توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : رم مورد نیاز برای نصب کنترل پنل
iran2008
October 18th, 2014, 12:21
سلام.
آیا برای نصب هر کنترل پنل مثل : Cpanel , Plesk , kloxo, Direct Admin و ... نیاز به فضای رم خاصی روی سرور هست؟
منظورم اینه که سرور ما برای نصب هر کنترل پنل ، چقدر رم باید داشته باشه.؟
چون توی یکی از تاپیک ها خوندم سرور با رم 2گیگ برای کنترل پنل ، رم 1گیگ برای دایرکت ادمین و ... نیاز هست.
nginxweb
October 18th, 2014, 12:23
درود
سی پنل نسبت به دایکت ادمین منابع زیادی مصرف میکند و دستکم 1 گیگا بایت رم پیشنهاد میشود
دایرکت ادمین منابع بسیار کمتری مصرف دارد
اینم پیشنهاد خود شرکت سی پل خدمتتون:
Hardware Requirements
Component
Minimum Requirement
Processor
266 MHz processor
Memory
512 MB RAM (1 GB recommended when hosting many accounts)
Disk Space
20GB hard disk (40GB is recommended)
hamra
October 18th, 2014, 12:24
بله برای سی پنل 2 / دایرکت ادمین هم 1
tafakor
October 18th, 2014, 12:26
برای سی پنل با یک گیگ کمترین مقدار ممکن هست ولی دایرکت با 512 کمترین مقدار هست که میتوانید استفاده کنید برای نصب البته زمان نصب بسته به مقدار رم هم داره :d
parax
October 18th, 2014, 12:35
سلام
حداقل 1 گیگ نیاز هست
iran2008
October 18th, 2014, 12:37
خب مثلا اگه من بخوام سی پنل داشته باشم باید 2گیگ رم فقط برای فضای کار سی پنل باشه.. خود سرور هم یه x گیگ رم نیاز داره.
یعنی در کل سرور باید مثلا 4 گیگ رم داشته باشه که 2 گیگ فقط برای سی پنل استفاده بشه، و 2گیگ دیگه برای دیگر منابع سرور؟
یا نه کلا همون سرور با 2گیگ رم کفایت کارها رو میکنه که هم سی پنل داشته باشیم و هم خود سرور فعالیت کنه؟
( هدف من = میخوام یک سرور داشته باشم که فضای هاست یک سایت روی آن قرار بدم و یک کنترل پنل داشته باشم )
و اینکه اگه من تو سرورم هاست برای یک سایت بخوام ایجاد کنم ، برای این سایتم حتما کنترل پنل نیاز هست یا نه، میشه تو خود سرور وارد شد و کارهایی که تو کنترل پنلها هست ، مثل : بک اپ گیری از محتویات و دیتابیس سایت، آپلود فایل، اصلاح و ویرایش و تغییرات فایل ها و صفخات و... انجام داد؟
Mr.black-hat
October 18th, 2014, 12:44
بايد رم رو افزايش بديد به همون 4 . خب رم 1 فقط واسه نصبشه كه مصرف ميشه
parsvia
October 18th, 2014, 12:48
خب مثلا اگه من بخوام سی پنل داشته باشم باید 2گیگ رم فقط برای فضای کار سی پنل باشه.. خود سرور هم یه x گیگ رم نیاز داره.
یعنی در کل سرور باید مثلا 4 گیگ رم داشته باشه که 2 گیگ فقط برای سی پنل استفاده بشه، و 2گیگ دیگه برای دیگر منابع سرور؟
یا نه کلا همون سرور با 2گیگ رم کفایت کارها رو میکنه که هم سی پنل داشته باشیم و هم خود سرور فعالیت کنه؟
( هدف من = میخوام یک سرور داشته باشم که فضای هاست یک سایت روی آن قرار بدم و یک کنترل پنل داشته باشم )
و اینکه اگه من تو سرورم هاست برای یک سایت بخوام ایجاد کنم ، برای این سایتم حتما کنترل پنل نیاز هست یا نه، میشه تو خود سرور وارد شد و کارهایی که تو کنترل پنلها هست ، مثل : بک اپ گیری از محتویات و دیتابیس سایت، آپلود فایل، اصلاح و ویرایش و تغییرات فایل ها و صفخات و... انجام داد؟
عزیز شما ۱ گیگ رم هم کافیتونه برای نصب سی پنل و میزبانی چند سایت معمولی
1.5 تا 2 گیگ رم برای کار شما کافیه . بعدا کم آوردید ارتقا بدید
بعضی از مشتری های ما با 2 گیگ رم بیش از 40 سایت رو میزبانی می کردن با کنترل پنل سی پنل
بستگی به مصرف منابع و بازدید سایت های شما داره
kool
October 18th, 2014, 14:20
جمعا 2 گیگ جهت شروع کافی هست.
websitediz
October 18th, 2014, 21:51
همان طور که دوستان هم گفتند با یک گیگ هم میتوانید شروع کنید و انتخاب رم بسته حجم و سطح کار شما قابل افزایش است.
da6276
October 19th, 2014, 03:54
درود
بستگی به سایتی که میخواید میزبانی کنید داره ، رم 1 گیگ برای 20 سایت با بازدید کم خوبه و برای یک سایت پربازدید هم بسته به کانفیگ و کش سرور و ... کم هست !
کلا منابع سرور بستگی به سایتهایی که قراره میزبانی بشن داره !