توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : پایین آمدن رنک شدید در گوگل
majidas2006
October 20th, 2014, 00:15
سلام من یه قالب جدید گذاشتم رو سایت وردپرسم که گوگلم همون روز 50% کم کرد در حد 5 هزاز کم کرد
نمیدونم چیکار کنم
تازه قالب جدیدم هم سئو کرده بودم و قالب جدید دانلود هاس
چیکار کنم
avamarket
October 27th, 2014, 19:47
با سلام
لطفا بفرمایید لینک ها هم تغییر کردن وقتی قالب تغییر دادین یا خیر ؟
majidas2006
October 27th, 2014, 19:55
نه به هیچ وجه
الانم که 1 هفتس قالبو برگردوندم ولی بازدید برنگشته
avamarket
October 27th, 2014, 19:57
ارور 404 در وب مستر گوگل و سالم بودن سایت مپ لطفا چک کنین
majidas2006
October 27th, 2014, 23:04
هیچ مشکلی نداره
دوست عزیز آماتور نیستم من
ظرف 3 ماه از گوگل 400 به 9000 رسیده بودم
یهو پرید
بک لینک اینا ام نخریده بودم
mehdi.gh
October 28th, 2014, 00:26
وقتی شما تغییراتی در لیتک ها
کی ورد ها و حتی توی قالب ایجاد میکنید
زمان میبره تا دوباره به حالت اول برگردید تو گوگل
چند وقتی صبر کنید حل میشه مشکل شما ایشالا
موفق باشید
majidas2006
October 30th, 2014, 21:56
درست که نشده هر روز بد ترم میشه
Maysam.M
October 30th, 2014, 23:37
کلا گوگل خیلی بدقلق شده و جدیدا کارای غیرمنطقی زیاد ازش دیدم :| خودم به مشکل مشابه شما دچار شدم! با این تفاوت که یه سری لینک هام تغییر کرد و نقشه سایت هم همچنین!
نقشه سایت رو هم چک کن اگه مشکلی نداشت مجبوری یه مدت صبر کنی
amin0181
October 31st, 2014, 01:38
سلام
جدا از مبحث این که استفاده از قالب کپی کار درستی نیست در پاسخ به شما عوامل متعددی تو این مورد نقش دارند
1- ممکن هست قالب جدید شما فایل 404.php نداشته باشد
2- Heading ها اصولی نباشند
3- تگ های meta اضافی در قالب وجود داشته باشد
در ضمن نتیجه تغییرات ( مانند قالب ) بلافاصله قابل مشاهده نیست و حداقل 1-2 هفته زمان می برد
hucserver
December 14th, 2014, 01:03
با سلام
من هم دقیقا همچنین مشکلی دارم حالا مشکل من اینه که کلمات کلیدی سایت من در صفحه اول و در رتبه یک و 2 بوده و اینکه هیچ نوع بک لینک هم ندارم ولی مشکلی دارم الان به این صورته که نه تنها تو صفحه اول نیستم حتی لینک ها و کلمات کلیدی هم تو گوگل نشون نمی ده لطفا راهنمایی بفرمایید این هم بگم فقط ارور های 404 زیاد دارم یکسری از سایت ها به دلیل رنک بالا سایت اومدن لینک های بی ربط ساختن ولی در دامنه های دیگه نمی دونم چی بگم کلا مشتری هام را از دست دادم تو بازی انلاین بودم
لطفا راهنمایی بفرمایید
سیدرضا بازیار
December 14th, 2014, 01:25
کارهای گوگل منطقی هست
احتمالا بد سئو کردید
قالب جدید باید حجم کمتری نسبت به قالب قبلی داشته باشه و سرعت بالاتری
از کلمات کلیدی زیاد در متاتگ ها استفاده نکنید
لینک سایت های اسپم رو از سایتتون پاک کنید
با همین چند روش، بدون اینکه مطلبی رو به سایتم اضافه کنم رتبه رو از 20 هزار به 7 هزار آوردم (البته باید 30 روز هم صبر کنید!)
در مورد رتبه هم اگه شما روزانه 5000 بازدید داشته باشید، روز اول رتبه نمیارید. الکسا هر روز رتبه شما رو بهتر میکنه (روز به روز این کار رو میکنه!!! حتی اگه بازدید هر روز اندازه هم باشه)
البته چند نکته مهم در سئو وجود داره که در 1000 سایت برتر ایران حتی 30 سایت هم رعایت نکردن...!!!!!
hucserver
December 14th, 2014, 09:17
ممنون از شما
آخه مشکل اینجاست که من نه قالب عوض کردم نه لینک ها عوض شدن سایت من سایت گیم وبازی هستش در تابستان در بین همکارای خودم لینک 1 را داشتم ولی پاییز یکدفعه اصلا از صفحه اول تا هفتم سایت من پیدا نشد همه صفحات با همون سئو قبل بود و حتی الان هم هیچ دستی به اونا نزدم
اینم بگم از cms جوملا استفاده کردم ، اگه به جوملا 2.5 به بعد آشنایی داشته باشید یک کامپوننت داره به نام redirect که لینک هایی که به ارور 404 می رسه را اونجا نشون می ده یکدفعه این ارور ها به تعداد 20000 رسیده حقیقتش صبر می کنم یکی هم به من گفت که همزمان تو گوگل وب مستر و بینگ ثبت کردی و این دو تا با هم رقابت دارن باید بینگ را حذف کنی ولی دلیل منطقی نمی تونه داشته باشه بازم اگر راه حلی به نظر شما می رسه بفرمایید
با تشکر