PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : پر شدن فضای هارد هاست

پیامک
October 18th, 2014, 01:37
با سلام.
علت اینکه فضای هاست پر میشه و با اینکه فایلی روی هاست نیست بازم حجم بالایی نشون میده چیه؟
این system quotas یعنی چی؟
دایرکت ادمین

chatsaz
October 18th, 2014, 11:53
امار که کنار دایرکت ادمین نشون میده هر روز بروز نمیشه برای این که بروز بشه روش کلیک کنید امار دقیق رو مشاهده کنید

hamra
October 18th, 2014, 12:17
دایرکت ادمین معمولا به روز رسانی هاش با تاخیر هست ، به همین علته که میبینید با وجود اینکه هاستتون خالیه اما اون قسمت میزنه فلان میزان پر هست و یا بر عکس . در مقابل ساعاتی بعد تست کنید مشاهده میکنید که درست هست !.

birmusical
October 18th, 2014, 12:57
مارو باش خواستیم انتقال بدیم به دایرک ادمین!

سی پنل گرونه، اما خدایی ارزششو داره!

mohammadali3517
October 18th, 2014, 17:06
ولی فکر نمیکنم اینی که اپدیت نمایشش روی پنل بروز نیست و باید هر چند وقت کلیک کنیم دلیل خوبی برای اینکه طرف دایرکت ادمین نریم باشه
با کاستوم بیلد های دایرکت ادمین راحت بشه کار کرد + هزینه ی دایرکت ادمین و سی پنل تفاوت تقریبا زیادی داره

talait
October 18th, 2014, 17:09
با دستور
در اس اس اچ می تونید امار دقیق رو مشاهده کنید

mahosseini
October 18th, 2014, 17:16
با سلام.
علت اینکه فضای هاست پر میشه و با اینکه فایلی روی هاست نیست بازم حجم بالایی نشون میده چیه؟
این system quotas یعنی چی؟
دایرکت ادمین

احتمالا بخاطر لاگ هاست و یا ایمیل ها
اگر دسترسی SSH دارید می تونید چک کنید که حجم غیر عادی در کجاست
احتمالا باید در /tmp و یا /var باشه

birmusical
October 18th, 2014, 18:07
ولی فکر نمیکنم اینی که اپدیت نمایشش روی پنل بروز نیست و باید هر چند وقت کلیک کنیم دلیل خوبی برای اینکه طرف دایرکت ادمین نریم باشه
با کاستوم بیلد های دایرکت ادمین راحت بشه کار کرد + هزینه ی دایرکت ادمین و سی پنل تفاوت تقریبا زیادی داره

بله دوست عزیز. حرفتونو قبول دارم که دلیل خوبی نیست... من در کل گفتم ;)

ولی انصافا واسه کسی که فقط 1 سایت رو داره رو سرور مجازی میزبانی میکنه 15 هزار تومن دایرکت ادمین با 50 هزار تومن سی پنل تفاوت زیادی داره!!!

همین قضیه یه مقدار آدمو سمت دایرک ادمین میکشونه ...