ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : هاست ایرانی برای جامعه مجازی !

FILMHOO
October 10th, 2014, 12:08
قصد راه اندازی یه جامعه مجازی رو داشتیم ...

به دلیل پینگ پایین سرور ایران قصد داشتیم سایت رو برای شروع روی یه سرور ایرانی ( هاست ایران ) بالا بیاریم

اپتایم هاست ایران به چه صورتی هست خوبه یا هر از گاهی هم داون میشه ؟

برای جامعه مجازی نیاز به پهنای باند زیادی هست ولی مشکل اصلی اینجاست که هاستهای ایرانی پهنای باند زیادی ارائه نمیدن

برای حل این مشکل پیشنهادی دارید ؟

RoobinaServer
October 10th, 2014, 12:14
قصد راه اندازی یه جامعه مجازی رو داشتیم ...

به دلیل پینگ پایین سرور ایران قصد داشتیم سایت رو برای شروع روی یه سرور ایرانی ( هاست ایران ) بالا بیاریم

اپتایم هاست ایران به چه صورتی هست خوبه یا هر از گاهی هم داون میشه ؟

برای جامعه مجازی نیاز به پهنای باند زیادی هست ولی مشکل اصلی اینجاست که هاستهای ایرانی پهنای باند زیادی ارائه نمیدن

برای حل این مشکل پیشنهادی دارید ؟

با سلام

بستگی داره توانایی پرداخت هزینه های آن را داشته باشید یا خیر.

مثلا ماهانه چه قدر میخواهید هزینه کنید و چه ترافیکی نیاز دارید ؟

با تشکر

---- هدف آفر نیست

FILMHOO
October 10th, 2014, 12:23
چون با این سیستم کار نکردم دقیقا نمیشه گفت چقدر پهنای باند مصرف میکنه !

هدف من از ایجاد این تاپیک دانستن این موضوع بود که راه اندازی چنین سایتی روی هاست ایران کار معقولی هست یا خیر

و در کل هاست ایران برای این کار خوبه یا هسات خارجی ....

برای شروع کار شما 10000 تا کاربر رو در نظر بگیرید ( تا 3 ماه به این مقدار میرسه )

این مقدار کاربر به چه مقدار پهنای باند نیاز خواهد داشت ؟

twohost
October 10th, 2014, 12:24
دوست عزیز اگه بخواید یه جامعه مجازی بروی سرور ایران بزنید خیلی بالا در میاد حدود 100 بالا ولی اگه میخواید پهنای باند دتون زیاد باشه فرانسه الملان و جاهای خارج از ایران بهتره به نظر من ولی اگه بخواید از ایران بگیرید پهنای باند 1ترابایت 250 هستش حالا بغیر از پول سرور ولی فرانسه پهنای باند نامحدود میده 32 گیگ رو 250 تومن حالا تصمیم با شماست ------این یه راهنمایی هس افر نیس

ourweb
October 10th, 2014, 12:27
چون با این سیستم کار نکردم دقیقا نمیشه گفت چقدر پهنای باند مصرف میکنه !

هدف من از ایجاد این تاپیک دانستن این موضوع بود که راه اندازی چنین سایتی روی هاست ایران کار معقولی هست یا خیر

و در کل هاست ایران برای این کار خوبه یا هسات خارجی ....

برای شروع کار شما 10000 تا کاربر رو در نظر بگیرید ( تا 3 ماه به این مقدار میرسه )

این مقدار کاربر به چه مقدار پهنای باند نیاز خواهد داشت ؟

با سلام اگر با این تعداد بازدید داشته باشید حداقل 2 ترا در کاه پس نیاز کار شما هست نظر کا به شما با یک سرور مجازی از هلند یا ایران شروع کنید دلیل هلند پینگ خوبی به ایران دارد و خود ایران هم که پینگ خوبی به کاربران میده همچنین اون مطلبی که کاربران ارسال میکند همش پهنای باند و فضا میبرد یک نصحیت برادرانه از من به شما پهنای باند نامحدود یا فضای نامحدود وجود خارجی نداره یک موقه گول نخورید

r00t
October 10th, 2014, 12:27
درسته که response speed در ایران بالاتر خواهد بود ولی این دلیل بر بالاتر بودن سرعت نمیشه. مشکلی از نظر سرعت نخواهید داشت. نظر من خرید از خارج از کشور هست.

ourweb
October 10th, 2014, 12:28
دوست عزیز اگه بخواید یه جامعه مجازی بروی سرور ایران بزنید خیلی بالا در میاد حدود 100 بالا ولی اگه میخواید پهنای باند دتون زیاد باشه فرانسه الملان و جاهای خارج از ایران بهتره به نظر من ولی اگه بخواید از ایران بگیرید پهنای باند 1ترابایت 250 هستش حالا بغیر از پول سرور ولی فرانسه پهنای باند نامحدود میده 32 گیگ رو 250 تومن حالا تصمیم با شماست ------این یه راهنمایی هس افر نیس

برای پهنای بلندش مشکل نداره اما پردازش اگر بخوان بگیرن سرور حداقل ماهی 110 باید هزینه کنن براش با پهنای باند بالا

twohost
October 10th, 2014, 12:45
خب منم به ایشون گفتم هزینه سرور از 100 تومن بالاست در ضمن پهنای باند نامحدود نداریم ولی بیشتر از یک ترا میباشد و الان سرور اختصاصیه فرانسه 20 ترا برای 32 گیگ میده اونم 250 تومن این قیمت بهتر هس تا بیاید فضای باند رو به یک ترا 250 بده بیاد یه سرور اختصاصی از فرانسه بگیره که بهتره---- هدف راهنمایی هس افر نیس

RoobinaServer
October 10th, 2014, 12:45
درسته که response speed در ایران بالاتر خواهد بود ولی این دلیل بر بالاتر بودن سرعت نمیشه. مشکلی از نظر سرعت نخواهید داشت. نظر من خرید از خارج از کشور هست.

علاوه بر موقعیت جغرافیایی محدودیت های اینترنتی هم این میان اثر دارند.

کاربری که adsl وی سرعت 128 هست و از خارج کشور مثلا 10-16 سرعت دانلود دارد از سرور ایران سرعت بهتری دارد و کلا روی سرویس داخل محدودیت کمتری در دسترسی به آن هست.

اینترانت نیز که به خارج کشور دسترسی ندارند میتوانند با توجه به این که جامعه مجازی برای ایرانی ها هست به آن دسترسی داشته باشند.(البته به شرطی که استارتر از جای درست و با قیمت درست خرید کنند و گول ترافیک های بالا و نامحدود را نخورند که اکثرا در اینترانت دیده نمیشوند)

FILMHOO
October 10th, 2014, 12:52
از صحبتهای دوستان نتیجه میگیریم ... ( تا اینجا )

کلا سرورهای ایران مناسب این گونه سایتها نیستند چون هزینه تهییه پهنای باند و ... با پیشرفت سایت سر به فلک میکشه

در نتیجه برای شروع کار یه هاست اشتراکی خارج از کشور میگیریم

و در صورت امکان برای اختصاص حجم برای آپلود و دانلود فایل توسط کاربران از یه هاست دانلود استفاده میکنیم ...

ourweb
October 10th, 2014, 12:57
از صحبتهای دوستان نتیجه میگیریم ... ( تا اینجا )

کلا سرورهای ایران مناسب این گونه سایتها نیستند چون هزینه تهییه پهنای باند و ... با پیشرفت سایت سر به فلک میکشه

در نتیجه برای شروع کار یه هاست اشتراکی خارج از کشور میگیریم

و در صورت امکان برای اختصاص حجم برای آپلود و دانلود فایل توسط کاربران از یه هاست دانلود استفاده میکنیم ...

پیشنهاد ما سرور هلند هست که پینگ خوبی به ایران میدهد

HPxf
October 10th, 2014, 13:04
بهتر است از سرور های انگلیس و المان سرور تهیه کنین قیمت مناسب دارند

twohost
October 10th, 2014, 13:31
فرانسه وامریکا هم بهترن همینطور که بهتون توضیح داده شده

amin0181
October 10th, 2014, 14:01
درود
هاست داخل ایران میتونه خوب باشه
در صورتی که از جای مطمن گرفته باشید
یه مدت سرور ای ایران دچار مشکل بود اما الان چند ماهی هست که مشکلی ندیدم از بابت آپتایم
همونجوریم که دوستان گفتن بزرگترین مشکل میتونه پیهنای باند باشه
البته اینم بگم که اکثرا پهنای باند و در صورتی مصرف بالا باشه تخفیف میدن ( دیتا سنتر ها قیمت و کم میکنن حالا بقیه با فروشنده هست )
شما میتونید اسپانسر برای خودتون بگیرن در صورتی که فکر میکنید سایت شما میتونه موفق باشه به صورتی که شخصی قبول کنه و سرور و با این شرایط به شما ارایه بده و یا با هزینه کم تر ارایه کنه
فقط این که گول پهنای باند نامحدود و نخورین و یا کسی که با پورت بالا ارایه میکنه حتما ازش تست بخوایین همون لحظه تا مطمن باشید و به مشکل در آینده نخورین