سلام
تمایل به راه اندازی سایت ارایه درگاه واسطه پرداخت با امکانان زیر دارم. و نیاز به شریک مالی و همکار دارم.
امکانات متداول در سایر سایتها
نرم افزار موبایل بانک برای سایت
واریز وجه بلافاصله پس از خرید به حساب پذیرنده با وب سرویس
دوستانی که تمایل به همکاری دارن و میتونن همکاری بکنن از طریق پ خ اطلاع بدن.
هزینه دامنه + هاست + پنل پیامک + با من. بقیه هزینه ها هم مشترک.
با سپاس
samansystems
October 20th, 2014, 14:28
کار فنی و توسعه رو کی انجام ميده ؟
hamid.soltani92
October 20th, 2014, 14:38
سلام.
اصلا دوست ندارم که ناراحت یا دلسرد بشید، اما فکر میکنم اگه موارد زیر رو بدونید، راهتون برای رسیدن به موفقیت کوتاهتر میشه:
۱- ایده درگاه پرداخت واسط بسیار قدیمی شده و سرویسهای معتبر و فعالی ( از جمله زرینپال که زیر مجموعه سامانسیستم - ارسال کننده محترمِ پستِ قبلی - هست) وجود دارن و برای جذب کاربر باید ایده نو و حرف برای گفتن داشته باشید.
۲- واریز بلافاصله تو سیستم بانکی ایران ممکن هست؟ یعنی بانکی هست که چنین سرویسی به شما بده؟ در صورت وجود چنین سرویسی هم شما در صورت انجام خودتون رو تو خطر بزرگی قرار میدید. تصور کنید به سیستم شما نفوذ بشه و ...
۳- هزینه هاست؟ مطمئنید میخواید چنین سرویسی رو روی هاست اشتراکی بالا بیارید؟ اگه چنین هست، پیشنهاد میکنم تجدید نظر کنید.
موارد این چینی بسیار زیاد هست. قویا پیشنهاد میکنم قبل از تصمیم گیری به انجام کار، خوب فکر کنید.
براتون آرزوی موفقیت میکنم.
payplus
October 21st, 2014, 19:01
با سلام
کار توسعه توسط تیم برنامه نویسی انجام میشه.مثل سایر سایتهای واسطه پرداخت.
روی سرور اختصاصی بالا میاد نه هاست اشتراکی.
امکاناتی که در نظر گرفته شده هنوز در هیچ سایت ارایه درگاه پرداختی وحود نداره.
هر سایت محاسن و معایب خودش رو داره.زرین پال قدیمی و معتبر هست ولی واریزها با کندی انجام میشه و کارمزد زیادی میگیره.
اگر امکانات پنج سایت ارایه درگاه واسطه رو در یک سایت با پشتیبانی قوی و کارمزد کم و واریز انی پیاده کنی.صد درصد موفق میشی.
با سپاس
sitetheme
October 21st, 2014, 20:03
جناب برام سوال هست شما تا دیروز تاپیک زده بودید که سایت paylplus.ir مال شماست و به دنبال همکار میگردید .من به همراه چندین عزیز دیگر که در تاپیک اعلام کردیم مدارکمون رو فرستادیم و هیچ پاسخی دریافت نکردیم حالا هم که میگین میخواین چنین سایتی رو راه اندازی کنید میشه بگین با مدارک ما چه کردید؟
HPxf
October 21st, 2014, 20:21
هم.م سایت پرداخت - PayPlus.ir (http://www.payplus.ir) میخواهید اپ کنین باز ؟دفعه قبل به نتیجه نرسیدید با این یوزر اپ میکنین :|
جالب نیست همزمان یوزر شما و ادرس سایت یک یوزر در همین انجمن یکی باشد :|
- - - Updated - - -
جناب برام سوال هست شما تا دیروز تاپیک زده بودید که سایت paylplus.ir مال شماست و به دنبال همکار میگردید .من به همراه چندین عزیز دیگر که در تاپیک اعلام کردیم مدارکمون رو فرستادیم و هیچ پاسخی دریافت نکردیم حالا هم که میگین میخواین چنین سایتی رو راه اندازی کنید میشه بگین با مدارک ما چه کردید؟
مدارک ؟ معلوم است به چه دردی می خورد :|
asdadsdxz
October 21st, 2014, 20:43
همچین سایتی رو یک شرکتی راه انداخته که به زودی راه میفته(دموش رو من دیدم)
۸ درگاه بانکی میده
از ۳ بانک درگاه بانکاختصاصی میدن ملت پاسارگاد سامان با اسم و لوگو هر فرد
به یک وب سرویس متصل هستند و همه تسویه هاشون آنی و تحت شبکه شاپرک هست
کارمزد هم ۰ هست
samansystems
October 21st, 2014, 21:01
هر سایت محاسن و معایب خودش رو داره.زرین پال قدیمی و معتبر هست ولی واریزها با کندی انجام میشه و کارمزد زیادی میگیره.
در حال حاضر تسويه حساب روی زرين کارت به صورت آنی و آنلاين و بدون کسر کارمزد انجام ميشه.
payplus
October 21st, 2014, 21:10
دوست عزیز.بنده سایتی نداشتم و ندارم که شما برای همکاری مدارکتون رو بفرستید.
در ضمن من هیچ تاپیکی نزدم.اول مطمن بشید بعد تهمت بزنید.
لینک تاپیک رو ارسال بفرمایید لطفا تا دوستان هم ببینند. شما مدارکتون رو به کدام ایمیل یا سایت فرستادین ؟
mrlion
October 21st, 2014, 21:31
لطفا هزینه هایی که باقی مونده رو اعلام کنید-
سرور - هزینه دامنه و سیستم پیامک که با شماست.
دیگر امکانات رو هم که میدید به تیم برنامه نویسیتون انجام بدن
چه هزینه هایی باقی مانده؟