توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ثبت نشدن دامین
reza0071
October 13th, 2014, 15:37
سلام دوستان
بنده قصد ثبت یه دامین رو دارم که متاسفانه با گذشت زمان یکسال و 5 روز از انقضاش هنوز نمیشه ثبتش کرد میشه لطفا راهنمایی کنید چقد دیگه باید صبر کنم؟
23188
birmusical
October 13th, 2014, 22:02
این اتفاق برای منم افتاده. 28 روز از انقضای دامین میگذره اما هنوز نمیشه ثبت کرد!
دامنه ir هست. چقدر باید منتظر بمونم؟
ممنون میشم بنده رو هم راهنمایی بفرمایید اگه اطلاع دارین
reza0071
October 14th, 2014, 01:46
این اتفاق برای منم افتاده. 28 روز از انقضای دامین میگذره اما هنوز نمیشه ثبت کرد!
دامنه ir هست. چقدر باید منتظر بمونم؟
ممنون میشم بنده رو هم راهنمایی بفرمایید اگه اطلاع دارین
دامین آی ار فک کنم یه ماه یا سه ماه بعد از انقضا نمیشه ثبتش کرد بعد اکه طرف توی این مدتم تمدیدش نکرد ازاد میشه.
birmusical
October 14th, 2014, 14:05
دامین آی ار فک کنم یه ماه یا سه ماه بعد از انقضا نمیشه ثبتش کرد بعد اکه طرف توی این مدتم تمدیدش نکرد ازاد میشه.
ممنون از شما
بعد از اینکه انقضای دامین بگذره به حالت تعلیق در میاد یا اینکه میشه تو این مدت هم ازش استفاده کرد؟ ( منظورم همون بازه 1 ماه تا 3 ماه )
shivahost
October 14th, 2014, 18:25
سلام دوستان
بنده قصد ثبت یه دامین رو دارم که متاسفانه با گذشت زمان یکسال و 5 روز از انقضاش هنوز نمیشه ثبتش کرد میشه لطفا راهنمایی کنید چقد دیگه باید صبر کنم؟
بعد از اینکه انقضای دامین بگذره به حالت تعلیق در میاد یا اینکه میشه تو این مدت هم ازش استفاده کرد؟ ( منظورم همون بازه 1 ماه تا 3 ماه )
درود
همونطور که سایر دوستان گفتم 70تا 90 روز قابل تمدید نیست برای شخص جدید توی این بازه دامنه غیر فعال میشه ولی پس از گذشت 30روز ملزم به پرداخت جریمه میشود
parax
October 14th, 2014, 18:39
سلام
نا 2 ماه بعد از انقضا میتونید اقدام به ثبت کنید