PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : کمک فوری در دی ان اس سرور در سرور سنتوس

parsntc
October 18th, 2014, 01:33
سلام دوستان متاسفانه در سنوتوس ما دایرکت ادمین نصب کردیم بعد از یه مدت امروز سرور از دسترس خاج شد و پینگ نمیداد در ضمن سرور در دیتاسنتر ovh میباشد که سرور نت نداشت دی ان اس سرور چک شد که به صورت عکسی که گزاشتم هست
وقتی در مسیر زیر

nano /etc/resolv.conf
دی ان اس سرور ویرایش میشد و بعد از ریبوت سرور این مسیر فایل به حالت اول برمیگرده
23282

الان در مسیری که گفتم هر کاری میکنیم هرچی میزاریم بعد از ریبوت سرور به حالت اول برمیگیرده
باید چیکار کرد
لطفا راهنمایی کنید

OmidX
October 18th, 2014, 01:42
چون دارید اشتباه وارد میکنید ، داخل فایل /etc/resolv.conf این رو قرار بدید :

nameserver 213.186.33.99
nameserver 8.8.8.8

بعد شبکه رو ری استارت کنید :

service network restart

parsntc
October 18th, 2014, 01:51
چون دارید اشتباه وارد میکنید ، داخل فایل /etc/resolv.conf این رو قرار بدید :

nameserver 213.186.33.99
nameserver 8.8.8.8

بعد شبکه رو ری استارت کنید :

service network restart

خوب مشکل من هم همین هست اون عکسی که پیوست کردم من الان به اون شکل هست و همون مطالب رو داره داخل فایله حالا من هرچی در مسیری که گفتید وارد میکنم بعد از ریست داددن باز دوباره مطالب من پاک میشه و مانند عکسی که دادم در میاد
مانند اینکه شما سیستمی را فیریز کنید بعد از ری استارت هرچی تغییرات دادید به حالت اول در می اید این هم مثل همون شده

OmidX
October 18th, 2014, 02:07
خوب مشکل من هم همین هست اون عکسی که پیوست کردم من الان به اون شکل هست و همون مطالب رو داره داخل فایله حالا من هرچی در مسیری که گفتید وارد میکنم بعد از ریست داددن باز دوباره مطالب من پاک میشه و مانند عکسی که دادم در میاد
مانند اینکه شما سیستمی را فیریز کنید بعد از ری استارت هرچی تغییرات دادید به حالت اول در می اید این هم مثل همون شده

یکبار دیگه عکس پیوست رو نگاه کنید ، یکی نیستن ... شما DNS1= رو در این فایل قرار دادید ، در حالیکه این خط باید در تنظیمات کارت شبکه باشه نه در فایل resolv.conf !

parsntc
October 18th, 2014, 02:11
یکبار دیگه عکس پیوست رو نگاه کنید ، یکی نیستن ... شما DNS1= رو در این فایل قرار دادید ، در حالیکه این خط باید در تنظیمات کارت شبکه باشه نه در فایل resolv.conf !

مشکل من هم همین هست در کل اون مطالبی که شما در عکس میبینید وقتی ویرایش میکنم بعد از ویرایش و ریبوت دوباره همه چیز به حالت اولش برمیگرده
شما به عرض من توجه کنید
من همون فایل پیوست دادم اونو ویرایش وقتی کنی بعد باز همه چی سر جایه اولش میشه بعد ریبوت مشکل من اینجاست

OmidX
October 18th, 2014, 02:16
مشکل من هم همین هست در کل اون مطالبی که شما در عکس میبینید وقتی ویرایش میکنم بعد از ویرایش و ریبوت دوباره همه چیز به حالت اولش برمیگرده
شما به عرض من توجه کنید
من همون فایل پیوست دادم اونو ویرایش وقتی کنی بعد باز همه چی سر جایه اولش میشه بعد ریبوت مشکل من اینجاست

درست سیو میکنید ؟ ، ری استارت میکنید یا ریست ؟

بعد از سیو و ری استارت شبکه (service network restart) اروری مشاهده میکنید ؟

Mr.Te0
October 19th, 2014, 22:40
راه ساده تر و به صورت گرافیکی هم امکان پذیر است.
در محیط ssh واژه setup را تایپ کنید و Enter بزنید و در محیط گرافیکی اقدام به تغییر دی ان اس ها بفرمایید.

j4b3r
October 19th, 2014, 22:44
سلام
احتمالا دی ان اس رو از اسکریپت یا dhcp میگره

parsntc
October 20th, 2014, 12:51
سلام مشکل حل شد
با تشکر از همه دوستان