ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : قیمت ها در whmcs

impossible
October 21st, 2014, 19:29
سلام
قیمت اصلی من در whmcs ریال است. چطور می تونم بعضی از محصولات به یورو یا دلار قرار بدم؟

- - - Updated - - -

up

a.e
October 21st, 2014, 22:34
امکان تعریف چندین قیمت در whmcs وجود ندارد؛ اما میتوانید در بخش سفارش تبدیل قیمت مانند ریال؛تومان و دلار و ... را قرار دهید تا مشتری شما به انتخاب خود تعرفه محصولات را به ریال؛تومان و ... مشاهده نمایند.

vahab00
October 22nd, 2014, 11:19
سلام
از بخش نرخ ها میتونید نوع پول دیگری مثلا دلار رو تعریف کنید
جناب عماری چنین امکانی در whmcs وجود داره

impossible
October 22nd, 2014, 14:19
سلام

ممنونم. واحد اصلی من ریال است یک واحد دلار هم درست کردم اما چطور باید تبدیل کنه؟

vahab00
October 22nd, 2014, 16:20
تو قسمت configcurrencies وقتی نرخ جدید میسازی اون آخرین گزینه نرخ تبدیل ارز هست
مثلا میزنی 3250 تومن
یعنی هر دلار به پول ایران این قیمت بشه

a.e
October 23rd, 2014, 08:33
سلام

با عرض پوزش؛ منظور دوست بزرگوارمان را درست متوجه نشدم و به صورتی قصد ایشون را برای نمایش و تبدیل نرح همزمان به چند تعرفه بنده تصور کردم که اگر توجه فرمایید راه حلی جهت انجام این مورد خدمت ایشون عرض کردم.

به همان صورت که آقای سیدچورته فرمودند تعریف چندین تعرفه به روشی که خدمت شما ارائه دادند انجام شدنی است.

majidisaloo1
October 23rd, 2014, 08:38
یک مشکلی که whmcs دارد این است که نمیشه برای بعضی گروه ها تنها دلار و بعضی گروه ها تنها مثلا یورو قرار داد

impossible
October 23rd, 2014, 21:57
خب درست. ممنون بابت راهنمایی . اما واحد اصلی من ریاله و وقتی مثلا 25 یورو تعیین می کنم چون بصورت پیشفرضض روی ریال است نشان نمی ده و تبدیل نمی کنه.

mhiizadi
October 23rd, 2014, 22:07
خب درست. ممنون بابت راهنمایی . اما واحد اصلی من ریاله و وقتی مثلا 25 یورو تعیین می کنم چون بصورت پیشفرضض روی ریال است نشان نمی ده و تبدیل نمی کنه.

باید مشتری مورد نظر از طریق selector واحد ارزی انتخاب نماید تا واحد ها تبدیل گردند ؛ البته نیازمند بررسی بیشتر است.

impossible
October 23rd, 2014, 22:19
باید مشتری مورد نظر از طریق selector واحد ارزی انتخاب نماید تا واحد ها تبدیل گردند ؛ البته نیازمند بررسی بیشتر است.

خب بدین شکل مشکل به وجود میاید. راهی نیست که بصورت دیفالت برای یک محصول قرار دهیم؟