ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال از همکاران : با سفارش های دامنه ir چطور رفتار می کنید ؟

api
October 20th, 2014, 23:59
با سلام
سایت نیک جدیدا خیلی سخت گیر شده و برای ثبت دامنه نیازه که مراحلی طی بشه که خیلی از کاربران مبتدی نمی تونن اون رو انجام بدن .
همونطور که می دونید جدیدا نیک تعهد نامه میگیره که مسئولیت قانونی دامنه هایی که تو پنل کسی هست ، با خودشه و این یعنی منی که شرکت هاستینگ دارم ، دیگه نمیتونم دامنه مشتری رو تو پنل خودم ثبت کنم و مشتری حتما باید پنل اختصاصی خودشو داشته باشه
از طرف دیگه برای ثبت دامنه ، صاحب پنل باید تعهد نامه ، مدارک و . . . بفرسته که خیلی از کاربران آماتور نمی تونن این کار رو انجام بدن و این برای ما دردسر شده .

میخوام بدونم سایر همکارا برای سفارش های دامنه ir چیکار میکنن ؟ دامنه رو تو کدوم پنل ثبت می کنن ؟
کلا یه توضیح کامل بدید تا به یک راه حل برسیم
موفق باشید

chatsaz
October 21st, 2014, 00:03
همه دامنه ها نیاز به مدارک نیست
برخی دامنه ها نیاز داره, دامنه هایی که مشکل اسمی داشته باشند

api
October 21st, 2014, 00:06
جدیدا حدود 7 ماهی هست که هم دامنه ها باید تایید بشن
پنل شما قبل از اینکه کلا بتونه دامنه ثبت کنه ، باید تعهد نامه ای براش ارسال کنین که مسئولیت دامنه های ثبت شده بر عهده صاحب پنل هست

ali.1998
October 21st, 2014, 00:33
بهترین راه اینه که دامنه رو توی پنل مشتری ثبت کنید
و آموزش های لازم رو در دسترس مشتری ها قرار بدید تا استفاده کنند.

cybamin
October 28th, 2014, 14:50
اون قضیه ساخت شناسه محدود برای مشتری هنوز وجود داره؟

amin0181
October 31st, 2014, 03:36
حتما دامنه به نام مشتری ثبت شود
چون مسئولیت های اون سایت با دارنده دامنه می باشد

DOT7
November 6th, 2014, 08:17
با سلام
سایت نیک جدیدا خیلی سخت گیر شده و برای ثبت دامنه نیازه که مراحلی طی بشه که خیلی از کاربران مبتدی نمی تونن اون رو انجام بدن .
همونطور که می دونید جدیدا نیک تعهد نامه میگیره که مسئولیت قانونی دامنه هایی که تو پنل کسی هست ، با خودشه و این یعنی منی که شرکت هاستینگ دارم ، دیگه نمیتونم دامنه مشتری رو تو پنل خودم ثبت کنم و مشتری حتما باید پنل اختصاصی خودشو داشته باشه
از طرف دیگه برای ثبت دامنه ، صاحب پنل باید تعهد نامه ، مدارک و . . . بفرسته که خیلی از کاربران آماتور نمی تونن این کار رو انجام بدن و این برای ما دردسر شده .

میخوام بدونم سایر همکارا برای سفارش های دامنه ir چیکار میکنن ؟ دامنه رو تو کدوم پنل ثبت می کنن ؟
کلا یه توضیح کامل بدید تا به یک راه حل برسیم
موفق باشید

سلام :)
پذیرش مسئولیتش به دردسر احتمالیش نمی ارزه ...
کاربری که دامنه میخواد باید بپذیره که این مدارک رو فراهم و ارسال کنه.

Yas-Host
November 6th, 2014, 08:20
بهترین کار :

ارائه ندادن دامین .ir یا کلا دامین!

سودی اگر داشته باشد ماهیانه 50 یا 100 هزار تومان خواهد بود ولی به دردسر های آن نمی ارزد !

persianboy
November 6th, 2014, 09:51
دامنه ها رو حتما در پنل مشتری ثبت می کنیم
اگر به راهنمایی هم احتیاج داشتند برای حل مشکل راهنمایی میکنیم
درسته که سود زیادی نداره ولی سرویسی هست که مشتریان درخواست می کنند و فکر میکنم ارائه ندادن آن درسته نباشه.