سلام و درود فراوان خدمت کاربران وب هاستینگ تالک ایران
همانطور که در جریان هستید ماه گذشته مشکلات زیادی برای مجموعه ما پیش آمد و مدتی برای رفع این مشکلات در صحنه هاستینگ کمرنگ تر دیده شدیم
خوشبختانه امروز مشکلات ما برطرف شده است و با مدیریت جدید قویتر در این راه قدم گذاشتیم
خوب مجدد برای کاربران این انجمن آفری قرار دادیم که به اعلام کاربران محترم میرسانیم
درحال حاظر سرور های مجازی فرانسه - کانادا موجود داریم و بزودی سرور های زیادی از مکان های مختلف دنیا اضافه و ارائه خواهیم نمود .
کلیه سرور ها دارای پنل ریلوت تحت وب وی سنتر میباشند که برای افزایش سرعت و کارایی روی سرور های ایران راه اندازی کردیم میتوانید نمونه عکس های پنل مدیریتی را مشاهده کنید:
شما هر مقدار سرور مجازی که تهیه کنید از هرکدام از دیتاسنتر های ما میتونید در یک پنل مشاهده کنید و حتی میتوانید خودتان با ایزویی که خودتان مونت میکنید سیستم عامل نصب کنید .
دوستان عزیز ما در اواخر مرداد و شهریور ماه دچار مشکلات ارزی شدیم که باعث شد یکی از سرور هامون از بین بره و چندین مشتری ما 15روزی بدون سرور بمانند
در همین راستا افراد زیادی از ما شاکی شدند ما بعد از رفع مشکلات امدیم به همه مشتریان سرور جایگزین دادیم ( 1ماه رایگان + تایمی که از ما طلب داشتند )
ما دچار مشکلاتی شدیم که عمدا بوجود نیامده بود! و هیچ شخص یا شرکتی دوست نداره دچار ضرر بشه ! ما اگر میخواستیم به تعهدمان عمل نکنیم میتوانستیم با برندی جدید بیایم
دوستان عزیز که بر ضد ما مینویسید ما د ز د نیستیم فقط دچار مشکلات نا خواسته شدیم ! آیا این غیر قابل درک است؟
از دوستانی که هنوز اقدامی به دریافت خسارت نکرده اند همینجا خواهش میکنم اقدام کنند تا حق کسی پایمال نیشه و از ما ناراضی نباشه!
در همین جا هم از همه پوزش میخواهیم بابت این مشکلاتی که ایجاد شد
سوالی بود بنده در خدمتم
TaGarG
October 14th, 2014, 22:55
باز پولتان تمام شد آمدید تاپیک زدید ؟!
alfavps.com
October 14th, 2014, 23:02
باز پولتان تمام شد آمدید تاپیک زدید ؟!
چه پولی عزیزم؟
لطفا اسپم ارسال نکنید
لازمه توضیح بدم خدمت کاربران ما ماه گذشته ضرر زیادی را دادیم بدلیل مشکلات ارزی که برامون پیش امد
1 عدداز سرور هامون رو از دست دادیم که حدود 45 تا مشتری روی سرور ها بوده!
ما به این مشترکین به اندازه تایمی که باقی مونده بود سرویس دادیم + 20 روز هم تایم اضافه تر!
هنوز هم اعلام میکنیم اگر کسی هست که هنوز اقدامی نکرده اقدام کنه تا جبران خسارت کنیم
حتی کسانی که اطلاعات مهمی داشتند تا 9 ماه سرویس رایگان تقدیم کردیم
اطلاعیه ها در سایت هست و 2بار ایمیل ارسال کردیم برای این موضوع!
دوست عزیزی که اینگونه نظر میدید ما اگر نمیخواستیم در این صحنه باشیم میتوانستیم مانند خیلی ها یک شبه از اینترنت محو بشیم که نظیرش در این انجمن زیاد هست ......
Hamsaye
October 15th, 2014, 11:34
درسته که دوستان به مشکل خوردند و سرویس ها قطع شدند ولی بعدش حداقل برای من جبران کردند
به همین علت من یک سرور 4 گیگ دوباره ازشون گرفتم و خیلی زود هم تحویل دادن
parsicode.com
October 15th, 2014, 11:59
من از ایشون vps دارم. انصافا پشتیبانی خوبی دارند و خوش برخورد هستند. کیفیت سرورشون هم خوبه. البته اگه اورسل نکنند مثل بعضی از provider ها.
zigma4000
October 15th, 2014, 15:36
مدیران انجمن ایشون باز با تاپیک جدید برگشتند!شما هنوز خسارت خیلی ها رو ندادی. جهت آشنایی بیشتر با ایشون از این تاپیک بازدید کنید : http://www.webhostingtalk.ir/f15/119782/index16.html و البته سایر تاپیک های بسته شده از ایشون.
آپدیت : ایشون بعد از گذشت بیش از 90 روز از تاریخ درخواست بازگشت وجه، پول ما رو پس دادند.
alfavps.com
October 15th, 2014, 16:22
مدیران انجمن ایشون باز با تاپیک جدید برگشتند!شما هنوز خسارت خیلی ها رو ندادی. جهت آشنایی بیشتر با ایشون از این تاپیک بازدید کنید : http://www.webhostingtalk.ir/f15/119782/index16.html و البته سایر تاپیک های بسته شده از ایشون.
پست شماره 3 همین تاپیک رو نگاه کنید بعدا نظر بدید!
هرگونه خسارتی میخواهید تیکت بدید رفع نشد انتقاد کنید
هرکسی درخواست داده تا الان به نحوی براشون مشکل رو رفع کردیم شما هم بهتره از همین راه پیگیر باشید
و اگر ادعا میکنید خسارتی بهتون داده نشده با مدرک حرف بزنید
روز خوش
zigma4000
October 15th, 2014, 16:26
من درخواست دادم شما هر هفته گفتی پول نداری پول دستت نرسیده و تا این لحظه پولی پس ندادی!من تیکت هم زدم و در اون تاپیک همه تیکت های بنده هم موجوده ولی شما هیچ وجهی برگشت نزدی! شما میتونی پست های تاپیک قبلی رو کمی با دفت بیشتری بخونی. در ضمن علت بسته شدن تاپیک های قبلی شما همین تعداد زیاد شاکیان و ناراضیان از سرویس های شما بود.
alfavps.com
October 15th, 2014, 16:31
من درخواست دادم شما هر هفته گفتی پول نداری پول دستت نرسیده و تا این لحظه پولی پس ندادی!من تیکت هم زدم و در اون تاپیک همه تیکت های بنده هم موجوده ولی شما هیچ وجهی برگشت نزدی! شما میتونی پست های تاپیک قبلی رو کمی با دفت بیشتری بخونی. در ضمن علت بسته شدن تاپیک های قبلی شما همین تعداد زیاد شاکیان و ناراضیان از سرویس های شما بود.
ببینید ما به مشکل خردیم خسارت دادیم کسان زیادی هم از دست ما شاکی شدند از جمله شما!
ولی مثل خیلی ها فرار نکردیم مشکل رو رفع کردیم حالا به هرنحوی که بود و خسارت دادیم حتی به خیلی ها بیشتر از اونی که باید هم خسارت دادیم ( فکر میکنم فرار میکردیم وجهه زیباتری داشتیم از نظر شما! )
توی ایمیلی که برای همه کاربران 2بار هم ارسال کردیم و در پنل کاربریتون هم اگر برید قسمت ایمیل ها مشخص هست اعلام کردیم بازگشت وجه ریالی فقط 45روز اینده ممکن است!
چرا؟ چون تمام سرمایه شرکت در حساب پیپال هست و سرمایه بخش هاستینگ تا تایمی که گفته شده در ایمیل به صورت ریالی موجود نیست
باز هم نمیدونم اینجا کدوم مشتری من هستید
به ما تیکت ارسال کنید یا تماس بگیرید تا مشکلتون رو رفع کنیم و اگر مبلغی که باید براتون واریز نشده شخصا پیگیر میشم و براتون واریز میکنم تا 24 ساعت اینده
zigma4000
October 15th, 2014, 16:42
ببینید ما به مشکل خردیم خسارت دادیم کسان زیادی هم از دست ما شاکی شدند از جمله شما!
ولی مثل خیلی ها فرار نکردیم مشکل رو رفع کردیم حالا به هرنحوی که بود و خسارت دادیم حتی به خیلی ها بیشتر از اونی که باید هم خسارت دادیم ( فکر میکنم فرار میکردیم وجهه زیباتری داشتیم از نظر شما! )
توی ایمیلی که برای همه کاربران 2بار هم ارسال کردیم و در پنل کاربریتون هم اگر برید قسمت ایمیل ها مشخص هست اعلام کردیم بازگشت وجه ریالی فقط 45روز اینده ممکن است!
چرا؟ چون تمام سرمایه شرکت در حساب پیپال هست و سرمایه بخش هاستینگ تا تایمی که گفته شده در ایمیل به صورت ریالی موجود نیست
باز هم نمیدونم اینجا کدوم مشتری من هستید
به ما تیکت ارسال کنید یا تماس بگیرید تا مشکلتون رو رفع کنیم و اگر مبلغی که باید براتون واریز نشده شخصا پیگیر میشم و براتون واریز میکنم تا 24 ساعت اینده
شما پست قبلی رو نگاه کنید تاریخ پست مربوط به دو ماه پیش هست و در اون تاریخ بیش از یک ماه بود که شما در جواب تیکت ها امروز فردا میکردید ( حداقل 90 روز از تاریخ درخواست بازگشت وجه گذشته ) !
اگر فرار میکردید حداقل میگفتیم فرار کردید و دیگه به شخص دیگه ای ضرر نمیزنین ، الان با این سابقه درخشان باز برگشتید و در حالی که هنوز پول کاربران قبلی رو پس ندادید دوبار تصمیم به جمع کردن پول ملت دارید!
alfavps.com
October 15th, 2014, 16:46
شما پست قبلی رو نگاه کنید تاریخ پست مربوط به دو ماه پیش هست و در اون تاریخ بیش از یک ماه بود که شما در جواب تیکت ها امروز فردا میکردید ( حداقل 90 روز از تاریخ درخواست بازگشت وجه گذشته ) !
اگر فرار میکردید حداقل میگفتیم فرار کردید و دیگه به شخص دیگه ای ضرر نمیزنین ، الان با این سابقه درخشان باز برگشتید و در حالی که هنوز پول کاربران قبلی رو پس ندادید دوبار تصمیم به جمع کردن پول ملت دارید!
دوست عزیز
ما د ز د نیستیم
حتی مدیریت بخش هاستینگ به خاطر مشکلات اخراج شد و بخش هاستینگ به مدیریت جدیدی واگذار شده
در گذشته مشکل داشتیم ولی الان هیچگونه مشکلی نداریم و میتونیم مبلغ شمارو برگشت بدیم یا به شما 2ماه سرویس رایگان تقدیم کنم
تیکت ارسال کنید اگر به نتیجه نرسید حق با شما هست!
zigma4000
October 15th, 2014, 16:53
من حدود 90 روز پیش تیکت زدم و به نتیجه نرسیدم! به همین دلیل اینجا پست زدم!
آپدیت : ایشون بعد از گذشت بیش از 90 روز از تاریخ درخواست بازگشت وجه، پول ما رو پس دادند.
mrlion
October 15th, 2014, 16:54
سلام خدمت شما دوست گرامی:.
تنها سرویس رم 1 شما شامل تخفیف می شود؟ تضمین بازگشت وجه در صورت نارضایتی میدید؟
با تشکر
alfavps.com
October 15th, 2014, 16:58
من حدود 90 روز پیش تیکت زدم و به نتیجه نرسیدم! به همین دلیل اینجا پست زدم!
معین جان 90 روز پیش با الان خیلی فرق کرده!
بنده الان با شما تماس گرفتم متاسفانه جواب ندادید
یک تیکت ارسال کنید هر درخواستی که داشته باشید براتون عملی میکنیم و هر حقی که از شما پایمال شده براتون درستش میکنم
این یکبار هم امتحان کنید تا تغییرات رو به چشم ببینید
- - - Updated - - -
سلام خدمت شما دوست گرامی:.
تنها سرویس رم 1 شما شامل تخفیف می شود؟ تضمین بازگشت وجه در صورت نارضایتی میدید؟
با تشکر
سلام دوست عزیزم
تمام سرویس های او وی اچ از رم 1گیگابایت تا 4 گیگابایت دارای این 40 درصد تخفیف هست
مشکلی نداره اگر دلیل شما موجه باشه برای بازگشت وجه تمام هزینه واریزیتون رو برگشت میدیم
mrlion
October 15th, 2014, 17:04
بسیار عالی. این تخفیف تنها برای ماه اول هست یا تمامی ماه ها که سرویس رو تمدید می کنیم؟
alfavps.com
October 15th, 2014, 17:11
بسیار عالی. این تخفیف تنها برای ماه اول هست یا تمامی ماه ها که سرویس رو تمدید می کنیم؟
درحال حاظر برای ماه اول هست
ولی برای شما میتونم ماه های بعدی نیز تخفیفی در نظر بگیرم تا مشتری ما باشید
xwoman2
October 15th, 2014, 17:56
قابل توجه دوستان عزیز بنده با ایشون کار کردم قبلا مشکلی ندارن.زود قضاوت نکنید مشکل این چنینی برای همه ممکنه پیش بیاد اگر می خواستن حق کسیو بخورن دیگه بر نمیگشتن
الان هم که دارن میگن هر کسی حقی داره بیاد اعلام کنه تا رسیدگی بشه در کل تایید میشن.
hostorder
October 15th, 2014, 18:07
قیمت ثابت هست؟
alfavps.com
October 15th, 2014, 18:08
قیمت ثابت هست؟
سلام
ماه اول 40 درصد تخفیف تقدیمتون میکنیم
ماه های بعدی هم میتونم بهتون با 20 درصد تخفیف تقدیمتون کنم
hostorder
October 15th, 2014, 18:09
سلام
ماه اول 40 درصد تخفیف تقدیمتون میکنیم
ماه های بعدی هم میتونم بهتون با 20 درصد تخفیف تقدیمتون کنم
از 13 تومنی ها نمونده؟
alfavps.com
October 15th, 2014, 18:11
از 13 تومنی ها نمونده؟
مشکلی نداره میتونم بهتون تقدیم کنم
شما این ماه این قیمت سفارش بدید ماه های بعدی براتون 13 تومن میزنم
بعد از سفارش تیکت بدید تا قیمت ماه های بعدی را براتون اصلاح کنم
GHELGHELAC
October 15th, 2014, 20:22
درود
بعضی از ضررها با برگشت پول و دوماه سه ماه سرور رایگان قابل بازگشت نیست
من سه بار از ایشون ضرر دیدم بار آخر سه روز متوالی تیکت اصلا جواب ندادند
سرویس بد ایشون و سهل انگاری خودم که بک آپ جدیدی نگرفته بودم و بک آپم ماله دو ماه پیش بود یک هفته منو بیچاره کرد
من هیچوقت درخواست برگشت وجه ندادم و نمیدم چون 20 تومن سی تومن دردی از من دوا نمیکنه
ضرر من اعتبارم بود و یک هفته استرس بر خلاف ایشون که اصلا نه تلفن جواب میدادن نه تیکت، من برای مشتریهام در دسترس بودم و همش در حال عذرخواهی
نکته جالب اینکه در تاپیک قبلی تهدید کرده بودند پستهاتون رو پاک کنید تا برگشت وجه بدم!!!!!
وظیفه حکم میکرد تجربه کاریم رو با ایشون در اینجا با بقیه دوستان ذر میان بزارم
یا حق
mrlion
October 15th, 2014, 20:43
دوستان حالا ایشون تائید میشن؟ میتونیم ازشون سرویس تهیه کنیم؟ جناب alfavps.com شما راه های ارتباطی قابل اعتماد دارید؟ آدرس محل کار دارید؟
Mr.Te0
October 15th, 2014, 20:45
---
alfavps.com
October 16th, 2014, 00:43
درود
بعضی از ضررها با برگشت پول و دوماه سه ماه سرور رایگان قابل بازگشت نیست
من سه بار از ایشون ضرر دیدم بار آخر سه روز متوالی تیکت اصلا جواب ندادند
سرویس بد ایشون و سهل انگاری خودم که بک آپ جدیدی نگرفته بودم و بک آپم ماله دو ماه پیش بود یک هفته منو بیچاره کرد
من هیچوقت درخواست برگشت وجه ندادم و نمیدم چون 20 تومن سی تومن دردی از من دوا نمیکنه
ضرر من اعتبارم بود و یک هفته استرس بر خلاف ایشون که اصلا نه تلفن جواب میدادن نه تیکت، من برای مشتریهام در دسترس بودم و همش در حال عذرخواهی
نکته جالب اینکه در تاپیک قبلی تهدید کرده بودند پستهاتون رو پاک کنید تا برگشت وجه بدم!!!!!
وظیفه حکم میکرد تجربه کاریم رو با ایشون در اینجا با بقیه دوستان ذر میان بزارم
یا حق
سلام دوست من
مشکل رو در پست اول قرار دادم و توضیح کوچکی که از مشکلات ایجاد شده بود قرار دادم
هر فرد حرفه ای در دنیای ایتی اول به بکاپ فکر میکنه! متاسفانه در هیچ کجا سرور های مجازی دارای بکاپ نیستند!
هر ضرری قابل جبران است پیسنهاد میکنم شما هم مانند باقی کاربر ها درخواست ارسال کنید تا خسارت شما ، به شما داده بشه
با تشکر
hostorder
October 16th, 2014, 01:17
رو ibsng چیا میدید؟
alfavps.com
October 16th, 2014, 01:23
رو ibsng چیا میدید؟
سلام
تمپلت بدید همون رو براتون نصب میکنم
birmusical
October 16th, 2014, 01:32
دوستان گرامی طبق تماس تلفنی که این شرکت با من داشتن شرایط و مشکلات به وجود اومده رو برای من توضیح دادن. بنده خودم یکی از اشخاصی بودم که سرور داشتم و در راستای این قضیه ضرر بزرگی متحمل شدم (ضرر از نظر آپتایم) .
این مورد رو بگم که سروری که از ایشون تهیه کرده بودم کیفیتش خیلی خوب بود! قیمتم مناسب بود
اما قول داده بودن که پنل ریبوت هم ارائه بدن اما انجام نشد. ( دلیل این موضوع رو شرکت باید بیان کنه )
این شرکت هم باید زمینه عذرخواهی و جبران مافات رو برای تمامی کاربرانی که متحمل ضرر شدن فراهم کنه... من خودم خسارتی ازشون طلب ندارم
اما این موضوع هیچوقت و در هیچ زمینه ای بنده رو قانع نمیکنه : اینکه مشکل بوجود اومده اما پاسخگویی و پشتیبانی از طرف شرکت انجام نشده!
به هر حال صحبت های تلفنی ایشون من رو پای تلفن نسبت به مشکلی که براشون پیش اومده بود قانع کرد... امیدوارم شما رو هم قانع کنه
باز هم میگم،،، مشکلات برای همه ی اشخاص بوجود میاد... اون چیزی که مهمه بعد از بوجود اومدن مشکلات فروشنده پای تعهد و پشتیبانی خودش بمونه!
سایر دوستان هم قدری ترحم به خرج بدن تا شرایط سخت و ناخواسته ای که بر این شرکت به وجود اومده رو بهتر درک کنن ... وقتی خودشون نسبت به جبران خسارات پیش قدم شدن جای تقدیر داره
امیدوارم با تغییراتی که اعمال کردید رضایت مشتریان قبلی و جدیدتون و اعتماد از دست رفتتونو به دست بیارید و فروش خوبی داشته باشید!
GHELGHELAC
October 16th, 2014, 02:09
درود
بعضي از ضررها با برگشت پول و دوماه سه ماه سرور رايگان قابل بازگشت نيست
من سه بار از ايشون ضرر ديدم بار آخر سه روز متوالي تيکت اصلا جواب ندادند
سرويس بد ايشون و سهل انگاري خودم که بک آپ جديدي نگرفته بودم و بک آپم ماله دو ماه پيش بود يک هفته منو بيچاره کرد
من هيچوقت درخواست برگشت وجه ندادم و نميدم چون 20 تومن سي تومن دردي از من دوا نميکنه
ضرر من اعتبارم بود و يک هفته استرس بر خلاف ايشون که اصلا نه تلفن جواب ميدادن نه تيکت، من براي مشتريهام در دسترس بودم و همش در حال عذرخواهي
نکته جالب اينکه در تاپيک قبلي تهديد کرده بودند پستهاتون رو پاک کنيد تا برگشت وجه بدم!!!!!
وظيفه حکم ميکرد تجربه کاريم رو با ايشون در اينجا با بقيه دوستان ذر ميان بزارم
يا حق
سلام
راه حلتون رو براي رفع ضررتون در سايت اعلام کنيد ما براي شما از همون راه خسارت تقديم ميکنيم!
هيچ کجاي دنيا از سرور مجازي بکاپ تهيه نميکنه که ما دومييش باشيم دوست عزيز!
اگر شخص حرفه اي باشيد هميه از اطلاعاتي که براتون مهم هستند بکاپ تهيه ميکنيد چون تو دنياي مجازي هيچ چيزي امنيت نداره!
خيلي ها هستند کارشون راه افتاده هنوز در مورد ما انتقاد ميکنند! دليل اينکه گفتيم پست هاتون رو پاک کنيد تاب رگشت بشه همين بوده
براي هر چيزي راه خسارتي هست و ماهم خوشحال ميشيم به شما خسارت بديم
موفق باشيد
موفق باشيد
من قصد کش دادن مطلب نداشتم و فقط تجربه خودم رو درميون گذاشتم اما نوع پاسخ شما منو مجبور به پاسخ دهي کرد
شما کلا نوع پاسخگوييتون اول عذرخواهانس و بعد طلبکارانه
اولا که دقت ميکرديد من نه طلب پول داشتم نه دارم
مطمئن باشيد ضرر من رو نميتونيد پرداخت کنيد
من در حال بستن يک قرارداد چند ميليوني آنتي ويروس براي يک شرکت بزرگ بودم که متاسفانه در زمان تست روي سرورهاي شما بودم
اما اين رو قبول دارم براي همه سرويس دهنده ها انواع مشکلات عجيب و غريب ممکن است پيش بياد اما...
اما بزرگترين مشکل من عدم پاسخگويي در زمان قطعي سيستم بود
دوما به اون قسمت از حرفاي من که بويلد کردم و با رنگ قرمز مشخص کردم دقت کنيد که گفتم سهل انگاري خودم که بک آپ نگرفتم و البته هيچ ادعايي نداشتم که شما بايد بک آپ ميگرفتيد
دوست عزيز و گرامي بزرگترين مشکل من و خيلي از دوستان مخفي شدن شما و عدم پاسخگويي در زمان از دسترس خارج شدن سرورهاتون بود اين يکي رو ديگه گردن ديتا سنتر و پي پال نندازيد
mahdi-relax
October 16th, 2014, 09:25
ایشون باید اول خسارت تمام مشتری های قبلی رو پرداخت کنند بعد تاپیک جدید بزنند اینکه مشتری های قبلی نادیده گرفته بشن و مدیریت دوریس وب همینطور به کارشون ادامه بدن مورد تایید ما نیست من از مدیریت وب هاستینگ تالک خواهشمندم تا ایشون خسارت ما رو تقبل نکردن اجازه ی ایجاد تاپیک جدید واسه فروش ندن منم ضرر بزرگی کردم سه تا از سرور مجازی هایی که گرفته بودم یکی شون یک ماه کار کرد همین که ماه دومشو تمدید کردم به کل قطع شد، سرور مجازی دوم وسط ماه قطع شد اخه سرور مجازی رو کجا با قطعی میدن
یه نمایندگی هاستینگ 100 گیگ هم گرفته بودم 90 تومن سرش 6 تا مشتری داشتم بخاطر قطعی ناگهانی سرور من متحمل برگشت هزینه تمام مشتری ها شدم و سایت های خودم این وسط رو هاستینگ ها بود همه دیتابیس هاشون از بین رفته بود.
من توی سایت دوریس وب تیکت بار ها تیکت زدم و همچنان منتظر جوابم
از این ماجرای سرویس گرفتنم یه 2 ، 3 ماهی میگذره اما ایشون عین خیالشون نیست
alfavps.com
October 16th, 2014, 12:37
من قصد کش دادن مطلب نداشتم و فقط تجربه خودم رو درميون گذاشتم اما نوع پاسخ شما منو مجبور به پاسخ دهي کرد
شما کلا نوع پاسخگوييتون اول عذرخواهانس و بعد طلبکارانه
اولا که دقت ميکرديد من نه طلب پول داشتم نه دارم
مطمئن باشيد ضرر من رو نميتونيد پرداخت کنيد
من در حال بستن يک قرارداد چند ميليوني آنتي ويروس براي يک شرکت بزرگ بودم که متاسفانه در زمان تست روي سرورهاي شما بودم
اما اين رو قبول دارم براي همه سرويس دهنده ها انواع مشکلات عجيب و غريب ممکن است پيش بياد اما...
اما بزرگترين مشکل من عدم پاسخگويي در زمان قطعي سيستم بود
دوما به اون قسمت از حرفاي من که بويلد کردم و با رنگ قرمز مشخص کردم دقت کنيد که گفتم سهل انگاري خودم که بک آپ نگرفتم و البته هيچ ادعايي نداشتم که شما بايد بک آپ ميگرفتيد
دوست عزيز و گرامي بزرگترين مشکل من و خيلي از دوستان مخفي شدن شما و عدم پاسخگويي در زمان از دسترس خارج شدن سرورهاتون بود اين يکي رو ديگه گردن ديتا سنتر و پي پال نندازيد
دوست عزیز تنها دلیلی که چواب گو نبودیم این بود که واقعا جوابی نداشتیم به مشتری هامون بدیم و هر جوابی میدادیم موجب بد قلی ما میشد
به هرحال این طلب شما پیش ما حفظ میشه و هر زمان خواستید میتونید 1 ماه از ما سرویس رایگان دریافت کنید
موفق باشید
- - - Updated - - -
ایشون باید اول خسارت تمام مشتری های قبلی رو پرداخت کنند بعد تاپیک جدید بزنند اینکه مشتری های قبلی نادیده گرفته بشن و مدیریت دوریس وب همینطور به کارشون ادامه بدن مورد تایید ما نیست من از مدیریت وب هاستینگ تالک خواهشمندم تا ایشون خسارت ما رو تقبل نکردن اجازه ی ایجاد تاپیک جدید واسه فروش ندن منم ضرر بزرگی کردم سه تا از سرور مجازی هایی که گرفته بودم یکی شون یک ماه کار کرد همین که ماه دومشو تمدید کردم به کل قطع شد، سرور مجازی دوم وسط ماه قطع شد اخه سرور مجازی رو کجا با قطعی میدن
یه نمایندگی هاستینگ 100 گیگ هم گرفته بودم 90 تومن سرش 6 تا مشتری داشتم بخاطر قطعی ناگهانی سرور من متحمل برگشت هزینه تمام مشتری ها شدم و سایت های خودم این وسط رو هاستینگ ها بود همه دیتابیس هاشون از بین رفته بود.
من توی سایت دوریس وب تیکت بار ها تیکت زدم و همچنان منتظر جوابم
از این ماجرای سرویس گرفتنم یه 2 ، 3 ماهی میگذره اما ایشون عین خیالشون نیست
سلام
یک ایمیل که برای شما و همه مشتریان پس از رفع مشکل ارسال کردیم این بود در عکسی که میزارم مشخص هست
همانطور که گفتیم کسانی که به صورت ریالی میخواهند مبلغشون برگشت داده بشه باید 45 روز صبر کنند تا این موجودی ریالی ما برطرف بشه!
شما هم این مورد رو قبول کردید و از اون زمان 29 روز گذشته !
پس حق ندارید شکایت کنید و هروقت بعد 45 روز براتون واریز نشد میتونید شکایت کنید که چرا به گفته مون عمل نکردیم
اگر هم سرویس میخواید با خسارتش تیکت بدید براتون سرویس تحویل داده میشه
در غیر این صورت باید صبر کنید
zigma4000
October 16th, 2014, 12:39
ما که 90 روز رو رد کردیم و خبری نشد و هنوز هم خبری نیست!
alfavps.com
October 16th, 2014, 12:53
ما که 90 روز رو رد کردیم و خبری نشد و هنوز هم خبری نیست!
از دیروز منتظر پاسخ شما در سایت هستم دوست عزیز!
hesam92
October 16th, 2014, 14:08
سلام
دوست عزیز کل اطلاعات مهم سایت های بنده از بین رفته و هرچقدر هم تیکت و زنگ میزدم جوابگو نبودید اصلا براتون مهم نبود پاسخ بدید.
ولی ما همیشه آنلاین و در جواب مشتری هایمان عذر خواهی میکردیم.
بنده در عوض سایت های از دست رفته مشتریان ماهانه هزینه و سرویس رایگان بهشون ارائه میدم که رضایت اون ها جلب بشه با اینکه این ضرر را دریس وب به بنده زده است.
بنده درخواست بازگشت وجه از تاریخ 09/09/2014 زدم ولی الان 15/10/2014 هستش و هیچ گونه پاسخی هم ندادید و بازهم دیشب تیکت دادم گفتید که سرویس جایگزین تقدیم کنم ؟؟؟به نظر شما با سابقه درخشان و خراب کردن سابقه 4 ساله بنده باز هم توقع دارید از شما سرویس بگیرم ؟؟؟؟؟
شما سرور با رم 1 گیگ را 13000 تومان میدهید خب کسی شما را مجبور کرده که بیاید اینقدر ارزان بفروشید بعد وسط راه بمونید ؟؟؟
قول سه ماه ثابت ماندن هزینه سرورها را دادید ولی ماه اول که گذشت برای ماه بعدی فاکتور دو برابر ایجاد کردید....(جای بحث زیاد هستش که از مشکلاتتون بگم تا همین جاش هم کافیه)
لطفا پیگیری کنید اگر که پاسخ گو نیستید لطفا مدیر وب هاستینگ تالک تاپیک را ببندند تا رضایت تمامی افراد ضرر کرده جلب شود
با تشکر
alfavps.com
October 16th, 2014, 15:00
سلام
دوست عزیز کل اطلاعات مهم سایت های بنده از بین رفته و هرچقدر هم تیکت و زنگ میزدم جوابگو نبودید اصلا براتون مهم نبود پاسخ بدید.
ولی ما همیشه آنلاین و در جواب مشتری هایمان عذر خواهی میکردیم.
بنده در عوض سایت های از دست رفته مشتریان ماهانه هزینه و سرویس رایگان بهشون ارائه میدم که رضایت اون ها جلب بشه با اینکه این ضرر را دریس وب به بنده زده است.
بنده درخواست بازگشت وجه از تاریخ 09/09/2014 زدم ولی الان 15/10/2014 هستش و هیچ گونه پاسخی هم ندادید و بازهم دیشب تیکت دادم گفتید که سرویس جایگزین تقدیم کنم ؟؟؟به نظر شما با سابقه درخشان و خراب کردن سابقه 4 ساله بنده باز هم توقع دارید از شما سرویس بگیرم ؟؟؟؟؟
شما سرور با رم 1 گیگ را 13000 تومان میدهید خب کسی شما را مجبور کرده که بیاید اینقدر ارزان بفروشید بعد وسط راه بمونید ؟؟؟
قول سه ماه ثابت ماندن هزینه سرورها را دادید ولی ماه اول که گذشت برای ماه بعدی فاکتور دو برابر ایجاد کردید....(جای بحث زیاد هستش که از مشکلاتتون بگم تا همین جاش هم کافیه)
لطفا پیگیری کنید اگر که پاسخ گو نیستید لطفا مدیر وب هاستینگ تالک تاپیک را ببندند تا رضایت تمامی افراد ضرر کرده جلب شود
با تشکر
دوست عزیز 2تا پست بالاتر در همین تاپیک اعلام کردم در مورد بازگشت هزینه
شما دارید به مشتریاتون سرویس رایگان میدید خوب ماهم به شما 3ماه سرویس رایگان میدیم
مشکل ما با هزینه نیست چون از هر سرور سود 50 درصد دارید حتی با فروش 13 هزارتومان
در مورد بکاپ هم گفتم ما هیچگونه مسئولیتی الز اول سرویس دهیمون درمورد بکاپ نداشتیم شما اگر اطلاعات خودتون و مشتریاتون مهم بوده برای سرور مجازی فکر بکاپ می بودید
این مشکلی نیست که ما عمدا ایجاد کرده باشیم مشکلی هست که برای ما ایجاد شده
شما جایی رو دارید که از این مشکلات گلایه کنید و خسارت بگیرید ولی متاسفانه ما حتی جایی رو نداریم که حتی گلایه کنیم ازش چه برسه شکایت چون به هیچ کجا دسترسی نداریم تنها باید خودمون ضرر کنیم و به مشتریامون خسارت بدیم
اگر میتونید این رو درک کنید 2تا راه هست
1- صبر کنید مشکل ریالی برطرف بشه هزینه شما برگشت داده بشه
2- 3ماه بهتون سرویس رایگان تقدیم کنیم
fardfard
October 16th, 2014, 18:53
من نمیدونم شما باز چه تضمینی میدی که این اتفاق نیفته اگر دوباره این اتفاق بیفته میخواهید مثل روال گذشتتون پشتیبانی انجام بدید؟ تیکت 1 هفته در میون تلفن که اصلا جواب نمیدادید
در ضمن مگه خود شما نگفتید که کاربرای اینجا در سطح شما نیستن و دیگر در این تاپیک فعالیت نخواهید کرد دلیل اینکه دوباره تاپیک باز کردید اینجا چیه؟آیا کفگیر به ته دیگ خورده؟
http://www.webhostingtalk.ir/attachments/f15/23235-%D9%81%D8%B1%D9%88%D8%B4-%D9%88%DB%8C%DA%98%D9%87-%D8%AF%DB%8C%D8%AA%D8%A7%D8%B3%D9%86%D8%AA%D8%B1-ovh-%D8%B1%D9%85-1%DA%AF%DB%8C%DA%AF%D8%A7%D8%A8%D8%A7%DB%8C%D8%AA-%D9%81%D9%82%D8%B7-10800-%D8%AA%D9%88%D9%85%D8%A7%D9%86-%D9%BE%D9%86%D9%84-%D9%88%DB%8C-%D8%B3%D9%86%D8%AA%D8%B1-%D8%AA%D8%AD%D8%AA-%D9%88%D8%A8-vs8dpyetg9vm4c8n5wsd-png
شما که سر حرف خودتون نمیمونید چه انتظاری باید از پشتیبانیتون داشت
شرکتی که 45 روز پول مشتری پس نمیده نباید انتظار داشت جوابگو هم باشن تنها دلیلتون اینه که تمام سرمایتون توی حساب ارزیه این برای من مشتری جواب نشد به مشتری ربطی نداره که شما سرمایتون کجاست وقتی که میگید روی کلیه سرویس های ما 30روز بازگشت وجه داریم ( طبق قوانین )
یعنی هر موقع که مشتری ناراضی بود باید پولشونو پس بدید نه اینکه بیایید بگید 45 روز دیگه پولتونو میدیم
دوستان پول بیشتر خرج کنید تا گرفتار نشید لطفا قبل از خرید حتما تاپیک های قبلی ایشونو نگاه کنید ببینید در موقع مشکل پیدا کردن ایشون چطوری پاسخگوی مشتریان بودن
http://www.webhostingtalk.ir/f15/119782/
http://www.webhostingtalk.ir/f15/115139/index22.html
hesam92
October 16th, 2014, 22:25
دوست عزیز 2تا پست بالاتر در همین تاپیک اعلام کردم در مورد بازگشت هزینه
شما دارید به مشتریاتون سرویس رایگان میدید خوب ماهم به شما 3ماه سرویس رایگان میدیم
مشکل ما با هزینه نیست چون از هر سرور سود 50 درصد دارید حتی با فروش 13 هزارتومان
در مورد بکاپ هم گفتم ما هیچگونه مسئولیتی الز اول سرویس دهیمون درمورد بکاپ نداشتیم شما اگر اطلاعات خودتون و مشتریاتون مهم بوده برای سرور مجازی فکر بکاپ می بودید
این مشکلی نیست که ما عمدا ایجاد کرده باشیم مشکلی هست که برای ما ایجاد شده
شما جایی رو دارید که از این مشکلات گلایه کنید و خسارت بگیرید ولی متاسفانه ما حتی جایی رو نداریم که حتی گلایه کنیم ازش چه برسه شکایت چون به هیچ کجا دسترسی نداریم تنها باید خودمون ضرر کنیم و به مشتریامون خسارت بدیم
اگر میتونید این رو درک کنید 2تا راه هست
1- صبر کنید مشکل ریالی برطرف بشه هزینه شما برگشت داده بشه
2- 3ماه بهتون سرویس رایگان تقدیم کنیم
دوست عزیز شما 45 روزت هم گذشته برگشت هزینه و خسارت نمیدید که هیچ تازه طلبکارم هستی و میای تاپیک میزنی ؟
بنده شده اینترنت رو میذارم کنار ولی از شما سرویس مجانی هم نمیگیرم بعد از تجربه گندی که با شما داشتم هیچ وقت هزینه سرور ارزون قیمت نمیدم پول درست حسابی میدم به یه شرکت درست و آدم که نیاد همش تهدید کنه بخاطر 13000 تومان که پول نیم کیلو گوشت هم نمیشه...
ولی بنده نمیگذرم طبق قانون گارانتی بازگشت وجه دارید 30 روز به ما هم ربطی نداره که مشکل داری یا نداری.....
مدیر انجمن لطفا تاپیک رو ببندید واقعا همه ناراضی هستند و اصلا اطمینانی به اینجور افراد نیست
(تعجب میکنم چرا باز هم ایشون میتونه تو این انجمن بیاد و فعالیت کنه باید بلاک بشه از این انجمن)
alfavps.com
October 17th, 2014, 00:15
تشکر از دوستان که کمی قادر به درک نیستند
تنها میتونم براتون ارزو کنم انشاالله فقط یکبار دچار مشکلی مانند مشکل ما بشید شاید اون موقع درک کردید که واقعا این مشکل نا خواسته بوده
فقط کمی به خودتون زحمت بدید فکر کنید ما چرا داریم این همه ضرر میدیم؟ نمیخواد فکر کنید خودم بهتون میگم. ما میتونستیم با یک برند جدید بیایم اگر قصدمون کلاه برداری بود مطمعن باشید هیچکدوم شما حتی نمی تونست بویی ببره
ما قصدمون بودن در این بازار هست به هر قیمتی که باشه حتی اگر ضرری 5 برابر این میدادیم
برید سرچ کنید یکم ببینید کی این مشکل پیش اومده براش تو بازار ایران و اینگونه جبران خسارت کرده
متاسفم برای هم نوع های خودم که اینگونه دارند برخورد میکنند.
جواب شما دو دوست عزیز هم در پس های قبلی هست کمی سرچ کنید
پوزش میخوام اگر غلط املایی داره چون با موبایل نوشتم بزودی اصلاح میکنم
- - - Updated - - -
دلیلی هم که مدیران مجدد این تاپیک رو باز کردند ارسال کردن مدارک بوده و تایید کردند این مشکل نا خواسته بوده و داریم جبران خسارت میکنیم
hesam92
October 17th, 2014, 00:38
تشکر از دوستان که کمی قادر به درک نیستند
تنها میتونم براتون ارزو کنم انشاالله فقط یکبار دچار مشکلی مانند مشکل ما بشید شاید اون موقع درک کردید که واقعا این مشکل نا خواسته بوده
فقط کمی به خودتون زحمت بدید فکر کنید ما چرا داریم این همه ضرر میدیم؟ نمیخواد فکر کنید خودم بهتون میگم. ما میتونستیم با یک برند جدید بیایم اگر قصدمون کلاه برداری بود مطمعن باشید هیچکدوم شما حتی نمی تونست بویی ببره
ما قصدمون بودن در این بازار هست به هر قیمتی که باشه حتی اگر ضرری 5 برابر این میدادیم
برید سرچ کنید یکم ببینید کی این مشکل پیش اومده براش تو بازار ایران و اینگونه جبران خسارت کرده
متاسفم برای هم نوع های خودم که اینگونه دارند برخورد میکنند.
جواب شما دو دوست عزیز هم در پس های قبلی هست کمی سرچ کنید
پوزش میخوام اگر غلط املایی داره چون با موبایل نوشتم بزودی اصلاح میکنم
- - - Updated - - -
دلیلی هم که مدیران مجدد این تاپیک رو باز کردند ارسال کردن مدارک بوده و تایید کردند این مشکل نا خواسته بوده و داریم جبران خسارت میکنیم
بله قابل درک نیست شما خودتون رو بذار جای ما اگر خودت بودی تا الان با مامور جلوی شرکت بودی داشتی دستبند میزدی ببری زندان!!!!(با این روحیه طلبکارانه و تهدید کننده ای که شما دارید میگما!)
در ضمن دوست عزیز طبق قانونی که خودتون گفتید (روی کلیه سرویس های ما 30روز بازگشت وجه داریم ( طبق قوانین ))ما قصد بازگشت وجه سرویس را داریم حالا گفتید مشکل مالی دارید و باید 30-45 روز صبر کنیم که صبر کردیم و هنوز هم خبری نیست از هزینه....
دیگه مشکل شما به ما مربوط نمیشه به حرف خودتون عمل کنید
در ضمن دوست عزیز شما میتونسنید اون زمانی که سرور میخواست قطع بشه تمامی سرور ها را به سرور دیگری منتقل کنید و هیچ گونه قطعی بوجود نیارید.پس خودتون هم پشتیبان خوبی نیستید فقط نشستید نگاه میکردید به تیکت ها و شماره تماس هایی که بر روی تلفن بود!!!
alfavps.com
October 17th, 2014, 01:21
بله قابل درک نیست شما خودتون رو بذار جای ما اگر خودت بودی تا الان با مامور جلوی شرکت بودی داشتی دستبند میزدی ببری زندان!!!!(با این روحیه طلبکارانه و تهدید کننده ای که شما دارید میگما!)
در ضمن دوست عزیز طبق قانونی که خودتون گفتید (روی کلیه سرویس های ما 30روز بازگشت وجه داریم ( طبق قوانین ))ما قصد بازگشت وجه سرویس را داریم حالا گفتید مشکل مالی دارید و باید 30-45 روز صبر کنیم که صبر کردیم و هنوز هم خبری نیست از هزینه....
دیگه مشکل شما به ما مربوط نمیشه به حرف خودتون عمل کنید
در ضمن دوست عزیز شما میتونسنید اون زمانی که سرور میخواست قطع بشه تمامی سرور ها را به سرور دیگری منتقل کنید و هیچ گونه قطعی بوجود نیارید.پس خودتون هم پشتیبان خوبی نیستید فقط نشستید نگاه میکردید به تیکت ها و شماره تماس هایی که بر روی تلفن بود!!!
فقط مقصر ما بودیم؟ شما هم مقصری که با اینکه میدونستید هیچ مسوولیتی در قبال بکاپ ها نداریم هیچگونه اقدامی نکردید برای فایل های مشتریاتون که بهشون تضمین بکاپ داده بودید. مثل این میمونه ماشین با تضمین ایربگ به مشتریاتون فروخته باشبد بعد مشتریتون تصادف کنه دریغ از ایربگ! حالا چون دیوار کوتاه نر از ما پیدا نکردید که خراب کنید اینطور گستاخانه دارید حرف میزنید! سواد که دارید یکم زحمت بدید به خودتون تاریخ ایمیل رو نگاه کنید هنوز 30 روز نشده چه برسه 45 روز! وقتی اکانت پیپال لیمیت شده از چه طریقی انتظار داشتید سرور دیگری خرید کنیم؟ وقتی فقط همون پیپال امکان خرید بوده و دیتاسنتر فقط همون پیپال رو قبول داشته و نمیشد با اکانت دیگری خرید کرد ما باید معجزه میکردیم؟
در ضمن از ۵ سرور. ما فقط ۲ عدد مشکل پیدا کرده بود ۳ سرور دیگر بدون مشکل دارند ادامه میدند
و خوشحال میشم یک مدرک هم قرار بدید چون دارم احساس میکنم یکی از همکاران باشید.
شما هم اگر مدرک مهمی دارید برید شکایت کنید خوشحال میشیم دادگاه میزان خسارت رو تایین کنه و مقصر تشخیص بده چون یکی از کاربران اینکارو کرد و دادگاه حکم داد فقط تعداد روز هایی که سرور قطع بوده هزینش به مشترک برگشت داده بشه یا معادلش سرویس بدیم
w.h.t
October 17th, 2014, 01:46
سلام.عذر میخوام ک در تاپیک دخالت میکنم ولی فکر کردم بگم بهتره.پیشاپیش لز غلط املایی هام عذر میخوام چون با موبایل هستم
کیفیت سرویس هاشون و پشتیبانیشون تا قبل از ب مشکل خوردنشون واقعا 20 بود.با اینکه حدود 170 گیگ از اطلاعاتم با اشتباهشون یا بهتره بگم مشکلشون پرید ولی واقعا در مقابل زحماتی ک کشیدن هیچی نبود چون واقعا سرویسشون در حد 20 بود
دوستان پیشنهاد میکنم برای خراب نشدن انجمن تیکت بزنین و صحبت کنین و بعد برای اطلاع کاربران یه عکس از تیکت بذارین اینجا.دوستانی ک مدرک دارن ک ایشون همچنان مشکل دارن و ب قول یکی از دوستان د ز د هستن مدرک بذارین اینجا.چرا دعوا اونم توی ی انجمن تخصصی؟
بازهم عذر خواهی بابت دخالتم.مشکل مالی شدید دارم و نیاز ب سرور هم دارم.انشالله مشکلم حل شد سرویس میگیرم ازشون
بروز باشید
alfavps.com
October 17th, 2014, 01:56
سلام.عذر میخوام ک در تاپیک دخالت میکنم ولی فکر کردم بگم بهتره.پیشاپیش لز غلط املایی هام عذر میخوام چون با موبایل هستم
کیفیت سرویس هاشون و پشتیبانیشون تا قبل از ب مشکل خوردنشون واقعا 20 بود.با اینکه حدود 170 گیگ از اطلاعاتم با اشتباهشون یا بهتره بگم مشکلشون پرید ولی واقعا در مقابل زحماتی ک کشیدن هیچی نبود چون واقعا سرویسشون در حد 20 بود
دوستان پیشنهاد میکنم برای خراب نشدن انجمن تیکت بزنین و صحبت کنین و بعد برای اطلاع کاربران یه عکس از تیکت بذارین اینجا.دوستانی ک مدرک دارن ک ایشون همچنان مشکل دارن و ب قول یکی از دوستان د ز د هستن مدرک بذارین اینجا.چرا دعوا اونم توی ی انجمن تخصصی؟
بازهم عذر خواهی بابت دخالتم.مشکل مالی شدید دارم و نیاز ب سرور هم دارم.انشالله مشکلم حل شد سرویس میگیرم ازشون
بروز باشید
سلام
ممنون که شما درکمون میکنید
تیکت بدید بهتون سرویس تقدیم میکنم تا هرموقع که مشکل مالیتون برطرف شد پرداخت کنید و تعداد روزهایی که طلب دارید بهتون تقدیم میشه همراه با 20 روز رایگان
mrlion
October 17th, 2014, 01:59
با سلام:.
ولی ما همچنان متوجه نشدیم سرویس بگیریم از ایشون یا خیر؟ والا این مشکلات برای هر فرد یا شرکتی پیش میاد ولی اینکه بد قولی کنید ادم رو به شک می اندازد
w.h.t
October 17th, 2014, 02:05
ولی ما همچنان متوجه نشدیم سرویس بگیریم از ایشون یا خیر؟ والا این مشکلات برای هر فرد یا شرکتی پیش میاد ولی اینکه بد قولی کنید ادم رو به شک می اندازد
هیچ وقت هم متوجه نمیشین تا اینکه ازشون خرید کنین
بروز باشید
alfavps.com
October 17th, 2014, 02:06
سلام دوست عزیز خیلی ها از روزی که تاپیک زدیم خیلی ها خرید کردند و خیلی ها هم پیغام خصوصی دادند کلی حرف زدند...
شما خودتون قاضی باشید اگر ما بدیم خرید نکنید
یا اگر خوب هستیم خرید کنید
mrlion
October 17th, 2014, 02:11
در یاهو اددتون کردیم لطفا اد کنید صحبت کنیم با تشکر
martins
October 17th, 2014, 02:33
با سلام
دوستان اگر کمی فکر کنید .. تمتوجه می شوید که قیمتهای پائین همیشه ضامن خوب بودن نیست البته باید گفت اگر شما کمی فکر کنید.
هزینه های سخت افزاری ( ram+harddisk+cup ,...) والبته آی پی که در ovh بر روی بعضی آفر ها پرداخت فقط یکبار بود را محاسبه کنید خواهید فهمید که قیمت کاملا نسنجیده داده شده وشخص پس از یک بازه زمانی باز دچار نوسانات نرخ ارزی می گردد وناخواسته سرور تعطیل می گردد.
کمی تفکر خوب است سرور با رم یک گیگ با نهایت تخفیف بین 25 تا 30 قیمت متعادلی دارد شما اگر سروری داشته باشید با 64 گیگ رم و بطور مثل 60 گیگ رم را هم لیمیت کنید وماهی 10 تومان بگیرید اگر سرور از خود ovh هم باشد باز مبلغ کل مشتریان شما 600.000 هزارتومان خواهد شد در صورتی که تا5 یا 6 ماه اول ماهیانه 750 با پول ستاپ پرداختی خواهید داشت وبعد از آن ماهی 650 به نظر دوستان آیا صرفه اقتصادی خواهد داشت ؟؟؟؟ خیر
1. قطعا یا منابع را به هر فرد تخصیص نمی دهید
2. یا از دلار یا یور هکی استفاده می کنید
3. یا خیلی سرمایه دار هستید
4. یا جوانی هستید خام وبی تجربه مثل ولت سرور وامثال آن که در این انجمن شاهد کارهای آنها بودیم
یا حق
mrlion
October 17th, 2014, 02:45
با سلام
دوستان اگر کمی فکر کنید .. تمتوجه می شوید که قیمتهای پائین همیشه ضامن خوب بودن نیست البته باید گفت اگر شما کمی فکر کنید.
هزینه های سخت افزاری ( ram+harddisk+cup ,...) والبته آی پی که در ovh بر روی بعضی آفر ها پرداخت فقط یکبار بود را محاسبه کنید خواهید فهمید که قیمت کاملا نسنجیده داده شده وشخص پس از یک بازه زمانی باز دچار نوسانات نرخ ارزی می گردد وناخواسته سرور تعطیل می گردد.
کمی تفکر خوب است سرور با رم یک گیگ با نهایت تخفیف بین 25 تا 30 قیمت متعادلی دارد شما اگر سروری داشته باشید با 64 گیگ رم و بطور مثل 60 گیگ رم را هم لیمیت کنید وماهی 10 تومان بگیرید اگر سرور از خود ovh هم باشد باز مبلغ کل مشتریان شما 600.000 هزارتومان خواهد شد در صورتی که تا5 یا 6 ماه اول ماهیانه 750 با پول ستاپ پرداختی خواهید داشت وبعد از آن ماهی 650 به نظر دوستان آیا صرفه اقتصادی خواهد داشت ؟؟؟؟ خیر
1. قطعا یا منابع را به هر فرد تخصیص نمی دهید
2. یا از دلار یا یور هکی استفاده می کنید
3. یا خیلی سرمایه دار هستید
4. یا جوانی هستید خام وبی تجربه مثل ولت سرور وامثال آن که در این انجمن شاهد کارهای آنها بودیم
یا حق
5.فردی هستند که میخواهند مشتری جذب نمایند و در مدتی ضرر پرداخت کنند تا پس از آن سودی چند برابر داشته باشند :)
alfavps.com
October 17th, 2014, 04:19
جناب مارتین جواب شما در یک کلمه میدم
هزینه سرور در این دیتاسنتر هست ماهانه 410 هزارتومان
ما از این سرور در بدترین حالت ماهانه 700 هزارتومان در میاریم و هدفمون رسیدن به بالای 100 سرور هست
---------
جناب متاسفانه یاهو ما دی اکتیو شده
asghartan
October 17th, 2014, 09:57
خوب شد خریداری نکردم
w.h.t
October 17th, 2014, 12:35
جناب یه پیشنهاد دارم.یه نماد اعتماد بگیرین همه چیز حل میشه.نماد بگیرین تا در صورت مشکل راحت بشه شکایت کرد و همچنین اینطوری تونستین اعتماد کاربران رو جذب کنین
بروز باشید
mrlion
October 17th, 2014, 13:02
جناب یه پیشنهاد دارم.یه نماد اعتماد بگیرین همه چیز حل میشه.نماد بگیرین تا در صورت مشکل راحت بشه شکایت کرد و همچنین اینطوری تونستین اعتماد کاربران رو جذب کنین
بروز باشید
با سلام. به سایت ایشون که مراجعه کنید متوجه میشید که نماد رو هم دارند . پایین صفحه زیر قسمت ارسال تیکت
w.h.t
October 17th, 2014, 13:07
با سلام. به سایت ایشون که مراجعه کنید متوجه میشید که نماد رو هم دارند . پایین صفحه زیر قسمت ارسال تیکت
نماد تک ستاره ک ب دردی نمیخوره گرفتنش یه روز زمان میبره
والا منم موندم چیکار کنم.کیفیت سرویسشون خوبه + پشتیبانیشون ولی حدو د 150 گیگ اطلاعات فوق العاده مهم میخوام منتقل کنم روی سرورشون
اگه ب باد بره حدود 100 ملیون باید خسارت بدن ب بنده!!!
بروز باشید
- - - Updated - - -
خوب شد خریداری نکردم
چرا؟
mrlion
October 17th, 2014, 13:11
والا منم موندم چیکار کنم.کیفیت سرویسشون خوبه + پشتیبانیشون ولی حدو د 150 گیگ اطلاعات فوق العاده مهم میخوام منتقل کنم روی سرورشون
بروز باشید
شما از ایشون یک تعهد بگیرید در قبال اینکه در صورتی که اطلاعاتتون توسط مشکلاتی که دیتاسنتر بوجود می آورد و یا ... خسارت به شما بدهند .
اما خودتان هم دقت داشته باشید که بک اپ تهیه نمایید با تشکر
aseman
October 17th, 2014, 13:37
ایشون بالای ۲۴ ساعته که قراره برای من یه وی پی اس centos تحویل بده که اصلا خبری نیست!
تحویلشون که اینجوریه وای به حال کیفیت کارشون!
پشتیبانیشونم صفره!اصلا جواب نمیدن
حالا نمیدونم پولی که برای سرور بهش دادم برمیگردونه یا نه؟؟
fardfard
October 17th, 2014, 15:17
شما از ایشون یک تعهد بگیرید در قبال اینکه در صورتی که اطلاعاتتون توسط مشکلاتی که دیتاسنتر بوجود می آورد و یا ... خسارت به شما بدهند .
ایشون تعهد 30 روز بازگشت وجه و نمیتونن انجام بدن تنها دلیل بسته شدن حساب ارزیشونه که هیچ ربطی به مشتری نداره اونوقت انتظار دارید تعهد خسارت بدن ؟
- - - Updated - - -
ایشون بالای ۲۴ ساعته که قراره برای من یه وی پی اس centos تحویل بده که اصلا خبری نیست!
گفتنی ها گفته شده دیگ تصمیم با خودتونه یکم پول بیشتر خرید کردن بهتر از اعصاب خرد کنی یا رفتن آبروتون پیش مشتری هاتونه
hesam92
October 17th, 2014, 15:33
دیگه تصمیم با خود مشتری هستش ما اعتماد کردیم به شرکت ثبت شده و ای نماد و ...
ولی همش چرت بود.جز اینکه مشکل پیش اومد میتونستن از کس دیگه ای سرور بگیرن و سرور ها رو موقتا انتقال بدن تا اطلاعات از دست نره ولی ایشون اطلاع داشتن چنین مشکلی هستش ولی تیکت و تلفن جواب نمیدادن.
از کجا معلوم دوباره همین برنامه پیش نیاد و این دفعه بذارن برن!!!!
بله حرف های بنده تند هستش بخاطر اینکه پشتیبانی یعنی در بدترین شرایط کاری بهترین تصمیم را بگیرید ولی شما بهترین تصمیم را قطع کردن سرور و جواب ندادن تیکت و تلفن را انتخاب کردید.
- - - Updated - - -
جناب دلتون خوشه ها ایشون صد تا راه قانونی داشتن بازهم اینجوری میان تهدید میکنن میگن اگر شکایت کردید قید پولتون رو بزنید بعد تعهد بدن خسارت بدن..........
alfavps.com
October 17th, 2014, 15:54
خوب شد خریداری نکردم
تشکر که خرید نرکردید
- - - Updated - - -
بروز باشید
سلام
نماد داریم دوست عزیز و به زودی 2 ستاره نیز میشه
- - - Updated - - -
بروز باشید
- - - Updated - - -
چرا؟
دوست عزیز نه به ما نه هیچ کجای دیگه در مورد اطلاعات اعتماد نکنید
اگر اطلاعات شما ارزش داره پیشنهاد میکنم ماهی 10 هزارتومان خرج کنید و یک فضای بکاپ تهیه کنید
چون بعضی مشکلات از دسترس ما خارج هست مثلا ممکنه کسی هکتون کنه و کل اطلاعات شمارو پاک کنه
- - - Updated - - -
دوست عزیز روز های 5 شنبه و جمعه چون کارمندان ما نیستند کمی پشتیبانی تاخیر داره
دارم سفارش شمارو اماده میکنم و تا 1ساعت اینده براتون ارسال میشه
- - - Updated - - -
گه تصمیم با خود مشتری هستش ما اعتماد کردیم به شرکت ثبت شده و ای نماد و ...
ولی همش چرت بود.جز اینکه مشکل پیش اومد میتونستن از کس دیگه ای سرور بگیرن و سرور ها رو موقتا انتقال بدن تا اطلاعات از دست نره ولی ایشون اطلاع داشتن چنین مشکلی هستش ولی تیکت و تلفن جواب نمیدادن.
از کجا معلوم دوباره همین برنامه پیش نیاد و این دفعه بذارن برن!!!!
بله حرف های بنده تند هستش بخاطر اینکه پشتیبانی یعنی در بدترین شرایط کاری بهترین تصمیم را بگیرید ولی شما بهترین تصمیم را قطع کردن سرور و جواب ندادن تیکت و تلفن را انتخاب کردید.
دوست عزیز
ما اعتماد شمارو بی جواب نذاشتیم و الان هم داریم میگیم ( داد میزنیم ) که بیاید خسارت بگیرید
داریم به شما سرور رایگان به مدت 2ماه الی 6ماه میدیم!
متاسفانه نمیتونید این هارو ببینید و فقط هدف شما تخریب هست
ولی چرا مدرک نمیزارید؟ لطفا مدرک بزارید از سرویسی که از ما داشتید
mrlion
October 17th, 2014, 15:59
تشکر که خرید نرکردید
- - - Updated - - -
سلام
نماد داریم دوست عزیز و به زودی 2 ستاره نیز میشه
- - - Updated - - -
دوست عزیز نه به ما نه هیچ کجای دیگه در مورد اطلاعات اعتماد نکنید
اگر اطلاعات شما ارزش داره پیشنهاد میکنم ماهی 10 هزارتومان خرج کنید و یک فضای بکاپ تهیه کنید
چون بعضی مشکلات از دسترس ما خارج هست مثلا ممکنه کسی هکتون کنه و کل اطلاعات شمارو پاک کنه
- - - Updated - - -
دوست عزیز روز های 5 شنبه و جمعه چون کارمندان ما نیستند کمی پشتیبانی تاخیر داره
دارم سفارش شمارو اماده میکنم و تا 1ساعت اینده براتون ارسال میشه
- - - Updated - - -
دوست عزیز
ما اعتماد شمارو بی جواب نذاشتیم و الان هم داریم میگیم ( داد میزنیم ) که بیاید خسارت بگیرید
داریم به شما سرور رایگان به مدت 2ماه الی 6ماه میدیم!
متاسفانه نمیتونید این هارو ببینید و فقط هدف شما تخریب هست
ولی چرا مدرک نمیزارید؟ لطفا مدرک بزارید از سرویسی که از ما داشتید
تیکت ارسال کردیم. پاسخ را ارسال نمایید
w.h.t
October 17th, 2014, 16:17
سفارش داده شد.منتظر تحویلم.انشالله ک دیگه مشکلی پیش نمیاد
بروز باشید
aseman
October 17th, 2014, 16:34
وقتی نمیتونید به قولتون وفادار باشید من هم نمیتونم اعتماد کنم
دلیل اینکه نمیخوام با شما کار کنم پشتیبانی ضعیفتونه
قرار شد اگه تا ۱۲ آماده نبود نفرستی
تیکت هم زدم قبل اینکه وی پی اس رو بفرستی گفتم نمیخوام
زورکی که سرور نمیدن!از جای دیگه سرور گرفتم خیلی هم سریع وی پی اس رو برام آماده کردن
پولو پس بده.اشتباهی که کردم قبل از خرید این تاپیکو نخوندم
alfavps.com
October 17th, 2014, 16:39
وقتی نمیتونید به قولتون وفادار باشید من هم نمیتونم اعتماد کنم
دلیل اینکه نمیخوام با شما کار کنم پشتیبانی ضعیفتونه
قرار شد اگه تا ۱۲ آماده نبود نفرستی
تیکت هم زدم قبل اینکه وی پی اس رو بفرستی گفتم نمیخوام
زورکی که سرور نمیدن!از جای دیگه سرور گرفتم خیلی هم سریع وی پی اس رو برام آماده کردن
پولو پس بده.اشتباهی که کردم قبل از خرید این تاپیکو نخوندم
شما دیروز ساعت ساعت 6 عصر خرید کردید
و 15 دقیق پیش تحویل داده شد یعنی ساعت 15:18
سرویس شما کمتر از 24 ساعت تحویل داده شد
روز های تعطیل همه شرکت ها پشتیبانی به مراتب کمتر میشه و حتی بعضی از شرکت ها سرویس هم تحویل نمیدند
ما سرویس شما رو تحویل دادیم و هیچ دلیلی هم نیست که کنسل کنم سفارش شمارو
متاسفانه هر روز یک داستان جدید داریم.....
aseman
October 17th, 2014, 16:45
شما دیروز ساعت ساعت 6 عصر خرید کردید
و 15 دقیق پیش تحویل داده شد یعنی ساعت 15:18
سرویس شما کمتر از 24 ساعت تحویل داده شد
روز های تعطیل همه شرکت ها پشتیبانی به مراتب کمتر میشه و حتی بعضی از شرکت ها سرویس هم تحویل نمیدند
ما سرویس شما رو تحویل دادیم و هیچ دلیلی هم نیست که کنسل کنم سفارش شمارو
متاسفانه هر روز یک داستان جدید داریم.....
همون لحظه ای که آنلاین بودی و سفارشمو فاکتور کردی آنلاین بودی دیگه!همون موقع هم گفتی دارم آماده میکنم سرورو!
بعد چند تا تیکت بی جواب به زور جواب دادیو طبق قولی که دادی قرار شد تا ظهر ساعت ۱۲ تحویل بدی در غیر این صورت برگشت وجه
ادعا میکنید که خسارت میدید و...
شما متاسفانه منطق جواب دادنتون برای من قابل قبول نیست.برای من اهمیت پشتیبانی خوبه که شما ندارید
نمیخوام آقا نمیخوام!!!!!!زوره؟
alfavps.com
October 17th, 2014, 16:48
همون لحظه ای که آنلاین بودی و سفارشمو فاکتور کردی آنلاین بودی دیگه!همون موقع هم گفتی دارم آماده میکنم سرورو!
بعد چند تا تیکت بی جواب به زور جواب دادیو طبق قولی که دادی قرار شد تا ظهر ساعت ۱۲ تحویل بدی در غیر این صورت برگشت وجه
ادعا میکنید که خسارت میدید و...
شما متاسفانه منطق جواب دادنتون برای من قابل قبول نیست.برای من اهمیت پشتیبانی خوبه که شما ندارید
نمیخوام آقا نمیخوام!!!!!!زوره؟
من به شما هیچوقت نگفتم دارم سفارش رو آماده میکنم!!!! مدرک؟
بهتون گفتم فردا ظهر تحویل داده میشه باز هم تایمی بهتون ندادم و هیچگونه تضمینی هم به شما در رابطه با خسارت ندادم فقط گفتم تا ظهر بهتون تحویل داده میشه!
طبق روال 90 درصد هاستینگ ها تضمین تحویل 24 ساعته هست
ماهم سرویس شمارو کمتر از 24 ساعت تحویل دادیم
ماهم نمیتونیم به زور بهتون سرویس رو کنسل کنیم و پولتون رو پس بدیم به قول خودتون زوره؟>!!
عجله داشتید میگفتید عجله دارم من هم به شما میگفتم میتونم بهتون سریع تحویل بدم یانه!
جواب بعدیتون رو با مدرک بزارید
با گوشی گرفتم
پرسیدم چقدر زمان میبره و جواب شمام هست.وقتی که میپرسم چقدر زمان میبره خب حتما برام مهمه پس جوتب واضح بدید
حوصله بحث کردن ندارم چون هرچی هم که بگم باز حرف خودتون رو میزنید که حرفامون برای هم قابل قبول نیست
حالا که سرویس رو دارم.... ادامه میدم اگه پشتیبانی و کیفیت کارتون خوب باشه تمدید + انتقال بقیه سرویس ها به سرور های شما
نبود هم که با یکی دیگه از کاربران همکاری میکنم
تمام
با گوشی گرفتم
پرسیدم چقدر زمان میبره و جواب شمام هست.وقتی که میپرسم چقدر زمان میبره خب حتما برام مهمه پس جوتب واضح بدید
حوصله بحث کردن ندارم چون هرچی هم که بگم باز حرف خودتون رو میزنید که حرفامون برای هم قابل قبول نیست
حالا که سرویس رو دارم.... ادامه میدم اگه پشتیبانی و کیفیت کارتون خوب باشه تمدید + انتقال بقیه سرویس ها به سرور های شما
تمام
دوست عزیز روز های غیر تعطیل و ساعات کاری تحویل سرویس ها 1ساعته الی 5-6 ساعت هست
و روز های تعطیل و غیر ساعات کاری نهایت 24 ساعت هست
سرویس شما هم کمتر از 24 ساعت تحویل داده شد!
توضیحات بیشتر در پست های قبل دادم
به هرحال موفق باشید
با گوشی گرفتم
تمام
دوست عزیز روز های غیر تعطیل و ساعات کاری تحویل سرویس ها 1ساعته الی 5-6 ساعت هست
و روز های تعطیل و غیر ساعات کاری نهایت 24 ساعت هست
سرویس شما هم کمتر از 24 ساعت تحویل داده شد!
توضیحات بیشتر در پست های قبل دادم
به هرحال موفق باشید
TeenArcher
October 18th, 2014, 12:42
من هم قبل از این جریانات و هم الان از ایشون سرویس دارم ، درسته ، قبول دارم که اعتماد دوباره (مثلا هاست کردن یه سایت مهم و پربازدید) سخته ولی به جد میگم سرویس های ایشون کیفیت مناسبی دارن خصوصا واسه کارای دانلود و آپلود و تورنت
پشتیبانیشون هم عالی نیست ولی خوبه (بعضی دوستان واقعا دارن سیاه نمایی میکنن)
کسی که سرور مجازی میخره باید بدونه از کی واسه چی و به چه قیمتی میخره ؛ انتظار زیادی داشتن باعث سوتفاهم میشه
من انتظار ندارم زیر سه دقیقه تیکت جواب بدن چون از توان شرکت خارجه
کسی که تحویل سریع سرویس رو میخواد خب بره سرور مجازی kvm بگیره
کسی هم اطلاعاتش خیلی مهم ان فضای بکاپ بگیره یا اصلا سرور مجازی پشتیبان از یه شرکت دیگه بگیره
حالا هم که مدیران مدارک رو تایید کردن لزومی به جر و بحث تو تاپیک نیست.
alfavps.com
October 19th, 2014, 12:01
تشکر بابت نظر دوستان
دوستان عزیز یاهو جدید ساخته شده لطفا ادد کنید
Y!: drswebir2
متاسفانه یاهو قبلی به لطفا بعضی از دوستان دی اکتیو شده
یک عکس هم از اپتایم یکی از سرور هامون گذاشتم میتونید مشاهده کنید
سلام همکار گرامی
این تخفیف برای ماه اول می باشد فقط؟
alfavps.com
October 19th, 2014, 12:17
سلام همکار گرامی
این تخفیف برای ماه اول می باشد فقط؟
سلام
بله فقط ماه اول ۴۰ درصد تخفیف داریم
ولی اگر مصرف زیادی ندارید میتونم بهتون ماه بعدی رو ۱۵ حساب کنم روی رم ۱گیگابایت
و رم ۲گیگابایت رو ۱۸ تومن حساب کنم
zigma4000
October 19th, 2014, 14:34
سلام دوستان، ایشون حسن نیتشون رو ثابت کردند و بعد از حدود 90 روز از درخواست بازگشت وجه، دیروز پول دو سرور مجازی رو تمام و کمال به حساب ما واریز کردند.
mahdi-relax
October 19th, 2014, 19:04
سلام دوستان، ایشون حسن نیتشون رو ثابت کردند و بعد از حدود 90 روز از درخواست بازگشت وجه، دیروز پول دو سرور مجازی رو تمام و کمال به حساب ما واریز کردند.فقط پول شما رو برگشت زدن ما هنوز بعد از 90 روز منتظریم -- میزان خسارت بنده : 90 تومن نمایندگی هاستینگ + 2 سرور مجازی رم 1 گیگ هر کدوم 13 تومن = 116 تومن
alfavps.com
October 19th, 2014, 19:06
فقط پول شما رو برگشت زدن ما هنوز بعد از 90 روز منتظریممیزان خسارت بنده : 90 تومن نمایندگی هاستینگ + 2 سرور مجازی رم 1 گیگ هر کدوم 13 تومن = 116 تومن
کل تایم انتظار شما 31 روز شده دوست عزیز
متاسفانه فقط روی 45 روز میتونیم برگشت بدیم
صبر کنید هر مقدار که در سایت مشخص شده طلب دارید برگشت داده میشه
یا اگر نمیتونید صبر کنید میتونید سرویس تهیه کنید
mahdi-relax
October 19th, 2014, 19:17
کل تایم انتظار شما 31 روز شده دوست عزیز
متاسفانه فقط روی 45 روز میتونیم برگشت بدیم
صبر کنید هر مقدار که در سایت مشخص شده طلب دارید برگشت داده میشه
یا اگر نمیتونید صبر کنید میتونید سرویس تهیه کنید
اوکی 14 روز دیگه هم صبر میکنیم
alfavps.com
October 20th, 2014, 12:35
اوکی 14 روز دیگه هم صبر میکنیم
قبلا هم این مورد رو چندین باز توضیح داده بودم بهتون اما رعایت نکردید
امیدوارم اینبار رعایت کنید
شب خوش
- - - Updated - - -
دوستان امکان خرید مستقیم سرور های مجازی ovh.ie نیز وجود دارد
برای اطلاعات بیشتر با بخش فروش در تماس باشید
fashen
October 27th, 2014, 00:29
آقا اخی بردا از این آقا خرید نکنید
پشتیبانیشون زیر صفره
یه تیکت ارسال میکنی 3 روز طول میکشه تا جواب داده بشه
من 12 روز ازشون سرویس گرفتم همش صرف جواب دادن به تیکت هام شده
اولش فکر میکردم که شاید قبلا مشکل داشتن و تمام یوزر هاشون پریده و فکر کردم مشکلشون حل
ولی اینطور نیست
درویس وب اصلا پشتیبانیش خوب نیست و کانفیگ هم براتون انجام نمیده در صورتی که بیشتر شرکت ها حداقل یه کانفیگ ibsng رو انجام میدن ولی این شرکت نمیده
خلاصه از ما گفتن بود خیلی دوست دارید خرید کنید و امتحان
keyvan4
October 27th, 2014, 02:18
من قبلا ازتون دو تا سرور مجازی داشتم
که مدتی بعد از تمدید هر دو سرویس که یکی برای سرور دانلود و دیگری برای سرویس کریو مورد استفاده بود
هر دو سرویس قطع شد و
از ما تیکت زدن و از شما پاسخ ندادن !!
و بعد هم قضایای تاپیک های قبلی که اینجا نمیگنجه.{ نارضایتی مشتریان و.... }
الان تاپیکتون رو دیدم که میگید جبران خسارت میکنید
به ما چطور جبران خسارت میکنید
AmirVPS
October 27th, 2014, 09:48
دوست عزیز دیروز من سفارش کردم ، ولی الان میام سایتتون اصلا نمیاد بالا
Suspended Domain (http://www.drsweb.ir/)
This account has been suspended.
Either the domain has been overused, or the reseller ran out of resources.
the_into
October 27th, 2014, 10:04
ببخشید
سایت خرابه ؟ یا فقط من مشکل لودینگ دارم ؟!
felfel
October 27th, 2014, 12:32
من نمیدانم بعضی ها چرا با اینگه می بینند انقدر فروشنده ای دارای کاربران ناراضی هست باز هم اقدام به خرید می کنند و فریب قیمت آن می خورند !
همانطور که دوستان گفتند متاسفانه ایشان فقط فکر پول هست و خدماتشان در هد صفر در تعجبم که چرا ایشان هنوز بن نشده اند!
RoobinaServer
October 27th, 2014, 12:59
از فراسو هاست ایران دارند:
Your record:
226.187.58.158.in-addr.arpa -> 158-58-187-226.faraso.org
WWW A Record
Your Suspended Domain (http://www.drsweb.ir) A record is:
Suspended Domain (http://www.drsweb.ir) [158.58.187.226]
احتمالا فراسو بسته و در حال رفع مشکل هستند. !!! صبر کنید انجمن معمولا میان
alfavps.com
October 27th, 2014, 13:39
سلام
مشکل اسپم میل داشتیم هاست ساسپند شده
تا 1ساعت آینده برطرف میشه
- - - Updated - - -
آقا اخی بردا از این آقا خرید نکنید
پشتیبانیشون زیر صفره
یه تیکت ارسال میکنی 3 روز طول میکشه تا جواب داده بشه
من 12 روز ازشون سرویس گرفتم همش صرف جواب دادن به تیکت هام شده
اولش فکر میکردم که شاید قبلا مشکل داشتن و تمام یوزر هاشون پریده و فکر کردم مشکلشون حل
ولی اینطور نیست
درویس وب اصلا پشتیبانیش خوب نیست و کانفیگ هم براتون انجام نمیده در صورتی که بیشتر شرکت ها حداقل یه کانفیگ ibsng رو انجام میدن ولی این شرکت نمیده
خلاصه از ما گفتن بود خیلی دوست دارید خرید کنید و امتحان
اولا با مدرک حرف بزنید
دوما ما زمان خرید به همه میگیم که هیچگونه کانفیگی انجام نمیدیم و شما این رو قبول کردید که خرید کردید
به هرحال موفق باشید
- - - Updated - - -
من قبلا ازتون دو تا سرور مجازی داشتم
که مدتی بعد از تمدید هر دو سرویس که یکی برای سرور دانلود و دیگری برای سرویس کریو مورد استفاده بود
هر دو سرویس قطع شد و
از ما تیکت زدن و از شما پاسخ ندادن !!
و بعد هم قضایای تاپیک های قبلی که اینجا نمیگنجه.{ نارضایتی مشتریان و.... }
الان تاپیکتون رو دیدم که میگید جبران خسارت میکنید
به ما چطور جبران خسارت میکنید
تیکت بدید بعد از رفع مشکل سایت خسارت شما بررسی میشه
برای این موضوع 2بار ایمیل هم فرستادیم
- - - Updated - - -
من نمیدانم بعضی ها چرا با اینگه می بینند انقدر فروشنده ای دارای کاربران ناراضی هست باز هم اقدام به خرید می کنند و فریب قیمت آن می خورند ! همانطور که دوستان گفتند متاسفانه ایشان فقط فکر پول هست و خدماتشان در هد صفر در تعجبم که چرا ایشان هنوز بن نشده اند!اگر فقط به فکر پول بودیم، پول شمارو بیشتر از حقتون برگشت نمیدادیم تا مثل الان زبونتون ۵ متر نباشه نمیدونم اصلا به شما چه ربطی داره پولتون رو که پس گرفتید در حال حاظر هم مشتری ماهم نیستید خدارو شکرعزیزم شاید امروز لطمه کوچیکی به کار ما بزنی ولی فردا توی کار شما یکی لطمه خیلی بزرگتری میزنه! حق شما همین هست که با افرادی کار کنید که نه سرویسی به شما بدند نه یک ریال ازپول واریزیتون رو برگشت بدند.لیاقت کار کردن با مارو ندارید و نداشتید که با توجه به این که فقط چند روز به پایان سرویس دهیتون بود کل مبلغتون برگشت داده شد.