توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مانیتورینگ آنلاین سرور
ixpro
October 21st, 2014, 03:01
با سلام
دوستان می خواستم بدونم که برای مانیتوریگ بجز سایتهای زیر سایت دیگری دارید که امکانات مثل : ارسال اس ام اس و ایمیل و ... داشته باشه ، راستش خیلی گشتم و سیستم های مختلفی بررسی کردم که متاسفانه نیاز بنده را برطرف نکردند .
متاسفانه مهمترین بخش ارسال اس ام اس به خط ایران است . متاسفانه چند سایت ایرانی فوق بدلیل ضعیف بودن در ازائه خدمات نه تنها اس ام اس نمیدهند بلکه ایمیل هم نمیاد (جالب اینجاست که هر نیم ساعت یکبار سایت خودشون می خوابه :d )
rezaonline.net
October 21st, 2014, 04:18
یعنی شما یه سایتی میخواید که ساعتی مثلا چک کنه سرور شمارو و وقتی داون شد بهتون اس ام اس بده ؟
ایده خوبیه برای راه اندازی اش (البته اگه پیاده نشده باشه)
iFire
October 21st, 2014, 04:25
فکر میکنم هاست ایران همچین سرویسی ارایه میده ... پویشگر
djmohammad
October 21st, 2014, 04:49
درود
در 4 ماهه گذشته لایو سرور حدود 2 ساعت از دسترس خارج بود ! و این به خاطر تعویض سرور و تنظیم dns ها بوده است
در امضا می توانید به تاپیک مورد نظر لایو سرور رفته و نظرات کاربران را ببینید
با احترام
- - - Updated - - -
یعنی شما یه سایتی میخواید که ساعتی مثلا چک کنه سرور شمارو و وقتی داون شد بهتون اس ام اس بده ؟
ایده خوبیه برای راه اندازی اش (البته اگه پیاده نشده باشه)
پیاده سازی شده است
http://live-server.ir/
- - - Updated - - -
با سلام
دوستان می خواستم بدونم که برای مانیتوریگ بجز سایتهای زیر سایت دیگری دارید که امکانات مثل : ارسال اس ام اس و ایمیل و ... داشته باشه ، راستش خیلی گشتم و سیستم های مختلفی بررسی کردم که متاسفانه نیاز بنده را برطرف نکردند .
متاسفانه مهمترین بخش ارسال اس ام اس به خط ایران است . متاسفانه چند سایت ایرانی فوق بدلیل ضعیف بودن در ازائه خدمات نه تنها اس ام اس نمیدهند بلکه ایمیل هم نمیاد (جالب اینجاست که هر نیم ساعت یکبار سایت خودشون می خوابه :d )
شما اگر پکیج شماره یک لایو سرور را انتخاب کنید هر دقیقه سایت شما چک خواهد شد و در صورت داون بودن هم از طریق ایمیل و هم از طریق پیامک باخبر خواهید شد
ixpro
October 21st, 2014, 05:59
دوست گرامی بنده هیچوقت صد در صد در مورد کسی بدی نمی کنم و خوشم هم نمیاد بخواهم اعتبار کسی رو پایین بیارم ، این مورد رو به عنوان این در نظر بگیرید که یک برادر کوچک تر جهت یک پیشنهاد یا انتقاد به شما ارسال میکنه:
تصویر اول (عکس پایین) نشان دهنده این است که بنده بالاترین پکیج شما را خریداری کردم :
23350
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
در تصویر دوم (عکس دوم) نشان دهنده این است که بنده 2 بار مبلغ 8500 تومان واریز کردم و به هیچ وجه سرویسی استفاده نکردم (دلیل هر دو پرداخت بنده احتمال مشکلات سیستمی در سایت مورد نظر است):
23351
تصویر سوم نشان دهنده فعال بودن سرویس بنده است ولی هیچ اخطاری ثبت نشده و حتی یک اس ام اس خوش آمد هم نیز ارسال نشد برای بنده چه برسد به ریپورت :
23352
در صورتی که بنده امروز به دلیل بررسی سیستم های مانیتورینگ به تعداد های متعدد این سرور را خاموش و روشن کردم که در تصویر زیر شما مشاهده می کنید یک نمونه از ریپورتهایی که host-tracker برای بنده ثبت شده ، که توی این مدت اکانت بنده نزد شما نیز فعال بوده است:
23353
Yas-Host
October 21st, 2014, 07:06
بهترین سرویس برای اینکار از دید بنده سیستم ****** بوده است..
ixpro
October 21st, 2014, 07:17
بهترین سرویس برای اینکار از دید بنده سیستم ****** بوده است..
****** آدرسش چیه؟؟؟
نرم افزار یا تحت وب است ؟؟؟
ایرانیه؟؟؟
اس ام اس هم میده؟
Yas-Host
October 21st, 2014, 08:19
****** آدرسش چیه؟؟؟
نرم افزار یا تحت وب است ؟؟؟
ایرانیه؟؟؟
اس ام اس هم میده؟
سیستم جالبی دارند و ارسال پیامک زیر 10 ثانیه بعد از دان شدن سرور شما رخ میدهد
از دست رفتن پینگ / دان شدن httpd / بالا نیامدن یک پورت / قطع شدن mysql و ...
uoogle
October 21st, 2014, 09:47
با سلام و درود
از این سایت میتونید استفاده کنید
Uptime Robot (http://uptimerobot.com/)
موفق باشید
LIAN2
October 21st, 2014, 09:59
سلام
ما از سرویس های NewRelic برای Master ها استفاده می کنیم.
علاوه بر در دسترس قرار بودن سرویس ، میزان لود CPU , RAM , I/O هم به اطلاعتان خواهد رساند.
mehrshad.ho
October 21st, 2014, 13:37
pingdom
بسیار عالی هست و به ایران هم sms میده (به صورت فوری و درجا)
djmohammad
October 21st, 2014, 15:17
دوست گرامی بنده هیچوقت صد در صد در مورد کسی بدی نمی کنم و خوشم هم نمیاد بخواهم اعتبار کسی رو پایین بیارم ، این مورد رو به عنوان این در نظر بگیرید که یک برادر کوچک تر جهت یک پیشنهاد یا انتقاد به شما ارسال میکنه:
تصویر اول (عکس پایین) نشان دهنده این است که بنده بالاترین پکیج شما را خریداری کردم :
23350
در تصویر دوم (عکس دوم) نشان دهنده این است که بنده 2 بار مبلغ 8500 تومان واریز کردم و به هیچ وجه سرویسی استفاده نکردم (دلیل هر دو پرداخت بنده احتمال مشکلات سیستمی در سایت مورد نظر است):
http://www.webhostingtalk.ir/attachments/f55/23351-%D9%85%D8%A7%D9%86%DB%8C%D8%AA%D9%88%D8%B1%DB%8C%D 9%86%DA%AF-%D8%A2%D9%86%D9%84%D8%A7%DB%8C%D9%86-%D8%B3%D8%B1%D9%88%D8%B1-2-png
تصویر سوم نشان دهنده فعال بودن سرویس بنده است ولی هیچ اخطاری ثبت نشده و حتی یک اس ام اس خوش آمد هم نیز ارسال نشد برای بنده چه برسد به ریپورت :
http://www.webhostingtalk.ir/attachments/f55/23352-%D9%85%D8%A7%D9%86%DB%8C%D8%AA%D9%88%D8%B1%DB%8C%D 9%86%DA%AF-%D8%A2%D9%86%D9%84%D8%A7%DB%8C%D9%86-%D8%B3%D8%B1%D9%88%D8%B1-3-png
در صورتی که بنده امروز به دلیل بررسی سیستم های مانیتورینگ به تعداد های متعدد این سرور را خاموش و روشن کردم که در تصویر زیر شما مشاهده می کنید یک نمونه از ریپورتهایی که host-tracker برای بنده ثبت شده ، که توی این مدت اکانت بنده نزد شما نیز فعال بوده است:
http://www.webhostingtalk.ir/attachments/f55/23353-%D9%85%D8%A7%D9%86%DB%8C%D8%AA%D9%88%D8%B1%DB%8C%D 9%86%DA%AF-%D8%A2%D9%86%D9%84%D8%A7%DB%8C%D9%86-%D8%B3%D8%B1%D9%88%D8%B1-4-png
درود
لطفا نام کاربری خودتون رو اعلام کنید تا بررسی شود
حتما مشکلی وجود داشته است
ixpro
October 21st, 2014, 21:05
سلام
ما از سرویس های NewRelic برای Master ها استفاده می کنیم.
علاوه بر در دسترس قرار بودن سرویس ، میزان لود CPU , RAM , I/O هم به اطلاعتان خواهد رساند.
خوب برادر اگر میشه لطفا لینک هم بزارید تا آدم آشنا بشه دیگه :d
- - - Updated - - -
درود
لطفا نام کاربری خودتون رو اعلام کنید تا بررسی شود
حتما مشکلی وجود داشته است
یوزرنیم : uria
djmohammad
October 27th, 2014, 22:11
خوب برادر اگر میشه لطفا لینک هم بزارید تا آدم آشنا بشه دیگه :d
- - - Updated - - -
یوزرنیم : uria
با سلام
مشکل از سمت ما بوده است و کرون جابز در این زمان اجرا نمی شد
سرور لایو سرور را تعویض کردیم و هم اکنون لایو سرور روی دو تا سرور سایت ها را چک خواهد کرد ....
از مشکل به وجود آمده جدا عذرخواهی می کنیم !
برای تمامی کاربران نیز 45 روز به سررسید فاکتور اضافه شد
در صورتی هم که شما خواستار برگشت هزینه هستید اعلام کنید تا با نهایت احترام تقدیمتان گردد
با احترام
mhiizadi
October 28th, 2014, 00:20
با سلام
مایل بودید با بنده در تماس باشید با هزینه ای مناسب برایتان راه اندازی خواهم کرد :53:
xphost
October 29th, 2014, 00:38
درود
بنده این سایت رو تست کردم
خیلی خوبه
ایمیل هم میفرسته روزانه