ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : تغییر main domain جوملا - راهنمایی لطفا

amir_b
October 18th, 2014, 12:43
سلام دوستان چطوری می تونم دامنه اصلی جوملا رو تغییر بدم؟ میخوام دامنه اصلی سایتمو از .ir به com تغییر بدم یعنی جوملا با .com بالا بیاد لطفا راهنمایی کنید

Zagrio.com
October 18th, 2014, 13:17
سلام

در تنظیمات کلی یا فایل configuration.php تغییرات رو اعمال کنید

همچنین اگر در قالب مسیر و یا مدیریت لینک ها نیز بصورت کامل آدرس دهی کردید باید اصلاح کنید.

با سپاس

amir_b
October 18th, 2014, 14:16
سلام

در تنظیمات کلی یا فایل configuration.php تغییرات رو اعمال کنید

همچنین اگر در قالب مسیر و یا مدیریت لینک ها نیز بصورت کامل آدرس دهی کردید باید اصلاح کنید.

با سپاس

در configuration.php چه تغییری باید ایجاد کنم ؟

"""همچنین اگر در قالب مسیر و یا مدیریت لینک ها نیز بصورت کامل آدرس دهی کردید باید اصلاح کنید.""" میشه بیشتر توضیح بدید ؟

- - - Updated - - -

کسی نیست :(

Zagrio.com
October 18th, 2014, 15:06
سلام

در بخش مدیریت جوملا به تنظیمات کلی بروید و مقدار Sitename را اصلاح کنید (این مقدار در فایل فوق که اشاره شد نیز هست)

"اگر" در قالب و سورس نیز تعریف کرده باشید آدرس سایت رو لازم هست که اونجا هم اصلاح کنید.

شما دامنه جدیدتون رو بزنید توی مرورگر و ببینید کجا داره از آدرس قدیم میخونه، اون موقع میشه متوجه شد آیا جایی باید اصلاح بشه یا خیر

amir_b
October 19th, 2014, 02:02
سلام

در بخش مدیریت جوملا به تنظیمات کلی بروید و مقدار Sitename را اصلاح کنید (این مقدار در فایل فوق که اشاره شد نیز هست)

"اگر" در قالب و سورس نیز تعریف کرده باشید آدرس سایت رو لازم هست که اونجا هم اصلاح کنید.

شما دامنه جدیدتون رو بزنید توی مرورگر و ببینید کجا داره از آدرس قدیم میخونه، اون موقع میشه متوجه شد آیا جایی باید اصلاح بشه یا خیر

تو تنظیمات کلی Sitename پیدا نکردم :(
با دامنه .com کلا سایت سفید میاد
اما با دومین قدیم مشکلی نداره
چگونه در قالب و سورس باید عوض کنم؟

- - - Updated - - -

آپ :(

Zagrio.com
October 19th, 2014, 11:01
تو تنظیمات کلی Sitename پیدا نکردم :(
با دامنه .com کلا سایت سفید میاد
اما با دومین قدیم مشکلی نداره
چگونه در قالب و سورس باید عوض کنم؟

- - - Updated - - -

آپ :(

لطفا نام دامنه تون رو بزارید.

صفحه سفید شدن دلایل بسیاری میتونه داشته باشه از جمله قفل شدن بر روی نام دامنه شما یا ..