ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : جذب همکار حرفه ای php

Esi
October 20th, 2014, 23:10
سلام و احترام

جهت همکاری در نوشتن یک سیستم اشتراک ویدئو و سیستم شبکه مجازی نیاز به یک برنامه نویس PHP حرفه ای ، با سابقه کار فعال و همچنین آشنا یه امور سرور و امنیت شبکه داریم .
همکاری به صورت مداوم و حداقل 5 سال خواهد بود و بیشترین پیک کاری رو در دوماه اول (از چند روز آینده ) خواهیم داشت . نحوه حقوق دهی هم یا به صورت ثابت یا به صورت پروژه ای خواهد بود .

7 شرایط لازم جهت همکاری :
- تسلط حرفه ای به PHP , جی کوئری ، جاوا اسکریپت !!! ، Mysql و خصوصا نحوه کانکشن PDO (همه موارد بسیار بسیار مهم و حیاتی هستند )
- تسلط کامل به امنیت شبکه
- داشتن نمونه کارهای فعال در حال حاضر
- در اختیار داشتن زمان کافی جهت همکاری (شهر محل سکونت مهم نیست ولی در شرایط برابر قم و تهران در اولویت هستند ) خصوصا در ماه آبان و آذر که بسیار برنامه کاری فشرده است
- داشتن روحیه و تعهد شغلی ، نظم و انضباط کاری و اخلاق حرفه ای
-جنسیت مذکر و حداقل سن 20سال
- آشنایی کامل با مباحث ویدئو اینترنتی ! وب سایت ها کاملا به صورت Ajax و مولتی سرور طراحی میشوند و لازم است با تمام موارد آپلود ، تبدیل فرمت و تمام موارد وابسته آشنایی کامل (و ترجیحا سابقه کار ) داشته باشید و این توانایی را داشته باشید تا کدنویسی به صورتی صورت گیرد که در ترافیک های خیلی سنگین ( کانکشن های بیش از 500 هزار در ثانیه ) کمترین فشار را روی منابع سرورها اعمال کند . خصوصا در مورد شبکه های اجتماعی این مساله به وضوح مورد نیاز است .

امتیازات اولویت دار :
- آشنایی با سرور های لینوکس و نحوه صحیح کانفیگ آن
- آشنایی کامل با وب سرویس اپاچی
- سابقه کار با سایت ها یا پلاگین های تحت وب فلش
- داشتن رتبه در مسابقات برنامه نویسی کشوری یا بین المللی

در پایان میگم که پروژه ها بلند مدت و سنگین هستند . مسلم هست که ما طولانی مدت همکاری خواهیم داشت . اما واقعا برامون خیلی مهم هست که صرفا با عزیزانی همکاری کنیم که واقعا از عهده نیازهای پروژه بر بیایند .
دوستانی که تمایل به همکاری دارند میتونند همین جا اعلام کنند یا مشخصات کامل رو (با ذکر جزئیات ) به ایمیل webx @ yahoo.com ارسال کنند .
موفق و سربلند باشید

hamid.soltani92
October 20th, 2014, 23:34
با سلام و احترام.
متاسفانه بنده تمامی شرایط رو دارم ولی فعلا امکان همکاری مقدور نیست.
ولی با توجه به ادبیاتتون میشه دریافت که کارتون جدی و درست هست. با توجه به تجربه ناچیزی که دارم، چند نکته رو خدمتتون متذکر میشم، امیدوارم به کمکتون بیاد.
۱- مهمترین نکته عرائض بنده همین هست. سعی کنید برنامه نویس سمت سرور رو از برنامه نویس سمت کلاینت جدا کنید. کلا این دو گروه کارکرد متفاوتی دارند.
۲- امنیت شبکه رو به برنامه نویس پی اچ پی واگذار نکنید! بلکه رعایت نکات امنیتی برنامه نویسی باید بر عهده برنامه نویس باشه.
۳- در رابطه با انتخاب PDO بهتون تبریک می‌گم! واقعا انتخاب خوبی هست. مخصوصا در ابعاد وسیع و استفاده سنگین.
۴- معمولا کم کردن فشار وارده بر سرور در تعداد اتصال موازی بالا، بر عهده مهندس و معمار پایگاه داده هست، نه برنامه نویس. البته نقش برنامه نویس در کم کردن تعداد درخواست هم مهم هست.
۵- سعی بفرمایید علاوه بر نیاز به آشنایی با سیستم عامل لینوکس، آشنایی با مفاهیم پردازش ابری، پردازش موازی و الگروتیم‌های معروف برنامه نویسی رو به شرایطتون اضافه کنید.
۶- از وب سرور apache خیلی با احتیاط و دقت و چشمان کاملا باز استفاده بفرمایید.
۷- در ابعادی که شما فرمودید، بدون شک به یک مهندس امنیت و یک مهندس شبکه نیاز خواهید داشت.
۸- اگر منظورتون از مباحث ویدئو اینترنتی، تغییر ابعاد، کیفیت و ... ویدئو هست، پیشنهاد می‌کنم به صورت اختصاصی از یک متخصص ffmpeg بهره بگیرید.

براتون آرزوی موفقیت دارم.:53:

iFire
October 21st, 2014, 00:54
با سلام خدمت شما
طی چند هفته اخیر پیشنهاداتی با در این زمینه ها دریافت کردم و درخواست های اینچنینی دیدم که واسم جالب بوده
تمامی شرایط برای همکاری رو داریم ولی با این شرایط فکر نمی کنم …
متاسفانه این سیستم تو ایران هست که از یه برنامه نویس ده تا کار می کشن! برنامه نویسی سرور، برنامه نویسی کلاینت، پایگاه داده بهینه، کانفیگ، امنیت و …
هر کدوم از این مباحث دنیایی هست واسه خودش و نیاز به زمان زیادی داره!
به نظر دوستان 2 تا لیسانس خوبه یا یه دکتری؟ …
ولی جدای از این مسایل چندتا نکته میخواستم عرض کنم خدمتتون
1. برای سیستم هایی که بازدید بالایی دارن و یا آنی ( real time ) هستن باید از تکنولوژی ها و زبان های دیگه ای استفاده کرد …
دیگه واقعا پی اچ پی همه جا جواب نمیده … یا همینطور mysql دیگه تا یه اندازه توانایی گسترش پذیری و تحمل کانکشن بالا رو داره …
شما یه سرچ بزنید ببینید سایت های شبکه اجتماعی بزرگی مثل فیسبوک، گوگل پلاس، توییتر و … از چه دیتابیس و زبانی استفاده می کنن!
بله قسمت هایی رو میشه با php و mysql پیاده سازی کرد ولی نه دیگه همشو …
2.فرمودین Apache میخوسین استفاده کنین و سایت باید کانکشن های بالای 500 هزار رو ساپورت کنه …
ببینید بعضی چیزا دیگه واقعا دست برنامه نویسی نیست و خیلی چیزارو تا یه حدی میشه بهینه کرد …
apache واسه هر کانکشن 2مگابایت از رو رو استفاده می کنه حالا فرض کنید 500,000*2=1,000,000 مگابایت. یعنی شما باید سروری داشته باشید که یک ترابایت رم داشته باشه …
حالا به پیشنهاد من استفاده از nodejs و orientdb هست که شاید با یه سرور اختصاصی معمولی هم بتونید خیلی راحت کانکشن های بیشتری رو انتظار داشته باشید …
3.سعی کنید بجای یک نفر از 2-3 نفر متخصصی استفاده کنید تا کیفیت بیشتری داشته باشید و زمان پیاده سازی پروژه هم کم شه...
سوالی باشه در خدمتم
امیدوارم به چیزی که میخواید برسید … با تشکر

Esi
October 23rd, 2014, 21:10
ممنونم دوستان .
ما در حال حاضر مسئول منیج سرور و مهندس شبکه رو داریم . منظورم از آشنایی این هست که سورس جوری نوشته نشه که به شدت به سرور فشار وارد بکنه .

در مورد اپاچی هم حق با شماست . البته ما کلا از لایت اسپید استفاده میکنیم که عملکرد بهتری داره ولی در کل خب همون اپاچی هست دیگه .
_______
از هر دو دوست عزیز هم بابت راهنمایی هاتون بسیار سپاسگزارم . همان طور که عرض شد طرح کاملا جدی هست .

- - - Updated - - -

up !