ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : اخطار هاستینگ در مورد اشغال بیش حد cpu سرور

h_ahmadi
October 11th, 2014, 17:22
با سلام خدمت اساتید بزرگوار

منن از نت افزار هاست اشتراکی دارم

دو روز پیش ایمیل به من زدند بابت اشغال بیش از حد cpu سرور --متن نامه را در زیر قرار می دم تا دوستانی که می تونند مشکل بنده رو حل کنند ویا راهنمایی کنند

آدرس سایت:http://almas-shop.ir

.................................................. .....................
با سلام خدمت شما
وب سایت شما مجددا تست شد و برنامه وب سایت شما همچنان مقادیر بالایی از منابع سرور را در هر بار اجرا مصرف می کند.
با توجه به بررسی های انجام شده، به نظر میرسد که جایی در برنامه شما آدرس دهی به صورت نادرست اعمال شده است، برنامه شما در هنگام اجرا جهت دسترسی به آدرس های زیر تلاش می کند:

("/home2/almassho/domains/almas-shop.ir/public_html/home2/home2/almassho/domains/almas-shop.ir/public_html/almassho/home2/almassho/domains/almas-shop.ir/public_html/domains/home2/almassho/domains/almas-shop.ir/public_html/almas-shop.ir/home2/almassho/domains/almas-shop.ir/public_html/public_html/home2/almassho/domains/almas-shop.ir/public_html/themes/home2/almassho/domains/almas-shop.ir/public_html/leostyl/home2/almassho/domains/almas-shop.ir/public_html/css/home2/almassho/domains/almas-shop.ir/public_html/autoload/home2/almassho/domains/almas-shop.ir", 0x7fffaeb448a0) = -1 ENOENT (No such file or directory)
("/home2/almassho/domains/almas-shop.ir/public_html/home2/home2/almassho/domains/almas-shop.ir/public_html/almassho/home2/almassho/domains/almas-shop.ir/public_html/domains/home2/almassho/domains/almas-shop.ir/public_html/almas-shop.ir/home2/almassho/domains/almas-shop.ir/public_html/public_html/home2/almassho/domains/almas-shop.ir/public_html/themes/home2/almassho/domains/almas-shop.ir/public_html/leostyl/home2/almassho/domains/almas-shop.ir/public_html/css/home2/almassho/domains/almas-shop.ir/public_html/autoload/home2/almassho/domains", 0x7fffaeb448a0) = -1 ENOENT (No such file or directory)
("/home2/almassho/domains/almas-shop.ir/public_html/home2/home2/almassho/domains/almas-shop.ir/public_html/almassho/home2/almassho/domains/almas-shop.ir/public_html/domains/home2/almassho/domains/almas-shop.ir/public_html/almas-shop.ir/home2/almassho/domains/almas-shop.ir/public_html/public_html/home2/almassho/domains/almas-shop.ir/public_html/themes/home2/almassho/domains/almas-shop.ir/public_html/leostyl/home2/almassho/domains/almas-shop.ir/public_html/css/home2/almassho/domains/almas-shop.ir/public_html/autoload/home2/almassho", 0x7fffaeb448a0) = -1 ENOENT (No such file or directory)
("/home2/almassho/domains/almas-shop.ir/public_html/home2/home2/almassho/domains/almas-shop.ir/public_html/almassho/home2/almassho/domains/almas-shop.ir/public_html/domains/home2/almassho/domains/almas-shop.ir/public_html/almas-shop.ir/home2/almassho/domains/almas-shop.ir/public_html/public_html/home2/almassho/domains/almas-shop.ir/public_html/themes/home2/almassho/domains/almas-shop.ir/public_html/leostyl/home2/almassho/domains/almas-shop.ir/public_html/css/home2/almassho/domains/almas-shop.ir/public_html/autoload/home2", 0x7fffaeb448a0) = -1 ENOENT (No such file or directory)
("/home2/almassho/domains/almas-shop.ir/public_html/home2/home2/almassho/domains/almas-shop.ir/public_html/almassho/home2/almassho/domains/almas-shop.ir/public_html/domains/home2/almassho/domains/almas-shop.ir/public_html/almas-shop.ir/home2/almassho/domains/almas-shop.ir/public_html/public_html/home2/almassho/domains/almas-shop.ir/public_html/themes/home2/almassho/domains/almas-shop.ir/public_html/leostyl/home2/almassho/domains/almas-shop.ir/public_html/css/home2/almassho/domains/almas-shop.ir/public_html/autoload", 0x7fffaeb448a0) = -1 ENOENT (No such file or directory)
("/home2/almassho/domains/almas-shop.ir/public_html/home2/home2/almassho/domains/almas-shop.ir/public_html/almassho/home2/almassho/domains/almas-shop.ir/public_html/domains/home2/almassho/domains/almas-shop.ir/public_html/almas-shop.ir/home2/almassho/domains/almas-shop.ir/public

با توجه به لاگ های ارسال شده به نظر میرسد جایی در برنامه شما میسر مطلق به اشتباه به صورت نسبی وارد شده است، به عنوان مثال ممکن است جایی در تنظیمات برنامه ادرس
"/home2/almassho/domains/almas-shop.ir/public_html/"
به صورت
"home2/almassho/domains/almas-shop.ir/public_html"
وارد شده باشد. (کاراکتر / در ابتدا لحاظ نشده است.)

از شما خواهشمندیم در اسرع وقت نسبت به پیگیری و رفع این مشکل اقدام نمایید زیرا مشکل مذکور با بالا رفتن میزان بازدید وب سایت شما میتوانید مصرف منابع سرور توسط اکانت شما را به صورت موثری افزایش دهد.
پیشاپیش از همکاری شما سپاسگزاریم.

jahromweb
October 11th, 2014, 17:42
درست است
به نظر میرسد در جایی مسیر یابی نسبی و مطلق مخلوط شده و یک مسیر اشتباه به وجود امده

h_ahmadi
October 11th, 2014, 17:44
درست است
به نظر میرسد در جایی مسیر یابی نسبی و مطلق مخلوط شده و یک مسیر اشتباه به وجود امده

الان برای رفع این مشکل باید چکار کنم ؟

jahromweb
October 11th, 2014, 17:48
مشکل از اسکریپتتون هست
بنده که دسترسی ندارم که مشکل رو بتونم حل کنم
با انجمنی که اسکریپتتون روپشتیبانی میکنند در تماس باشید

ra3ou1
October 11th, 2014, 18:10
پرستاشاپ هست؟

داره فایلی رو از جایی می خونه که گویی فایل حذف شده

احتمالا هک نشدین؟

یا شاید خودتان اشتباهی حذف کرده لاشین

h_ahmadi
October 11th, 2014, 18:32
پرستاشاپ هست؟

داره فایلی رو از جایی می خونه که گویی فایل حذف شده

احتمالا هک نشدین؟

یا شاید خودتان اشتباهی حذف کرده لاشین

بله پرستا هست

شاید این احتمال وجود داشته باشه ولی من تا اونجایی که یادم هست چیزی که مربوط به پوشه پرستا باشه رو از هاست پاک نکردم

ولی به گفته دوست خوبم jahromweb یک تیکت به پشتیبانی قالب زدم ببینم جواب آنها در این مورد چی هست

birmusical
October 12th, 2014, 00:12
دوست عزیز بهتون پیشنهاد می کنم از هاست های پر بازدید استفاده کنید اگر مشکل مالی ندارید. منابع به مقدار بالاتر در اختیارتون می ذارن که نگرانی های شما هم کمتر میشه!

Azarin Web
October 12th, 2014, 00:38
دوست عزیز بهتون پیشنهاد می کنم از هاست های پر بازدید استفاده کنید اگر مشکل مالی ندارید. منابع به مقدار بالاتر در اختیارتون می ذارن که نگرانی های شما هم کمتر میشه!

دوست گرامی ، لطفا کدهایی که دادند یک نگاهی بندازید! اصلا ربطی به قدرت هاست یا سرور ندارد ، مشکل از اسکریپت یا پلاگینی که نصب دارند میباشد که سرور دنبال چیزی هست که در واقع نیست! و کاملا مشخص هست که آدرس دهی مشکل دارد و به دلیل نبود / ، آدرس دایرکتوری اون فولدر یا فایل میاد قبل آدرس قرار میگیره و دوباره.....

اگر دسترسی بدید میشه بررسی کرد ، اما بهترین کار ایمیل به طراح یا پشتیبان اسکریپت هست.

موفق باشید

h_ahmadi
October 12th, 2014, 13:43
امروز تمامی ماژولهای قالب رو به غیر از آنهایی که مجبور هستم نگه شون دارم رو غیر فعال کردم و تیکت زدم به هاستینگ تا مورد بررسی قرار بده ببینیم چه میشود

iranwhsrver
October 12th, 2014, 14:11
میشه گفتش که شما رو سرور لینوکس معمولی هستید نیازمند سرور پربازدید هستید - اگر به عنوان مثال پربازدید هم پاسخگوی این بحث نباشه و باز هم بیش از حدتر سرور رو اشغال بکنه یا باید تغییر سی ام اس بدید یا بررسی کنید ببینید مشکل از کجا ناشی میشه ...

h_ahmadi
October 12th, 2014, 15:59
من از پنل نقره ایی نت افراز استفاده می کنم

امروز من هم ماژولهای غیر ضروری را غیر فعال کردم و هم قالب را تغییر دادم ولی هنوز مشکل دارد واین گزارش را بهم داده پشتیبانی نت افراز

....................................
با سلام خدمت شما

لاگهای فعلی مصرف سی.پی.یو جدید سایت به شرح زیر است:

1.91971 almas-shop.ir/?live_configurator_token=61400f1c02bec9e217838edff 74e39df&id_employee=1&id_shop=1 domains/almas-shop.ir/public_html/index.php
1.92871 almas-shop.ir/ domains/almas-shop.ir/public_html/index.php
2.07968 almas-shop.ir/ domains/almas-shop.ir/public_html/index.php
1.64375 almas-shop.ir/ domains/almas-shop.ir/public_html/index.php
2.23066 almas-shop.ir/-/51--2.html domains/almas-shop.ir/public_html/index.php
1.55276 almas-shop.ir/index.php?controller=statistics domains/almas-shop.ir/public_html/index.php
2.44263 almas-shop.ir/-/21--.html domains/almas-shop.ir/public_html/index.php
2.25366 almas-shop.ir/-/19--2014.html domains/almas-shop.ir/public_html/index.php
2.53162 almas-shop.ir/-/16--cs6--101.html domains/almas-shop.ir/public_html/index.php
2.55361 almas-shop.ir/-tv/3-printed-dress.html domains/almas-shop.ir/public_html/index.php
1.43978 almas-shop.ir/4_- domains/almas-shop.ir/public_html/index.php

Number of Requests: 11 Total Usage: 22.57657 Avarage: 2.0524154545455

همانطور که لاگها نشان میدهد مشکل همچنان باقی می باشد و پردازش آدرسهای مختلف سایت به طور متوسط حدود ثانیه از زمان سی.پی.یو را به خود درگیر می کند که زمان بسیار بالایی می باشد.

mobinhost.in
October 12th, 2014, 16:56
دوست من توی لوگ سیستمتون یکی از موارد که دیده می شود بازید سایتتون هست یا روی سایتتون سرویسی دارد که به هنگام لود توطس بازیدید کننده منابع بالایی مصرف می کند و یا از ماژولی استفاده می کنید که موجب این مصرف بالا شده است

با ازلاعاتی که اراپه کردین نمی توان قطعی \اسخ داد با این حال اگر سوالی در خدمتم