توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : تبدیل تمپلیت kvm به vmware
mamadletsgo
October 11th, 2014, 20:37
سلام دوستان
کسی میدونه چطور میشه تمپلیت kvm رو به ovf برای وی ام ور تبدیل کرد؟
اگه کسی راهی میدونه ممنون میشم راهنمایی کنه
باتشکر
hassanshaikhi
October 11th, 2014, 21:30
به ovf نمیشه تبدیل کرد چون مخصوص vmware هست. اما فایل هارد رو میتونید تبدیل به vmdk کنید
اینو امتحان کنید
qemu-img convert -f raw disk-image.img -O vmdk disk-image.vmdk
بجای disk-image اسم فایل هارد خودتون رو بنویسید
Yas-Host
October 11th, 2014, 23:39
به ovf نمیشه تبدیل کرد چون مخصوص vmware هست. اما فایل هارد رو میتونید تبدیل به vmdk کنید
اینو امتحان کنید
qemu-img convert -f raw disk-image.img -O vmdk disk-image.vmdk
بجای disk-image اسم فایل هارد خودتون رو بنویسید
دستور فوق جوابگو نخواهد بود.
دلایل آن بعد از اضافه کردن vmdk به ماشین مجازی در vmware کامل مشهود می باشد که سرور بوت نمی شود !
hassanshaikhi
October 12th, 2014, 02:00
دستور فوق جوابگو نخواهد بود.
دلایل آن بعد از اضافه کردن vmdk به ماشین مجازی در vmware کامل مشهود می باشد که سرور بوت نمی شود !
دستور فوق هیچ گونه مشکلی ندارد و دستور استاندارد هست و کاملا تست شده.
اگه برای شما کار نکرده دلیل بر این نیست که دستور جوابگو نیست احتمالا در اجرای دستور دقت نکردید یا فایل هاردتون مشکل داشته یا چیز دیگر.
یک سال پیش توسط بنده تست شده و بدون هیچ مشکلی بوت شد. سیستم عامل مورد نظر هم CentOS بود.
و همینطور تبدیل vmdk به raw هم بدون مشکل بوت شد.
ccirco
October 23rd, 2014, 20:26
من هم در مورد تبدیل عکس این مورد سوال دارم
تبدیل تمپلیت vmware به kvm
hassanshaikhi
October 23rd, 2014, 20:33
از این دستور برای تبدیل هارد استفاده کنید. اگه ovf دارید اول با برنامه ای مثل winrar فایل هاردش رو اکسترکت کنید
qemu-img convert -f vmdk disk-image.vmdk -O raw disk-image.img
به جای disk-image اسم فایل هارد خودتون رو جایگزین کنید.
فقط این روش برای میکروتیک جوابگو نیست چونکه بعد از تبدیل software id عوض میشه و لایسنس میکروتیک ازبین میره.
ehsaan
November 12th, 2014, 08:23
از این دستور برای تبدیل هارد استفاده کنید. اگه ovf دارید اول با برنامه ای مثل winrar فایل هاردش رو اکسترکت کنید
qemu-img convert -f vmdk disk-image.vmdk -O raw disk-image.img
به جای disk-image اسم فایل هارد خودتون رو جایگزین کنید.
فقط این روش برای میکروتیک جوابگو نیست چونکه بعد از تبدیل software id عوض میشه و لایسنس میکروتیک ازبین میره.
سلام
میشه کمی بیشتر توضیح بدید؟
این دستور رو کجا و در چه محیطی باید زد ؟
الان من یک ایمیج دارم میخوام تو vmware قابل استفاده باشه. و ایمیج رو روی سرور ویندوز دارم الان.
hassanshaikhi
November 12th, 2014, 08:26
سلام
میشه کمی بیشتر توضیح بدید؟
این دستور رو کجا و در چه محیطی باید زد ؟
الان من یک ایمیج دارم میخوام تو vmware قابل استفاده باشه. و ایمیج رو روی سرور ویندوز دارم الان.
ایمیج که دارید مربوط به مجازی ساز kvm هست؟
ehsaan
November 12th, 2014, 08:27
ایمیج که دارید مربوط به مجازی ساز kvm هست؟
بله .
البته به دلیل این که این پست رو دیدم و متوجه شدم که میشه تبدیل کرد قراره امروز ایمیج رو بگیرم. الان ندارمش.
hassanshaikhi
November 12th, 2014, 08:37
بله .
البته به دلیل این که این پست رو دیدم و متوجه شدم که میشه تبدیل کرد قراره امروز ایمیج رو بگیرم. الان ندارمش.
به فرض اسم ایمج ehsaan.img هست.اول این فایل رو کپی میکنید توی سرور kvm اگه از قبل نباشه. واسه کپی کردن هم میتونید از winscp استفاده کنید هم یه جا آپلود کنید که لینک مستقیم باشه بعد با دستور wget دانلودش کنید.
بعد با putty به سرور kvm وصل میشد و به اون آدرسی که کپی کردید میرید و این دستور رو وارد میکنید
به فرض توی پوشه usr/ کپی کردید
cd /usr
qemu-img convert -f raw ehsaan.img -O vmdk ehsaan.vmdk
با توجه به حجم فایل کمی طول میکشه. بعد فایل ehsaan.vmdk رو توی سرور vmware کپی میکنید و به عنوان هارد یه vps استفاده میکنید.
ehsaan
November 12th, 2014, 08:39
به فرض اسم ایمج ehsaan.img هست.اول این فایل رو کپی میکنید توی سرور kvm اگه از قبل نباشه. واسه کپی کردن هم میتونید از winscp استفاده کنید هم یه جا آپلود کنید که لینک مستقیم باشه بعد با دستور wget دانلودش کنید.
بعد با putty به سرور kvm وصل میشد و به اون آدرسی که کپی کردید میرید و این دستور رو وارد میکنید
به فرض توی پوشه usr/ کپی کردید
cd /usr
qemu-img convert -f raw ehsaan.img -O vmdk ehsaan.vmdk
با توجه به حجم فایل کمی طول میکشه. بعد فایل ehsaan.vmdk رو توی سرور vmware کپی میکنید و به عنوان هارد یه vps استفاده میکنید.
ممنون. خیلی خوب، کامل و ساده توضیح دادید. :53: