ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نصب کنترل پنل برای تست

iran2008
October 11th, 2014, 12:00
سلام.
من میخوام یک کنترل پنل برای تست و یادگیری نصب کنم .
طبعا برای دایرکت ادمین و سی پنل باید لینوکس نصب کنم؟
البته میبینم تو انجمن که اینها لایسنس دارن. آیا بدون لایسنس و برای تست نصب میشن و اگه نه، چه راهی هست؟ حتما باید لایسنس خریداری بشه؟

میشه تو یه سرور مجازی لینوکس، اونجا رو کنم هاست و سایتم بزارم اونجا بیاد بالا تو اینترنت؟ نیاز به کنترل پنل هم دارم براش؟ یا همینجوری میشه تغییرات تو فایل های سایتم ایجاد کنم؟

با تشکر

RoobinaServer
October 11th, 2014, 12:04
سلام.
من میخوام یک کنترل پنل برای تست و یادگیری نصب کنم .
طبعا برای دایرکت ادمین و سی پنل باید لینوکس نصب کنم؟
البته میبینم تو انجمن که اینها لایسنس دارن. آیا بدون لایسنس و برای تست نصب میشن و اگه نه، چه راهی هست؟ حتما باید لایسنس خریداری بشه؟

میشه تو یه سرور مجازی لینوکس، اونجا رو کنم هاست و سایتم بزارم اونجا بیاد بالا تو اینترنت؟ نیاز به کنترل پنل هم دارم براش؟ یا همینجوری میشه تغییرات تو فایل های سایتم ایجاد کنم؟

با تشکر
سلام

کار با ssh بلد هستید ؟ با لینوکس قبلا کار کردید ؟ چه تخصصی دارید ؟

اگر تخصص لینوکس داشته باشید و با ssh هم بلد باشید کار کنید نیازی به پنل نیست و باید سرورتون را کانفیگ کنید در غیر این صورت به پنل نیاز دارید. از سرورهایی که لایسنس رایگان دارند استفاده کنید.

با تشکر

HighHost
October 11th, 2014, 12:08
درود به طور کامل توضیح میدم امیدوارم کمک مننده باشه
-شما برای ایجاد هاست نیاز به دو چیز دارید یک یه سرور مجازی یا اختصاصی و دو نصب اون کنترا‌ل پنل.حالا برروی هر سیستم عامل کنترل پنل هایه خاصی نصب میشه مثلا روی لینوکس میتونید سیپنل-دایرکت ادمین و... و روی ویندوز میتونید وب سایت پنل پلسک و... نصب بکنید
پس برای نصب سیپنل نیاز به لبنوکس دارید -حالا راجب تست:سیپنل به مدت ۱۵ روز لایسنس تریال داره و میتونسد تست بکنید و بعد از ان باید لایسنس بخرید/همچنین روی سیپنل میتونید سایت های خودتونو بالا بیازید
با تشکر
سوال دیگه ای داشتید در خدمتیم

NarvanData
October 11th, 2014, 12:33
برای تست از Cpanel (http://cpanel.net/cpanel-whm/trial-license/) به صورت 15روز تریال استفاده کنین یا از Kloxo (http://wiki.lxcenter.org/index.php/Kloxo_Installation_Guide) که رایگان هست.
Cpanel به صورت OVA برای VMware هم داره که کافیه Deploy کنین ...
Kloxo هم ققط روی CentOS or Red Hat EL 5.x نصب میشه ولی می توان از Kloxo Mr در ورژن های بالاتر لینوکس هم استفاده کرد

HPxf
October 11th, 2014, 13:02
راحت ترین کنترل پنل lx است نسخه جدید هم اومده و 40 یوزره است امکانات خوبی و گرافیک متوسطی هم دارد منابع کمتری استفاده میکند نسبت به دایرکت ادمین و سیپنل با رم پایین هم کار میکند لایسنس هم ندارد

- - - Updated - - -

دوستان سیپنل بسته به نوع دیتاسنتر از 15 تا 45 روز تریال می دهد :-ی

iran2008
October 18th, 2014, 01:32
خب دوستان، مثلا من الان یک vps دارم. میخوام سایتم رو با استفاده از vps و گذاشتن محتویات و cms سایت در vps ، سایت رو تو اینترنت بالا بیارم.
حال با توجه به اینکه محتوای cms سایت زبان php هست(مثلا جوملا) ،
- آیا نیاز به نصب کنترل پنل برای سایتم دارم ، یا نه دیگه انچنان لازم نیست و مستقیم میتونم وارد پوشه محتویات سایتم بشم و آپلود ، ویرایش و تغییرات ایجاد کنم؟

- - - Updated - - -

لطفا یه پاسخی به این پست اخرم بدید..
با تشکر