PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : کمک در طراحی قالب سایتم (ایدی پلاس)

sajed78
October 14th, 2014, 13:58
با سلام دمت شما بنده سایتی با نام ایدی پلاس برای افزایش ادلیست ساختم و اسکریپتم نیمه اختصاصی هست یعنی بطور رایگان پخش شده بود ولی بنده با تغییراتی در قالب و دیتابیس ها کمی اختصاصیش کردم بگذریم مشکل اصلی بنده اینا هستن:
1-دوتا تبلیغ کنار هدر هرکاری میکنم درست در نمیان http://s.7learn.com/themes/7L/images/smilies/icon_sad.gif
2-ریسپانسیو یا واکنشگرا کردن قالب
3-شماره بندی صفحات که استایل مناسبی نداره
4-کد کپتچا مناسب نیست
5-استایل اینپوت ها
6-اخری هم اینه که میخوام یه بخشی جدا زیر تبلیغات و بالای تگ دایو هوم بسازم برای ثبت ایدی
و ادرس سایت فعلا بطور ازمایشی برای تکمیل قالب اشتراک گذاری ایدی یاهو (http://testir.ye.vc/) هست و از کمکتون متشکرم

sor
October 14th, 2014, 14:13
میخوایید خودتون انجام بدین یا کسی انجام بده براتون ؟

sajed78
October 14th, 2014, 14:37
میخوایید خودتون انجام بدین یا کسی انجام بده براتون ؟

والا تا اینجاشو خودم انجام د ادم میخوام بقیشم خودما انجام بدم

sor
October 14th, 2014, 14:57

تبلیغات رو میتونی با سی اس اس ( اگه اشنایی داشته باشی ) درست کنی . استایل بده به تبلیغات که کجا قرار داده بشه.
و همچنین بقیه جا ها

باید با css , html اشنایی داشته باشی

- - - Updated - - -

تبلیغات رو میتونی با سی اس اس ( اگه اشنایی داشته باشی ) درست کنی . استایل بده به تبلیغات که کجا قرار داده بشه.
و همچنین بقیه جا ها

sajed78
October 14th, 2014, 15:16
و همچنین بقیه جا ها

- - - Updated - - -

و همچنین بقیه جا ها

اشنایی که دارم اما هیچ کدی متاسفانه کار نکرد :(