PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل با رایت دی وی دی

Mr.Pouria
October 19th, 2014, 17:55
سلام خد مت دوستان عزیز

دوستان من چند وقتی هست یه مکشلی دارم اما خوب به کارم نمیومده اما جدیدا که شروع به رایت کردم مشکلم منو کلافه کرده واقعا !!

این مشکل از زمانی شروع شد که مادربرد و سی پیو و گرافیک جدید خریداری و بر روی سیستم سوار کردم ... سیستم قبلی کلا AMD بود اما این یکی Intel
در زمان رایت معمولا 99 درصد دی وی دی ها و یا سی دی ها از اون روز در زمان رایت میسوزه !! با هر نوع سرعتی هم تست کردم از کم ترین تا بیشترین اما فایده نداشت !!
دی وی دی رایتر نو خریدار ی کردم و باز هم همون مشکل وجود داشت !!!
یکی از دوستان میگه میتونه مشکل از پاور باشه !!!
چون مادربردم رو خریدن گفتن یه پاور قوی نیاز داره اما من پاور سیستم قبلیم که پوار 330 ولت بود رو استفاده میکنم !!! ممکنه دلیلش همین کمبود برق باشه ؟!

مادربرد : P8B75- V
رم : 8Gig DDR3
سی پی یو : Intel 2020 (خودم میدونم منقرض شده :D اما خوب چون کار خاصی نیمکنم قوی ترش بدردم نمیخورد :D )
پاور : Green 330 Watt Orginal
گرافیک GT610 2 Gig Silent
تعداد هارد ها 2 عدد یکی 3 ترا و دیگری 500 گیگ هر دو از مارک وسترن دیجیتال
دی وی دی رایتر پایونیر و سونی و سامسونگ (با هر 3 مشکل دارم )
-------------
اینم ذکر کنم که اگه کیس رو به چند راهی وصل کنم روشن نمیشه و باید حتما به پریز جدا جهت تعمین برق وصلش کنم !! (فک کنم توی چند راهی برق بهش نمیرسه و روشن نمیشه:D )

ممنون میشم دوستان با تجربه نظر بدن ... حودم هر کاریش کردم درست نشد :| :D

sitetheme
October 19th, 2014, 18:14
بنده قبلا مشکل شما رو داشتم یعنی دی وی کامل رایت نمیشد و fail میداد رایتر عوض کردم فایده نداشت فکر میکنم مشکل از سیم های اتصالات دیتا و برق بود و اینکه توجه داشتید سرعت رایت رو متناسب با سرعت درج شده بروی DVDخام تنظیم کنید

kool
October 19th, 2014, 18:29
سلام
احتمال داره از پاور هم باشه ... همچنین پیشنهاد میکنم برای عملکرد صحیح سیستم و کم نشدن عمر قطعات یک پاور مناسب تهیه کنید.

از آنجایی که با پورت های دیگه و رایتر های مختلف تست کردید ... فقط میمونه نوع دیسک خام ... اگه تست نکردید با دیسک خام دیگه ای نیز تست کنید. حتی ممکنه کل بسته دیسک خام بی کیفیت باشه.

Mr.Pouria
October 19th, 2014, 18:50
بنده قبلا مشکل شما رو داشتم یعنی دی وی کامل رایت نمیشد و fail میداد رایتر عوض کردم فایده نداشت فکر میکنم مشکل از سیم های اتصالات دیتا و برق بود و اینکه توجه داشتید سرعت رایت رو متناسب با سرعت درج شده بروی DVDخام تنظیم کنید

تمامی کابل های دستگاه تعویض شده و کاملا نو میباشد ! من با حداقل و حدکاثر تست کردم فرقی نداشت !!!

سلام
احتمال داره از پاور هم باشه ... همچنین پیشنهاد میکنم برای عملکرد صحیح سیستم و کم نشدن عمر قطعات یک پاور مناسب تهیه کنید.

از آنجایی که با پورت های دیگه و رایتر های مختلف تست کردید ... فقط میمونه نوع دیسک خام ... اگه تست نکردید با دیسک خام دیگه ای نیز تست کنید. حتی ممکنه کل بسته دیسک خام بی کیفیت باشه.

دیسک هایی از مارک های سونی / پرینکو / و چند مارک دیگه تست شد نتیجه آخر سوختن بود !!!

پاور چی بگیرم که خوب باشه ؟ پاور 700 وات بگیرم خوبه ؟

m.ahmadi
October 19th, 2014, 19:19
تمامی کابل های دستگاه تعویض شده و کاملا نو میباشد ! من با حداقل و حدکاثر تست کردم فرقی نداشت !!!

دیسک هایی از مارک های سونی / پرینکو / و چند مارک دیگه تست شد نتیجه آخر سوختن بود !!!

پاور چی بگیرم که خوب باشه ؟ پاور 700 وات بگیرم خوبه ؟

پاور گرین 430و380 وات برای سیستم ها بیشتر استفاده میشود.

هر کدوم از این دو نوع رو انتخاب کنید فکر کنم جوابگوی شما باشد.

delta
October 19th, 2014, 19:35
شما تو سیستمتون از هارد قبلی ویروس ندارید؟ ویروس میتونه یکی از دلایلش باشه..

دلیل دوم میتونه استفاده از نوعی نرم افزار باشه که به سی پی یو فشار میاره.از نرم افزارهای بررسی سی پی یو و رم در موقع رایت استفاده کنید ببینید موقع بستن دی وی دی فشار نمیاد به سی پی یو و رم؟

3 : میتونه از پاور باشه..پاور اگر قدرتش کم بیاد نوع برق رسانیش کمباشه میتونه هر اتفاقی در سیستم بیفته..البته یک نکته رو هم بهتون بگم همه فکر میکنند بستن پاور و نوع سیم کشیش تو کیس کاری نداره و هر جایی کم اوردی یک تبدیل میزنید و هر جایی هم که برق میخواد یک سیم پاورو میزنی بهش این اشتباهه..بستن پاور اصول داره و باید به نوع سیمهایی که از پاور بیرون میاد دقت بشه.

Mr.Pouria
October 19th, 2014, 19:38
شما تو سیستمتون از هارد قبلی ویروس ندارید؟ ویروس میتونه یکی از دلایلش باشه..

دلیل دوم میتونه استفاده از نوعی نرم افزار باشه که به سی پی یو فشار میاره.از نرم افزارهای بررسی سی پی یو و رم در موقع رایت استفاده کنید ببینید موقع بستن دی وی دی فشار نمیاد به سی پی یو و رم؟

3 : میتونه از پاور باشه..پاور اگر قدرتش کم بیاد نوع برق رسانیش کمباشه میتونه هر اتفاقی در سیستم بیفته..البته یک نکته رو هم بهتون بگم همه فکر میکنند بستن پاور و نوع سیم کشیش تو کیس کاری نداره و هر جایی کم اوردی یک تبدیل میزنید و هر جایی هم که برق میخواد یک سیم پاورو میزنی بهش این اشتباهه..بستن پاور اصول داره و باید به نوع سیمهایی که از پاور بیرون میاد دقت بشه.

تشکر از پاسخ شما

1 - ویروس خیر از انتی ویروس و ویندوز لایسنس دار استفاده میکنم ...

2 - سی پیو در زمان رایت بین 50 تا 90 درصد فعال میشه که فک میکنم دلیلش همون قدرت کمش باید باشه !

3 - پاور اصولی نصب شده اما از نظر برق رسانی بله خودمم بهش شک دارم ! اما خوب در مقابل یه پاور 550 قیمت کردیم الان از دوستان مارک گرین جنس خوب نزدیک به 450 هزار تومان هست !!!

میزبانی کهکشان
October 19th, 2014, 19:48
نرم افزار را تغییر دهید.
طبق تجربه بنده اگر مشکل سخت افزاری باشه به 99 هم نباید برسد.

Mr.Pouria
October 19th, 2014, 20:50
نرم افزار را تغییر دهید.
طبق تجربه بنده اگر مشکل سخت افزاری باشه به 99 هم نباید برسد.

خوب برنامه تغیر داده دشه چندین بار بیشتر وقت ها هم روی همون 80 درصد میسوزه و خیلی کم پیش میاد یه سی دی رو نسوزونه !

میزبانی کهکشان
October 19th, 2014, 21:17
خوب برنامه تغیر داده دشه چندین بار بیشتر وقت ها هم روی همون 80 درصد میسوزه و خیلی کم پیش میاد یه سی دی رو نسوزونه !

شما یک سی دی را با کلن رایت کن ، ببین بازم همین طور هست.