ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نیم سرور ها در دایرکت ادمین

tafakor
October 11th, 2014, 16:21
با عرض ادب
بر روی سرور مجازی دایرکت ادمین نصب و لایسنس اوک شده مشکل ما بر میگرده به اینکه وقتی دامنه ای میخواد ثبت بشه با نیم سرور مورد قبول نیست و
This nameserver is not valid

رو نشون میده که نشان از این هست که یجای کار ایراد داره که ست نمیشه دی ان اس ها آی پی هم بر روی دامنه ست هست از چند روز پیش ممنون میشم راهکار هاتون رو ارائه بدین برای رفع مشکل

aligoli
October 11th, 2014, 16:44
با عرض ادب
بر روی سرور مجازی دایرکت ادمین نصب و لایسنس اوک شده مشکل ما بر میگرده به اینکه وقتی دامنه ای میخواد ثبت بشه با نیم سرور مورد قبول نیست و
This nameserver is not valid

رو نشون میده که نشان از این هست که یجای کار ایراد داره که ست نمیشه دی ان اس ها آی پی هم بر روی دامنه ست هست از چند روز پیش ممنون میشم راهکار هاتون رو ارائه بدین برای رفع مشکل

دی ان اس های پیشفرض ns1 و ns2 هستند.
آیا بعد از دریافت سرور دی ان اس های اصلی را تغییر داده اید ؟
بعد از دریافت سرور دقیقا چه عملیاتی برای تغییر دی ان اس انجام داده اید ؟

ra3ou1
October 11th, 2014, 16:52
دی ان اس هاتون پینگ میدن؟

ارسال کنید بررسی کنم

tafakor
October 11th, 2014, 16:53
دی ان اس های پیشفرض ns1 و ns2 هستند.
آیا بعد از دریافت سرور دی ان اس های اصلی را تغییر داده اید ؟
بعد از دریافت سرور دقیقا چه عملیاتی برای تغییر دی ان اس انجام داده اید ؟

تنظیمات Administrator Settings رو در ابتدا و بعداز اون هم یک ریسلر ایجاد کردم و قسمت nameserver رو ثبت کردم

aligoli
October 11th, 2014, 16:56
تنظیمات Administrator Settings (http://5.196.148.78:2222/CMD_ADMIN_SETTINGS) رو در ابتدا و بعداز اون هم یک ریسلر ایجاد کردم و قسمت nameserver رو ثبت کردم

لینک سرور را از آن واژه انگلیسی خارج کنید، ممکن است توسط ربات ها اتک هاتون چند برابر بشه و یا توسط هکرها مورد آسیب قرار بگیرد.
به بخش DNS Adminis... هم رفته اید و دی ان اس های اکانت ایجاد شده را ریست نموده اید ؟

tafakor
October 11th, 2014, 17:41
دی ان اس هاتون پینگ میدن؟

ارسال کنید بررسی کنم

با تشکر از دوستمون که لطف کردن مشکل بنده رو برطرف کردن سپاس