توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نصب ماشین مجازی روی سرور هتزنر
jzd
October 13th, 2014, 13:29
سلام دوستان عزیز
من یک سرور dedicate از هتزنر آلمان گرفتم و esxi رو هم روش نصب کردم.حالا میخوام که یک ماشین به اون اضافه کنم .برای این کار باید چه کنم؟منظورم اینه که اون ماشین مجازیه باید از کجا boot بشه؟فایل iso سیستم عامل رو چه جوری باید به esxi معرفی کنم تا بتونم ازش برای نصب ماشینم استفاده کنم.؟
farsistar
October 13th, 2014, 14:12
دوست گرامی با کمی جست و جو به پاسخ خود میرسید
آموزش های زیادی در این مورد در انجمن ارسال شده است
ServerDL.com
October 13th, 2014, 14:48
می خواهید تمپلیت بیارید بالا یا با ایزو نصب کنید ؟
ابتدا باید ایزو رو آپلود کنید و بعد مونت کنید
AbtinServer
October 13th, 2014, 15:21
البته چیز بسیار سادهای است ولی خوب به زبان ساده براتون توضییح میدم مشکلی بود اعلام کنید.
روی ای پی اصلی سرور کلیک نمایید. ctrl + N را بزنید تا مراحل ساخت ماشین آغاز گردد.
در ابتدا تیک custom را زده و یک اسم تایپ نمایید. سپس هارد را انتخاب نمایید اگر بیش از یک هارد دارید. در مرحله بعد نوع سیستم عامل و بعد اندازه رم و تعداد هسته سی پی یو سرور و چند تا مرحله را که رد کنید اندازه حجم هارد و در مرحله بعدش گزینه IDE را انتخاب میکنید در مرحله آخر هم تیک ادیت رو میزنید و ایزور رو مانت می نمایید.
تمام شد حالا ماشین را روشن کنید و مراحل ستاپ را ادامه دهید.....
موفق باشید
jzd
October 15th, 2014, 13:02
ممنون از پاسخ شما ولی منظور من اصلا این نبود.ساخت ماشین مجازی رو که میدونستم.سرور تو آلمانه و من موقع ستاپ ماشین مجازی از کجا باید سیستم عامل رو به اون attach کنم تا نصب بشه؟
البته جواب سوالمو پیدا کردم.اومدم ssh مربوط به esx رو فعال کردم . بعد با دستورات سیستم عامل دانلود کردم و اون رو تو یکی از datastoreها قرار دادم و در نهایت ماشینم رو بالا اوردم.
ممنون از شما بابت پاسخی که گذاشتید.
parax
October 15th, 2014, 13:41
سلام
در تکمیل باید بگم نیازی نیست از ssh استفاده کنید
با خود vsphere هم میتونید بصورت مستقیم فایل ها رو در دیتااستور اپلود کنید
Mr.Te0
October 15th, 2014, 13:52
ممنون از پاسخ شما ولی منظور من اصلا این نبود.ساخت ماشین مجازی رو که میدونستم.سرور تو آلمانه و من موقع ستاپ ماشین مجازی از کجا باید سیستم عامل رو به اون attach کنم تا نصب بشه؟
البته جواب سوالمو پیدا کردم.اومدم ssh مربوط به esx رو فعال کردم . بعد با دستورات سیستم عامل دانلود کردم و اون رو تو یکی از datastoreها قرار دادم و در نهایت ماشینم رو بالا اوردم.
ممنون از شما بابت پاسخی که گذاشتید.
سیستم عامل ها ابتدا باید روی هارد اصلی سرور باشند تا بتوان به عنوان ایزو از انها درمراحل نصب کمک گرفت.
به راحتی از تب Summary درایو مورد نظر را انتخاب کنید و از طریق گزینه Upload میتونید ایزو را اپلود کرده و در نصب از ان استفاده کنید.