PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل در تغییر مشخصات دامین

zeperto
October 19th, 2014, 11:07
من می خوام از تو پنل دامین مشخصات دامین رو تغییر بدم.نمیشه
زنگ زدم به پشتیبانی ایران هاست بعد از کلی داستان سرایی آخرش به من گفتن که یه ایمیل برای شما ارسال شده که تا aprove نکنی امکان تغییر اطلاعات شما نیست.در حالیکه اصلا چنین ایمیلی ارسال نشده.سیستمشون یه ارور میده وقتی م یخوام اطلاعات دامین رو تغییر بدم.عکس ارورها رو این زیر می ذارم.تازه بهش می گم خوب یعنی چون اون ایمیل کلیک نشده امکان تغییر مشخصات دامین حتی واسه خودم هم وجود نداره!!!! حتی امکان ارسال دوباره اون ایمیل هم نیست بازم می گه نه!!!! می گم یعنی الان تا ابد امکان تغییر مشخصادت این دامین وجود نداره میگه به هر حال شما باید اون ایمیل رو کلیک کنید.من نمی دونم کدوم ایمیل.واقعا چنین چیزی صحت داره؟تا این ایمیل ارسال نشده و بدست من نرسیده کلیک نشه دیگه امکانش نیست مشخصات رو تغییر بدم؟ ممکنه؟
عکس ارور ها
23307
اول این ارور رو نشون میده بعد که این رو می بندم زیرش این یکی
23308
از دیروز تا حالا 100 بار خودم 100 بار از هم پشتیبانی خواستن تغییر بدن همین رو میده.می گن با بالا تماس گرفتیم گفتن که یه ایمیل براتون ارسال شده که باید aprove کنید

MOHAMMAD MOHSEN
October 19th, 2014, 11:33
چند ماهی هست که آیکان قانون گذاشته که حداقل ایمیل ها باید ایمیل های واقعی باشه. برای همین رجیسترارها ایمیل هایی زدن به مشتری ها که لینکی توش بود که باید روی اون کلیک می کردید و آدرس ایمیلتون رو تایید می کردین. البته برای دامین های جدید هم همینطور هست و تا تایید نکنید دامین فعال نمیشه (البته برای contactهای جدید)

تو میل باکس یا اسپم رو نگاه کنید یه ایمیل از hostcontrol هست البته اگه رجیسترار ریسلو باشه

zeperto
October 19th, 2014, 15:01
چند ماهی هست که آیکان قانون گذاشته که حداقل ایمیل ها باید ایمیل های واقعی باشه. برای همین رجیسترارها ایمیل هایی زدن به مشتری ها که لینکی توش بود که باید روی اون کلیک می کردید و آدرس ایمیلتون رو تایید می کردین. البته برای دامین های جدید هم همینطور هست و تا تایید نکنید دامین فعال نمیشه (البته برای contactهای جدید)

تو میل باکس یا اسپم رو نگاه کنید یه ایمیل از hostcontrol هست البته اگه رجیسترار ریسلو باشه

مشکل از خودشون بود.اصلا ایمیلی برای من ارسال نشده بود.بعد 2 روز پیگیری بالاخره ایمیل کوفتی اومد منم تایید کردم تمام شد. به من می گفتن تا اون ایمیلی که ارسال نشده رو کلیک نکنید نمی شه کاریش کرد!!!
منتها دوباره ارسال شد.باید پیگیر باشید.زیگیل بشید تا رسیدگی بشه

cybamin
October 28th, 2014, 14:53
اگه ریسلو هست، بدلیل نامعلومی خیلی وقتها ایمیلش نمیاد. منم متاسفانه با یک شرکت دیگه همین مشکل را پیدا کردم که خوشبختانه ختم بخیر شد.