توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل ایمیل زیاد داشتن ، ولی اسپم نمیکنندها !.
alimcp
October 15th, 2014, 23:28
سلام،
مشکل من خیلی سادس و در عین حال پیچیده . یک شرکت بازرگانی داریم با 20 کارمند و 2 رئیس اصلی .
هر کارمند یک ایمیل برای خودش دارد ، مثلا میشه Staff1@example.com ، و این میره تا 20 . با رئیسها میشن 22 تا آدرس مجزا .
خوب یکی از رئیسها هر ایمیلی برای هر کارمند که بیاد رو میخاد روی Hotmail خودش به شکل Forward داشته باشه .
برای هر کارمند مثلا روزی 20 تا ایمیل میاد . خوب این شد کم کم خیلی چون عملا هر کدام داره به Hotmail آقای رئیس Forward میشه و این یعنی خیلی .
هر کارمند این ایمیلها رو جواب میده و این گاهی تا 4تا 5 جواب بین مشتری و کارمند رد و بدل میشه و همه هم باید به رئیس CC بشه .
حالا این کم کم میشه روزی 400 تا 600 ایمیل و حتی سرور اختصاصی هم بعد از 2 تا 3 ماه ؛ IP این بیچاره ها رو میبنده و جزء فولدر اسپم رفتن و Reject شدن و اینها شروع میشه .
حرفی از هزینه هم نیست ، چه باید کرد ؟ این بیچاره ها SPAM و اینها نمیفرستند . حجم کارشون بالاست . چه باید کرد ؟
با تشکر
a.e
October 16th, 2014, 01:10
سرویس مربوط به ارسال ایمیل از سرویس دهندگانی که ارائه میدهند؛ تهیه نمایید تا چنین مشکلاتی برای شما رفع شود.
alimcp
October 16th, 2014, 09:37
سلام
از یک جا هاست برای ارسال ایمیل انبوه بگیرن بهترین روش
هست ماهم میتونیم کمکتون کنیم.
ارادت
لطفا ساییتان را بدهید
parax
October 16th, 2014, 15:04
سلام
بهترین راه این هست که از smtp استفاده کنید
da6276
October 26th, 2014, 03:13
درود
از یک relay هم میتونید استفاده کنید.
mahdiazarnia
October 26th, 2014, 03:23
با سلام
باید ریلی برای شما تنظیم بشه
همچنین تنظیمات مربوط به dkim و rDNS و spf باید به درستی انجام بشه
و همینطور خیلی از مسائل دیگه ، سرور هایی هستند که تنظیماتشون رو انجام دادیم و روانه خیلی بیشتر از این تعداد درحال ارسال ایمیل هستند ، حتی ایمیل تبلیغاتی
درضمن مشکل شما ساده نیست ، مسئله تخصصی میباشد که کلاً بهش توجه نمیشه متاسفانه
درصورت نیاز درتماس باشید ، اطلاعات بیشتری در این زمینه در اختیارتون قرار بدم
- - - Updated - - -
با سلام
باید ریلی برای شما تنظیم بشه
همچنین تنظیمات مربوط به dkim و rDNS و spf باید به درستی انجام بشه
و همینطور خیلی از مسائل دیگه ، سرور هایی هستند که تنظیماتشون رو انجام دادیم و روانه خیلی بیشتر از این تعداد درحال ارسال ایمیل هستند ، حتی ایمیل تبلیغاتی
درضمن مشکل شما ساده نیست ، مسئله تخصصی میباشد که کلاً بهش توجه نمیشه متاسفانه
درصورت نیاز درتماس باشید ، اطلاعات بیشتری در این زمینه در اختیارتون قرار بدم
amin0181
October 31st, 2014, 02:17
می تونید از relay استفاده کنید
در ضمن 500-600 تا ایمیل از یک آی پی در ماه مقدار زیادی نیست که بخواد آی پی را بلاک کنه :)
alimcp
April 18th, 2015, 12:21
این Relay چی است ؟ باز ترکید و من بیچاره شدم !. کی داره ؟. کی بلده ؟
- - - Updated - - -
سرویس مربوط به ارسال ایمیل از سرویس دهندگانی که ارائه میدهند؛ تهیه نمایید تا چنین مشکلاتی برای شما رفع شود.
آنها هم 2 ماه خوبند و بعد به فنا میروند .
doromo
April 19th, 2015, 00:28
در مورد سرور چندانی نمیدونم ولی بد نیست با اینرانت هم آشنا بشین چون بعضی وقت ها گزینه خوبی برای شرکتها برای مکاتبات داخلی هست. به جای ایمیل زدن برای مکاتبات داخلی، میتونین از یه اینترانت استفاده کنین. اینترانت Microsoft SharePoint هست ولی هزینه ماهانه بالایی داره ولی برای مکاتبات داخلی شرکت، خیلی قوی هست
007
April 19th, 2015, 09:07
سلام
میتونین از چند اکانت جیمیل استفاده گنین برای ریلی و این تعدادم ارسال هم هیچ مشکلی ایجاد نمی کنه و نیازی به خرید و هزینه نیست!
ارادت
company_hosting
April 20th, 2015, 01:41
این Relay چی است ؟ باز ترکید و من بیچاره شدم !. کی داره ؟. کی بلده ؟
- - - Updated - - -
آنها هم 2 ماه خوبند و بعد به فنا میروند .
سلام
بهترین کار اینکه کاربران خود را در خبرنامه خود جیمیل ادد کنید تا به این مشکل برخورد نکنید
با تشکر
drcom
April 20th, 2015, 03:04
پیشنهاد میکنم به جای این کار, یک بار هزینه کنید و کار اصولی انجام بدین و از خدمات درست برای خواسته های خودتون استفاده کنید این روش نیمه اتوماتیک برای کاری که شما انجام میدین به نظر بنده مناسب نیست. در واقع بنده صورت مسئله اصلی رو کلا حذف میکنم چون این روند رو برای اداره یک اتوماسیون رو صحیح نمیدونم. فکر میکنم بهترهست از کایاکو استفاده کنید - پولی یا نال - من احساس میکنم شما نیازمند یک سیستم تیکتینگ قوی هستید پس چرا وقتی کایاکو هست ؟ از اون استفاده نمیکنید ؟ البته شاید هم پیشنهاد بنده اشتباه هست