PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوالاتی در مورد شروع مجازی سازی

sitetheme
October 17th, 2014, 15:24
باسلام خدمت عزیزان وب هاستینگ تاکی!
بنده تا بحال نهایت تجربه ای که داشتم کار با هاستینگ بروی سرور مجازی بوده و کلا تو کار هاستینگ بودم. از این رو میخواستم فعالیتم رو گسترده تر کنم و تجربیات بیشتری داشته باشم.
خوب بریم سر اصل مطلب میخوام از سال آینده کار مجازی سازی رو شروع کنم یعنی در واقع سرورمجازی ارائه بدم برای همین هم گفتم از حالا شروع به جمع آوری اطلاعات کنم که تا اون موقع مشکلی از لحاظ دانش فنی نداشته باشم.
حالا اولین سوالاتم این هست ممنون میشم اگر دوستان پاسخ بدند.
1-در برخی تاپیک ها دیدم که شخصی در مورد یک مدل سرور اختصاصی سوالی کرده که آیا این سرور برای مجازی سازی مناسب است؟میخواستم بدونم مگر سروری که برای مجازی سازی مناسب است با دیگر نوع سرور ها چه تفاوت هایی دارد؟
2-پورتی که دیتاسنتر میدهد مثلا 1GB/s این پرت در مجازی سازی بین تمام سرور های مجازی شیر میشود؟
3-منظور از هزینه ست آپ چی هست؟ کلا پروسه ست آپ کردن سرور اختصاصی شامل چی هست؟ و میشه خودمون انجام بدیم که هزینه نداشته باشه؟
4-میدونم که باید روی سسرور اختصاصی سیستم عاملی نصب بشه خوب من شنیدم که میشه لینوکس هم نصب کرد در این صورت مگر میشه با سیستم عامل لینوکس هم سرور مجازی ارائه داد؟آیا برای ارائه سرور مجازی فقط باید سیستم عامل ویندوز باشد؟
5- اگر قرار باشه سرور اختصاصی تهیه کنم آیا کل هزینه های آن شامل اجاره آن سذرور مجازی هست؟یا هزینه های پنهان یا آشکار دیگه ای هم داره؟ مثلا شنیدم باید هزینه لایسنس ویندوز اصل هم داده بشه؟
6- آیا برای شروع فروش سرور مجازی فقط نصب مجازی ساز مثل KVM وVmWare کفایت میکند یا پروسه ی طولانی تری دارد؟
فعلا سوالاتی که در ذهنم بود همین ها است!

منتظر پاسخ هستم
باتشکر!

007
October 17th, 2014, 16:10
سلام
1-باید سی پی یو مجازی سازی رو ساپورت کنه-سرور باید میزان رم بالایی رو ساپورت کنه-اصولا باید سیستم ۶۴ بیتی باشه و.....
۲-بله شیر می شود
۳-نخیر نمی شود براساس الگو و نظر دیتاسنتر هست
۴-بعضی از نرم افزرهای مجازی ساز که برای ارایه سرورهای مجازی(هرنوعی سرور مجازی) استفاده میشن ویندوز بیس هستن و بعضی ها لینوکسی بعضی ها مستقل
۵-شما قرار نیست ویندوز نصب کنی که هزینه بخوای بدی! شما مجازی ساز رو اول باید نصب کنی و روی مجازی ساز هر او اس رو بدی هزینه ای جدا به دیتاسنتر نمیدی
۶-یکی از این دو کافی خواهد بود
ارادت

sitetheme
October 17th, 2014, 16:22
سلام
1-باید سی پی یو مجازی سازی رو ساپورت کنه-سرور باید میزان رم بالایی رو ساپورت کنه-اصولا باید سیستم ۶۴ بیتی باشه و.....
۲-بله شیر می شود
۳-نخیر نمی شود براساس الگو و نظر دیتاسنتر هست
۴-بعضی از نرم افزرهای مجازی ساز که برای ارایه سرورهای مجازی(هرنوعی سرور مجازی) استفاده میشن ویندوز بیس هستن و بعضی ها لینوکسی بعضی ها مستقل
۵-شما قرار نیست ویندوز نصب کنی که هزینه بخوای بدی! شما مجازی ساز رو اول باید نصب کنی و روی مجازی ساز هر او اس رو بدی هزینه ای جدا به دیتاسنتر نمیدی
۶-یکی از این دو کافی خواهد بود
ارادت

بسیار عالی جناب!
فقط از پاسخ های شما یک دو سوال دیگه برام پیش اومد
در شماره 2 فرمودید پرت شیر میشود در این صورت تعداد سرور مجازی که بنده میتونم بفروشم برای یک پورت 1 گیگابایت 10 عدد خواهد بود حداکثر زیرا اینجور که بنده فکر میکنم اگر قرار باشه هر سرور مجازی 100 مگابایت بر ثانیه از پرت استفاده کند این یک گیگابایت مصرف میشه!لطفا در این مورد توضیح دهید
.و در شماره 4 اینطور که بنده فهمیدم سیستم عامل سرور مجازی با سیستم عامل سرور اختصاصی فرق میکند؟یعنی اینطور نیست که مثلا بروی سرور اختصاصی سیستم عاممل ویندوز2008 نصب شود و بروی این سیستم عامل اقدام به نصب مجازی ساز کنم؟و اینکه مجازی سازی در محیط لینوکس چطور ممکن است؟چون محیط گرافیکی ندارد!
و اینکه پس میفرمایید که تنها هزینه هزینه اجاره سرور خواهد بود و برای سیستم عامل یا هر چیز دیگری هزینه ای وجود ندارد؟
و سوال آخر بنده این است که آی پی رو چطور بروی سرور مجازی ست میکنند؟
ممنون از شما

sina.click
October 17th, 2014, 16:36
باسلام خدمت عزیزان وب هاستینگ تاکی!
بنده تا بحال نهایت تجربه ای که داشتم کار با هاستینگ بروی سرور مجازی بوده و کلا تو کار هاستینگ بودم. از این رو میخواستم فعالیتم رو گسترده تر کنم و تجربیات بیشتری داشته باشم.
خوب بریم سر اصل مطلب میخوام از سال آینده کار مجازی سازی رو شروع کنم یعنی در واقع سرورمجازی ارائه بدم برای همین هم گفتم از حالا شروع به جمع آوری اطلاعات کنم که تا اون موقع مشکلی از لحاظ دانش فنی نداشته باشم.
حالا اولین سوالاتم این هست ممنون میشم اگر دوستان پاسخ بدند.
1-در برخی تاپیک ها دیدم که شخصی در مورد یک مدل سرور اختصاصی سوالی کرده که آیا این سرور برای مجازی سازی مناسب است؟میخواستم بدونم مگر سروری که برای مجازی سازی مناسب است با دیگر نوع سرور ها چه تفاوت هایی دارد؟
2-پورتی که دیتاسنتر میدهد مثلا 1GB/s این پرت در مجازی سازی بین تمام سرور های مجازی شیر میشود؟
3-منظور از هزینه ست آپ چی هست؟ کلا پروسه ست آپ کردن سرور اختصاصی شامل چی هست؟ و میشه خودمون انجام بدیم که هزینه نداشته باشه؟
4-میدونم که باید روی سسرور اختصاصی سیستم عاملی نصب بشه خوب من شنیدم که میشه لینوکس هم نصب کرد در این صورت مگر میشه با سیستم عامل لینوکس هم سرور مجازی ارائه داد؟آیا برای ارائه سرور مجازی فقط باید سیستم عامل ویندوز باشد؟
5- اگر قرار باشه سرور اختصاصی تهیه کنم آیا کل هزینه های آن شامل اجاره آن سذرور مجازی هست؟یا هزینه های پنهان یا آشکار دیگه ای هم داره؟ مثلا شنیدم باید هزینه لایسنس ویندوز اصل هم داده بشه؟
6- آیا برای شروع فروش سرور مجازی فقط نصب مجازی ساز مثل KVM وVmWare کفایت میکند یا پروسه ی طولانی تری دارد؟
فعلا سوالاتی که در ذهنم بود همین ها است!

منتظر پاسخ هستم
باتشکر!

با سلام

1 - سرور اختصاصی باید به گونه ای باشد که برای مجازی سازی جوابگو باشد مثل سی پی یو ، رم و... مناسب داشته باشد
2 - بله شیر می شود که اگر پورتی که از دیتاسنتر میگیرید واقعا اختصاصی باشد ، جوابگو خواهد بود و مشکلی پیش نخواهد آمد
3 - بعضا دیتاسنتر ها برای راه اندازی یا به اصطلاح ست آپ ، هزینه ای دریافت می کنند ، هزینه ست آپ در دیتاسنتر ها متفاوت است و بعضا این هزینه رو دریافت نمیکنند
4 و 5 - در صورت سفارش سرور اختصاصی ، به خود دیتاسنتر اعلام میکنید که مثلا فلان مجازی ساز رو براتون نصب کنه (مثل وی ام ور) و وقتی سرور رو تحویلتون دادن ، میتونید فروش سرور مجازی رو از طریق وی ام ور انجام بدین

sitetheme
October 17th, 2014, 16:44
با سلام

1 - سرور اختصاصی باید به گونه ای باشد که برای مجازی سازی جوابگو باشد مثل سی پی یو ، رم و... مناسب داشته باشد
2 - بله شیر می شود که اگر پورتی که از دیتاسنتر میگیرید واقعا اختصاصی باشد ، جوابگو خواهد بود و مشکلی پیش نخواهد آمد
3 - بعضا دیتاسنتر ها برای راه اندازی یا به اصطلاح ست آپ ، هزینه ای دریافت می کنند ، هزینه ست آپ در دیتاسنتر ها متفاوت است و بعضا این هزینه رو دریافت نمیکنند
4 و 5 - در صورت سفارش سرور اختصاصی ، به خود دیتاسنتر اعلام میکنید که مثلا فلان مجازی ساز رو براتون نصب کنه (مثل وی ام ور) و وقتی سرور رو تحویلتون دادن ، میتونید فروش سرور مجازی رو از طریق وی ام ور انجام بدین

ممنون عزیز
ولی برام سواله در این صورت چطور پورت یک گیگابایت جوابگوی مثلا 60 70 سرورمجازی که حداق باید برای هرکدومشون 100 مگابایت بر ثانیه در نظر گرفت است؟
و اینکه در اینصورت محیط سرورمجازی به چه شکلی خواهد بود ؟ مثلا همونطور که متوجه شدم خود VmWare یک سیستم عامل هست درسته؟ در این صورت محیطش چه شکلی هست؟

sitetheme
October 17th, 2014, 17:57
ممنون عزیز
ولی برام سواله در این صورت چطور پورت یک گیگابایت جوابگوی مثلا 60 70 سرورمجازی که حداق باید برای هرکدومشون 100 مگابایت بر ثانیه در نظر گرفت است؟
و اینکه در اینصورت محیط سرورمجازی به چه شکلی خواهد بود ؟ مثلا همونطور که متوجه شدم خود VmWare یک سیستم عامل هست درسته؟ در این صورت محیطش چه شکلی هست؟
منتظر پاسخ شما عزیزان هستم!

OmidX
October 17th, 2014, 18:09
ممنون عزیز

رو هر سرور حداکثر 30 سرور ایجاد کنید ک مشکل افت کیفیت پورت رو نداشته باشید ، در ضمن پورت سرور 1Gbps هست !

sitetheme
October 17th, 2014, 18:50
رو هر سرور حداکثر 30 سرور ایجاد کنید ک مشکل افت کیفیت پورت رو نداشته باشید ، در ضمن پورت سرور 1Gbps هست !
ممنون از شما!
در اینصورت وضعیت بدتر میشه ک ! میشه دقیق بفرمایید حد معمول اختصاص پورت به هر سرور مجازی چند مگابایت هست؟ در این صورت افرادی که سرور هایی با رم64و128گیگابایت تهیه میکنن چه پورتی دارند و چطور تقسیم میکنن؟
ممنون

sina.click
October 17th, 2014, 18:50
ممنون عزیز

سلام مجدد

همانطور که همگار گرامی فرمودند ، روی یک سرور اختصاصی مثلا رم 32 گیگ ، تعداد 28 -30 سرور مجازی کافیست (البته تعداد ، به سیستم عامل نصب شده بر روی سرورهای مجازی بستگی دارد)

برای وارد شدن به محیط وی ام ور ، برنامه vmware vsphere نصب میکنید و با آن وارد مدیریت سرور اختصاصی خود می شوید

OmidX
October 17th, 2014, 18:58
ممنون از شما!
در اینصورت وضعیت بدتر میشه ک ! میشه دقیق بفرمایید حد معمول اختصاص پورت به هر سرور مجازی چند مگابایت هست؟ در این صورت افرادی که سرور هایی با رم64و128گیگابایت تهیه میکنن چه پورتی دارند و چطور تقسیم میکنن؟
ممنون

رو پورت 1Gbps ، برای تعداد 25 ~ 30 سرور مجازی سرعت دانلود در vps ها بین 50 تا 75 مگ ه و از نظر بنده کاملا مناسب هست ...

اگر هم سرور 128 گیگ رم بخواید میتونید از OVH تهیه کنید ، پورت سرور بصورت پیش فرض 10Gbps هست .

sitetheme
October 17th, 2014, 19:08
ممنون از همه دوستانی که پاسخ دادند سوال دیگه ای که دارم اینه که ای پی هارو چطور ست میکنن رو سرور مجازی بستگی به سیستم عامل داره یا از مجازی ساز اینکار انجام میشه؟ و اینکه طریقه ست کردنش دقیقا چطوریه یعنی مثلا مثل دامنه پنلی برای ای پی ها اختصاص داده میشه؟

kool
October 17th, 2014, 19:10
منتظر پاسخ شما عزیزان هستم!

با سلام
ببینید اول بهتره تصمیم بگیرید از که از کدام مجازی ساز می خواهید برای سرور اصلی استفاده کنید که کانفیگ سخت افزاری مناسب با آن را تهیه کنید.
مورد بعدی اینه که اگه بخواهید کیفیت حفظ شود باید بیش از حد سرور مجازی ارائه نکنید. چون تنها منابع و پورت نیست ... وضعیت خواندن و نوشتن هارد نیز بسیار مهم است. باید همیشه تناسب رعایت شود حتی اگه سرور 64 گیگ رم داشته باشد نباید فقط طبق رم موجود ماشین مجازی ارائه کنید.
برای پورت 1 گیگابیت بهتره بیشتر از 25 تا 30 سرور مجازی ارائه نکنید. مگر با تهیه پورت 10 گیگابیت و سرور بسیار قدرتمند و متناسب.

موفق باشید

sitetheme
October 17th, 2014, 19:16
با سلام
ببینید اول بهتره تصمیم بگیرید از که از کدام مجازی ساز می خواهید برای سرور اصلی استفاده کنید که کانفیگ سخت افزاری مناسب با آن را تهیه کنید.
مورد بعدی اینه که اگه بخواهید کیفیت حفظ شود باید بیش از حد سرور مجازی ارائه نکنید. چون تنها منابع و پورت نیست ... وضعیت خواندن و نوشتن هارد نیز بسیار مهم است. باید همیشه تناسب رعایت شود حتی اگه سرور 64 گیگ رم داشته باشد نباید فقط طبق رم موجود ماشین مجازی ارائه کنید.
برای پورت 1 گیگابیت بهتره بیشتر از 25 تا 30 سرور مجازی ارائه نکنید. مگر با تهیه پورت 10 گیگابیت و سرور بسیار قدرتمند و متناسب.

موفق باشید
ممنون از شما والا اینطور که تحقیق کردم ب نظرم kvm بهتر ازvmware هست چون هم مشتری خاطر جمع میشه که اورسلی در کار نیست و به نظرم مدیریت اسونتر میشه

OmidX
October 17th, 2014, 19:21
ممنون از شما والا اینطور که تحقیق کردم ب نظرم kvm بهتر ازvmware هست چون هم مشتری خاطر جمع میشه که اورسلی در کار نیست و به نظرم مدیریت اسونتر میشه

در نسخه ESXi 5.5 امکان اورسل وجود نداره ، ضمن اینکه شما میتونید ب مشتری پنل vsphere بدید تا خودش منابعی ک ب سرورش اختصاصی داده شده رو ببینه .

sitetheme
October 17th, 2014, 19:25
الان برام یک سوال بسیار مهم پیش اومد!تا الان هر افری از سرور اختصاصی دیدم معمولا تعداد coreهایcpu4تا8عدد بوده!در اینصورت چطور خیلی از فروشندگان سرور های مجازی با دو هسته تا 4هسته ارایه میدن حتی بیشتر!؟

softlayer
October 17th, 2014, 19:29
درود هسته ها اشتراکی هستند
میزان فرکانس مصرفی در مجموع روی سرور محاسبه میشه و به این شکل نیست که اگر 1 هسته رو به یک شخص اختصاص بدید این 1 هسته از تعداد 8 هسته کل شما کم بشه
در مجموع باید طوری میزان فرکانس سرورها رو قرار بدید که پردازنده شما در مجموع دچار مشکل نشه

sitetheme
October 17th, 2014, 19:33
درود هسته ها اشتراکی هستند
میزان فرکانس مصرفی در مجموع روی سرور محاسبه میشه
در مجموع باید طوری میزان فرکانس سرورها رو قرار بدید که پردازنده شما در مجموع دچار مشکل نشه
در این صورت وقتی فروشندگان سرور مجازی در افری تعداد هسته رو 2عدد میزنن میزان واقعی نیست و موضوع اصلی مقدار فرکانس سرور اصلی هست؟درسته؟ ینی باید حساب کنیم که سروراختصاصی ما در مجموع چه فرکانسی داره و به مشتری برای تفهیم کردن میزان مصرفش از کلمه تعداد هسته استفاده میکنیم؟

kool
October 17th, 2014, 19:46
در این صورت وقتی فروشندگان سرور مجازی در افری تعداد هسته رو 2عدد میزنن میزان واقعی نیست و موضوع اصلی مقدار فرکانس سرور اصلی هست؟درسته؟ ینی باید حساب کنیم که سروراختصاصی ما در مجموع چه فرکانسی داره و به مشتری برای تفهیم کردن میزان مصرفش از کلمه تعداد هسته استفاده میکنیم؟

بله و باید بسته به قدرت و مبلغ سرور مجازی که میفروشید متناسب به اون میزان فرکانس بهش اختصاص بدید.

- - - Updated - - -

خواهش میکنم
هر کدام شاید معایب خودشان را داشته باشند. ولی هر دو خوب هستن و در vmware نیز میتوانید کنسول ارائه کنید تا از اختصاصی بودن منابع مطمئن شوند.

softlayer
October 17th, 2014, 20:01
بله همینطوره
خیر اگر توجه به پلان ها بفرمایید اکثر فروشنده ها میزان فرکانس پردازشی رو ذکر میکنند
گاهی اوقات هم برخی خریداران اطلاعی در این باره ندارند و فقط تعداد هسته رو مد نظر میگیرند
در صورتی که ممکنه 5 هسته معادل 1 هسته کامل نباشه