PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : آموزش جلوگیری از دیداس و کانفیگ dos

takpar7
October 16th, 2014, 16:10
سلام
چند روز یاحساس میکنم رو سرور حملات دداس دارم
برای مقابله باهاش البته تا حد معمولی با برنامه ddos آشنا شدم
حالا مشکل اینه که من از وبسرور nginx_apache استفاده میکنم و رو سرور همه درخواستها میرن به انجینکیس و اون میفرسته به آپاچی و اینطور یمیشه که از آی پی خود سرور بیش از چند هزار درخواست ارسال میشه رو آپاچی و اگه تعداد کانکشن رو تو این پلاگین ddos کم بذارم مثلا 200 کانکشن برای هر آی پی, آی پی خود سرور رو هم بن میکنه! و دیگه سایت باز نمیشه
میخواستم بدونم که تو این برتامه چیزی به نام allow ip هست که آی پی سرور رو بزنم تا بن نکنه؟
یا برنامه ای بهتر از این رو دوستان میشناسن بکه با شرایط گفته شده سازگار باشه
ممنون

Yas-Host
October 16th, 2014, 16:14
سلام
چند روز یاحساس میکنم رو سرور حملات دداس دارم
برای مقابله باهاش البته تا حد معمولی با برنامه ddos آشنا شدم
حالا مشکل اینه که من از وبسرور nginx_apache استفاده میکنم و رو سرور همه درخواستها میرن به انجینکیس و اون میفرسته به آپاچی و اینطور یمیشه که از آی پی خود سرور بیش از چند هزار درخواست ارسال میشه رو آپاچی و اگه تعداد کانکشن رو تو این پلاگین ddos کم بذارم مثلا 200 کانکشن برای هر آی پی, آی پی خود سرور رو هم بن میکنه! و دیگه سایت باز نمیشه
میخواستم بدونم که تو این برتامه چیزی به نام allow ip هست که آی پی سرور رو بزنم تا بن نکنه؟
یا برنامه ای بهتر از این رو دوستان میشناسن بکه با شرایط گفته شده سازگار باشه
ممنون

در زمان اتک لود سرور بالا میرود یا پایین ؟

حمله از چه نوعی است ؟

takpar7
October 16th, 2014, 16:23
در زمان اتک لود سرور بالا میرود یا پایین ؟

حمله از چه نوعی است ؟

داداش جریان همون هنگ کردن سرور هستش نصف شبها البته دیروز کانفیگ کردین دیتابیس رو امشب هنگ نکرد ولی فکر میکنم سرور خیلی بی دفاعه و به راحتی میشه بهش اتک از هر نوعی رو زد
تو اون پست هم تشکر کردم ازتون ولی متاسفنه صفحه دومش باز نمیشد
بازم ممنون.

nginxweb
October 16th, 2014, 16:39
داداش جریان همون هنگ کردن سرور هستش نصف شبها البته دیروز کانفیگ کردین دیتابیس رو امشب هنگ نکرد ولی فکر میکنم سرور خیلی بی دفاعه و به راحتی میشه بهش اتک از هر نوعی رو زد
بازم ممنون.

دوست عزیز کانفیک اهمیت زیادی داره اما توجه کنید اگر سرورتون در ساعات پر ترافیک منابع کافی نداشته باشید بهترین کانفیگ و قویترین وب سرور نیز چاره ساز نیست

شما در ساعات پر بازدید تا همان شب که میفرمایید اولین قدم منابع سرور را بررسی کنید سپس برای تغییر کانفیگ اقدام کنید

Yas-Host
October 16th, 2014, 16:41
بازم ممنون.

در ساعات خلوت بودن سرور تماس بگیرید تست دی داس و اتک انجام خواهم داد و راهکار های لازم رو بهتون اعلام میکنم.

نیاز به هیچ خرج اضافه ای نیست !

007
October 16th, 2014, 16:48
سلام
مورد دیگه ای که هست لطف کنین
دی ان اس هاتون رو به کلودفلر تغییر بدین
تا مشخص شه حمله ای و نگرانی از این لحاظ خواهید داشت یا نه؟
و یا سرور رو مانیتور کنین از روی حس که نمیشه چیزی رو تشخیص داد دوست گرامی
ارادت

takpar7
October 16th, 2014, 17:17
ممنون از همه دوستان
منابع کافی و حتی تو اوج مصرف هم منابع اضافه هست
Yas-Host (http://www.webhostingtalk.ir/member/61464/) عزیز مزاحمتون میشم
ممنون