PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : دامنه .ir به عنوان برترین دامنه کشوری از لحاظ میزان رشد در سال 2013

samansystems
October 16th, 2014, 13:21
دامنه .IR (http://www.redreseller.com) به عنوان برترین دامنه کشوری از لحاظ میزان رشد در سال 2013، در بین کشورهای عضو در سازمان دامنه‌های اروپا «Centr» قرار گرفت.

منبع: https://centr.org/index.php?q=news%2Fcctld%2F01-09-2014%2F3199%2Fir-iran-tops-centr-member-highest-growth-2013

Mr.black-hat
October 16th, 2014, 13:27
وقتي دامين خارجي قيمتش دو سه برابر بشه.هركي باشه 4تومن رو به قيمت دامين هاي خارجي ترجيح ميده

hamid.soltani92
October 16th, 2014, 13:34
جسارتا، این خبر مربوط به دی ماه ۱۳۹۲ هست!!

majidisaloo1
October 16th, 2014, 14:35
دلیلش شیلترینک بیش از حد است
واسه همین تعداد دامنه ها بالا میره

birmusical
October 17th, 2014, 16:50
هم اینکه مفته، هم اینکه فود شیلتر میشه

البته از دامنه .in هم تو ابران و جاهای دیگه خوب استقبال میشه چون قیمتش مناسبه!

ebiram1
October 17th, 2014, 21:09
خوب معلومه هر بچه ای میاد 4 تومن میده سایت میاره بالا

asrhosting
October 17th, 2014, 23:07
بعضی آقایون چرا ناراحتن که ارز از کشور خارج نمی شه ؟

کلا آدم های عجیبی هستیم

FREETOOLS
October 17th, 2014, 23:41
فقط اگه کیفیت دی ان اس سرورشون را بالا ببرن عالی میشه
ما که به همه آی آر را پیشنهاد میکنیم.

birmusical
October 18th, 2014, 18:15
بعضی آقایون چرا ناراحتن که ارز از کشور خارج نمی شه ؟

کلا آدم های عجیبی هستیم

حرف جنابالی کاملا درسته!
اما اگه این محدویت های چیلترینگ رو که منجر به مسدود شدن دامنه میشه بردارن ارزش خریدنشو داره! در غیر این صورت مفتم نمی ارزه (حداقل برای بنده)

iranwhsrver
October 18th, 2014, 19:12
البته اینم باید گفتش که یه سری افراد بیکار هم هستن نمیدونیم پول زیادی دارند یا واقعا بیکارند صبح تا شب میشینن که دامنه ثبت میکنن هرچی به ذهنشون اومدش میزنن..
حالا ما اون دامنه رو بخواییم ثبت کنیم و بر اساس کارمون باشه و شرکت باشه میبینیم ثبت شده اما هیچ سایتی روش فعال نیستش فقط گرفته و گذاشته فروش بالای 200 .400 خب این چه وضعیه..
به قول دوستان باید هم بالا باشه هزینه دامین 4 تومن باشه هر کسی باشه ثبت میکنه.

سرزمین
October 18th, 2014, 19:19
این قضیه فقط در مورد دامین ir صدق نمیکنه فکر کنم دامین های ملی کلاً ارزون باشن به نظر من این نشون میده مردم ایران بیشتر از همه جای دیگه دنبال اینترنت هستن

loginvps.com
October 27th, 2014, 15:01
البته اینم باید گفتش که یه سری افراد بیکار هم هستن نمیدونیم پول زیادی دارند یا واقعا بیکارند صبح تا شب میشینن که دامنه ثبت میکنن هرچی به ذهنشون اومدش میزنن..
حالا ما اون دامنه رو بخواییم ثبت کنیم و بر اساس کارمون باشه و شرکت باشه میبینیم ثبت شده اما هیچ سایتی روش فعال نیستش فقط گرفته و گذاشته فروش بالای 200 .400 خب این چه وضعیه..
به قول دوستان باید هم بالا باشه هزینه دامین 4 تومن باشه هر کسی باشه ثبت میکنه.

سلام
الان این دقیقا مشکلی هست که منم دارم
قبلا دامین آی آر برند بنده آزاد بود و ثبت نکردم ولی توی گیراویری resellerclub که دامنه ها انتقال داده میشد چیزی معلوم نبود سر دامین من چی در میاد و به همین خاطر رفتم دنبال دامین ir برند خودم که با کمال تعجب دیدم یک هفته پیش از چک کردن بنده ثبت شده .
و جالبتر از همه شماره تماس گذاشته بودند که تماس بگیرم برای خرید .
خلاصه من گفتم ارزونی خودش .... هنوزم داره تمدید میکنه خخخخخخخخخ

viva
October 27th, 2014, 16:21
وقتي دامين خارجي قيمتش دو سه برابر بشه.هركي باشه 4تومن رو به قيمت دامين هاي خارجي ترجيح ميده

تو کشورهای دیگه دامین های ملیشون رایگان هست ، برای کسی که دامنه بارش مهمه قیمت مهم نیست

- - - Updated - - -

دلیلش شیلترینک بیش از حد است
واسه همین تعداد دامنه ها بالا میره

*****ینگ چه ربطی به پسوند دامنه داره؟ والا کلا 10 تا سایت باشه بخوان دامنه عوض کنند دیگه نمیشه رتبه اول دنیا

- - - Updated - - -

حرف جنابالی کاملا درسته!
اما اگه این محدویت های چیلترینگ رو که منجر به مسدود شدن دامنه میشه بردارن ارزش خریدنشو داره! در غیر این صورت مفتم نمی ارزه (حداقل برای بنده)

شما حالا بیا تو نت یه کار درست بکن بعدا بگو ارزش داره یا نه ....

Abolfazl RT
October 29th, 2014, 14:54
تجارت دامین در همه دنیا مرسومه اما در ایران ما جای درست حسابی برای خرید و فروش دامین نداریم و همین باعث شده تعداد ثبت دامین بالا بره

cybamin
October 29th, 2014, 18:34
دلیل حمله مردم به دات آی آر فقط و فقط ارزونی بود. یعنی پس از افزایش قیمت ارز و به تبع آن قیمت دامنه های بین المللی، تقاضای ir زیاد شد. مگرنه قبلا که دات کام 10 تومن بود و دات آر آر 3500، کسی رغبت به آی آر نداشت.

viva
October 30th, 2014, 01:36
دلیل حمله مردم به دات آی آر فقط و فقط ارزونی بود. یعنی پس از افزایش قیمت ارز و به تبع آن قیمت دامنه های بین المللی، تقاضای ir زیاد شد. مگرنه قبلا که دات کام 10 تومن بود و دات آر آر 3500، کسی رغبت به آی آر نداشت.

:))