PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : بهترین کار در اینترنت چیست ؟

Riko
October 17th, 2014, 22:04
سلام

من حدود 6 سال در اینترنت هستم. ابتدا وبلاگ دهی شروع کردم. وبلاگمون بازدید داشت اما اونم با رفتن مدیر سرویس دهنده نابود شد رفت.

نویسندگی کردیم اینجور چیزا. و هیچ سودی و خیری ندیدیم فوقش تا االان تو نت کار کردم 100 هزارتومان سود داشتم.:))

الانم شرکت وی پی اس داریم که اینم مشتری نیسته خودتون که میدونید حدود 100000000000000000000000000000000000000 شرکت تو ایرانه و کسی محل ما نمیذاره :d با اینکه تخفیف هرچی بدیم

یک ماه دیگه میذارمش باشه دیدیم خبری نشد تعطیلش می کنم.

به نظر شما چه کاری که صد در صد بگیره ؟ و در آمد خوبی هم داشته باشه ؟

2244
October 17th, 2014, 22:20
چه سوال سختی!

Riko
October 17th, 2014, 22:25
اره من که دیگه دارم ناامید میشم، دیگه بیشتر صبر کنیم میریم تو عمر پیری.

نمیدونم کلن دیگه از هرچی دل بکنیم و جمع کنیم و بریم دوستان هم نمیذارن دودل شدیم.

2244
October 17th, 2014, 22:32
جمع کردن که راه خوبی نیست.... حلا ببینیم چی میشه...
من که فعلا از اس راضی ام. شانس ما خوب در اومد

company_hosting
October 17th, 2014, 22:39
اره من که دیگه دارم ناامید میشم، دیگه بیشتر صبر کنیم میریم تو عمر پیری.

نمیدونم کلن دیگه از هرچی دل بکنیم و جمع کنیم و بریم دوستان هم نمیذارن دودل شدیم.

سلام

مدارک تحصیلی شما چیست ؟

Riko
October 17th, 2014, 22:47
جمع کردن که راه خوبی نیست.... حلا ببینیم چی میشه...
من که فعلا از اس راضی ام. شانس ما خوب در اومد

نمیدونم والا دیگه خدا میدونه . شانس ما کج افتاده.

حتی سایر دوستان توش موندن چه کاری خوب باشه :d

- - - Updated - - -

سلام

مدارک تحصیلی شما چیست ؟

علیک سلام

مدرک در حال حاضر دیپلم.

ali1989
October 17th, 2014, 23:08
دیگه هیچ کاری که توش دست نرفته نیست هر چی هست پر رقیب شده الان دهه 70 - 80 ها ریختند توی اینترنت هر چی که کار و تخصص به انها مربوط نیست راه انداختند خدا شاهده تا چنده پیش یک مشتری داشتیم اصلا نمی دونست وی پی اس چیه توی گفتگو سن 18 - 19 سالش معرفی کرد الان همون طرف دیدم فروش وی پی اس راه انداخته:^o

به نظرم یه تخصصی یاد بگیر غیر از هاستینگ که سراغش نرو هیچ سودی نداره الان از نظر من فروشت تو طراحی و برنامه نویسی و طراحی انواع ماژول سیستم محتوا بزار و توی سایت های خارجی بفروش که سود خوبی داشت برای ما

- - - Updated - - -

سلام

مدارک تحصیلی شما چیست ؟

داداش من مدرک کیلو چند توی این وضعیت تحصیل تو دانشگاه های ما که فقط جزوه بهت می دن فرداش امتحان بدی و مدرک بگیری چه یاد گرفتی از این رشته ای مدرک گرفتی

خداش شاهد یک فوق لیسانس نرم افزار می شناسم هی چی از رشته اش یاد نگرفته فقط رفته بوده هی خرخونی اخرش مدرکش قاب کرده فقط اسم فوق هست

kool
October 17th, 2014, 23:17
سلام

مدارک تحصیلی شما چیست ؟

سلام
اگه برای جذب ایشون به شرکتتان این را سوال مطرح کردید ... شاید بهتر بود سوال می کردید که در چه زمینه هایی تخصص دارند؟

hamra
October 17th, 2014, 23:22
آدم کارگری بره اما توی نت فعالیت نکنه .
نت تنها برای سرمایه دار ها مفید هست و میتونن پیشرفت خوبی کنن.

TN Projects
October 17th, 2014, 23:28
با درود و احترام.
این سوال شما دقیقا مثل اینه که :" برید تو یه جامعه بسیار گسترده به گستردگی کل جهان ! و بگید چه کاری میتونم انجام بدم ؟ !! شما اگر اقتصاد دان باشید طبیعتا با ماهی چند میلیون حقوق کار پیشنهاد میشه و اگر هم نجار با کمتر از یک میلیون تومن کار پیشنهاد میشه. اما خب نمیشه تمام شغلها رو پیشنهاد داد. "
شما باید ابتدا تخصصتون رو مشخص کنید بعد اینجا بپرسید که با ایده های متنوع و جدید آشنا بشید.
به امید موفقیت شما و سایر دوستان:53:

parsvia
October 17th, 2014, 23:32
دوست من شما روشی که برای پول در آوردن انتخاب کردید کاملا اشتباست. بدون تجربه و علم کافی وارد هیچ حرفه ای نشید
شما وقتی دارید وی پی اس می فروشید باید علم مدیریت سرور علم بازاریابی و فروش رو هم داشته باشید تا هم بتونید کارتون رو مدیریت کنید و هم مشتری جذب کنید
هر کاری در آمد خوبی داره اگه توی اون حرفه ای و با برنامه فعالیت کنید
مشخصه که شما برنامه خاصی برای کارتون ندارید
وگرنه مشتری هیمشه هست فقط شما باید بلد باشید چطوری مشتری رو جذب کنید
راهنمایی بیشتر خواستید توی زمینه هاستینگ ای دی یاهو من رو ادد کنید ;)

Riko
October 17th, 2014, 23:45
اره دوستان درست می گین والا.

دیگه هیچ چیزی تو اینترنت نمونده به قول دوستمون بریم کارگری بهتره.

- - - Updated - - -

دوست من شما روشی که برای پول در آوردن انتخاب کردید کاملا اشتباست. بدون تجربه و علم کافی وارد هیچ حرفه ای نشید
شما وقتی دارید وی پی اس می فروشید باید علم مدیریت سرور علم بازاریابی و فروش رو هم داشته باشید تا هم بتونید کارتون رو مدیریت کنید و هم مشتری جذب کنید

درسته تخصص شاید زیاد تو این کار نداشته باشیم من از پشتیبان استفاده و برای حمایت گذاشتیم. حالا وی پی اس اینا هم ول کن ایده های مختلفی بیرون دادیم بازم نمی گیره. الان خیلی سخت شده. برای شرکت های قدیمی خیلی خوبه.

- - - Updated - - -

با درود و احترام.
این سوال شما دقیقا مثل اینه که :" برید تو یه جامعه بسیار گسترده به گستردگی کل جهان ! و بگید چه کاری میتونم انجام بدم ؟ !! شما اگر اقتصاد دان باشید طبیعتا با ماهی چند میلیون حقوق کار پیشنهاد میشه و اگر هم نجار با کمتر از یک میلیون تومن کار پیشنهاد میشه. اما خب نمیشه تمام شغلها رو پیشنهاد داد. "
شما باید ابتدا تخصصتون رو مشخص کنید بعد اینجا بپرسید که با ایده های متنوع و جدید آشنا بشید.
به امید موفقیت شما و سایر دوستان:53:

شما حق دارین :)

مرسی کاکا فدای سر همه به قول خودمونی ها تشی تو دنیا :D

parsvia
October 17th, 2014, 23:47
اره دوستان درست می گین والا.

دیگه هیچ چیزی تو اینترنت نمونده به قول دوستمون بریم کارگری بهتره.

- - - Updated - - -

درسته تخصص شاید زیاد تو این کار نداشته باشیم من از پشتیبان استفاده و برای حمایت گذاشتیم. حالا وی پی اس اینا هم ول کن ایده های مختلفی بیرون دادیم بازم نمی گیره. الان خیلی سخت شده. برای شرکت های قدیمی خیلی خوبه.

نه عزیز شما سخت در اشتباهی
اگه با برنامه ریزی کارتون رو شروع کنید حالا هر کاری بدون شک موفق میشید
قبل از شروع کارتون در موردش تحقیق کنید زیرساختای مورد نیازش رو آماده کنید علمتون رو بالا ببرید
مهم تر از همه بازاریابی و فروش هستش شما بدون تبلیغات درست و بازاریابی خوب هیچ فروشی نخواهید داشت حالا هر کاری که می خواید بکنید یا هرچند تیم پشتیبانیتون قوی باشه
سنجید جلو برید. من الان بهتون می گم هاستینگ و فروش سرور بسیار پر سود هستش 10 نفر میان این کارو انجام میدن اما آیا همه ی اون ها موفق میشن توی کارشون؟ بدون شک خیر و کسی موفق میشه که با برنامه ریزی و حرفه ای کارشو انجام بده

kingpower
October 18th, 2014, 00:48
درود
من خودن اوایل راه هستم
ولی گفتم بد نیست پیشنهادم رو بهت بدم

در کنار هاستینگ کارهای طراحی قالب و اسکریپت و برنامه نویسی انجام بده
خودم تو کار طراحی قالب هستم سودهی خوبی داره که البته اونم باید برنامه نویسی بلد باشید یا گرافیک

xphost
October 18th, 2014, 00:56
ببین عزیز
اینکه بگی کاری صد در صد میگیره وجود نداره
الان تو اکثر کار ها دست زیاد شده
مثل هاستینگ ، طراحی ، فروش ابزار عبور از ف ی ل ت ر ین گ
در کل باید بگم الان کسی به احتمال زیاد موفق میشه که یک ایده جدید درست کنه

Riko
October 18th, 2014, 01:00
ببین عزیز
اینکه بگی کاری صد در صد میگیره وجود نداره
الان تو اکثر کار ها دست زیاد شده
مثل هاستینگ ، طراحی ، فروش ابزار عبور از ف ی ل ت ر ین گ
در کل باید بگم الان کسی به احتمال زیاد موفق میشه که یک ایده جدید درست کنه

ایده ی جدید رو دادیم ولی اون نگرفت ایده جدید الانم دارم که هیچ کجا نیست یا کم تر است. ولی اینم ی خورده هزینه می خواد که دیگه نداریمش و دیگه دوست ندارم هزینه کنم خسارت به حد کافی دیدم.

shirazshop
October 18th, 2014, 04:25
دیگه هیچ کاری که توش دست نرفته نیست هر چی هست پر رقیب شده الان دهه 70 - 80 ها ریختند توی اینترنت هر چی که کار و تخصص به انها مربوط نیست راه انداختند خدا شاهده تا چنده پیش یک مشتری داشتیم اصلا نمی دونست وی پی اس چیه توی گفتگو سن 18 - 19 سالش معرفی کرد الان همون طرف دیدم فروش وی پی اس راه انداخته:^o

به نظرم یه تخصصی یاد بگیر غیر از هاستینگ که سراغش نرو هیچ سودی نداره الان از نظر من فروشت تو طراحی و برنامه نویسی و طراحی انواع ماژول سیستم محتوا بزار و توی سایت های خارجی بفروش که سود خوبی داشت برای ما

- - - Updated - - -

داداش من مدرک کیلو چند توی این وضعیت تحصیل تو دانشگاه های ما که فقط جزوه بهت می دن فرداش امتحان بدی و مدرک بگیری چه یاد گرفتی از این رشته ای مدرک گرفتی

خداش شاهد یک فوق لیسانس نرم افزار می شناسم هی چی از رشته اش یاد نگرفته فقط رفته بوده هی خرخونی اخرش مدرکش قاب کرده فقط اسم فوق هست
حق با شماست اولویت اول علاقه و استعداد میباشد بنده فردی را میشناسم با مدرک دیپلم مکانیک! یک هکر وایت هت شده ! کارش شناسایی باگ های مخرب میباشد چندی پیش یک اکسپلویت ثبت کرده بود در 1337day و پول خوبی جیب زده بود
http://1337day.com/

talait
October 18th, 2014, 08:17
پول در اوردن هرکس به خودش و کیفیت کار بستگی دارد برادر

Rezajaambax
October 18th, 2014, 09:00
توی فضا نت برای پول در آوردن چند چیز مهمه

اول پشتکار

دوم فکر اصولی در مورد حوضه فعالیت

چهارم کمی سرمایه و وقت

خلاصه اینکه کلی سخته و شاید کمی طول بکشه

اگه خارج از ایران بودید کار راحت تر بود و داخل ایران به دلیل نداشتن قوانین صحیح خیلی کار سخته

با توجه به تجربیات که داشتم.

الان خودم تو یه شرکت کار میکنم در کنارش تو نت فعالیت دارم. یعنی به راحتی فضای نت نمیتونه برای شما تو ایران با این وضعیت درآمد زا باشه

reza9914
October 18th, 2014, 10:11
آقا الان من هم فتوشاپ کارم و میکسر .. ولی بیرون کار پیدا نمیکنم ... اما تو نت دارم با چند تا سایت کار میکنم . حالا کار به این ندارم که پولش کم باشه یا زیاد ، الان مهم اینه که من تو نت کار راحت پیدا میکنم ولی بیرون نه ..... خخخ جالبه نع

takpar7
October 18th, 2014, 11:55
سلام

من حدود 6 سال در اینترنت هستم. ابتدا وبلاگ دهی شروع کردم. وبلاگمون بازدید داشت اما اونم با رفتن مدیر سرویس دهنده نابود شد رفت.

نویسندگی کردیم اینجور چیزا. و هیچ سودی و خیری ندیدیم فوقش تا االان تو نت کار کردم 100 هزارتومان سود داشتم.:))

الانم شرکت وی پی اس داریم که اینم مشتری نیسته خودتون که میدونید حدود 100000000000000000000000000000000000000 شرکت تو ایرانه و کسی محل ما نمیذاره :d با اینکه تخفیف هرچی بدیم

یک ماه دیگه میذارمش باشه دیدیم خبری نشد تعطیلش می کنم.

به نظر شما چه کاری که صد در صد بگیره ؟ و در آمد خوبی هم داشته باشه ؟

سلام

در شرایط فعی که از اول بوده و تا آخر هم هستش بازی آنلاین بهترین گزینه تو کارهای اینترنتی هستش

کم ترین هزینه و بیشترین سود دهی رو داره

DeLtAvPs
October 18th, 2014, 12:02
نه عزیز شما سخت در اشتباهی
اگه با برنامه ریزی کارتون رو شروع کنید حالا هر کاری بدون شک موفق میشید
قبل از شروع کارتون در موردش تحقیق کنید زیرساختای مورد نیازش رو آماده کنید علمتون رو بالا ببرید
مهم تر از همه بازاریابی و فروش هستش شما بدون تبلیغات درست و بازاریابی خوب هیچ فروشی نخواهید داشت حالا هر کاری که می خواید بکنید یا هرچند تیم پشتیبانیتون قوی باشه
سنجید جلو برید. من الان بهتون می گم هاستینگ و فروش سرور بسیار پر سود هستش 10 نفر میان این کارو انجام میدن اما آیا همه ی اون ها موفق میشن توی کارشون؟ بدون شک خیر و کسی موفق میشه که با برنامه ریزی و حرفه ای کارشو انجام بده

احسنت
کاملا حرفهای شما تایید میشه
مثال میزنم
البته شاید خیلی از پست های اینچنینی رو از من ببینید بنده میهن وب هاست رو مثال میزنم و دلیل دارم براش
اون موقعی که فکر کنم 3 سال پیش میهن وب هاست شروع به کار کرد من قبلش دفتر داشتم و وقتی به دفترشون رفتم فقط یه منشی داشت که اونم هیچی بلد نبود و اقای رحمت داشت تازه بهش میگفت چیگار کنه ( برای یه کاری رفته بود)
اما ایشون با پشتکار و البته سرمایه و هدف مشخصی الان میبینید رتبه 2 هاستینگ رو داره
یکی از روش های حالبی که اقای رحمت داشت این بود که همه کارها رو با هم انجام نداد
فقط اول هاست فروخت اونم لینوکس
بعد 2 سال اومد هاست وبندوز وفروخت و ...

مشکل بیشتر ماهایی که پیشرفت نمیکنیم اینه که میخوایم بدون تجربه و علم روی چند تا کار تمرکز کنیم و برای همین توی هیچ گدوم موفق هم نمیشیم

پس از نظر من که خودم هنوز هم برای موفق شدن در هاستینگ و سرور . ... دیر نیست فقط باید به آینده امید داشت و یه هدف خاص رو دنبال کرد

tafakor
October 18th, 2014, 12:20
سلام
طبق پست هایی که دوستان گذاشتند درست هست اکثرا ولی اصل موضوع رو فراموش نکنید اینکه برای هر کاری که استارت شروع فعالیت رو میزنید معمولا برای دو ماه خب سودی نمیکنید و بهترین کار اینه که اول نمایندگی بگیرید تا اینکه برید سرور بگیرید و هزینه های کلان بدید شما باید فکر اقتصادی داشته باشید و منابعی که دارید رو ارزیابی کنید و براشون برنامه ریزی کنید . ابتدا کاری که میخواید شروع کنید رو خوب بشناسید و درک کنیدش به طور مثال اگر میخواید تو کار هاستینگ باشید با اینکه اشباع شده ولی راه برای موفقیت همچنان هست نه تنها توی این زمینه تو همه زمینه ها فقط باید خوب درک کنید و مدریت کنید داشتم مثال هاستینگ رو میزدم اول بدونید هاست چیه و چند مدل هست دیتاسنتر ها رو بشناسید و انواع اسکریپت ها مدیریت محتوا هارو کار کنید و خوب بشناسید بعد ببینید کاربران بیشتر به دنبال چی هستند کمی تو همین انجمن تاپیک هارو بخونید ببینید افرادی که نیاز دارند به هاست به دنبال چی هستند بیشتر ارزونی سرویس ایا کیفیت سرویس ایا هر دو یا ملاک های دیگه بعد اینارو سبک و سنگین کنید و در ابتدا طبق دوست عزیزمون فقط یک چیزی رو ارائه بدین اونم توسط نمایندگی که ضرر مالی زیادی نکنید و مابقی هزینه رو برای تبلیغات صرف کنید و جواب میگیرید شاید کن ولی جواب میگیرد و از همه مهم تر پشتیبانی خوب و پاسخگو هست که حتی اگر سرویس بد دست مشتری هم بدین ولی پاسخگو باشید مشتری باز میدونه یکی هست که جوابگو هست و توقع این رو نباید داشته باشید که اول کار کلی مشتری داشته باشید به مرور زمان بیشتر میشود شما برای کار در نت یا بیرون نت باید وقت بزارید و تلاش کنید الان دیگه زمان زمان رقابت هست ( رقابت سالم ) و سعی کنید در کنار دوستانی که از شما بیشتر تخصص دارند چیز هایی یاد بگیرید و دوستانی در این زمینه داشته باشید که راهنماییتون کنند

با توکل به خدا امیدوارم موفق باشید در هر عرصه ای

یا حق

AhrimanSefid
October 18th, 2014, 12:38
الان بازی آنلاین تو بورس
البته سیستم مثل وابیر چت آنالاین هم جواب می ده.
یک سرویس خواس هم هست که خودم دارم روش کار می کنم که خیلی عالی دنبال شریک برای خرید سرور هستم.
یعنی بترکون تازه اول راه.

Riko
October 18th, 2014, 16:00
مرسی از راهنماییتون دوستان.

ان شاء الله همه موفق و سربلند باشند.

- - - Updated - - -

راستی دوستان آبدارچی تو شرکت نی خواین ؟:D

reza9914
October 18th, 2014, 16:04
مرسی از راهنماییتون دوستان.

ان شاء الله همه موفق و سربلند باشند.

- - - Updated - - -

راستی دوستان آبدارچی تو شرکت نی خواین ؟:D

داداش مگه تو ابدارچی هستی؟ راستی حقوقش چقدره؟

Riko
October 18th, 2014, 16:26
داداش مگه تو ابدارچی هستی؟ راستی حقوقش چقدره؟

نه کاکا آبدارچی نیستم اگه کسی می خواد تا بشیم.

reza9914
October 18th, 2014, 16:29
نه کاکا آبدارچی نیستم اگه کسی می خواد تا بشیم.

حالا قیمتش چنده ... چه قدر حقوق میدن

Riko
October 18th, 2014, 16:33
حالا قیمتش چنده ... چه قدر حقوق میدن

شرکت فازها تقریبا 800 هزار تومان دقیق نمیدونم ولی سایر شرکت ها معلوم نیست.

سرزمین
October 18th, 2014, 16:35
سلام

چرا درس رو ادامه نمیدین؟

در مورد کار هم میتونید پشتیبانی یکی از شرکت ها بر عهده بگیرید یه تاپیک بزنید در همین انجمن. در مورد سایتی هم که دارید (بله اینقدر سایت فروش هاست و سرور زیاد شده که هر بچه ای میتونه این کارو انجام بده) میتونین بازاریاب استخدام کنید.
اینا نظر من بود.

بخشید یه سؤال: شما خودتون سرور دارید یا ریسلر هستین؟

reza9914
October 18th, 2014, 16:38
شرکت فازها تقریبا 800 هزار تومان دقیق نمیدونم ولی سایر شرکت ها معلوم نیست.

به نظرت برای یک فتوشاپ کار باید چه قدر حقوق بدن ... نمونه کارم دارم الان یکیشو نگاه کن

http://upload7.ir/imgs/2014-10/38977708093891347012_thumb.jpg (http://upload7.ir/viewer.php?file=38977708093891347012.jpg)

Riko
October 18th, 2014, 16:43
درس که داریم ادامه میدیم الان دانشگاه میخونیم. فوقش حالا ی مدرک میگیرم میریم آب می خوریم، الان اینجا نگهبان باید مدرک دیپلم داشته باشه وگرنه استخدام نمیشه :d

ریسلر ول کردیم الان بازاریاب درصدی هستیم.

- - - Updated - - -

به نظرت برای یک فتوشاپ کار باید چه قدر حقوق بدن ... نمونه کارم دارم الان یکیشو نگاه کن

http://upload7.ir/imgs/2014-10/38977708093891347012_thumb.jpg (http://upload7.ir/viewer.php?file=38977708093891347012.jpg)

قبلا ی نفر می خواستن پشت سیستم بشینه ایمیل اینا بفرسته ولی متاسفانه خانم می خواستند. حقوقش میگفتن یک میلیون اینقدر حقوقش دیگه نمیدونم کذبه یا راسته ولی خوب بود.

reza9914
October 18th, 2014, 16:48
اگه برای کسی که فقط بشینه ایمیل بفرسته و چک کنه این قدر .. حتما واسه ما 3 ، 4 میلیون میدن دیگه

hasanazizi
October 18th, 2014, 16:53

با سلام من یه مقدار ازتون تجربه میخوام مشکلی نیست اددون کنم

Riko
October 18th, 2014, 16:55
اگه برای کسی که فقط بشینه ایمیل بفرسته و چک کنه این قدر .. حتما واسه ما 3 ، 4 میلیون میدن دیگه

شاید احتمال داشته باشه. الان نمیدونم باید پرسید، حالا کسی می خواد استخدام بشه باید ی نفره بره و جاش خالی بشه تا کسی دیگه استخدام بشه :d

hasanazizi
October 18th, 2014, 16:58

هههههههههههه دقیقا
...........
Riko (http://www.webhostingtalk.ir/member/103507/)
داداش عزیزم به نظر من برو تو طراحی و کد نویسی که خوبه فعلا در قبال بقیه موارد هاستینگو اینا که بهتره
اگر بتونی تو یه شرکت حضوری کار کنی خیلی بهتره
بنده یه شرکت درخواست همکاری بهم داد اما به دلیل دور بودن فاصله و همچنین تک فرزند بودن و گیر دادن های بابام نتونستم برم به اون شرکت اما درامدش 2/300 بود
هی از دستم رفت
خلاصه برو دور ور برنامه نویسی تحت وب
موفق باشی و سربلند

Riko
October 18th, 2014, 17:08
هههههههههههه دقیقا
...........
riko (http://www.webhostingtalk.ir/member/103507/)
داداش عزیزم به نظر من برو تو طراحی و کد نویسی که خوبه فعلا در قبال بقیه موارد هاستینگو اینا که بهتره
بنده یه شرکت درخواست همکاری بهم داد اما به دلیل دور بودن فاصله و همچنین تک فرزند بودن و گیر دادن های بابام نتونستم برم به اون شرکت اما درامدش 2/300 بود
هی از دستم رفت
موفق باشی و سربلند

برنامه نویسی و طراحی به قیافه ما نمی خوره خخخ ، اینجا خیلی جالبه اسمتون و فامیلتون کلن مثل یکی از اقوام ما هست :d

hasanazizi
October 18th, 2014, 17:12
برنامه نویسی و طراحی به قیافه ما نمی خوره خخخ ، اینجا خیلی جالبه اسمتون و فامیلتون کلن مثل یکی از اقوام ما هست :d

چرا نخوره مگه همه تو شکم مامانشون یاد گرفتن ! خوب یه روزی تصمیم گرفتن رفتن اموزش دیدن
فدات داداش جالبه .... خوشبختم .... البته همه فامیلیم و از خون کورش کبیر

Riko
October 18th, 2014, 17:21
خب اره ولی بستگی به استعداد داره، بنر فلت ی خورده بلدم بزنم. ( همچنین کاکا - کورش کبیر هم از حضرت آدم )

mohamad1377
October 18th, 2014, 17:27
پشتکار داشته باشی تو ی کاری و سرمایه موفق میشی
منم اوایل کار تو هرکاری دست میزدم سوددهی نداشتم چون نه صبر داشتم نه سرمایشو بدون فکر وارد میشدم :d
فعلا توی برنامه نویسی اندروید - آی او اس و طراحی قالب پول هست :)

hasanazizi
October 18th, 2014, 17:29
خب اره ولی بستگی به استعداد داره، بنر فلت ی خورده بلدم بزنم. ( همچنین کاکا - کورش کبیر هم از حضرت آدم )

بنر هم اگر یه سایت توپ با سئو بالا بزنی کارت میگیره
نه دیگه من کاری به اعرابش ندارم ( وطن پرستم )

Riko
October 18th, 2014, 17:35
اره این که 100% پشتکار می خواد.

ایده جدید دارم فقط ی vps لازم داره.

mrlion
October 18th, 2014, 17:38
اره این که 100% پشتکار می خواد.

ایده جدید دارم فقط ی vps لازم داره.

ایده تون اگر خوب باشه میتونم مشکل وی پی اس رو رفع کنم براتون.
با ما در ارتباط باشید/.

Riko
October 18th, 2014, 17:38
بنر هم اگر یه سایت توپ با سئو بالا بزنی کارت میگیره
نه دیگه من کاری به اعرابش ندارم ( وطن پرستم )

سایت دیگه نمیزنیم من توبه کردم :d یاد گرفتم میرم تو گروه بچه ها.

برای من که فرقی نداره فقط آدم باشه :)

reza9914
October 18th, 2014, 17:40
هههههههههههه دقیقا
...........
Riko (http://www.webhostingtalk.ir/member/103507/)
هی از دستم رفت
موفق باشی و سربلند

میخواستم برم سمتش ولی تو اون آموزشگاه گفت زیاد به درد نمیخوره ..باید حرفه ای باشی اینا .. تازه کار هم سخت گیر میاد ... میخوام برم دوره سخت افزار رو بگذرونم ... به نظرت چطوره؟

- - - Updated - - -

سایت دیگه نمیزنیم من توبه کردم :d یاد گرفتم میرم تو گروه بچه ها.

برای من که فرقی نداره فقط آدم باشه :)

سایت زدن خرج داره و کل دردسر .. خوبه که توبه کردی داش

hasanazizi
October 18th, 2014, 17:54
میخواستم برم سمتش ولی تو اون آموزشگاه گفت زیاد به درد نمیخوره ..باید حرفه ای باشی اینا .. تازه کار هم سخت گیر میاد ... میخوام برم دوره سخت افزار رو بگذرونم ... به نظرت چطوره؟

دوست عزیزم خواستن ، توانستن است همین که نیت گرفتی این کارو انجام بدی 50 درصد از راه رو رفتی ..معذرت میخوام اما اونی که تورو از راهت برداشته و منصرفت کرده ... خورده
اون مغزش نمیکشه و فک میکنه به درد نمیخوره
ما جونیم باید بتونیم الان دیگه نسل نت و کامپیوتره دیگه مثل قدیما نیست بری یه بیل دست بگیری و کارکنی ( البته همینم نیست )
سخت افزار خوبه به شرطی یا یه کسی داشته باشی واسه رفتن به سر کار یا از قبل یه کار پیدا کنی
اگه سئوالی بود در خدمتم
همه عزیزان موفق باشید

- - - Updated - - -

هههههههههههههههه چرا توبه الان بخوای هر کاری انجام بدی باید یه سایت داشته باشی عزیز

- - - Updated - - -

تو گروه بچه ها هم ضرره نرو به نظر من

Riko
October 18th, 2014, 18:02
به نظرم نسل بیلی بهتره به تا نسل الان کامپیوتره، صفاش بیشتره و مزایای بسیار زیاد داره :d

birmusical
October 18th, 2014, 19:22
اکثر افرادی که میرن تو یه کاری بعدش موفق نمیشن (از جمله خودم) به این دلیله که فکر نکرده وارد اون کار میشیم!

نمیشینیم درست و حسابی در موردش فکر کنیم... همین طوری پناه بر خدا میریم جلو!

الانم که دیگه اینترنت ما داره مثل خیلی کشورهای دیگه اشباه میشه... اگه یه ایده ی توپ و یه پشتکار مناسب نداشته باشی به هیچ جایی نمیرسی

تو شرایط فعلی ایران فکر کنم باس 70 درصد ایده باشه، 30 درصد بقیه هم پشتکار

Riko
October 18th, 2014, 19:31
اره درست میگی. تو ایده های قبلی خودم برنامه ریزی کردم ولی نگرفت و در ایده دیگه که با کمبود هزینه روبه رو میشیم.

در حقیقت اینترنت قبلا آسونتر بود و تا الان و هرچی سریعتر شروع می کردیم و فکرش کرده بودیم بهتر بود. الان می خوای شروع کنی و اون طرف هزارتا مشکل داری نمی تونی شروع کنی جای خودت دست و پا میزنی. مثل کسی که شنا بلد نیست میره غرق میشه و جونش از دست میده.

www.iranlabi.ir
December 3rd, 2014, 00:24
درسته دست زیاده ولی مطمان باش اگر در زمینه خاصی تخصص خوبی داشته باشی همه میان دنبالت تخصص
از این شاخه به اون شاخه پریدن خوب نیست با صبر و حوصله و توکل به خداوند ادامه دادن و اینکه نخوایی یک شبه راه .. یاد بگیر و یاد بگیر و یاد بگیر و تخصص خودتو ببر بالا مطمان باش نتیجه میگیری انشالا

البته اگه دوس داری و میدونی میتونی کاره پاره وقتی انجام بدی و با سایت ما همکاری کنی من بابت ثبت آگهی ازت پول نمیگیرم و هر چی گرفتی از مشتری برای خودت ما چیزی از دست نمیدیدم ولی شاید بدرد شما بخوره

به علت اینکه تبلیغ نشه خواستی پ خ بده. یا برو توی انجمن ما و قسمت استخدام بازار یاب پست کسب درآمد و بخون. کاریه که از دستمون بر میاد به هر حال دوست عزیز
و کاریه که میشه انجام داد و محدودت زمانی و مکانی و.. نداره

reza9914
December 5th, 2014, 09:31
به نظرم نسل بیلی بهتره به تا نسل الان کامپیوتره، صفاش بیشتره و مزایای بسیار زیاد داره :d

اره بابا صفاش بیشتره من ک خودم هر از چند گاهی یه دستی به بیل و کلنگ میزنم .....

sparrow
December 5th, 2014, 10:45
اقای استارتر اگه به نتیجه خوبی رسیدی لطفا مارو هم خبر کن

کامران غلامی
December 5th, 2014, 20:05
منم چندساله اینترنت خریدم تاکسب درامد کنم.کلی پول خرج کردم .هاست خریدم سرور خریدم دامنه خریدم .ولی حالش را نداشتم پست بزنم پولم نداشتم نویسنده بگیرم حالا هم میخام از دنیای اینترنت خداحافطی کنم.شایدم نکنم.من ازاینترنت بیشتر خبر گذاریها را مطالعه میکنم وراضیم.درضمن یک سایت هم خریدم به مبلغ 3میلیون که طرف وقتی پول را ریختم به حسابش گوشیش را خاموش کرد ومنم نرفتم شکایت کنم.