PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ~~~~ سئو پست ~~~~

NersiA
October 20th, 2014, 16:45
با سلام.

دوستان بنده افزونه سئو نصب کردم و پستام + برچسب قسمت سئوش هم برچسب میزنم
ولی دایره ی سئو نارنجی (زرد) رنگ هستش.
باید چیکار کنم ؟
لطفا کمک کنید.
میخوام سئو قوی شه

sharbazi
October 20th, 2014, 16:58
سلام
سعی کنید متن مطلبتون رو بیشتر کنید و از کلمات کلیدی تکراری استفاده نکنید
از قسمت تجزیه و تحلیل صفحه قسمت seo افزونتون هم میتونید ایرادات رو ببینید.

NersiA
October 20th, 2014, 17:45
سلام
سعی کنید متن مطلبتون رو بیشتر کنید و از کلمات کلیدی تکراری استفاده نکنید
از قسمت تجزیه و تحلیل صفحه قسمت seo افزونتون هم میتونید ایرادات رو ببینید.

قربان الان نارنجیه یعنی هیچ کدوم از پستا سئو نشده و گوگل نرفته؟

iroooni.com
October 20th, 2014, 17:48

یعنی جا داره که بهتر بشه گوگل همه مطالبو ایندکس میکنه اما اگه سئو بهتری داشته باشه زودتر ایندکس میکنه

- - - Updated - - -

یعنی جا داره که بهتر بشه گوگل همه مطالبو ایندکس میکنه اما اگه سئو بهتری داشته باشه زودتر ایندکس میکنه

sharbazi
October 20th, 2014, 18:00

حتی اگه قرمز هم باشه ایندکس میشه مطلب
معنی این رنگها نشون دهنده درصد مناسب بودن برای جستجوگرهاست.

NersiA
October 20th, 2014, 18:08
حتی اگه قرمز هم باشه ایندکس میشه مطلب
معنی این رنگها نشون دهنده درصد مناسب بودن برای جستجوگرهاست.

نارنجی پر رنگشون چند درصده؟

چقدر طول میکشه ایندکس شه؟

- - - Updated - - -

- - - Updated - - -

کجا هس اینی که میگید؟

- - - Updated - - -

- - - Updated - - -

کجا هس اینی که میگید؟

mr-programer
October 20th, 2014, 19:01
دوست من سئو فقط با پلاگین نمیشه .

اولا حجم سایت مهمه . الان سایتهایی که بنده طراحی میکنم حجمشون 3 یا 4 کیلوبایت میشه ( در حقیقت از تصاویر استفاده نمیکنم فقط css مگر برای پس زمینه یه تصویر با سایز 0.5 کیلوبایت )
دوما پلاگین سئو کار زیادی نمیتونه بکنه مگر اینکه پوسته سایتت خیلی خیلی منعطف باشه ( برچسب , قابلیت کلاس گذاری خودکار توسط پلاگین ها و .... )
سوما
چهارما و ....

بهتره بدین کسی براتون بررسی کنه با یه هزینه مختصر میتونید برطرف کنید .

توجه بشه گفتم بدین یکی از دوستان بررسی کنه برای خودم بازار گرمی نمیکنم فقط پیشنهاده .

موفق باشید .

iroooni.com
October 20th, 2014, 19:15

اولا حجم سایت مهمه . الان سایتهایی که بنده طراحی میکنم حجمشون 3 یا 4 کیلوبایت میشه ( در حقیقت از تصاویر استفاده نمیکنم فقط css مگر برای پس زمینه یه تصویر با سایز 0.5 کیلوبایت )
دوما پلاگین سئو کار زیادی نمیتونه بکنه مگر اینکه پوسته سایتت خیلی خیلی منعطف باشه ( برچسب , قابلیت کلاس گذاری خودکار توسط پلاگین ها و .... )
سوما
چهارما و ....

توجه بشه گفتم بدین یکی از دوستان بررسی کنه برای خودم بازار گرمی نمیکنم فقط پیشنهاده .

موفق باشید .

تایید میشه
قالب هم نقش زیادی در سئو داره با داشتن یه قالب خوب میتونید سئو سایتو بالا ببرید

NersiA
October 20th, 2014, 19:49

سوما
چهارما و ....

موفق باشید .

قربان سایت زیر رو بی فاصله بزنید. این قالبو خریدم که سئو هست. قضیه پست هارو هم میدونید.

i a h a n g . i r

- - - Updated - - -

تایید میشه
قالب هم نقش زیادی در سئو داره با داشتن یه قالب خوب میتونید سئو سایتو بالا ببرید

قربان سایت زیر رو بی فاصله بزنید. این قالبو خریدم که سئو هست. قضیه پست هارو هم میدونید.

i a h a n g . i r

mr-programer
October 20th, 2014, 20:51
قالب سایتتون از نظر بنده بیشتر از 40% سئو نیست سایت وورنک هم همینو میگه .

iahang.ir | Website Review for iahang.ir | WooRank.com (http://www.woorank.com/en/www/iahang.ir)

با توجه به نتایجی که داده :

1 - کلمات کلیدی Keywords فقط 20% هماهنگ با محتوای سایته.
2 - توضیحات مختصر Description ندارین اصلا .
3 - تصاویرتون ویژگی Alt نداره ( دقت کنید این مورد خیلی براتون مهمه برای سایتهای فیلم و موزیک و دانلود و بازی و ... این مورد خیلی خیلی مهمه چون اکثرا تو قسمت تصاویر گوگل میگردن )
4 - وبسایتتون انگار ارور 500 هم داره ( معمولا مربوط به سرور میزبانی میشه ) ولی بی ربط به پوسته هم نمیتونه باشه قبلا به مواردی برخورد کردم که مربوط به پوسته است
5 - فایل روبوت هم ندارین ( زیاد مهم نیست ولی خوبه اگه باشه )
6 - نقشه سایت هم ندارین .
7 - نسخه موبایل ندارین پوسته تون هم رسپانسیو نیست ( در جست و جو های موبایل یخورده نتایج به نفع شما نمیتونه باشه )
8 - استفاده بیشتر از 4 url برای CSS پیشنهاد نمیشه که سایت شما زیاد داره .

حالا زیاد وقت نزاشتم اینا رو برطرف کنید خودش کلیه .

موفق باشید .

NersiA
October 20th, 2014, 23:25
قالب سایتتون از نظر بنده بیشتر از 40% سئو نیست سایت وورنک هم همینو میگه .

iahang.ir | Website Review for iahang.ir | WooRank.com (http://www.woorank.com/en/www/iahang.ir)

با توجه به نتایجی که داده :

1 - کلمات کلیدی Keywords فقط 20% هماهنگ با محتوای سایته.
2 - توضیحات مختصر Description ندارین اصلا .
3 - تصاویرتون ویژگی Alt نداره ( دقت کنید این مورد خیلی براتون مهمه برای سایتهای فیلم و موزیک و دانلود و بازی و ... این مورد خیلی خیلی مهمه چون اکثرا تو قسمت تصاویر گوگل میگردن )
4 - وبسایتتون انگار ارور 500 هم داره ( معمولا مربوط به سرور میزبانی میشه ) ولی بی ربط به پوسته هم نمیتونه باشه قبلا به مواردی برخورد کردم که مربوط به پوسته است
5 - فایل روبوت هم ندارین ( زیاد مهم نیست ولی خوبه اگه باشه )
6 - نقشه سایت هم ندارین .
7 - نسخه موبایل ندارین پوسته تون هم رسپانسیو نیست ( در جست و جو های موبایل یخورده نتایج به نفع شما نمیتونه باشه )
8 - استفاده بیشتر از 4 url برای CSS پیشنهاد نمیشه که سایت شما زیاد داره .

حالا زیاد وقت نزاشتم اینا رو برطرف کنید خودش کلیه .

موفق باشید .

قربان چجوری باید اینارو درست کنم؟
اگه درست کنم چند % میشه؟

mr-programer
October 21st, 2014, 00:18
هر کدوم یه راهی داره عزیز نوشتن همشون کلی زمان میبره و اجرا کردنشم یخورده آشنایی هم با هسته WP و هم با HTML میخواد .

اگه اینارو درست انجام بدین احتمالا درصدش تا 70 75 بالا بیاد .

فقط در نظر بگیرید اجرای درست ملاکه وگرنه خیلی کارارو میشه زود انجام داد .

مثلا برا ویژگی Alt تصاویر یکی میاد یه متن ثابت میزاره که توی درصد سئو ( خوب ) لحاظ میشه ولی در عملکرد ( کاملا غلطه ) . یکی هم میاد داینامیک میکنه که روش صحیحش اینه هم توی درصد نتیجه مطلوبی داره هم توی نتایج ولی سرعت سایت رو چند هزارم ثانیه پایین میاره که زیاد مهم نیست .

اینا تکنیکاش هستن خواهشا به کسی که مهارت خوبی داره واگذار کنید . هواستون باشه سرتون کلاه نره خیلیا الکی دو تا تغییر میدن میگن تموم شد و شما فقط درصد پیشرفت سئو میبینید و از پشت صحنه خبر ندارین .

NersiA
October 21st, 2014, 11:44
هر کدوم یه راهی داره عزیز نوشتن همشون کلی زمان میبره و اجرا کردنشم یخورده آشنایی هم با هسته WP و هم با HTML میخواد .

اگه اینارو درست انجام بدین احتمالا درصدش تا 70 75 بالا بیاد .

فقط در نظر بگیرید اجرای درست ملاکه وگرنه خیلی کارارو میشه زود انجام داد .

مثلا برا ویژگی Alt تصاویر یکی میاد یه متن ثابت میزاره که توی درصد سئو ( خوب ) لحاظ میشه ولی در عملکرد ( کاملا غلطه ) . یکی هم میاد داینامیک میکنه که روش صحیحش اینه هم توی درصد نتیجه مطلوبی داره هم توی نتایج ولی سرعت سایت رو چند هزارم ثانیه پایین میاره که زیاد مهم نیست .

اینا تکنیکاش هستن خواهشا به کسی که مهارت خوبی داره واگذار کنید . هواستون باشه سرتون کلاه نره خیلیا الکی دو تا تغییر میدن میگن تموم شد و شما فقط درصد پیشرفت سئو میبینید و از پشت صحنه خبر ندارین .

قربان شما که استاد کارید کمک میکنید؟
یکی قرار شد 1و2و3و6 رو انجام بده. بعد کارش شما نظارت میکنید بی زحمت؟
بقیشو چیکار کنم؟:(

mr-programer
October 21st, 2014, 13:08
مشکلی نداره هروقت انجام شد دوباره بررسی میکنم .

بعد سئو قالبتون رو بفرستین یا دسترسی به وردپرس بدین .

kabudval
October 21st, 2014, 23:43
تیتر + عنوان پست که داخل پست نوشته میشه + یکی از کلمات کلیدی + لینک پست + بخش های سئو سعی کنید یکی باشه وقتی تاکید رو یک عنوان زیاد باشه از زرد به نارنجی و سبز تغییر میکنه

NersiA
October 26th, 2014, 15:25
مشکلی نداره هروقت انجام شد دوباره بررسی میکنم . بعد سئو قالبتون رو بفرستین یا دسترسی به وردپرس بدین . سلام قربان میشه ببینید 1 و 2 کامل و درست انجام شده؟

mr-programer
October 26th, 2014, 16:42
اولی خوبه هرچند عالی نیست ولی دومی نه اصلاح نشده .

NersiA
October 31st, 2014, 23:18
اولی خوبه هرچند عالی نیست ولی دومی نه اصلاح نشده .

اولیو چطور باید عالی کرد؟ دومیو همینطور.
قربان شما کمکم میکنید بقیشم اوکی بشه؟

yossef
November 3rd, 2014, 12:05
اکثرا موقع کم بودن تعداد کلمات مطلب این جوری میشه