PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : دامنه های ارزان چگونه ثبت میشوند؟

jahromweb
October 17th, 2014, 01:01
با سلام به همه ی دوستان
همین طور که میدونید برخی از کاربران این سایت دامنه کام رو به قیمت زیر 24000 تومان ثبت میکنند و قابیلت تمدید با همین قیمت هم دارند
قیمت حدود 22 و 21 هم داریم
این درحالی است که به گفته بسیاری این قیمت ها از قیمت خرید نماینده مستقیم هم کمتر است
البته یکی از توجیه ها هم این است که این کاربران انتقال دامنه بین ریسلو را 21000 تومان حساب میکنند در صورتی که برخی دیگر که بیش از 30 تومان برای ثبت میگیرند فقط 3000 تومان برای انتقال دریافت میکنند
البته این توجیه همه جاجواب نمیدهد مثلا شخصی مثل من قصد انتقال دامنه ام را ندارم و برایم این موضوع مشکل ساز نیست

از دوستان عزیز (بخصوص افرادی که با قیمت بسیار پایین دامنه ثبت میکنند)

mehrshad13and11
October 17th, 2014, 01:50
با سلام به همه ی دوستان
همین طور که میدونید برخی از کاربران این سایت دامنه کام رو به قیمت زیر 24000 تومان ثبت میکنند و قابیلت تمدید با همین قیمت هم دارند
این درحالی است که به گفته بسیاری این قیمت ها از قیمت خرید نماینده مستقیم هم کمتر است
البته یکی از توجیه ها هم این است که این کاربران انتقال دامنه بین ریسلو را 21000 تومان حساب میکنند در صورتی که برخی دیگر که بیش از 30 تومان برای ثبت میگیرند فقط 3000 تومان برای انتقال دریافت میکنند
البته این توجیه همه جاجواب نمیدهد مثلا شخصی مثل من قصد انتقال دامنه ام را ندارم و برایم این موضوع مشکل ساز نیست

سلام
طبیعی هست . دوستانی که آفر با قیمت کمتری میدن در اسلوب بالاتر یا همون گلد هستند.
که از مرکز ثبت دامنه براشون تخفیف داده میشه و خودشون میتونن قیمت گذاری مستقیم داشته باشن

jahromweb
October 17th, 2014, 02:19
حد اقل قیمت 8.19 هست به دلار 3100 تومنی میشه یه چیزی بیشتر از 24!
حالا چه طوری 21 میدن؟

asghartan
October 17th, 2014, 09:54
برای من هم سواله
ایا قابل اطمینان هست! کاسه ای زیر نیم کاسه نیست؟

javads
October 17th, 2014, 10:49
تاجایی که من می دونم
همونطور که دوستمون گفتند حساب کاربری برخی از افراد به دلیل خرید بالاشون ویژه شده و از تخفیف برخوردار میشن .باید بگم که رجیسترار ها هم فرق میکنند اکثر دامنه های بین المللی با رجیسترار ریسللو الان ثبت میشن ولی ریجستار های دیگه هم هستند مثل tucows که این رجیسترار ها قیمت های بیشتری از کاربرانشون دریافت میکنند درنتیجه دامنه شونگرون تر میشه :)

موفق باشید

jahromweb
October 17th, 2014, 11:09
دوستان نرخ های ریسلو اینجا هست حد اقل 8.19 هست (برای اوایی که خیلی خرید دارن)
https://www.resello.com/what-you-sell/domains

zigma4000
October 17th, 2014, 13:57
یا برای مثال دامنه .in رو که در ریسلو آفر خورده و سه دلار هست و این قیمت برای همه نمایندگان یکسان هست رو 5 یا 6 تومن میفروشن. که حتی با دلار دولتی هم این قیمت نمیشه! ( بعضی از این دوستان از ریسلو هم با قیمت های فوق العاده پایین آفر میدن)

birmusical
October 17th, 2014, 16:55
بی زحمت اونجایی که 21 حساب میکنه رو به ما هم معرفی کن :d

modiranhosting
October 17th, 2014, 17:49
بی زحمت اونجایی که 21 حساب میکنه رو به ما هم معرفی کن :d

خدمت شما

Pars Domain - پارس دامین | ثبت دامنه ارزان (http://www.parsdomain.net/domainchecker.php)

چندین دامنه ثبت شده و همون روز انتقال داده شده واسه اینکه بعدا مشکل ساز نشه :)

OmidX
October 17th, 2014, 18:41
با سلام به همه ی دوستان

دوست عزیز ، شما اول سایتی ک درش رجستر میشه رو ببینید ، مثلا :
https://www.resello.com/what-you-sell/domains

الان شما در بهترین شرایط ممکن میتونید دامین .com رو با 8.19 دلار ثبت کنید ، قیمت ارز هم ک مشحص هست !

با یک حساب کتاب ساده میتونید بفهمید ک دوستانی ک زیر این قیمت دارن ثبت میکنند از دلار های هکی دارند استفاده میکنن و ...

jahromweb
October 18th, 2014, 00:13
دوستانی که افر پایین میدند کجا رفتن الان!
larsasoft.com کجا هست؟ منتظر ایشون و دیگر همکارانم
تعداد زیادی از همکاران از این تاپیک دیدن کردن
لطفا جواب بدید دوستان ! چرا دفاع نمیکنید؟

larsa.soft
October 18th, 2014, 09:46
خدمت دوستان عزیز کار اصلی بنده ما نمایندگی دانشگاه ترکیه تو ایران هستیم .کلا کارمون اپلای دانشگاه های بین المللی هست بخاطر همین من زیاد تو وب هاستینگ نمیچرخم که درجریان تاپیک دوستان باشم

کار شخصی بنده هم ارز و دلار هست
http://www.webhostingtalk.ir/f232/124416/

و صدور ویزا کارت و مستر کارت

خوب درمورد دامین سوال شده همه این شرکت هایی که میان با قیمت مثلا 22 23 24 میدن همشون زیر نمایندگی هستند این هم زیر نمایندگی های ما

http://up.vbiran.ir/uploads/30097141217485017271_domine.jpg

حتی من خودم نرفتم تو کار سرور اگه برم قیمت هایی در مورد وی پی اس و سرور میدم که باز 2براربر پایین تر از همین قیمت سرورهایی هست که میدن چرا چون یوزر میره از دیتاسنتر سرور میخره میاد کانفیق میکنه با قیمن خودش میفروشه فکر کنید از خود دیتانسنتر با کانفیق خود دیتاسنتر و ارزان در بیاد چی میشه

حالا به بحث های دیگه نمیرم چرا قیمت پایین هست بخاطر این که دامین سنتر دونو سرویس داره یکی نمایندگی هست که قیمت هاش برای همه مشخصه یکی هم سهام دار هست (که ما الان سهام دار هستیم )

سوالی بود در خدمتم

http://www.webhostingtalk.ir/f23/123757/

OmidX
October 18th, 2014, 14:10
حتی من خودم نرفتم تو کار سرور اگه برم قیمت هایی در مورد وی پی اس و سرور میدم که باز 2براربر پایین تر از همین قیمت سرورهایی هست که میدن چرا چون یوزر میره از دیتاسنتر سرور میخره میاد کانفیق میکنه با قیمن خودش میفروشه فکر کنید از خود دیتانسنتر با کانفیق خود دیتاسنتر و ارزان در بیاد چی میشه

بیشتر توضیح بدید ، این چه ارزیه ک برای شما 2 برابر ارزون تر از ماست ؟

Mr.black-hat
October 18th, 2014, 14:16
یا برای مثال دامنه .in رو که در ریسلو آفر خورده و سه دلار هست و این قیمت برای همه نمایندگان یکسان هست رو 5 یا 6 تومن میفروشن. که حتی با دلار دولتی هم این قیمت نمیشه! ( بعضی از این دوستان از ریسلو هم با قیمت های فوق العاده پایین آفر میدن)

كجا دامين .in‏ رو 5 يا 6تومن ميدن ما بريم بثبتيم؟؟؟

jahromweb
October 18th, 2014, 14:52
6400 خودشوت ثبت میکنن
----
با تشکر از تمامی دوستانی که در تاپیک شرکت کردند
به خصوص larsa.soft (http://www.webhostingtalk.ir/member/88095/)
عزیز

MhR7
October 18th, 2014, 17:11
این ها مثل طلاهاست دامنه های خیلی زیادی میخرن ، برای مثال اگه 100 تا دات کام ،
هر کدام 8 دلار باشد (مثلا) ، این ها 1000 تا دومین میخرند 6 دلار ،
2 = 6- 8 > 6000 = 2 * 3000
که در این مثال 6000 تومن ارزون تر هم میشه فروخت با این تعداد خرید

birmusical
October 18th, 2014, 18:31
خدمت شما

Pars Domain - پارس دامین | ثبت دامنه ارزان (http://www.parsdomain.net/domainchecker.php)

چندین دامنه ثبت شده و همون روز انتقال داده شده واسه اینکه بعدا مشکل ساز نشه :)

جسارت نباشه خدمتتون،،، این سایتی که شما معرفی کردین یه مقدار شک آدمو در مورد تقلبی بودن اقداماش برمی انگیزه (حداقل از ظاهرش که اینطوریه!)

- - - Updated - - -

خدمت دوستان عزیز کار اصلی بنده ما نمایندگی دانشگاه ترکیه تو ایران هستیم .کلا کارمون اپلای دانشگاه های بین المللی هست بخاطر همین من زیاد تو وب هاستینگ نمیچرخم که درجریان تاپیک دوستان باشم

حالا به بحث های دیگه نمیرم چرا قیمت پایین هست بخاطر این که دامین سنتر دونو سرویس داره یکی نمایندگی هست که قیمت هاش برای همه مشخصه یکی هم سهام دار هست (که ما الان سهام دار هستیم )

سوالی بود در خدمتم

با نظر جناب omidx موافقم.
وقتی دیتاسنتر بر فرض مثال میگه قیمت یه سرور 50 یورو هست،،، شما هرطور هم بخوای این سرور رو بخری بین 210 تا 230 تومن واستون آب میخوره! مسلما هیچ کسی نمیتونه این سرور رو با قیمت 180 هزار تومن تهیه کنه!
مگر اینکه دیتاسنتر تخفیف بده که در اینصورت تخفیف شامل همه میشه. نه یک شخص خاص!

MOHAMMAD MOHSEN
October 18th, 2014, 19:07
قیمت ها کاملا مشخص هست سود هم باید منطقی باشه تا برای سرویس دهنده توجیح اقتصادی داشته باشه
دوستانی هم که ارزان یا بهتر بگم رایگان سرویس میدن منابع خودشون رو به صورت شفاف اینجا بیان نمی کنند
از سایت و مشخصات تماس هر سرویس دهنده هم میشه قابل اعتماد بودنش رو فهمید

aminrt4
January 10th, 2015, 18:24

کار شخصی بنده هم ارز و دلار هست
http://www.webhostingtalk.ir/f232/124416/

و صدور ویزا کارت و مستر کارت

خوب درمورد دامین سوال شده همه این شرکت هایی که میان با قیمت مثلا 22 23 24 میدن همشون زیر نمایندگی هستند این هم زیر نمایندگی های ما

سوالی بود در خدمتم

با رسلو تماس گرفتم گفتن سهام دار ندارند میشه توضیح بدین؟ البته من برای id: 76647398 پیگیری کردم و اسلب هم مطابق هزینه درج شده در سایت گفتن هست و تفاوتی نداره

jahromweb
January 10th, 2015, 18:31
با رسلو تماس گرفتم گفتن سهام دار ندارند میشه توضیح بدین؟ البته من برای reseller id: 76647398 پیگیری کردم و اسلب هم مطابق هزینه درج شده در سایت گفتن هست و تفاوتی نداره
پس دوباره منتظریم که لارسا بیاید . البته من بیشتر منتظر شراز تکنولوزی با قیمت 20500 هستم!
البته لارسا قیمت را افزایش داد به 28.
البته این ها کار فروش ارز هم انجام میدهند و ممکن است که به همین دلیل (مثلا قیمت خرید و فروش paypal متفاوت باشد) نرخ ارز ارزان تر تمام شود.
من بیشتر منتظر شیراز تکنولوژی هستم امیدوارم پاسخگو باشد.

iwpanel
January 10th, 2015, 23:00
پس دوباره منتظریم که لارسا بیاید . البته من بیشتر منتظر شراز تکنولوزی با قیمت 20500 هستم!
البته لارسا قیمت را افزایش داد به 28.
البته این ها کار فروش ارز هم انجام میدهند و ممکن است که به همین دلیل (مثلا قیمت خرید و فروش paypal متفاوت باشد) نرخ ارز ارزان تر تمام شود.
من بیشتر منتظر شیراز تکنولوژی هستم امیدوارم پاسخگو باشد.

دوستان جسارت به همکاران محترم نباشه ولی خوب این سیستم دست چند نفره . ما که نباید فنون کارمونو بدیم اگه بدیم که اینجوری که رقیب زیاد میشه و مسئله بدی مگه کسی تا حالا مشکلی داشته ؟

aminrt4
January 11th, 2015, 00:08
دوستان جسارت به همکاران محترم نباشه ولی خوب این سیستم دست چند نفره . ما که نباید فنون کارمونو بدیم اگه بدیم که اینجوری که رقیب زیاد میشه و مسئله بدی مگه کسی تا حالا مشکلی داشته ؟

:ی نه ولی اینکه یکی میاد میگه سهام دارد خندس :))

شاید یورو ارزون باشه احتمالا چون حساب رو یورو هست

iwpanel
January 11th, 2015, 08:43
:ی نه ولی اینکه یکی میاد میگه سهام دارد خندس :))

شاید یورو ارزون باشه احتمالا چون حساب رو یورو هست

نه بحث سهام اصلا نیست شاید یورو باشه شاید هم دلار روندکار خیلی متفاوته

!MihanIt!
January 11th, 2015, 09:14
برای من هم سواله
ایا قابل اطمینان هست! کاسه ای زیر نیم کاسه نیست؟

فعالیتشون برای همه تایید شده هست

arazit
February 11th, 2015, 22:47
اگر آخرین سطح تخفیف را با دلار بانکی هم حساب کنید باز معقول به نظر نمی آید.
بحث سهام هم فکر نمی کنم صحیح باشد چون اگر سهام هم باشند از قیمت های آیکن نمی توان پایین تر حساب کرد.
فقط می مونه سورس دلار

jahromweb
February 11th, 2015, 23:09
اگر آخرین سطح تخفیف را با دلار بانکی هم حساب کنید باز معقول به نظر نمی آید.
بحث سهام هم فکر نمی کنم صحیح باشد چون اگر سهام هم باشند از قیمت های آیکن نمی توان پایین تر حساب کرد.
فقط می مونه سورس دلار
سلام
دوست عزیز یعنی سورس دلار ارزان دارن؟
خوب چه طور هست که برای این ها قیمت دلار 30 تا 40 درصد ارزان تر هست؟

- - - Updated - - -

لطفا تاپیک بسته شود
باتشکر

shivahost
February 12th, 2015, 00:51
خود این دوستان که توضیح درست و شفاف نمی دهند. اما تنها چیزی که می مونه به نظر من این افراد بجای هزینه تبلیغات در روزنامه و مجله و سایت های مختلف میان دامین ها را ضرر می فروشند و این ضرر را هزینه تبلیغات خود می دانند تا اسمشون به گوش همه برسه و بازدید سایت بالایی داشته باشند و ....

mhiizadi
February 12th, 2015, 02:01
خود این دوستان که توضیح درست و شفاف نمی دهند. اما تنها چیزی که می مونه به نظر من این افراد بجای هزینه تبلیغات در روزنامه و مجله و سایت های مختلف میان دامین ها را ضرر می فروشند و این ضرر را هزینه تبلیغات خود می دانند تا اسمشون به گوش همه برسه و بازدید سایت بالایی داشته باشند و ....

هیچ وقت این طور نیست ؛
بنده تمام موارد و راه های این جور فروش ارزان رو میدونم ؛ اما جای پابلیک کردنش نیست :)
به هر حال ؛ همین ارزان فروختنشون از طرفی به نفع مشتری و به ضرر دیگر همکاران شاید باشد .

alifa
February 14th, 2015, 19:32
بحث بحث آینده هست که مشکلی پیش نیاد.
واقعا منطقی نیست بهترین اسلب 8.19 هست چه طور امکان داره 20 تومن!!!