توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سرور اختصاصی برای تورنت
yaghi
October 11th, 2014, 19:24
سلام
لطفا ارزون ترین و با کیفیت ترین سروری که مشخصات زیرُ داشته باشه پیشنهاد بدید !
۱− رم و cpu زیادی احتیاج ندارم.
۲− سرعت ۱گیگابایت تضمینی یا ۱ گیگابیتی دیگه چاره ای نیست !
۳− پهنای باند نامحدود
۴− هارد فقط ssd
فقط برای دانلود و آپلود استفاده خواهد شد و هیچ احتیاجی به آی پی اضافه و ... ندارم.
سرور مجازی که پورتش خالی باشه هم کارمُراه میندازه :)
aligoli
October 11th, 2014, 19:27
سلام
لطفا ارزون ترین و با کیفیت ترین سروری که مشخصات زیرُ داشته باشه پیشنهاد بدید !
۱− رم و cpu زیادی احتیاج ندارم.
۲− سرعت ۱گیگابایت تضمینی یا ۱ گیگابیتی دیگه چاره ای نیست !
۳− پهنای باند نامحدود
۴− هارد فقط ssd
فقط برای دانلود و آپلود استفاده خواهد شد و هیچ احتیاجی به آی پی اضافه و ... ندارم.
سرور مجازی که پورتش خالی باشه هم کارمُراه میندازه :)
این سرویس " سرور مجازی که پورتش خالی باشه هم کارمُراه میندازه " موجود است.
آفر ارایه شود ؟
yaghi
October 11th, 2014, 19:29
این سرویس " سرور مجازی که پورتش خالی باشه هم کارمُراه میندازه " موجود است.
آفر ارایه شود ؟
بله ممنون میشم.
aligoli
October 11th, 2014, 19:33
بله ممنون میشم.
تست سرعت : http://www.speedtest.net/result/2901239333.png
Ram : 4096 MB - HDD : 500 GB
CPU : Intel(R) Core(TM) i7-4770 2 Core 6000Mhtz | Bandwich : 6TB | Port : 1 Gbit | IP : 1 | OS : Custom| Uptime : 99.99%
ماهانه : 100 هزار تومان
Ram : 8192 MB - HDD : 1000 GB
CPU : Intel(R) Core(TM) i7-4770 4 Core 8000Mhtz | Bandwich : 6TB | Port : 1 Gbit | IP : 1 | OS : Custom| Uptime : 99.99%
ماهانه : 200 هزار تومان
سرورهای اختصاصی هست که روی آن ها فقط 2 آی.پی قرار دارد یعنی فقط برای فروش دو سرور مجازی استفاده می شود، با توجه به این موضوع، قطعا منابع بسیار اختصاصی و پرت و سرعت واقعا عالی در اختیار شما قرار می گیرد، هزارنویس این مدل سرورها را برای آن دسته از افرادی که کیفیت برایشان معیار است و مورد استفاده آن ها "هاست دانلود" یا "دانلود و آپلود" است، ارایه می دهد.
قبل از سفارش حتما با واحد فروش (http://www.my.hezarnevis.com/contact.php) مکاتبه نمایید.
yaghi
October 11th, 2014, 20:11
تست سرعت : http://www.speedtest.net/result/2901239333.png
ram : 4096 mb - hdd : 500 gb
cpu : Intel(r) core(tm) i7-4770 2 core 6000mhtz | bandwich : 6tb | port : 1 gbit | ip : 1 | os : Custom| uptime : 99.99%
ماهانه : 100 هزار تومان
ram : 8192 mb - hdd : 1000 gb
cpu : Intel(r) core(tm) i7-4770 4 core 8000mhtz | bandwich : 6tb | port : 1 gbit | ip : 1 | os : Custom| uptime : 99.99%
ماهانه : 200 هزار تومان
سرورهای اختصاصی هست که روی آن ها فقط 2 آی.پی قرار دارد یعنی فقط برای فروش دو سرور مجازی استفاده می شود، با توجه به این موضوع، قطعا منابع بسیار اختصاصی و پرت و سرعت واقعا عالی در اختیار شما قرار می گیرد، هزارنویس این مدل سرورها را برای آن دسته از افرادی که کیفیت برایشان معیار است و مورد استفاده آن ها "هاست دانلود" یا "دانلود و آپلود" است، ارایه می دهد.
قبل از سفارش حتما با واحد فروش (http://www.my.hezarnevis.com/contact.php) مکاتبه نمایید.
فکر کنم قبلا تست کردم ! هارد ssd نیست و 6 ترا هم خُب خیلی کمِ، ولی سرعت هارد خیلی خوب بود !
از دیتاسنتر های redstation و xlhost و singlehop و hetzner و OVH و soyoustart و datashack میتونیم براتون مستقیم خرید کنیم بدون اضافه شدن 1 ریال کارمزد!!!
فقط کافیه لینک افر سرور مد نظرتون رو به ما بدید همین دقیقا خود قیمت دیتا سنتر رو دریافت میکنیم.
این سرورتون اختصاصیِ یا مجازی !؟ من از قیمت کم بدم نمیاد ولی این خیلی بهش نمیاد سرور اختصاصی باشه ! برای کدوم شرکت و دیتاسنتره !؟
company_hosting
October 11th, 2014, 21:41
با سلام
فقط دیتا سنتر رداستشینو او وی اچ پهنایی باند ناممحدود میدهند
چقدر میخواهید هزینه کنید ؟
yaghi
October 11th, 2014, 21:46
با سلام
فقط دیتا سنتر رداستشینو او وی اچ پهنایی باند ناممحدود میدهند
برای کار من سرور مجازی مناسب تره ولی خب پیدا نمیشه ! برای همین نمیخوام زیاد هزینه کنم ! شما پیشنهاد بدید.
Ovh هم درستِ نامحدوده ولی چون بعد از چند روز سرعتش کم میشه خیلی خوب نیست ! رد استیشن هم خیلی سرورهاش با کیفیت نیست ! خودم لیزوب و رپید سوئچ رو ترجیح میدم ولی خیلی گرونن !
company_hosting
October 11th, 2014, 22:00
لیزوب که حرف ندارد
vpsgroups
October 11th, 2014, 22:50
---
sssoheil
October 12th, 2014, 00:13
برای کار من سرور مجازی مناسب تره ولی خب پیدا نمیشه ! برای همین نمیخوام زیاد هزینه کنم ! شما پیشنهاد بدید.
Ovh هم درستِ نامحدوده ولی چون بعد از چند روز سرعتش کم میشه خیلی خوب نیست ! رد استیشن هم خیلی سرورهاش با کیفیت نیست ! خودم لیزوب و رپید سوئچ رو ترجیح میدم ولی خیلی گرونن !
با سلام
از رپید سوویچ به عنوان نماینده انحصاری آفر زیر را با 2 درایو اس اس دی و پورت 1000 میگ گارانتی بهتون تقدیم میکنیم: