybamin
October 28th, 2014, 15:47
از این طریق میشه این کاری که گفتی رو انجام داد؟
How to set default page in IIS7 Guide | How to set default page in IIS7 How To | How to set default page in IIS7 Tutorial | How to set default page in IIS7 Help | How to set default page in IIS7 FAQ | How to set default page in IIS7 Tip | How to set (http://www.webhostingbrowse.com/web-hosting-guides/how-to-set-default-page-in-iis7)
نه این مربوط به صفحه پیش فرضی هست که iis در هر دایرکتوری نشون میده.

بصورت خلاصه، یه اسکریپتی نیاز دارید که موقع دانلود از طریق هدرها چک کنه که بازدیدکننده از چه سایتی آمده برای دانلود فایل. اگر منبعش سایت خودتون نبود، بهش اجازه دانلود نده و یا هدایتش کنه به صفحه دیگری. دوستان برنامه نویس بهتر میتونن کمکتون کنند و بگن این ایده تا چه حد شدنی و عملی هستش :)

mgt1234
October 28th, 2014, 15:58

بصورت خلاصه، یه اسکریپتی نیاز دارید که موقع دانلود از طریق هدرها چک کنه که بازدیدکننده از چه سایتی آمده برای دانلود فایل. اگر منبعش سایت خودتون نبود، بهش اجازه دانلود نده و یا هدایتش کنه به صفحه دیگری. دوستان برنامه نویس بهتر میتونن کمکتون کنند و بگن این ایده تا چه حد شدنی و عملی هستش :)

میدونم عزیز متوجه منظورتون شدم،فقط میخوام ببینم اینکار از طریق خود iis امکان پذیر نیست؟
این سوال فکر میکنم در همین مورد باشه :
Redirect if referer is not X using URL Rewrite? : The Official Microsoft IIS Forums (http://forums.iis.net/t/1189057.aspx?Redirect+if+referer+is+not+X+using+UR L+Rewrite+)

cybamin
October 28th, 2014, 16:02
میدونم عزیز متوجه منظورتون شدم،فقط میخوام ببینم اینکار از طریق خود iis امکان پذیر نیست؟
این سوال فکر میکنم در همین مورد باشه :
redirect if referer is not x using url rewrite? : The official microsoft iis forums (http://forums.iis.net/t/1189057.aspx?redirect+if+referer+is+not+x+using+ur l+rewrite+)

نمیدونم. با iis آشنایی چندانی ندارم. :104:

mgt1234
October 28th, 2014, 16:50
نمیدونم. با iis آشنایی چندانی ندارم. :104:

آها
اوکی ممنون

us12
October 28th, 2014, 21:21

با این روش اگر یوزر لینکش را داخل دانلود منیجر بزنه هم ارور میده و فکر میکنه از سایت دیگه اومده

تنها راهی که فعلا به ذهنم رسید کاری است که آپلود سنتر ها بزرگ انجام میدن . برای هر لینک به صفحه ای خاصی یوزر هدایت میشه ( سایت شما ) که باید آنجا روی دکمه ساخت لینک دانلود کلیک شود وقتی کلیک شد مدت 5 ساعت این لینک برای همان آی پی کار میکنه بعد از این مدت ( دست خودته مدتش ) لینک از کار میفته و با کلیک دوباره باید به سایت شما وارد شود و روی ساخت لینک دانلود کلیک شود .

mgt1234
November 1st, 2014, 19:54
با این روش اگر یوزر لینکش را داخل دانلود منیجر بزنه هم ارور میده و فکر میکنه از سایت دیگه اومده

تنها راهی که فعلا به ذهنم رسید کاری است که آپلود سنتر ها بزرگ انجام میدن . برای هر لینک به صفحه ای خاصی یوزر هدایت میشه ( سایت شما ) که باید آنجا روی دکمه ساخت لینک دانلود کلیک شود وقتی کلیک شد مدت 5 ساعت این لینک برای همان آی پی کار میکنه بعد از این مدت ( دست خودته مدتش ) لینک از کار میفته و با کلیک دوباره باید به سایت شما وارد شود و روی ساخت لینک دانلود کلیک شود .

نه عزیز اینکه لینک مستقیم دیگه به حساب نمیاد!!!
من با همین iis روی لینکا پسورد گذاشتم منتها موقع دانلود هرچقدر یوزر و پسورد رو وارد میکنیم کار نمیکنه!
در عجبم که چطور هیشکی تابحال با این رول کار نکرده اینجا!

- - - Updated - - -

:-|

company_hosting
November 1st, 2014, 20:09
سلام

برای اینکه کسی نتواند از لینک های شما کپی کند

باید از گزینه هاتلینک استفاده کنید

اگر کسی لینک کپی کند و موقع دانلود روش کلیک کند در سایت جدید ری دایرکت میشه به سایت شما

نیاز به پسورد نیست

mgt1234
November 2nd, 2014, 19:13
سلام

برای اینکه کسی نتواند از لینک های شما کپی کند

باید از گزینه هاتلینک استفاده کنید

اگر کسی لینک کپی کند و موقع دانلود روش کلیک کند در سایت جدید ری دایرکت میشه به سایت شما

نیاز به پسورد نیست

خب عزیز روی iis چجوری میشه اینکارو انجام داد؟
بحث منم همینه دیگه
منتها هیشکی راهنمایی نمیکنه متاسفانه!

- - - Updated - - -

بالاخره تونستم کارمو راه بندازم
با این آموزش :
http://www.webhostingtalk.ir/f175/95485/
پسورد نه، ولی ریرایت رو تونستم فعال کنم خدا رو شکر
در مورد پسوردم مثل اینکه باید برم از انجمن های دیگه سوال کنم :!
بهرحال ممنون از asrhosting (http://www.webhostingtalk.ir/member/3113/)

mojiz
November 5th, 2014, 22:33
هاتلینک فایده نداره چون وقتی کاربر تو دانلود منیجر وارد میکنه referer نداره
شما همون یوزر پسورد براتون خوب جواب میده ولی من با IIS کار نکردم

2lox
November 5th, 2014, 23:33
<?php
//Dtarh.com
$pass = 'password here';
if($_GET['dl']){
echo '
<form method=post>
passwrod:<input type=password name="pass" /><br>
<input type="hidden" name="download" value="'.$get['dl'].'">
<input type="submit" value="دانلود">
';
}else{echo 'no file selected';}
if($_POST['pass'] && $_POST['pass'] == '$pass'){header('location:http://site-shoma.com/files/'.$_POST['download'].'');}else{echo'wrong password';}
?>

======================
site-shoma = آدرس سایت شما
password here = پسورد شما برای دانلود فایل
======================
دوست عزیز این کدی که براتون نوشتم رو استفاده کنید
با این کد شما میتونید لینک دانلود خودتون رو به این صورت بزارید
http://site-shoma.ir/dl.php?dl=fileshoma
باید این کد رو توی یه فایل به اسم dl.php ذخیره کنید
بعد فایل های خودتون رو داخل پوشه ای به نام files قرار بدید
مقلا تو پوشه files یه فایل به اسم dtarh.zip داریم باید اینطوری بهش لینک بدیم
http://site-soma.ir/dl.php?dl=dtarh.zip
حالا اگ پسور رو درست بزنن فایل شروع به دانلود میکنه ولی اگ اشتباه بزنن ارور میده wrong password
این کمکی بود که میتونستم بهتون بکنم