توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : کاهش بازدید سایت پس از سئو
amirob
October 16th, 2014, 14:41
دوستان سلام من سایت نیازمندیها دارم متاسفانه پس از سئو نه تنها بازدیدم افزایش پیدا نکرد بلکه به شدت سقوط کرد و هرروز هم بدتر میشه این در حالیه که آگهی های زیادی دارم اما حسابی گیج شدم که مشکل از چیه لطف کنید اگه کسی می تونه جواب بده
باسپاس
parax
October 16th, 2014, 15:09
سلام
به علت تغییراتی که دادید کمی زمان میبره تا گوگل دوباره بشناسه سایت شما رو
نگران نباشید اکی میشه معمولا 1-3 هفته طول میکشه تا بازدهی رو مشاهده کنید
sharbazi
October 16th, 2014, 15:24
چه تغييراتی انجام داديد؟
saeed1988m
October 16th, 2014, 17:02
دوستان سلام من سایت نیازمندیها دارم متاسفانه پس از سئو نه تنها بازدیدم افزایش پیدا نکرد بلکه به شدت سقوط کرد و هرروز هم بدتر میشه این در حالیه که آگهی های زیادی دارم اما حسابی گیج شدم که مشکل از چیه لطف کنید اگه کسی می تونه جواب بده
باسپاس
دوست عزیز این امر عادی هستش تا مطالب با تغییرات و متد جدید ایندکس بشن زمان میبره و مطمعنا اگر کار به خوبی برای شما انجام شده باشه خیلی بهتر از قبل هم خواهد شد سایتتون
Mr.black-hat
October 16th, 2014, 17:02
زمان بر هست تا سئو كار خودشو بكنه
amirob
October 16th, 2014, 17:32
همون ایرادهایی که به خودتون گفتم و برطرف کردم
- - - Updated - - -
چه تغييراتی انجام داديد؟
sharbazi
October 16th, 2014, 17:37
- - - Updated - - -
خودتون انجام دادين؟
سايت مپ رو چكار كردين؟
amirob
October 16th, 2014, 17:46
خودتون انجام دادين؟
سايت مپ رو چكار كردين؟
نه دادم به یه سئو کار
سایت مپ و هم مشکل فچ کردنش برطرف شد اما نامحدود که شما گفته بودین نگرفتم
sharbazi
October 16th, 2014, 21:03
نه دادم به یه سئو کار
سایت مپ و هم مشکل فچ کردنش برطرف شد اما نامحدود که شما گفته بودین نگرفتم
خوب يه مشكل خيلی بزرگ سايت شما اين بود كه سایت مپتون تمام مطالب رو نميتونست نمايش بده يا مثلا عكسها عنوان نداشت كه امتياز منفی محسوب ميشد ...
بهتون گفتن چه خدماتی انجام دادن واسه سايتتون چون من الان تغييری نميبينم!
birmusical
October 17th, 2014, 23:47
احتمال اینم هست که شخصی که کارای سئو تونو انجام داده کارشو خوب انجام نداده باشه!
Mr.Pouria
October 18th, 2014, 00:14
اگه فقط یه پلاگین سئو نصب کرده باشه و یکم توی متا تگ ها دست برده باشه خوب ممکنه با فات موقتی بازدید روبه رو بشید ...
اما اگه یه صورت حرفه ای و خط به خط سئو کرده باشه باید تا حداکثر 7 روز باید نتیجه بسیار مطلوبی ببینید ...
همچنین پیشنهاد میشه از طریق وب مستر تولز یک بار کل سایتو ایندکس کنید و همچنین د ر وب مستر برسی کنید ببینید اروری وجود داره یا خیر ؟!
خیلی از دوستان هستن به اسم سئو حرفه ای هزینه زیادی میگیرن و تها کاری که میکنن نصب و تنظیم چند افزونه هست !!
مشاهده شده ط رف سایت رو توی 24 ساعت سئو حرفه ای میکنه !!!! دوستان سئو یک تخصص نیست ! یک علم هست ! برای سئو باید اول سایت آنالیز بشه تک تک خطال ها برسی بشه چند روزی گوگل رو زیر برسی بگیر ن ببینن چه کلماتی برای سایت مفید هس ت و میتونه ورودی رو بیشتر کنه ... وهز اران چیز دیگه که توی 24 ساعت یا 48 ساعت که دوستان سئو میکنن امکانش نیست ! ! شما بهتره سایت خو د را دست کاربلدش بدید این بار ! ( سئو معمولا میانگین زمان سئو سازی 1 ماه میباشد ! !! البته برای به د ست آوردن نتیجه مطلوب )
امید وارم گیر چنین افرادی نیوفتاده باشید و سایتتون در چند روز اینده پیشرفت کنه ...
xphost
October 18th, 2014, 00:52
ببین این مشکل برای اکثر سایت های سئو شده پیش میاد
ولی به زودی درست میشه
بنده هم سایتی رو دادم سئو کنند سقوط شدید رنک داشت ولی الان جز سایت های زیر 5000 ایرانه
amirob
October 25th, 2014, 14:31
اگه فقط یه پلاگین سئو نصب کرده باشه و یکم توی متا تگ ها دست برده باشه خوب ممکنه با فات موقتی بازدید روبه رو بشید ...
اما اگه یه صورت حرفه ای و خط به خط سئو کرده باشه باید تا حداکثر 7 روز باید نتیجه بسیار مطلوبی ببینید ...
همچنین پیشنهاد میشه از طریق وب مستر تولز یک بار کل سایتو ایندکس کنید و همچنین د ر وب مستر برسی کنید ببینید اروری وجود داره یا خیر ؟!
خیلی از دوستان هستن به اسم سئو حرفه ای هزینه زیادی میگیرن و تها کاری که میکنن نصب و تنظیم چند افزونه هست !!
مشاهده شده ط رف سایت رو توی 24 ساعت سئو حرفه ای میکنه !!!! دوستان سئو یک تخصص نیست ! یک علم هست ! برای سئو باید اول سایت آنالیز بشه تک تک خطال ها برسی بشه چند روزی گوگل رو زیر برسی بگیر ن ببینن چه کلماتی برای سایت مفید هس ت و میتونه ورودی رو بیشتر کنه ... وهز اران چیز دیگه که توی 24 ساعت یا 48 ساعت که دوستان سئو میکنن امکانش نیست ! ! شما بهتره سایت خو د را دست کاربلدش بدید این بار ! ( سئو معمولا میانگین زمان سئو سازی 1 ماه میباشد ! !! البته برای به د ست آوردن نتیجه مطلوب )
امید وارم گیر چنین افرادی نیوفتاده باشید و سایتتون در چند روز اینده پیشرفت کنه ...
نمی دونم واقعا گیج شدم
- - - Updated - - -
خوب يه مشكل خيلی بزرگ سايت شما اين بود كه سایت مپتون تمام مطالب رو نميتونست نمايش بده يا مثلا عكسها عنوان نداشت كه امتياز منفی محسوب ميشد ...
بهتون گفتن چه خدماتی انجام دادن واسه سايتتون چون من الان تغييری نميبينم!
یعنی فکر می کنید هیچ کاری نکرده 150 پول دادم
iroooni.com
October 25th, 2014, 14:52
معمولا بعد از تغییرات در سایت مپ و بخش های مربوط به ان گوگل مطالب دوباره ایندکس میکنه و بازدید خیلی کم میشه اما اگه سئو به درستی انجام داده باشی بازدیدت میره بالا اما زمان بر هست