PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکلات دستورات سشین )session( و هدر ) header

raspina70
October 10th, 2014, 18:31
با سلام خدمت دوستان عزیز مدتیه که میخام با دستور سشین و هدر کار کنم اما با خطا مواجه میشم خطا در رابطه با سشین
Warning: session_start(): Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at C:\xampp\htdocs\shop\login.php:152) in C:\xampp\htdocs\shop\db.php on line 8

Warning: session_start(): Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at C:\xampp\htdocs\shop\login.php:152) in C:\xampp\htdocs\shop\db.php on line 8

و اما خطا درباره دستور هدر
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at C:\xampp\htdocs\shop\login.php:152) in C:\xampp\htdocs\shop\login.php on line 154
 حتی سشین استارت هم زدم ولی این خطا رو میده اما با اپلود کردن داخل هاست برطرف میشه و فقط روی لوکال هاست این ارور رو میده ممنون میشم کمکم کنید

yastheme
October 10th, 2014, 19:20
نرم افزار زیر را دانلود کنید و فایل db.php را با این برنامه ویرایش کنید و از منو encoding گزینه utf-8 whitoout bom را انتخاب کنید و بعد ذخیره کنید,
Notepad++ Home (http://notepad-plus-plus.org/)
همچنین از @session_start(); استفاده کنید (@) را به اول دستور session_start اضافه کنید

raspina70
October 10th, 2014, 21:17
دوست عزیز بنده هم با همین برنامه کار میکنم و دستور استارت سشین هم همینجور که گفته بودید انجام دادم و اینکه من مشکل دستور هدر هم دارم
که اصلا هدر نمیکنه

yastheme
October 10th, 2014, 21:48
می تونید فایلهاتونو ارسال کنید تا بررسی کنم, فایل db.php و login.php

raspina70
October 10th, 2014, 22:14
تشکر دوست عزیز مشکل حل شد
داخل فایل لاگین با تگ
<style>
کدهای css رو همین فایل گذاشته بودم که الان جداش کردم تمام مشکلات حل شد
بازم ممنونم از اینکه وقتتونو برام گذاشتید