PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نویسنده ، مترجم و آپلودر سایت شما

SiminSecret
October 19th, 2014, 02:13
با سلام به کلیه وب مستران عزیز

بنده در ضمینه نویسندگی ، ترجمه و آپلودر میتونم با شما دوستان همکاری کنم.

آشنا به کلیه cms های رایج مانند : وردپرس ، نیوک ، جومولا و همچنین آشنا به انجمن ساز های : ویبولتین ، مای بی بی و پی اچ پی بی بی

ترجمه روان و عالی در زمینه تکنولوژی ، موبایل ، نرم افزار و سخت افزار و ...

نویسندگی با درج کلمات کلیدی مناسب برای افزایش سئو ، واترماک زدن بر روی تصاویر ، تغییر عنوان و متن ، نگارش صحیح فارسی و ... برای سایت های خبری ، دانلود نرم افزار و بازی و ...

آپلودری در سایت های فیلم و موزیک و نرم افزار ، درج فایل ها در vps ، هاست های دانلود ، لیچر ها و آپلودسنتر های مختلف

آشنایی کامل به انجمن ساز ویبولتین : نصب و ویرایش قالب ، نصب و فارسی سازی سیستم ویبولتین + هک ها ، سئو سازی و پشتیبانی کامل انجمن شما.

سابقه نویسندگی و ترجمه در وب سایت های تخصصی موبایل ، دانلود فیلم ، دانلود نرم افزار و بازی و ...

قیمت ها به صورت توافقی هست.

لطفا از طریق پیغام خصوصی در ارتباط باشید.

با تشکر

Faham
October 19th, 2014, 03:04
نویسنده فعال و به روز و جرفه ای و آشنا به وردپرس و وی پی اس برای سایت موزیک نیازمندیم به همراه حقوق
آیدی :
omid.farsvarzesh

SiminSecret
October 20th, 2014, 01:49
نویسنده فعال و به روز و جرفه ای و آشنا به وردپرس و وی پی اس برای سایت موزیک نیازمندیم به همراه حقوق
آیدی :
omid.farsvarzesh

آیدی Add شد لطفا در تماس باشید

- - - Updated - - -

Uppppppp ....

m_ah19
October 23rd, 2014, 02:48
با سلام نویسنده در زمینه خودرو به صورت اختصاصی ترجمه و ارسال هر مطلب 2000 تومان میتونم پرداخت کنم
اگر ویدیو هم بتونید زیر نویس و اپلود کنید به اون هم نیاز دارم
وب سایت با وردپرس هست

اس ام اس بدید لطفا
09371785669

SiminSecret
November 3rd, 2014, 14:14
دوستانی که سایت دانلود فیلم و سریال دارند و نیازمند نویسنده هستند لطفا اطلاع بدند ... با سابقه نویسندگی بالا و قیمت مناسب و کار عالی ...

jaboli
November 3rd, 2014, 17:42
سلام.دنبال نویسنده ای هستم که با شرایط زیر بتونه برای سایت من فعالیت کنه :
1-متعهد و مسئولیت پذیر
2-عدم کپی مطالب از سایت های دیگه
3-آشنایی با موضوعات طراحی وب-قالب-افزونه-گرافیک و اسکریپت
4-تجربه کافی در نویسندگی
5-آشنایی با مسائل سئو
6-آشنایی با هاست دانلود
7-آشنایی با مدیریت محتوای وردپرس(کار با زمینه دلخواه و برچسب و all in one
seo
pack)
دوستان عزیز توجه کنید با توجه به اینکه سایت تازه راه اندازی شده و منم بودجه زیادی ندارم فعلا برای هر مطلب مفید بین 500-700 تومان میتونم بدم و آخر هر ماه تسویه حساب انجام میشه ضمن اینکه میتونید در انجمن هم به عنوان مدیر فعالیت بکنید
از کسانی که شرایط فوق رو دارند و میتونن همکاری کنن لطفا با من در تماس باشند
09354512500
id yahoo : ali_engstr

SiminSecret
November 4th, 2014, 18:16
متاسفانه دوست عزیز فعلا اینقدر وقتم پر شده که اصلا نمیتونم همکاری با سایتی غیر از دانلود فیلم رو بپذریم.

SiminSecret
November 11th, 2014, 18:39
دوستانی که نویسنده برای سایت های فیلم و سریال میخوان لطفا پیام بدن ... با سابقه کار بالا و ارائه بهترین پست ها با رعایت اصول سئو

besthosti.com
November 11th, 2014, 18:44
با سلام به یک نویسنده نیازمندم ولی به زبان انگلیسی میخوام که پست های به زبان انگلیسی بزنید. میتونید؟