توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ندادن بک اپ توسط هاستینگ
mahdibt52
October 13th, 2014, 16:18
با سلام دوستان اطلاع دارن که کدوم سایت منظورمه که هیچ وقت بک اپ نمیده ما بعد از زدن 4 صد تا تیکت گفتن که بک اپ گرفتینم تو فولدر home هستش رفتیم دیدم بله هستش اما ایشون دسترسی واسه دانلود به یوزر ما ندادن و تیکت هارم جواب نمیدن بنظرتون چیکار کنم؟
yastheme
October 13th, 2014, 16:37
معمولا وقتی فول بک آپ ساخته میشه سطح دسترسیش 600 هست, از تو فایل منیجر پرمیژن اونو افزایش بدید
mahdibt52
October 13th, 2014, 16:38
معمولا وقتی فول بک آپ ساخته میشه سطح دسترسیش 600 هست, از تو فایل منیجر پرمیژن اونو افزایش بدید
بخاط این که از سرور اصلی به یوزر ما دسترسی ندادن واسه این فرمت فایل هرچقدر دسترسی رو عوض میکنیم دوباره بر میگرده به حالت اول!
iranwhsrver
October 13th, 2014, 16:43
میتونید انتقالش بدید به public-home ??
اگ میتونید انتقالش بدید سطح دسترسیشو بذارید رو 755 دانلود میشه اگ دیدی بازم سطح دسترسی تغییر کردش انتقال دادی به پوشه home روش دابل کلیلک بکن دانلود میشه..فقط هاستتو نبندش..راه حل دیگه نیستش واس دانلودش
اگ میتونید انتقالش بدید سطح دسترسیشو بذارید رو 755 دانلود میشه اگ دیدی بازم سطح دسترسی تغییر کردش انتقال دادی به پوشه home روش دابل کلیلک بکن دانلود میشه..فقط هاستتو نبندش..راه حل دیگه نیستش واس دانلودش
همه این کارا رو کردم نشد
Sent from my iPad using Tapatalk
mahdibt52
October 13th, 2014, 16:47
شما که اکسز داری یه فول بک آپ بگیرید خودتون دیگه.
اگه منظورتون از سی پنل هست اون قسمت بک اپ ویزارد رو بستن
لطفا راهنمایی کنید من فایل ها و دیتا بیس رو دانلود کردم اما هرچقدر امتحان میکنم رو لوکال بالا نمیاره
irsrev
October 13th, 2014, 17:38
لطفا راهنمایی کنید من فایل ها و دیتا بیس رو دانلود کردم اما هرچقدر امتحان میکنم رو لوکال بالا نمیاره
درود
در دیتابیس و فایل کانفیگ اطلاعات را ویرایش کرده اید. مثلا یوزر و پسورد دیتابیس و اطلاعات دامنه و ... را برای حالت localhost
موفق باشید
pardishosting
October 13th, 2014, 22:10
بعضی وقت ها owner فایل بک آپ root می شه و قابل تغییر از سوی کاربر نیست.
با FTP می تونید دانلود کنید.
Azarin Web
October 13th, 2014, 22:46
public_html !
اگه منظورتون از سی پنل هست اون قسمت بک اپ ویزارد رو بستن
با بکاپ ویزارد کاری ندارید ، آیا به فایل منیجر دسترسی دارید؟ سطح دسترسی فایل بکاپ را نمیتوانید به 755 تغییر دهید؟ اگر هاستینگ به هیچ وجه همکاری نمیکند پیشنهاد میکنم اسم شرکت را ذکر کنید اینجا ، یا اطلاعات هاستتان را برای بنده پ.خ کنید شاید بتوانم کمکی بکنم.
میزبانتان انشالله که همکاری کنند و فایل را به شما تقدیم کنند.
mahdibt52
October 14th, 2014, 01:05
ممنون از دوستان وقتی بک اپ دستی میگیرم رو لوکال میخوام را بندازم واسه تست این ارور رو میده دسترسی دیتا بیس رو هم درست کردم اما این ارور رو میده
Server error!The server encountered an internal error and was unable to complete your request. Either the server is overloaded or there was an error in a CGI script.
If you think this is a server error, please contact the webmaster (postmaster@localhost).
Error 500
majid1f
October 14th, 2014, 01:12
ممنون از دوستان وقتی بک اپ دستی میگیرم رو لوکال میخوام را بندازم واسه تست این ارور رو میده دسترسی دیتا بیس رو هم درست کردم اما این ارور رو میده
Server error!
The server encountered an internal error and was unable to complete your request. Either the server is overloaded or there was an error in a CGI script.
If you think this is a server error, please contact the webmaster.
Error 500
سایتت cms وردپرس یا جوملا نیست؟
نصب کن:
https://www.akeebabackup.com
در نسخه pro با کرون جاب می تونی ست کنی بک آپ بگیره به صورت زمان بندی ، بک آپ را با ftp به سرور دیگه انتقال بده ، بطور خودکار به گوگل درایو و دراپ باکس انتقال بده ...
نسخه معمولی و رایگان هم بعد از گرفتن بک آپ دستی دانلود می کنی..
mahdibt52
October 14th, 2014, 01:13
سایتت cms وردپرس یا جوملا نیست؟
نصب کن:
https://www.akeebabackup.com
در نسخه pro با کرون جاب می تونی ست کنی بک آپ بگیره به صورت زمان بندی ، بک آپ را با ftp به سرور دیگه انتقال بده ، بطور خودکار به گوگل درایو و دراپ باکس انتقال بده ...
نسخه معمولی و رایگان هم بعد از گرفتن بک آپ دستی دانلود می کنی..
سایت ورد پرس هستش
mahdiazarnia
October 14th, 2014, 01:18
سایت ورد پرس هستش
می خواهید هاستتون عوض کنید ؟
اگر بله که از جایی که خرید می کنید ، بگید خودشون بصورت دستی هم که شده براتون انتقال میدن
اگر مورد مورد دیگه ای هست که باید خودتون بصورت دستی انتقال بدید
البته ممکنه memtype .gz بسته باشه رو سرورتون ، شما پسوند فایل رو از فایل منیجرتون عوش کنید به عیر تغییر دسترسی ببینید اکی میشه
majid1f
October 14th, 2014, 01:27
سایت ورد پرس هستش
نصب کن akeeba شاهکاره. من برای جوملا استفاده می کنم فکر کنم برای وردپرس هم همین کیفیت را داره.
موقع بک آپ فقط یکم به سرور فشار میاره ولی خیلی بهتره بک آپ cpanel یا directadmin هست چراکه مستقل از سیستم عامل و کنترل پنل بک آپ می ده، یعنی خروجی یک فایل zip مانند بسته ی عادی وردپرس یا جوملا هست و به سادگی مثل یک جوملا یا وردپرس عادی قادر به نصب هستی
mahdibt52
October 14th, 2014, 01:29
نصب کن akeeba شاهکاره. من برای جوملا استفاده می کنم فکر کنم برای وردپرس هم همین کیفیت را داره.
موقع بک آپ فقط یکم به سرور فشار میاره ولی خیلی بهتره بک آپ cpanel یا directadmin هست چراکه مستقل از سیستم عامل و کنترل پنل بک آپ می ده، یعنی خروجی یک فایل zip مانند بسته ی عادی وردپرس یا جوملا هست و به سادگی مثل یک جوملا یا وردپرس عادی قادر به نصب هستی
نسخه جوملا به راحتی قابل دانلود هست ولی واسه وردپرس باید عضو بشی که چهل یورو نوشته باید پرداخت بشه
GOD
October 15th, 2014, 15:08
مهندس های عزیز و گرامی
درصورتی که راهکار عملی و کاربردی برای حل مشکل این کاربر دارید توی تاپیک شرکت کنید.
بخش اموزشی جای گذاشتن عکس از تیکت و نظر دادن در مورد شرکت های مختلف نیست
birmusical
October 18th, 2014, 19:06
اگه تمام قسمت های دیتابیس رو با دقت انجام بدید فکر نکم مشکلی پیش بیاد!
بقیه اطلاعاتو هم دستی دانلود کنبد دیگه
mojiz
October 20th, 2014, 23:20
آقا فول بک آپ چیز خاصی نیست که
فایلها تو زیپ کن
دیتابیس ت رو اکسپرت کن تمومه
فقط برای زیپ کردن باید جا خالی داشته باشی
یوزر پس رو برای من پخ کن من برات انجام بدم