توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : php کار حرفه ای جهت فعالیت پروژه ای اما دائم
tizparvaz
October 19th, 2014, 14:22
سلام
به دنبال ی برنامه نویس php کار هستیم که پروژه هامونرو انجام بده و هندل کنه از دید ما یک برنامه نویس خوب باید بتونه با هر سیستمی که داکیومنتش تو نت هست یا در اختیارش میذاریم کار کنه نه کسی که بگه من به فلان سیستم تسلط دارم و فلان چیز رو بلد نیستم پس این موضوع رو در نظر بگیرید
همکاری دائمی اما پروژه ای خواهد بود پس عزیزانی که میخوان همکاری کنن توجه کنن که بعدا دچار مشکل نشیم فردی که میخواد کار کنه دو ماه دیگه نگه من نیستم زمان همکاری حداق 1 سال در نظر بگیرید و اولویت کاریتونرو هم برای ما بذارید اگر با شرکت دیگه ای هم همکاری دارید . ممئنن آینده خوبی هم خواهید داشت
نیاز به تسلط به :
php 5.2 به بالا (با توجه به قابلیت ها و فانکن هایی که از این نسخه به بعد در php اضافه شده)
mysql
css
html 5
java
jquery در حد بالایی نیاز نیست
توانایی کار با api های مختلف
parsdg
October 19th, 2014, 14:47
با بیش از 100 نمونه کار آنلاین
moein.tallaei@yahoo.com
09386103258
hamid.soltani92
October 19th, 2014, 17:02
با سلام و احترام، بنا به تجربه خواستم ۲ مورد رو خدمتتون اطلاع بدم، که همکاری خوبی داشته باشید:
۱- هیچوقت نباید انتظار داشته باشید یک برنامه نویس حرفهای ( لطفا به معنی واژه خوب فکر کنید) php، به جز php به زبانهای مارکآپ و سمت کلاینت هم تسلط داشته باشه. معمولا اینجور افراد هیچکدوم از موارد رو در سطح اعلا کار نمیکنن. (این مورد رو خیلی خیلی خیلی جدی بگیرید. بودن شرکتهایی که روی غیر از این گونه افراد سرمایهگذاری انجام دادن و با شکست روبرو شدن)
۲- برنامه نویس فریلنسر همواره برای انتخاب کار آزاد هست! هیچ محدودیتی نمیشه تعریف کرد که تمام کارهایی که از طرف فلان مشتری میاد رو شما باید انجام بدید. اونجوری که میشه استخدام با حقوق ثابت!
همچنین عنوان هم مناسب نیست. در واقع شما به دنبال یک web developer هستید، نه صرفا یک برنامه نویس php.
آرزوی موفقیت دارم براتون.
tizparvaz
October 25th, 2014, 12:26
فقط تا پنج شنبه این هفته میتونید رزومه های خود را ارسال کنید
rezaonline.net
October 25th, 2014, 13:14
از دید ما یک برنامه نویس خوب باید بتونه با هر سیستمی که داکیومنتش تو نت هست یا در اختیارش میذاریم کار کنه نه کسی که بگه من به فلان سیستم تسلط دارم و فلان چیز رو بلد نیستم پس این موضوع رو در نظر بگیرید
همچین شخصی هنوز از مادر زاییده نشده :)
برنامه نویس حرفه ای مثل دکتر متخصص میمونه که روی یک یا دو مبحث خاص حسابی کار کنه کسی که بتونه به همه سیستم ها سرک بکشه چیزیه در حی یک دکتر عمومی که حالا به گفته آقا سلطانی میشه وب دولوپر
خیلی برای شخصه خود من پیش اومده که مثلا افزونه جوملایی وردپرسی یا یه سایت شخصی آوردن میگن اینجاشو درست کن و وقتی میگم انجام نمیدم اطلاعات ندارم در موردش با کلی علامت سوال و تعجب میگن مگه پی اچ پی بلد نیستید؟؟؟
:)
لذا یه پیشنهاد دارم براتون
شما با چندین برنامه نویس مختلف صحبت بکنید که در صورت لزوم در دسترستون باشن
پروژه ای هم اگر میگیرید به یکیشون ارجاع بدید انجام بدن براتون اگر نبود بدید برنامه نویس دومی
اینطوری مطمئن تره
انشاالله موفق باشید
L0cal
October 25th, 2014, 14:09
همچین شخصی هنوز از مادر زاییده نشده :)
برنامه نویس حرفه ای مثل دکتر متخصص میمونه که روی یک یا دو مبحث خاص حسابی کار کنه کسی که بتونه به همه سیستم ها سرک بکشه چیزیه در حی یک دکتر عمومی که حالا به گفته آقا سلطانی میشه وب دولوپر
خیلی برای شخصه خود من پیش اومده که مثلا افزونه جوملایی وردپرسی یا یه سایت شخصی آوردن میگن اینجاشو درست کن و وقتی میگم انجام نمیدم اطلاعات ندارم در موردش با کلی علامت سوال و تعجب میگن مگه پی اچ پی بلد نیستید؟؟؟
:)
لذا یه پیشنهاد دارم براتون
شما با چندین برنامه نویس مختلف صحبت بکنید که در صورت لزوم در دسترستون باشن
پروژه ای هم اگر میگیرید به یکیشون ارجاع بدید انجام بدن براتون اگر نبود بدید برنامه نویس دومی
اینطوری مطمئن تره
انشاالله موفق باشید
دقیقا با حرف ایشون موافقم...
هر برنامه نویسی به همه چیز تسلط نداره بلکه تمرکزش روی متد خاصی هست ولی خوب تقریبا سیستم های وب همشون با php نوشته شده...
و کسی واقعا اگر کار کرده باشه با یکی دو ساعت بررسی کد میتونه ازش سر دربیاره..
موفق باشید
Muhammad-Ali
October 25th, 2014, 21:32
سلام
بنده هم در خدمتم
http:://kargah.minudasht.net (http://http:://kargah.minudasht.net)
هرات ملا چهارشنبه
October 25th, 2014, 22:09
مشکلی نیست . چطور در تماس باشیم ؟
E_R_B
October 25th, 2014, 22:41
می تونم پروژه ای باهاتون کار کنم
با ما در تماس باشید