توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال در مورد وبلاگدهی
Admin-D
October 12th, 2014, 01:05
ببخشید
میشه بدونم
مثلا رزبلاگ چه امکاناتی داشته که تونسته به این رتبه برسه؟ و مثلا بلاگفا نداشته؟
و یه سوال دیگه
اگه یه سیستم 100 هزار تا وبلاگ داشته باشه چقدر فضا میخواد؟
viva
October 12th, 2014, 01:12
بلاگفا بزرگترین وبلاگدهی فارسی هست و بیش یک میلیون وبلاگ داره :-$
بریا اینکارهای باید میلیونی خرج بکنی و سرور بگیری
jahromweb
October 12th, 2014, 01:22
دوست عزیز بحث فضا نیست! بحث منابع رم و cpu هست!
و البته پورت و ...
درضمن باید اختصاصی طراحی کنید تا کاربر جذب بشه
اگر بخواید قوی شروع کنید حداقل یک ex40 هتزنر نیاز دارید
راه اسونی نیست
besthosti.com
October 12th, 2014, 01:40
شما میبایست بسیار باتجربه و حساب شده کار کنید تا به اون مقدار برسید ولی برای شروع داشتن تبلیغات بسیار مناسب و همچنین داشتن قالب های سئو و سبک و شیک و داشتن سرور قدرتمند از ملزومات شروع یک سیستم وبلاگ قدرتمند است.
Admin-D
October 12th, 2014, 13:16
تشکر از همه دوستان
من میخوام روی یه موضوع خاص تمرکز کنم نمیخوام مثل بلاگفا باشه ، برای یه موضوع خاص میخوام
فقط میخواستم ببینم برای شروع میشه مثلا از سرور مجازی هاست دی ال استفاده کنم؟
فکر میکنید اگه معروف شد و کلی وبلاگ مثلا 10000 تا ایجاد شد ماهی چند خرج سرور میشه؟
دارم سبک سنگین میکنم
rezaonline.net
October 12th, 2014, 13:29
هزینه اسکریپت یه چیزی در حد بلاگفا 8 تا 12 تومن
هزینه سرور هم برای شروع ماه اول میتونید ماهی 100ت یه سرور مجازی معمولی بگیرید زمانی هم به 10هزار کاربر فعال برسید مطمئنا هر کاربر اگر دارای صد پست باشه جمعا یک میلیون رکورد میشه که نسبتا زیاد نیست .
میشه گفت ده هزار کاربر فعال رو ماهی یک تا دو تومن یه سرور معمولی بازم جوابگو هست .
ولی مصرف و بهینه بودن اسکریپت هم ملاک هست .
- - - Updated - - -
هزینه سرور هم برای شروع ماه اول میتونید ماهی 100ت یه سرور مجازی معمولی بگیرید زمانی هم به 10هزار کاربر فعال برسید مطمئنا هر کاربر اگر دارای صد پست باشه جمعا یک میلیون رکورد میشه که نسبتا زیاد نیست .
میشه گفت ده هزار کاربر فعال رو ماهی یک تا دو تومن یه سرور معمولی بازم جوابگو هست .
Admin-D
October 12th, 2014, 13:42
- - - Updated - - -
اسکریپت رو میخوام از pars20 بگیرم دو میلیون و خورده میشه
فقط مرددهستم که هزینه سرور سال اول چقدر میشه
همچنین در آینده چقدر میشه
اگه تعداد کاربرا افزایش پیدا نکنه ثابت میمونه؟
hamid53214
October 12th, 2014, 18:50
با سلام
اگه اسکریپت بهینه باشه میتونید بازدید خوبی رو به صورت ارزان با وبلاگها داشته باشید
مثلا با 10000 وبلاگ که هر کدام 200 مطلب دارند میتوانید روزانه یک میلیون بازدید داشته باشید که برای تبلیغات آن درامدی در حدود چند میلیون تومان برای شما خواهد داشت.
این میزان وبلاگ و بازدید با یک سرور قابل دسترسی است.
و به هر میزان که تعداد وبلاگها و یا حجم سرور افزایش یابد با مدیریت صحیح منابع میتونید درامد خوبی داشته باشید.
برای شروع میتوانید از یک سرور اختصاصی ارزان شروع کنید و در صورت کمبود منابع انتقال دهید
در حین افزایش بازدید به فکر تامین منابع از طریق تبلیغات باشید. همچنین میتوانید سرویس های پولی ارزان مانند رزبلاگ ارائه کنید
talait
October 12th, 2014, 19:26
دوست عزیز اول به همه باید یک تیم چند نفره اون هم از کسانی که درس و... کارشون اینه که به سختی گیر میاد و اگرم بیاد حقوق بالایی میخواد
دوم هم باید کار اختصاصی باشه مثل رزبلاگ
سرور هم که باید میلیونی خرج کنید
و در کل باید سرمایه بالایی داشته باشید البته بعدا دو برابر در میاد
Admin-D
October 12th, 2014, 21:58
اسکریپت خوب دارم دیگه در مورد برنامه نویسی و اسکریپت نگین
فقط تنها مشکلم اینه که میخوام مثلا تا دوسال اول اصلا تبلیغات نذارم که رقابتی بشه
فقط میخوام الان سبک سنگین کنم اگه بازدیدها بیار زیاد شد سرور و فضا چقدر میخواد
مثلا فرض بگیرید یه سرور با این مشخصات میتونه جواب دو سال رو بده، درصورتی که 100هزارتا وبلاگ با 100 تا پست و با 30 هزار بازدید یکتا در روز رو بده؟
فضا مثلا 60 GB
پهنای باند 500
پردازنده 1 Core یک دهم گیگاهرتز؟
lvloh3en
October 12th, 2014, 22:02
فقط تنها مشکلم اینه که میخوام مثلا تا دوسال اول اصلا تبلیغات نذارم که رقابتی بشه
مثلا فرض بگیرید یه سرور با این مشخصات میتونه جواب دو سال رو بده، درصورتی که 100هزارتا وبلاگ با 100 تا پست و با 30 هزار بازدید یکتا در روز رو بده؟
فضا مثلا 60 GB
پهنای باند 500
بله جواب میده
jahromweb
October 12th, 2014, 22:15
خیر دوست عزیز!
این منابعی که شما گفتید (که البته cpu رو اشتباه گفتید احتمالا 1 گیگاهرتز میخواستید بگید) بسیار کم هست
بهتر بگم این ها رو میشه روی یک وی پی اس 20 -50 تومنی داشت
به این سادگی ها هم نیست
----
در ضمن 100 هزار وبلاگ شوخی نیست! شما در طی دوسال 2000 تا فعال هم داشته باشید باید روزی 10 بار خدارا شکر کنید
----
درضمن :
الان میشه با سالی 15 تومن هم سایت زد! یعنی ماهی 1500 تومن هم نیمشه ، یه شام هم نمیشه باهاش خورد!
100 مگ دایرکت ادمین 7000 تومن
یک دامین ای ار نهایتا 5000 تومن
اگر هم نصب وردپرس بلد نباشی خیلی از میزبان ها براتون نصب میکنن ، یکی از بچه های همین جا هم با 3 تومن نصب میکنه!
شد 15000 تومن
----
حالا چرا ملت وبلاگ بزنن؟
hamid53214
October 12th, 2014, 22:28
فضا مثلا 60 GB
پهنای باند 500
بهتره با یه سرور از هاست دی ال شروع کنید و در صورت لزوم ارتقا بدید
بهتره سرور اختصاصی باشه ولی شاید تا یه سال با سرور مجازی هم کارتون بشه
Admin-D
October 12th, 2014, 23:04
خیر دوست عزیز!
این منابعی که شما گفتید (که البته cpu رو اشتباه گفتید احتمالا 1 گیگاهرتز میخواستید بگید) بسیار کم هست
بهتر بگم این ها رو میشه روی یک وی پی اس 20 -50 تومنی داشت
به این سادگی ها هم نیست
----
در ضمن 100 هزار وبلاگ شوخی نیست! شما در طی دوسال 2000 تا فعال هم داشته باشید باید روزی 10 بار خدارا شکر کنید
----
درضمن :
الان میشه با سالی 15 تومن هم سایت زد! یعنی ماهی 1500 تومن هم نیمشه ، یه شام هم نمیشه باهاش خورد!
اگر هم نصب وردپرس بلد نباشی خیلی از میزبان ها براتون نصب میکنن ، یکی از بچه های همین جا هم با 3 تومن نصب میکنه!
شد 15000 تومن
----
حالا چرا ملت وبلاگ بزنن؟
خواهش میکنم خارج از موضوع صحبت نکنید
اگه دلیل کارمو میگفتم احتمالا پیش خودت میگفتی چرا به ذهن خودم نرسید
میگم که وبلاگ خاص هست مطمئن باش به خاطر رقابتی بودنش پیشرفت میکنه
فقط در مورد این صحبت کنید که چه سروری لازمه و درآینده چقدر میشه مثلا تا 5 سال نخوام تلیغات بگذارم و بذارم به حال خودش باشه
- - - Updated - - -
شد 15000 تومن
----
حالا چرا ملت وبلاگ بزنن؟
پس الان باید بلاگفا ببنده بره دنبال کارش ولی نمیدونم چرا سایت سومه بعد گوگل و یاهو توی ایران
خیلی ها دانش همچین کاری ندارن خیلی ها هم رایگان بودن براشون مهمه اونم ماها ...
shazo
October 13th, 2014, 00:03
بلاگفا چون خیلی سادست و اولی بوده این همه بالا اومده
Admin-D
October 13th, 2014, 02:37
بلاگفا چون خیلی سادست و اولی بوده این همه بالا اومده
حوب چرا اونایی که توش هستن نمیرن بکننش وبسایت
بیخیال این بحثا بشید
- - - Updated - - -
یه سرور با این مشخصات میتونه جواب دو سال رو بده، درصورتی که 100هزارتا وبلاگ با 100 تا پست و با 30 هزار بازدید یکتا در روز رو بده؟
فضا مثلا 60 GB
پهنای باند 500
پردازنده 1 Core یک دهم گیگاهرتز
میخوام مثلا تا 5 سال اصلا تبلیغ نگیرم
تا پنج سال جواب میده؟
majid1f
October 13th, 2014, 12:31
یک سرور مجازی (1-2 گیگ رم - 1 گیگا هرتز) تا مدت ها جواب می ده . مصرف دقیق منابع را طراح اسکریپت می تونه براود کنه. مصرف منابع بسته به زبان برنامه نویسی ، پایگاه داده، ساختار برنامه نویسی ...
و قطعا تعداد بازدید . همه ی این ها را طراح اسکریپت دقیق می گه.
(دوست دارم ایده شما را بعد از اجرایی شدن بدونم. چون تقریبا 99% ایده ها اجاره شدن یا حداقل به صورت متوسط و نه سطح بالا اجرایی شدن)
ولی دوستان درست گفتن هزینه ی سرور ، اسکریپت و... در مقابل تبلیغات خیلی جزیی حساب می شه.
Admin-D
October 13th, 2014, 12:52
یک سرور مجازی (1-2 گیگ رم - 1 گیگا هرتز) تا مدت ها جواب می ده . مصرف دقیق منابع را طراح اسکریپت می تونه براود کنه. مصرف منابع بسته به زبان برنامه نویسی ، پایگاه داده، ساختار برنامه نویسی ...
و قطعا تعداد بازدید . همه ی این ها را طراح اسکریپت دقیق می گه.
(دوست دارم ایده شما را بعد از اجرایی شدن بدونم. چون تقریبا 99% ایده ها اجاره شدن یا حداقل به صورت متوسط و نه سطح بالا اجرایی شدن)
ولی دوستان درست گفتن هزینه ی سرور ، اسکریپت و... در مقابل تبلیغات خیلی جزیی حساب می شه.
ایده عالیه
منم دوست دارم بگم ولی نمیتونم بیشتر نگران هزینه هاش هستم
حداقل ماهی 2 از درآمد تبلیغات خواهد داشت
jahromweb
October 13th, 2014, 12:54
اگر ناراحتتون کردم عذر میخوام
پیشنهاد میدم از سرور داخل استفاده کنید
چون سرعت بالایی داره از ایران و خودش باعث افزایش رضایت مندی کاربر میشه
درضمن روی سبک بودن بخش مدیریت کارکنید
برای استارت کار :
پلن 2 یا 3 میتونه خوب باشه:
HostDL - هاست دی ال - تعرفه سرور مجازی داخل ایران (http://hostdl.com/vps-prices.php)
درضمن حرفی که در صفحه اول زدم منظورم برای تعداد خیلی بالا وبلاگ بود اما برای شروع این موردی که الان گفتم خوبه
درضمن روی کانفیگ سرور هم کار کنید تا منابع به هدر نرود
موفق و پیروز باشید
Admin-D
October 13th, 2014, 13:03
اگر ناراحتتون کردم عذر میخوام
پیشنهاد میدم از سرور داخل استفاده کنید
چون سرعت بالایی داره از ایران و خودش باعث افزایش رضایت مندی کاربر میشه
درضمن روی سبک بودن بخش مدیریت کارکنید
برای استارت کار :
پلن 2 یا 3 میتونه خوب باشه:
HostDL - هاست دی ال - تعرفه سرور مجازی داخل ایران (http://hostdl.com/vps-prices.php)
درضمن حرفی که در صفحه اول زدم منظورم برای تعداد خیلی بالا وبلاگ بود اما برای شروع این موردی که الان گفتم خوبه
درضمن روی کانفیگ سرور هم کار کنید تا منابع به هدر نرود
موفق و پیروز باشید
نه این چه حرفیه
من اگه بد حرف زدم ببخشید
انجمن جای گفتگو و شنیدن نظراته ، حق هر کسی هم هست که به هر تاپیکی که دوست دارم جواب بده و نظراتش رو بگه، من اصلا ناراحت نشدم
کاش میشد هر چی که به ذهنتون میرسه بگید باور کنید اینها همش میشه استفاده کردن از تجربه
jahromweb
October 13th, 2014, 13:30
ممنون سعی میکنم تا جایی که بیتونم کمک کنم بازم ببخشید
چند سوال:
1)ایا میخواهید فضایی را به کاربران برای اپلود فایل اختصاص دهید؟
2)ایا قصد دارید بخشی از امکانات را به صورت vip و با پرداخت هزینه در اختیار کاربران بگذارید؟
3)اجازه پارک دامنه دلخواه؟
----
یه پیشنهاد:
یک جور کار کنید که کاربر ازادی داشته باشه و توی قفس نباشه
یعنی بشه یک سری تغییرات رو داد
حتی پلاگین برای این سیستم نوشت(مثل وردپرس)
بهتر بگم: هم ساده باشه تا کاربران اماتور رو راضی کنه ، هم حرفه ای و انعطاف پذر باشه تا کاربران حرفه ای هم ازش لذت ببرن
---
یه ایده خوب هم دارم که البته دردسر داره اما الان میتونه موثر باشه
- - - Updated - - -
خواستید اونم میگم
majid1f
October 13th, 2014, 13:41
ایده عالیه
منم دوست دارم بگم ولی نمیتونم بیشتر نگران هزینه هاش هستم
حداقل ماهی 2 از درآمد تبلیغات خواهد داشت
منم منظورم همین هست ایده اگه هست نباید باز بشه... فقط گفتم بعد از اجرایی شدن اطلاع بدید.
ضعف ها و قوت های ایده های دیگه را بررسی کنید : مثل نی نی بلاگ،بلاگ دانشجویان، ...
blog.ir
rezaonline.net
October 13th, 2014, 14:47
یه مشکلی هم که ممکنه بهش برخورید اینه که هر کسی توی سرویس شما وبلاگ بسازه و مطالب 30یا30 بنویسه شما مسئولش هستید و بعید نیست زود پاتون به دادگاه باز بشه .
در اصل شما مسئول تولید هر گونه محتوایی برروی دامنه تون هستید و هزار بار هم توضیح بدید به قاضی باز شما مسئولید :)
پس باید قوانین خاص بذارید ، وبلاگهایی اینطوری هم مسدود کنید
- - - Updated - - -
یه مشکلی هم که ممکنه بهش برخورید اینه که هر کسی توی سرویس شما وبلاگ بسازه و مطالب 30یا30 بنویسه شما مسئولش هستید و بعید نیست زود پاتون به دادگاه باز بشه .
در اصل شما مسئول تولید هر گونه محتوایی برروی دامنه تون هستید و هزار بار هم توضیح بدید به قاضی باز شما مسئولید :)
پس باید قوانین خاص بذارید ، وبلاگهایی اینطوری هم مسدود کنید
viva
October 13th, 2014, 16:57
ممنون سعی میکنم تا جایی که بیتونم کمک کنم بازم ببخشید
چند سوال:
1)ایا میخواهید فضایی را به کاربران برای اپلود فایل اختصاص دهید؟
2)ایا قصد دارید بخشی از امکانات را به صورت vip و با پرداخت هزینه در اختیار کاربران بگذارید؟
3)اجازه پارک دامنه دلخواه؟
----
یه پیشنهاد:
یک جور کار کنید که کاربر ازادی داشته باشه و توی قفس نباشه
یعنی بشه یک سری تغییرات رو داد
حتی پلاگین برای این سیستم نوشت(مثل وردپرس)
بهتر بگم: هم ساده باشه تا کاربران اماتور رو راضی کنه ، هم حرفه ای و انعطاف پذر باشه تا کاربران حرفه ای هم ازش لذت ببرن
---
یه ایده خوب هم دارم که البته دردسر داره اما الان میتونه موثر باشه
- - - Updated - - -
خواستید اونم میگم
ایده تون هم مثل نظرات دیگه باشه که نور علی نوره :)