PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل در ماژول پرداخت بانک ملت در دایرکت ادمین

AriyanPayamak
October 14th, 2014, 12:15
سلام دوستان من ماژول بانک ملت رو روی کنترل پنل Cpanel که دارم درست کار میکنه و مشکلی نداره . ولی روی یکی از پنل های که دارم دایرکت ادمین هستش همون ماژول رو قرار دادم صفحه سفید میاد ! جالب تر از این اینه که توی cpanel ماژول ارسال پیامک کار نمی کنه soap هم نصبه ! ولی توی هاست دایرکت ادمین ماژول ارسال اس ام اس به خوبی کار میکنه .
الان نه خطایی میده نه چیزی ! با فریر امتحان کردم درگاه بانک متصل هستش مشکلی از طرف بانک نیست .

آیا nusoap که توی فریر لود میشه با اونی که توی lib ماژول درگاه بانک ملت هست فرق داره ؟

کسی تاحالا این مشکل رو داشته ؟
ممنون میشم اگر کسی راهنمایی کنه.
AvalinHost
October 14th, 2014, 12:57
سلام
در سرور دایرکت ادمین پورت 8080 باز هست؟

AriyanPayamak
October 14th, 2014, 13:03
8080 باید باز باشه .
Freer مشکلی توی پرداخت نداره ، روی هاست دایرکت ولی WHMCS که نصب کردم روی نسخه های دیگه هم چک کردم باز همون صفحه سفید میاد.

parax
October 14th, 2014, 15:38
سلام
چک کنید ببنید که curl کامپایل شده
احتمالا مشکل از اون باشه

nginxweb
October 14th, 2014, 15:50
درود

دوست من اگر مازولتون قدیمی هستش باید حتما php 5.2 استفاده کنید چون در ورزن های بالاتر کار نخواهد کرد

با تغییر php به 5.2 مشکلتون حل میگردد

ضمنا با فعال کردن قابلیت php notice میتوانید در صفحه ای که سفید هستش ارور مربوطه را مشاهده کنید

ارادت
:53: