PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل شناخته نشدن ماژول XCache و eAccelerator در وی بی سئو

pctak
October 10th, 2014, 19:44
سلام من چند ماهه که این مشکل شناخته نشدن ماژول XCache و eAccelerator در وی بی سئو رو دارم؟

مدیر هاست میگه فعال هستش ماژول XCache در سرور و کارهایی که تا حالا انجام دادیم وی بی رو به آخرین نسخه آپگرید کردیم و وی بی سئو هم به آخرین نسخه آپگرید شده و وی بی سئو هم هیچ مشکلی نداره..

ولی بازم توی وی بی سئو میبینم که نوشته ماژول پشتیبانی نمیشود؟

مدیر هاست میگه امکانش هستش که از فایل .htaccess باشه این مشکل؟ و الان دو هفته هستش که نتونستن مشکل رو حل کنن...

حالا از شما که حرفه ای هستین درخواست دارم حداقل یک راهنماییی منو بکنید تا بهشون بگم مشکل رو حل کنن...

OmidX
October 10th, 2014, 19:45
بعد از نصب کش کننده ها ، تغییرات رو در php.ini اعمال کردید ؟

pctak
October 10th, 2014, 19:57
بعد از نصب کش کننده ها ، تغییرات رو در php.ini اعمال کردید ؟

سلام الان فایل php.ini رو چک کردم توش اینا نوشته بودش فقط همین....

xcache.var_size = 3M
xcache.var_count = 2
xcache.var_slots = 8K
xcache.var_ttl = 7200
xcache.var_maxttl = 14400
xcache.var_gc_interval = 300
upload_max_filesize = 512M
post_max_size = 512M
max_execution_time = 300

لطفا راهنماییی کنید منو...

هاست هم از اینجا خریدم من...
فناوري اطلاعات پاسارگاد (http://pasargadit.co/)

OmidX
October 10th, 2014, 20:34
سلام الان فایل php.ini رو چک کردم توش اینا نوشته بودش فقط همین....

xcache.var_size = 3M
xcache.var_count = 2
xcache.var_slots = 8K
xcache.var_ttl = 7200
post_max_size = 512M
max_execution_time = 300

لطفا راهنماییی کنید منو...

هاست هم از اینجا خریدم من...
فناوري اطلاعات پاسارگاد (http://pasargadit.co/)

این php.ini هاست شماست ، منظور php.ini سرور بود ...

شما باید ادمین سرور باشید تا بتونید کاری انجام بدید ، مثلا الان باید خروجی دستور php -v و php -m رو بزارید تا مشخص شه ک درست نصب شدن یا نه ...

mobinhost.in
October 10th, 2014, 20:44
eAccelerator یک کش ضعیف و حداقلی هست

شما به یه برنامه نویس بدهید براتون در htaccess با یه کامند درست و صحیح هم مشکل کش را براتون حل کند و هم در بهینه سازی سایت و لود می تواند برای شما خیلی کار آمد باشد

pctak
October 11th, 2014, 00:39
این php.ini هاست شماست ، منظور php.ini سرور بود ...

شما باید ادمین سرور باشید تا بتونید کاری انجام بدید ، مثلا الان باید خروجی دستور php -v و php -m رو بزارید تا مشخص شه ک درست نصب شدن یا نه ...

بهشون تیکت زدم من و لینک این تاپیک هم بهشون دادم تا شاید بیان بگن مشکل کجاست تا مشکلم که اییییییییییییین همه مدت هستش حل بشه و ما هم ی نفس راحت بکشیم...

eAccelerator یک کش ضعیف و حداقلی هست

شما به یه برنامه نویس بدهید براتون در htaccess با یه کامند درست و صحیح هم مشکل کش را براتون حل کند و هم در بهینه سازی سایت و لود می تواند برای شما خیلی کار آمد باشد

عزیز دیگه ب چندتا برنامه نویس بدم من تا چک کنن؟هر کسی میاد میبینه میگه مشکلی نداره؟

بفرمایید لینک زیر برای فایل htaccess هستش خودتون دانلود کنید ببینیدی کجاش مشکل داره بهم بگید و فایل درستشو بهم بدید اوکی...

m دانلود ● آپلود فایل | آپلود عکس | آپلود (http://www.axopic.com/do.php?filename=1412971758211.zip)

mobinhost.in
October 11th, 2014, 00:42
من این فرض رو زمانی کردم که هسات شما ایرادی نداشته باشه
گفتم اگر هاست درست کانفیگ شده

برای لود بهتر سایت و کش کردن سایتتون باید در htaccess براتون یکسری کار ها امجام بشود

OmidX
October 11th, 2014, 00:44
بهشون تیکت زدم من و لینک این تاپیک هم بهشون دادم تا شاید بیان بگن مشکل کجاست تا مشکلم که اییییییییییییین همه مدت هستش حل بشه و ما هم ی نفس راحت بکشیم...

در نهایت اگر مشکل حل نشد ، شما افزونه vb optimise pro رو نصب و File Cache رو فعال کنید ، سرعت مطلوب و تقریبا در حد یک ابجت کش + آپکد کش رو ب شما میده .... (تقریبا) :53:

pctak
October 11th, 2014, 04:15
من این فرض رو زمانی کردم که هسات شما ایرادی نداشته باشه
گفتم اگر هاست درست کانفیگ شده

برای لود بهتر سایت و کش کردن سایتتون باید در htaccess براتون یکسری کار ها امجام بشود

بله حرفتون درسته ولی از بدبختی من زیاد از اینجور چیزها حالیم نمیشه؟اگه شما فایل رو دانلود کرده باشید و برام کدهاییی که لازم باشه که خودمون میدونید کدوم بهتره و سرعت رو بهتر میکنه بهم بگید ممنون میشم و فایلشو اینجا برام بگذارید تا چک کنم ببینم اصلا فرقی میکنه توی لود یا خیر؟

در نهایت اگر مشکل حل نشد ، شما افزونه vb optimise pro رو نصب و File Cache رو فعال کنید ، سرعت مطلوب و تقریبا در حد یک ابجت کش + آپکد کش رو ب شما میده .... (تقریبا) :53:

اخرین نسخه نصب هستش رو روی فول کش هستش آخه...

DragonByte Tech: vB Optimise (Pro) 2.6.1

تنظیماتشم همه اوکی هستش

حالا خدا کنه مدیر هاست بیادش ی نگاهیی ب این تاپیک بندازه تا شاید مشکل حل بشه آمین ... یا اگر هم حل نشدش بیادش بگه که چی کارهایی کرده که این مشکل حل نمیشه ؟چون ایشون واقعا برام خیلی زحمت شیدن تا حالا...

Yas-Host
October 11th, 2014, 07:34
به آقای خوش نویس بفرمایید دستور زیر رو داخل سرورشون این کامند رو اجرا کنند :

/scripts/phpextensionmgr install EAccelerator
/scripts/phpextensionmgr install Xcache

سپس در فایل /usr/local/lib/php.ini مقادیر زیر را وارد کنند :

xcache.var_size = 3M
xcache.var_count = 2
xcache.var_slots = 8K
xcache.var_ttl = 7200
post_max_size = 512M
max_execution_time = 300

صدرصد باید رفع گردد! البته ریستارت وب سرور فراموشون نشه!

پیروز باشید

CityKala.net
October 12th, 2014, 00:19
به آقای خوش نویس بفرمایید دستور زیر رو داخل سرورشون این کامند رو اجرا کنند :

/scripts/phpextensionmgr install EAccelerator
/scripts/phpextensionmgr install Xcache

سپس در فایل /usr/local/lib/php.ini مقادیر زیر را وارد کنند :

xcache.var_size = 3M
xcache.var_count = 2
xcache.var_slots = 8K
xcache.var_ttl = 7200
post_max_size = 512M
max_execution_time = 300

صدرصد باید رفع گردد! البته ریستارت وب سرور فراموشون نشه!

پیروز باشید
سلام آقاي سنجري،

ما اينهارو انجام داديم، البته xcache و eaccelerator هر دو رو براي اين دوستمون تست كرديم.

مسئله اينجاست كه انجمن ديگري داخل همين سرور داره استفاده ميكنه ولي انجمن ايشان نميشه استفاده كرد.

من الان دسترسي ندارم، ولي فردا خروجي دستورات php -v و php -m ميگذارم، به هر حال نصب شده فردا مي‌گذارم و ميبينيد، مشكل از سرور نيست.

از همه دوستاني كه پاسخ داده‌اند صميمانه سپاسگذارم، انشاالله فردا خروجي دستورات را قرار ميدهم تا دور هم يك فكر اساسي براي ماژول انجمن ايشان بكنيم :)

pctak
October 12th, 2014, 15:01
سلام آقاي سنجري،

ما اينهارو انجام داديم، البته xcache و eaccelerator هر دو رو براي اين دوستمون تست كرديم.

مسئله اينجاست كه انجمن ديگري داخل همين سرور داره استفاده ميكنه ولي انجمن ايشان نميشه استفاده كرد.

من الان دسترسي ندارم، ولي فردا خروجي دستورات php -v و php -m ميگذارم، به هر حال نصب شده فردا مي‌گذارم و ميبينيد، مشكل از سرور نيست.

از همه دوستاني كه پاسخ داده‌اند صميمانه سپاسگذارم، انشاالله فردا خروجي دستورات را قرار ميدهم تا دور هم يك فكر اساسي براي ماژول انجمن ايشان بكنيم :)

سلام آقا محسن عزیز...

آقا محسن شما میخواهید بگید سایت من مشکلداره که نشون داده نمیشه ولی میشه بگید که من چطور توی سرور ایران بودم نشون میدادش توی وی بی سئو؟

پس چطور اونجا بودم نشون میدادش بعد توی سروره شما نشون داده نمیشه؟

من نمیگم سرور مشکلداره میگم یک جایی اشتباه هستش همین... که حل بشه همه چیز اوکی میشه...

دیگه خودت شاهدی گفتی ویبولتین رو به آخرین نسخه آپگرید کن مشکل حل میشه که به آخرین ورژن آپگرید کردم بازم مشکل حل نشدش... گفتی مشکل از وی بی سئو هستش؟ که رفتم یک کسی که حرفه ای بودش رو آوردم وی بی سئو رو به آخرین نسخه آپگرید کردش و کلی چک کردش و در آخر بهم گفتش وی بی سئو هیچ مشکلی نداره.... ولی با این حال بازم مشکل حل نشدش...

سایت رو بهینه کردم و کد نویسی هاشم اوکی کردم بازم مشکل حل نشدش؟

هر کاری ازم خواستی انجام دادم تا حالا درسته....

خودت بگو دیگه چقدر دیگه باید صبر کنم من برای این جریان؟؟

لطفا پیگیری کنید دیگه اوکی....

دوستان عزیز هم اگه راهنماییی میتونن بکنن که مشکلم حل بشه خواهشن کمک کننن تا حلش کنیم... چون واقعا این مشکل بدجوری منو کلافه کرده...

آخه من چقدر باید هزینه کنم که آخرش هیچ بشه!

Yas-Host
October 12th, 2014, 17:21
سلام آقا محسن عزیز...

آقا محسن شما میخواهید بگید سایت من مشکلداره که نشون داده نمیشه ولی میشه بگید که من چطور توی سرور ایران بودم نشون میدادش توی وی بی سئو؟

پس چطور اونجا بودم نشون میدادش بعد توی سروره شما نشون داده نمیشه؟

من نمیگم سرور مشکلداره میگم یک جایی اشتباه هستش همین... که حل بشه همه چیز اوکی میشه...

دیگه خودت شاهدی گفتی ویبولتین رو به آخرین نسخه آپگرید کن مشکل حل میشه که به آخرین ورژن آپگرید کردم بازم مشکل حل نشدش... گفتی مشکل از وی بی سئو هستش؟ که رفتم یک کسی که حرفه ای بودش رو آوردم وی بی سئو رو به آخرین نسخه آپگرید کردش و کلی چک کردش و در آخر بهم گفتش وی بی سئو هیچ مشکلی نداره.... ولی با این حال بازم مشکل حل نشدش...

سایت رو بهینه کردم و کد نویسی هاشم اوکی کردم بازم مشکل حل نشدش؟

هر کاری ازم خواستی انجام دادم تا حالا درسته....

خودت بگو دیگه چقدر دیگه باید صبر کنم من برای این جریان؟؟

لطفا پیگیری کنید دیگه اوکی....

دوستان عزیز هم اگه راهنماییی میتونن بکنن که مشکلم حل بشه خواهشن کمک کننن تا حلش کنیم... چون واقعا این مشکل بدجوری منو کلافه کرده...

آخه من چقدر باید هزینه کنم که آخرش هیچ بشه!

دوست عزیز جناب خوش نویس بدون دلیل و مدرک صحبت نمیکنند

اگر بر روی سرور ایشان ماژول های درخواستی شما نصب باشد کاملا مشخص می می شود ! یک phpinfo بگیرید.

جناب خوش نویس هم خروجی دستور های php -v رو قرار بدند کامل مشخص خواهد شد!

پیروز باشید.

pctak
October 12th, 2014, 21:23
دوست عزیز جناب خوش نویس بدون دلیل و مدرک صحبت نمیکنند

اگر بر روی سرور ایشان ماژول های درخواستی شما نصب باشد کاملا مشخص می می شود ! یک phpinfo بگیرید.

جناب خوش نویس هم خروجی دستور های php -v رو قرار بدند کامل مشخص خواهد شد!

پیروز باشید.

سلام.. دوست عزیز والا ما هم بدونه دلیل مدرک کسی رو یقه نکردیم که....

من میگم چطور همین سایتی که از کد نویسی وی بی سئو و خیلی چیزهایه دیگه براش هزینه کردم تا 80 درصدشو اوکی کردم آقای خوش نویس میگه مشکل از طرف سایت من هستش؟

من خیلی دوست دارم بدونم چطور در سرور ایران (http://www.serveriran.net/) بودم اونجا ماژول فعال بودن و کار میکردش توی وی بی سئو ولی اینجا فعال نیستن....

گرچه با صحیتی که با آقا محسن داشتم گفتن که مشکل از طرف سایت من هستش تمام....

من یک روزی یک سروره دیگیری رفتم حتما اون موقعه میام اینجا باز این تاپیک رو باز میکنم و بهتون با عکس نشون میدم که ماژول روشن هستش در وی بی سئو و مشکلی از سایت من نیستش....

چون حرفم بهم ثابت شده...

درکل مدیر هاست که میگه( هاست هیچ مشکلی نداره ماژول فعال هستش مشکل از طرف شماست) همین...

خیلی دوست دارم اون مشکلی که میگن از طرف سایت من هستش یک برنامه نویس حرفه ای بیادش چک کنه بگه آره مشکل از طرف منه.... یا دلیلشو حداقل بهم بگن؟

کلی هزینه کردم اخر یکی نیامدش نگفتش مشکل از طرف من هستش....

Yas-Host
October 12th, 2014, 22:25
سلام.. دوست عزیز والا ما هم بدونه دلیل مدرک کسی رو یقه نکردیم که....

من میگم چطور همین سایتی که از کد نویسی وی بی سئو و خیلی چیزهایه دیگه براش هزینه کردم تا 80 درصدشو اوکی کردم آقای خوش نویس میگه مشکل از طرف سایت من هستش؟

من خیلی دوست دارم بدونم چطور در سرور ایران (http://www.serveriran.net/) بودم اونجا ماژول فعال بودن و کار میکردش توی وی بی سئو ولی اینجا فعال نیستن....

گرچه با صحیتی که با آقا محسن داشتم گفتن که مشکل از طرف سایت من هستش تمام....

من یک روزی یک سروره دیگیری رفتم حتما اون موقعه میام اینجا باز این تاپیک رو باز میکنم و بهتون با عکس نشون میدم که ماژول روشن هستش در وی بی سئو و مشکلی از سایت من نیستش....

چون حرفم بهم ثابت شده...

درکل مدیر هاست که میگه( هاست هیچ مشکلی نداره ماژول فعال هستش مشکل از طرف شماست) همین...

خیلی دوست دارم اون مشکلی که میگن از طرف سایت من هستش یک برنامه نویس حرفه ای بیادش چک کنه بگه آره مشکل از طرف منه.... یا دلیلشو حداقل بهم بگن؟

کلی هزینه کردم اخر یکی نیامدش نگفتش مشکل از طرف من هستش....

بصورت خصوصی در ارتباط باشید با Team Viewer به سیستم شما خواهم آمد و چک خواهم کرد آیا Xcache و eAccelerator نصب هست یا خیر ! در ضمن وی بی سئو اصلا stable نیست !

CityKala.net
October 16th, 2014, 23:47
صرفاً جهت اطلاع همكاران:
خروجي دستور php-v

root@server [~]# php -v
PHP 5.4.32 (cli) (built: Sep 5 2014 02:01:37)
Copyright (c) 1997-2014 The PHP Group
Zend Engine v2.4.0, Copyright (c) 1998-2014 Zend Technologies
with XCache v3.1.0, Copyright (c) 2005-2013, by mOo
with the ionCube PHP Loader v4.6.1, Copyright (c) 2002-2014, by ionCube Ltd., and
with Zend Guard Loader v3.3, Copyright (c) 1998-2013, by Zend Technologies
root@server [~]#

خروجي دستور php-m:
root@server [~]# php -m
[PHP Modules]

[Zend Modules]
XCache Cacher
Zend Guard Loader
the ionCube PHP Loader

root@server [~]#

----
از اول قرار بود xcache باشه، براي تست eaccelerator هم نصب كرديم، ديديم نشد حذف كرديم، امّا حالا xcache هست و به وضوح تو خروجي دستورات مي‌توانيد مشاهده كنيد.
وضعيت انجمن ايشان:

http://www.webhostingtalk.ir/attachments/f250/23238-%D9%85%D8%B4%DA%A9%D9%84-%D8%B4%D9%86%D8%A7%D8%AE%D8%AA%D9%87-%D9%86%D8%B4%D8%AF%D9%86-%D9%85%D8%A7%DA%98%D9%88%D9%84-xcache-%D9%88-eaccelerator-%D8%AF%D8%B1-%D9%88%DB%8C-%D8%A8%DB%8C-%D8%B3%D8%A6%D9%88-screenshot-2014-10-16-22-44-32-png

خواستم در جريان باشيد، مشكل رو هم فهميديم، از سمت فايل‌ كانفيگ انجمنشان بود. (در حال حاضر هم داريم رفع مي‌كنيم.)

pctak
October 19th, 2014, 21:47
بصورت خصوصی در ارتباط باشید با Team Viewer به سیستم شما خواهم آمد و چک خواهم کرد آیا Xcache و eAccelerator نصب هست یا خیر ! در ضمن وی بی سئو اصلا stable نیست !

سلام.. فعلا که میگن مشکل رو پیدا کردن ولی راه حلی در حاله حاظر وجود نداره چون میگن 100 در 100 مشکل از طرف من هستش....

صرفاً جهت اطلاع همكاران:
خروجي دستور php-v

root@server [~]# php -v
with the ionCube PHP Loader v4.6.1, Copyright (c) 2002-2014, by ionCube Ltd., and
root@server [~]#

خروجي دستور php-m:
root@server [~]# php -m
[PHP Modules]

[Zend Modules]
XCache Cacher
Zend Guard Loader
the ionCube PHP Loader

root@server [~]#

----
از اول قرار بود xcache باشه، براي تست eaccelerator هم نصب كرديم، ديديم نشد حذف كرديم، امّا حالا xcache هست و به وضوح تو خروجي دستورات مي‌توانيد مشاهده كنيد.
وضعيت انجمن ايشان:

http://www.webhostingtalk.ir/attachments/f250/23238-%D9%85%D8%B4%DA%A9%D9%84-%D8%B4%D9%86%D8%A7%D8%AE%D8%AA%D9%87-%D9%86%D8%B4%D8%AF%D9%86-%D9%85%D8%A7%DA%98%D9%88%D9%84-xcache-%D9%88-eaccelerator-%D8%AF%D8%B1-%D9%88%DB%8C-%D8%A8%DB%8C-%D8%B3%D8%A6%D9%88-screenshot-2014-10-16-22-44-32-png

خواستم در جريان باشيد، مشكل رو هم فهميديم، از سمت فايل‌ كانفيگ انجمنشان بود. (در حال حاضر هم داريم رفع مي‌كنيم.)

همیشه خدا دردی رو به وجود میاره درمانش رو هم به وجود میاره....

لطفا حلش کنید چون واقعا خسته شدم از بس صبر کردم برای حل مشکلاتم که کلا دوتا مشکل هستش همین اوکی...

OmidX
October 19th, 2014, 22:03
صرفاً جهت اطلاع همكاران:
خروجي دستور php-v

root@server [~]# php -v
root@server [~]#

خروجي دستور php-m:
root@server [~]# php -m
[PHP Modules]

[Zend Modules]
XCache Cacher
Zend Guard Loader
the ionCube PHP Loader

root@server [~]#

----
وضعيت انجمن ايشان:

بله درست نصب شدن ، یک سؤال ، هندلر PHP سرور شما SuPHP نیست احیانا ؟!

CityKala.net
October 19th, 2014, 22:26
بله درست نصب شدن ، یک سؤال ، هندلر PHP سرور شما SuPHP نیست احیانا ؟!
خير، مسئله همين‌جا هست كه ما موارد خودمان را درست رعايت كرديم.
امّا وب‌سايت ايشان....!

و امّا خطاب به خودشان در ارتباط با ارسال قبلي:
رفع اينگونه مشكلات روي هوا صورت نميگيرد و نخواهد گرفت!!
شما دو تا مشكل داريد، قرار شد با تهيه يك پكيج پشتيباني از سمت ما، مشكلات را حل كنيم؛ بنده هم خلف وعده نكردم، پيگير مورد هستم و انجام بشه اطلاع مي‌دهم.

ضمناً اين مورد آخرش هست، همكاران من روي سرور ديگري تست كردند و بعد از نهايي شدن فايل خراب را جايگزين مي‌كنيم.
--
مشكل ديتابيس؛
گفتم بهتون ديتابيس اطلاعات هست و شوخي نيست! اينكه انتظار داريد من توي ۲ يا ۳ روز كلي كم كنم نميشه، يك‌بار انجام داديم چند مورد ارور ديتابيس داشتيم.
شما اگر اجازه بدهيد و هي تيكت ندهيد، مطالب خاك‌خورده رو بالا نياوريد، حل كه بشود مي‌رويد به سلامت! با انتشار پست توي اين انجمن هم وقت من رو ميگيريد هم وقت خودتان رو.

ضمن اينكه پكيج پشتيباني كه تهيه كرديد، اگر كسي با اين نرخ دو مورد مشكلي كه داريد حل مي‌كنه،‌ هزينه رو بازگشت مي‌دهيم. (۱۰۰% بك‌ماني)
حالا ميل خودتان هست كه بمانيد يا نمانيد.
اين نرخ براي رفع مشكلات رو صرفاً براي مشتريان ميزباني‌وب در نظر گرفتيم، وگرنه با اين مبالغ كسي مشكل حل نميكنه.

اميدوارم همانطور كه شما از ما مي‌خواهيد شما را درك كنيم، شما هم ما را درك كنيد كه فقط شما نيستيد از ما سرويس داريد :)

ارادت،
خوش‌نويس

Yas-Host
October 19th, 2014, 22:34
خير، مسئله همين‌جا هست كه ما موارد خودمان را درست رعايت كرديم.
امّا وب‌سايت ايشان....!

و امّا خطاب به خودشان در ارتباط با ارسال قبلي:
رفع اينگونه مشكلات روي هوا صورت نميگيرد و نخواهد گرفت!!
شما دو تا مشكل داريد، قرار شد با تهيه يك پكيج پشتيباني از سمت ما، مشكلات را حل كنيم؛ بنده هم خلف وعده نكردم، پيگير مورد هستم و انجام بشه اطلاع مي‌دهم.

ضمناً اين مورد آخرش هست، همكاران من روي سرور ديگري تست كردند و بعد از نهايي شدن فايل خراب را جايگزين مي‌كنيم.
--
مشكل ديتابيس؛
گفتم بهتون ديتابيس اطلاعات هست و شوخي نيست! اينكه انتظار داريد من توي ۲ يا ۳ روز كلي كم كنم نميشه، يك‌بار انجام داديم چند مورد ارور ديتابيس داشتيم.
شما اگر اجازه بدهيد و هي تيكت ندهيد، مطالب خاك‌خورده رو بالا نياوريد، حل كه بشود مي‌رويد به سلامت! با انتشار پست توي اين انجمن هم وقت من رو ميگيريد هم وقت خودتان رو.

ضمن اينكه پكيج پشتيباني كه تهيه كرديد، اگر كسي با اين نرخ دو مورد مشكلي كه داريد حل مي‌كنه،‌ هزينه رو بازگشت مي‌دهيم. (۱۰۰% بك‌ماني)
حالا ميل خودتان هست كه بمانيد يا نمانيد.
اين نرخ براي رفع مشكلات رو صرفاً براي مشتريان ميزباني‌وب در نظر گرفتيم، وگرنه با اين مبالغ كسي مشكل حل نميكنه.

آقای خوشنویس می تونید با بنده بصورت تلفنی تماس بگیرید ؟!

CityKala.net
October 19th, 2014, 23:14
آقای خوشنویس می تونید با بنده بصورت تلفنی تماس بگیرید ؟!
در حال حاضر خير، تيم اسپيك داريد؟
يا چت گوگل :)

- - - Updated - - -

مشكل حل شد، همكاران من در بخش برنامه‌نويسي مجموعه فردا روش حل مشكل را منتشر مي‌كنند (احتمالاً)

پ.ن: بنده خودم فردا نيستم، اگر منتشر نشد، نهايتاً خودم منتشر مي‌كنم.

مشكل از هندلر و درست نصب نشدن و اينجور موارد نبود، مشكل از جاي ديگري بود كه به چشم ما نميامد. هندلر و نصب ماژول رو بنده خودم بلد بودم و چند سال هست در اين كار هستيم.
در هر حال از همه همكاران و دوستان تشكر مي‌کنم.
انشاالله براي كسي چنين مواردي پيش نيايد، چون بنده خودم متوجه نمي‌شدم و چند روز طول كشيد، حالا كسي كه بلد نباشه كلاً هيچي ديگه! :)

ارادتمند،
خوش‌نويس

pctak
October 20th, 2014, 00:23
در حال حاضر خير، تيم اسپيك داريد؟
يا چت گوگل :)

- - - Updated - - -

مشكل حل شد، همكاران من در بخش برنامه‌نويسي مجموعه فردا روش حل مشكل را منتشر مي‌كنند (احتمالاً)

پ.ن: بنده خودم فردا نيستم، اگر منتشر نشد، نهايتاً خودم منتشر مي‌كنم.

مشكل از هندلر و درست نصب نشدن و اينجور موارد نبود، مشكل از جاي ديگري بود كه به چشم ما نميامد. هندلر و نصب ماژول رو بنده خودم بلد بودم و چند سال هست در اين كار هستيم.
در هر حال از همه همكاران و دوستان تشكر مي‌کنم.
انشاالله براي كسي چنين مواردي پيش نيايد، چون بنده خودم متوجه نمي‌شدم و چند روز طول كشيد، حالا كسي كه بلد نباشه كلاً هيچي ديگه! :)

ارادتمند،
خوش‌نويس

سلام خیلی ممنون که مشکل رو حل کردین آقا محسن عزیز و الان وی بی سئو کاملا میشناسه ماژول XCache رو....:53::113:

ولی اگه دوستان حرفه ای هم در این باره بهم کمک کنن ممنون میشم که چرا الانکه وی بی سئو روی ماژول رو نوشته XCache پشتیبانی میشود که و من از سایت پینگدام چک کردم بازم سرعت لود اصلا یک درصد هم فرقی نکردش چرا؟

و اینکه از طریق هک vB Optimise هم روی XCache تنظیم کردم و ذخیره کردم که بازم از طریق سایت پینگدام چک کردم بازم یک درصد هم فرقی نکردش چرا؟

این سوال برام خیلی مهمه البته اگه جواب بدید بنده رو خیلی خوشحال کردین دوستان عزیز....

مگه قانونی ما ماژول XCache رو فعال میکنیم سرعت لود سایت نباید بهتر بشه مگه؟

یا اگر مشکلی امکان داره باشه ممنون میشم بهم بگید تا بدونم حداقل مشکل کجاست تا برطرف بشه اوکی...

بازم از آقا محسن بخاطره زحمت هاش کمال تشکر رو دارم که واقعا برام زحمت کشیدن.... بازم ممنونم ازت آقا محسن...

CityKala.net
October 20th, 2014, 00:27
سلام خیلی ممنون که مشکل رو حل کردین آقا محسن عزیز و الان وی بی سئو کاملا میشناسه ماژول XCache رو....:53::113:

ولی اگه دوستان حرفه ای هم در این باره بهم کمک کنن ممنون میشم که چرا الانکه وی بی سئو روی ماژول رو نوشته XCache پشتیبانی میشود که و من از سایت پینگدام چک کردم بازم سرعت لود اصلا یک درصد هم فرقی نکردش چرا؟

و اینکه از طریق هک vB Optimise هم روی XCache تنظیم کردم و ذخیره کردم که بازم از طریق سایت پینگدام چک کردم بازم یک درصد هم فرقی نکردش چرا؟

این سوال برام خیلی مهمه البته اگه جواب بدید بنده رو خیلی خوشحال کردین دوستان عزیز....

مگه قانونی ما ماژول XCache رو فعال میکنیم سرعت لود سایت نباید بهتر بشه مگه؟

یا اگر مشکلی امکان داره باشه ممنون میشم بهم بگید تا بدونم حداقل مشکل کجاست تا برطرف بشه اوکی...

بازم از آقا محسن بخاطره زحمت هاش کمال تشکر رو دارم که واقعا برام زحمت کشیدن.... بازم ممنونم ازت آقا محسن...

جواب دادم، باز نظر دوستان هم ملاك هست.

+ در گذشته موردي اعمال كرديم كه سرعت لود در حدود ۳ يا ۴ ثانيه (دقيق به خاطر ندارم) كاهش پيدا كرد.
فردا بنده خودم .htaccess داخل هاستتان را بررسي مي‌كنم و راه حل نهايي براي اين مسئله مي‌دهم.

دوستان ديگر هم نظر بدهند، لطفاً.

پ.ن: تشكر نياز نبود. :)