ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : استخدام برنامه نویس - دور کاری - کار دائمی

nimapars
October 19th, 2014, 01:42
سلام دوستان من یه برنامه نویس نیاز دارم که به موارد زیر مسلط باشه :

1- فتوشاپ و نرم افزارهای گرافیکی تسلط کامل (همراه با نمونه کار )
2-مسلط به Php & My sql
3-مسلط به Java Script
4-مسلط به Jquery
5-مسلط به وردپرس {ما نیاز داریم ابزار های وب مستر بعد از طراحی مانند سایت 1 ابزار به صورت دمو رو سایت ما نصب کنه}
6- داشتن تعهد کاری - علاقه به طراحی های ابزارهای وب سایت ها و وبلاگ ها - داشتن خلاقیت
7-روزمه کاری در ضمینه PHP&MYSQL / JAVA SCRIPT / JQUERY / WORDPRESS
8- فقط ساکنان تهران یا کرج

پروژه ما هم طراحی ابزار هایی مثل سایت 1abzar.com است که نیاز دارم برنامه نویس ما این ابزار وب مستر رو طراحی کنه . تمامی برنامه نویسی ها باید از پایه نوشته بشه و از کد های اماده و یا ریپ استفاده نشه . مدت همکاری هم بلند مدت هست و در صورت درخواست فرد قرار داد کاری هم نوشته میشه . برای اطمینان برنامه نویس تمامی پروژه ها در سایت Ponisha.ir انجام میشه . که نگرانی برای برنامه نویس بابت حقوقش نباشه .

بسیار و بسیار برای ما خلاقیت مهم هست , فرد برنامه نویس باید داری خلاقیت برنامه نویسی و گرافیکی باشه

دوستان گرامی لطفا روزمه خودتون همراه با حقوق پیشنهادیتون رو برای ما پیغام خصوصی کنید .

ممنون

Netfollower
October 19th, 2014, 03:06
دوست عزیز فرق کد نویس و برنامه نویس را میدانید؟
کار بنده کدنویسی (طراحی وب) است و رشته تحصیلی بنده برنامه نویسی (نرم افزار)و این رابطه کوتاهی بهم دارند
مگر اینکه اساس و پایه این کار که از نظر بنده php است را یکی از شاخه های کوچک برنامه نویسی بدانیم (برنامه نویسی به زبان پرل و شباهتش به زبان C )
ولی بهتر است عنوان تاپیک خود را نیازمندی خود به یک کدر یا همان طراح وب اصلاح کنید
درضمن شما هیچگونه شماره ثبت, ادرس شرکت یا شماره یا تضمینی برای عزیزان قرار ندادید, یک وب سایت شد تضمین؟
خب حال رابطه شما با این وب سایت چیست؟درست است که قرار است استخدام شوند ولی کسی که این شرایط ( سفارشات شمارا میفرمایم ) را دارد
با یک شرکت معتبر و تضمین کاری مطمئن و امنیت کاری بالا همکاری میکند
نه با یک تاپیک و چند وعده وعید !!!

بنده صرفا انتقاد کردم به عنوان کسی که کارش این است امیدوارم اصلاح کنید نه اینکه خرده بگیرید و وارد حاشیه شوید
متاسفانه از عزیزان همکار ما به این طریق سواستفاده های فراوانی شده و صرفا به عنوان به کاربر
خواستم این موضوع را متذکر شوم که مسئله استخدام و یا شغل برای یک فرد به هیچ وجه مثل فروش چیپس و پفک و هاست و... نیست

راستی منظور شما از دورکاری هم انشالا ریموت و غیرحضوری است دیگر؟! این را هم اصلاح کنید !

یاعلی
بدرود