PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : دلیل کاهش سرعت ناگهانی چیست؟

mgt1234
October 19th, 2014, 12:20
سلام به همگی
یه سرور از هتزنر آلمان داریم که دو تا وی پی اس روشه
فقط از یکیش استفاده سنگین میشه (برای سایت فیلم و سریال بدون وی آی پی)
تا الان مشکلی نداشتیم اما از دیروز صبح بطور کاملا ناگهانی سرعت دانلود از iis به شدت کاهش پیدا کرده!
معمولا این مشکل با ریست دادن ویندوز یا نهایتا ریستارت کردن iis رفع میشد،اما اینبار من حتی iis رو حذف و از اول راه اندازی کردم اما مشکل حل نشد!
بعد متوجه شدم که اون یکی وی پی اسمونم همین مشکا رو داره در صورتی که وی پی اس ها روی دوتا هارد مجزا هستن!
این مشکل بخاطر چی پیش اومده بصورت ناگهانی؟!
راه حلی برای رفعش هست؟ یا حداقل بشه فهمید مشکل دقیقا از کجاست؟!

007
October 19th, 2014, 12:23
سلام شاید بخاطر دانلود زیاد پورت سرعتش محدود شده باشه
ارادت

mgt1234
October 19th, 2014, 12:33
سلام شاید بخاطر دانلود زیاد پورت سرعتش محدود شده باشه
ارادت

خب این مشکل راه حلی نداره؟
یعنی باید صبر کنیم تا خودش رفع بشه؟

- - - Updated - - -

راستی اینم بگم :
فقط سرعت دانلود از iis اینجوری شده
یعنی توی ریموت مشکلی از نظر دانلود نداریم و سرعت مثل قبله
اگه اشتباه نکنم سرعت پورت که محدود شده باشه باید توی ریموتم کندی پیش بیاد دیگه درسته؟ :-؟

dark_7qe
October 19th, 2014, 12:34
زمانی که پهنای باندتون تموم بشه پورت رو محدود می کنن به 10 مگابیت
و باید ترافیک خریداری کنید تا مجدد به حالت عادی برگرده

HyperServer
October 19th, 2014, 12:41
دفعات قبلی که با ریستارت IIS یا سرور مشکل حل میشده ممکن هست از هارد بوده باشه.

اما حالا که به این صورت شده این احتمال کم هست.

راه اول این هست که میزان مصرف پهنای باند رو چک کنید و اگر تموم شده بود قاعدتا مشکل از دانگرید شدن پورت به 10 مگابیت هست. پس باید پهنای باند اضافه خریداری کنید.

اگر بعد از این مورد مجدد مشکل ایجاد شد. تمامی سرویس ها مانند IIS رو stop کنید که مصرفی از منابع سرور انجام نشه. بعدش با نرم افزارهای تست مانند HD Tune سرعت هارد تست کنید ببینید چقدر rate میده.

موفق باشید.

vpsmad
October 19th, 2014, 12:46
دوست عزیز ما هم دقیقا یه بار همین مشکل برامون با سرور هتزنر آلمان پیش اومد از ترافیک سرور بود پهنا اضافه خریدیم اوکی شد.

mgt1234
October 19th, 2014, 13:19
اوکی پس با این اوصاف مشکل از پهنای بانده
دو سه روز به سر رسید این ماه سرور بیشتر نمونده دیگه نمیخوام واسه دو سه روز پهنای باند اضافی بخرم یه جوری با همین سر میکنم :d
ممنون از همگی

kool
October 19th, 2014, 15:14
سلام بله احتمال زیاد به همین دلیل است ... در هتزنر (برای سرور های بین 49 تا 98 یورو ای) 20 ترا پهنای باند پیشفرض رو که تموم کنید شبکه میره روی 10 مگابیت. تا اینکه پهنای باند بخرید و یا دوره بعد شروع شه.

mgt1234
October 21st, 2014, 22:49
سلام بله احتمال زیاد به همین دلیل است ... در هتزنر (برای سرور های بین 49 تا 98 یورو ای) 20 ترا پهنای باند پیشفرض رو که تموم کنید شبکه میره روی 10 مگابیت. تا اینکه پهنای باند بخرید و یا دوره بعد شروع شه.

پهنای باند ما مثل اینکه 10 ترابایته چون گفتن 10 ترابایت رو تموم کردید و این مشکل پیش اومده!

- - - Updated - - -

دوستان الان من پهنای باند تهیه کردم و دیتاسنتر گفته که پورت اوکی شده
منتها مشکل من همچنان پابرجاست!!
یعنی با سرعت ریموت همچنان مشکل دارم سرعت دانلودمم که داغونه هنوز روی 30 کیلوبایته!
مشکل از چی میتونه باشه اینبار ؟! :-|

Mr.Te0
October 22nd, 2014, 13:51
پهنای باند ما مثل اینکه 10 ترابایته چون گفتن 10 ترابایت رو تموم کردید و این مشکل پیش اومده!

- - - Updated - - -

دوستان الان من پهنای باند تهیه کردم و دیتاسنتر گفته که پورت اوکی شده
منتها مشکل من همچنان پابرجاست!!
یعنی با سرعت ریموت همچنان مشکل دارم سرعت دانلودمم که داغونه هنوز روی 30 کیلوبایته!
مشکل از چی میتونه باشه اینبار ؟! :-|

از مجازی ساز روی سرور استفاده میشه؟
منابع را برای ماشین های مجازی بهینه کرده اید؟
تنظیمات , Optimize برای ماشین های مجازی صورت گرفته است؟

iroooni.com
October 22nd, 2014, 14:16
برای منم پیش اومده بود که پهنای باند گرفتیم درست شد

mgt1234
October 22nd, 2014, 14:44
از مجازی ساز روی سرور استفاده میشه؟
منابع را برای ماشین های مجازی بهینه کرده اید؟
تنظیمات , Optimize برای ماشین های مجازی صورت گرفته است؟

بله عزیز همه چی اوکی بود میگم که،یدفعه این مشکل پیش اومد
که بخاطر همون پهنای اند بود
دیتاسنتر وقتی پهنای باند خریدیم گفت پورت رو باز کرده اما مثل اینکه باز نکرده بود دو روز طول کشید تا پورت رو آزاد کنه
الان مشکل رفع شد خدا رو شکر

sssoheil
October 22nd, 2014, 14:45
سلام

تنظیمات کارت شبکه سرور را با تنظیمات شبکه هتزر چک کنید.کارت شبکه باید روی Auto Negotiation باشد.معمولا به دلیل اینکه شبکه هتزر را دوستان و همکاران کانفیگ میکنند این مورد ممکن است دستکاری شده باشد و رفع محدودیت پورت توسط شبکه سرور شما رویت نشده باشد و همچنان از 10 مگابیت استفاده میکند اگر این مورد را چک کردید و ok بود به دیتا سنتر بگید پوت را را ریست دهند.